|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Moze cos u mnie?
Niekoniecznie za flakonik, moze byc wieksza odlewka np z 30ml ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4862 |
|
Rozeznanie
|
Dior Dune 22/30 pozbędę się ....
Mogę też oddać odlewki (z własnych flaszek, mam 3 atomizerki): Jimmy Choo edp, Armani Idole edp, Angel La Rose, Escada Desire Me i może coś jeszcze (za Dune najchętniej przyjęłabym Vera Wang Princess, ale może być też coś innego...)
Błagam, napraw mnie .... Edytowane przez koralina3 Czas edycji: 2013-11-17 o 16:31 |
|
|
|
#4863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Atomek moge doslac bo i tak bede domawiac atomki z hurtowni ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4867 |
|
Rozeznanie
|
Napisałam PW
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
wymienie 70/75 ml Lancome Hypnose edp, z korkiem, bez kartonika
Euphorie edp 99/100 ml z korkiem i kartonikiem szukam najbardziej Prada Candy, J'adore L'absolu, La vie est belle, Versace Versense
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
szukam każdej ilości Agar Musk Ramon Monegal
![]() |
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Konto usunięte
|
escada island kiss poszukuje
witam..,,poszukuje escady island kiss 50ml lub 100ml nową lub z minimalnym użyciem(oczywiscie tylko orginał),,mam do zaoferowania kremy lub perfumy.Czekam na propozyje.
pozdr
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4873 |
|
Her Worshipfulness
|
Poszukuję "bardzo-bardzo"
w niewielkiej ilości:- Roses Vanille Mancera - Rouge Hermesa oraz Iceberg The Fragrance A mniej desperacko ![]() - Queen of Hearts Q.Latifah - Tea Rose Perfumer's Workshop - Velvet Hour K. Moss oraz Dunhill Desire (pf)
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj, przepraszam, że ogarnięcie bieżączki tyle trwało szkoda, że tylko Pachouli Ci się widzi. Co powiesz za Eau de Lacoste 6ml?
|
|
|
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Mam na wymianę: Miss Dior Cherie edp pojemność wyjściowa 50 ml, jak widać na zdjęciu zużycie jest niewielkie ![]() Szukam głównie prady candy l'eau,ale można oczywiście kusić innymi zapachami ![]() tylko proszę o rozważne propozycje
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaje, że i ja dodałam swoje 3 grosze
Kriss, przypomnij mi swój adres, podeślę Ci próbasa AM
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam sie
Moze cos sie komuś spodoba - wish, zdjęcia i pojemnosci w moim watku wymiankowym ![]() Flakony podaje pojemności wyjsciowe Fragonard Grain de Soleil 50ml Dior J'adore EDP 100 ml Dior Dolce Vita (sprzed reformulacji) 100ml TM Alien EDT 60ml TM Womanity (do napełniania) ok 20-22/30ml Cacharel Amor Amor 30ml Cacharel Amor Amor Absolu 50ml Lalique Amethyst 100ml DKNY Be Delicious EDT 125ml Escada Absolutely me 75ml Nina Ricci L'elixir 80ml Cioccolato mon amour Bianco Classico 30ml Queen by Queen Latifah połowa ze 100ml JPG Classique EDT 100ml Farbelic Ramyata 30ml Vera Wang Bouquet 100 ml Mexx Ice Touch Woman EDT 60 ml NAF NAF une touche de naf naf edt 15ml Thierry Mugler Pivoine Angel 5ml Miniaturki słoneczne Fragonard (kazda po 7ml) nowe: Belle de nuit Fragonard ODLEWKI: * Chanel 1932 5ml * Hermes L'ambre des Merveilles 1-1,5ml * D&G Light Blue Dreaming in Portofino ok 1,7ml * D&G L'imperatrice ok 1,2ml * Jesicca Mcclintock ok 1ml * Balenciaga Rumba 4 ml bez atomizera * Calvin Klein One ok 2,5ml * Giorgio Armani Code Luna EDT 4/5ml * Hugo Boss Nuit Pour Femme 2/5ml * Estee Lauder Nude ok 0,5ml * Chopard Casmir ok 1ml * Sonia Rykiel Original Red edt ok 1,5ml * Dior Miss Dior (wersja sprzed reformulacji) 5ml * Laboratorio Olafattivo Alambar 5ml * Stendhal Ambre Sublime 7,5ml * Stendhal Elixir Noir ok 1-1,5ml * Prada Infusion d'Iris Absolue ok 1,5-2ml PRÓBKI FABRYCZNE : nowe * Escada Marine Groove 4ml (2ml x2) * Escada Incredible me 1,2ml * Chloe, Chloe EDP 1,2ml * Issey Miyake L'eau D'Issey 1ml * Gucci Flora Eay Fraiche 2ml bez atomizera * Ralph Luren The Big Pony Collection 2 0,3ml * Emanuel Ungaro Apparition 1,6ml * Eisenberg Rouge&Noir 2ml * Hugo Boss White Edition EDT 2ml * Hugo Boss Element EDT 2ml * Hermes Jour d'Hermes 2ml * Gucci Guilty edt 2ml * Diesel Loverdose edp 1,5ml * Loewe Aire Sensual 2ml * TM Angel edp 1,2ml * TM Alien Sunessence 1,2ml * Trussardi Donna edp 1,5ml |
|
|
|
#4878 |
|
Zadomowienie
|
Przypominam się z moją listą:
Amouage Silver Man ~1,4ml Balmain, Carbone (0,5ml) Montale, Black Aoud (0,4ml) Penhaligon's - Lavandula (1ml) TDC - Bois d'Iris (~1ml) Honore des Pres - Bonte's Bloom Roger & Gallet Bois d’Orange, 3ml Roger & Gallet Lavande Royale, 2ml L'Artisan Seville a l’Aube 1ml L'Artisan Passage d'Enfer 1ml L'Artisan Nuit de Tubereuse 1ml Hermes Eau des Merveilles 2ml Nobile 1942 Vespriesperidati 1,5ml Parfumerie Generale Cuir Venenum 1,1ml Jo Malone Pomegranate Noir 1,5ml Neil Morris Storm, 0,4ml Robert Piguet Fracas, 1ml Parfumerie Generale Felanilla ~1ml Perfumerie Generale Cadjmere ~1ml Piguet Cravache ~0,5ml Eight & Bob ~1,5ml Dunhill Custom ~1,5ml Dunhill Black ~1,5ml Creed Virgin Island Water 1,5ml Frapin 1697 (~4,5ml) Nez a Nez Bal Musque (~4,5ml) L'Artisan Cote d'Amour (~4,5ml) Isabey La Route d'Emeraude (0,2ml) Histoires de Parfums L'Olympia 1ml M.Micallef Royal Vintage 0,4ml Biehl pc01 1,2ml Bvlgari Mon Jasmin Noir (2ml) Ginestet Sauvignonne (2ml) Odin 04 Petrana (0,5ml) Humiecki&Graef Geste (0,5ml) L'Artisan Caligna (1,2ml) Etro Dianthus (0,8ml) Kerosene Copper Skies (0,5ml) Jo Malone White Lilac & Rhubarb (0,8ml) Biehl gs03 (1ml) Tom Ford Jasmine Rouge (1,5ml) Amouage Beloved Woman (0,8ml) Majda Bekkali Fusion Sacree Elle (0,3ml) Majda Bekkali Mon nom est Rouge (0,2ml) Bond No.9 I Love New York for Him (1,5ml) Bond No.9 I Love New York for All (1,5ml) Lubin Vetiver (1ml) MFK Oud Cashmere Mood (1,2ml) MFK Oud Velvet Mood (1,2ml) DS&Durga Burning Barbershop (~0,8ml) Andrea Maack Coal (~1ml) Byredo Bullion (~0,5ml)
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam:
Dune Dolce Vita Samsara Botrytis w zamian oferuję to co w wątku
|
#4881 |
|
Zadomowienie
|
Oddasz?
![]() Mam 4ml CH212 Vip Może znajdziesz coś jeszcze, bo ja u Ciebie wyszarpnęłabym jeszcze coś...
|
|
|
|
#4882 |
|
Wtajemniczenie
|
może ktoś coś sobie wypatrzy, zapraszam :
Dior Miss Dior Original 10 ml YSL Yvresse 8 ml Be Delicious night 5 ml ( w miniaturce) Balmain la Mome - 5 ml Noir de Reminiscence 4 ml Histoires de Parfums Ambre 114 4 ml Michael Kors edp 2 ml Nina Ricci Delices d'epices - 2 ml Lutens Vitriol d'Oeillet 1 ml (f) hot couture edp 1,8 ml + 2 ml Lutens five o'clock au gingembre - 1 ml (f) A*men pure havane - 2 ml Diptyque L'eau 1,7 ml (f) Lutens Fille de Berlin 2 ml + 1,9 ml Lutens l'eau - 1 ml (f) Lancome La vie est belle - 1 ml (f) Etro Greene Street 4,5 ml Odori Tabacco 2 ml Penhaligon's Amaranthine 5 ml Atelier Cologne Vanille Insensee 5 ml T.Ford Black Orchid voile de fleur - 1,4 ml Laura Biagiotti Sotto Voce - 2,5 ml Kerosene Copper skies - 4 ml Technique Indiscrete Safran Nobile 5 ml L'occitane Amber - 10 ml Fragonard Desert - 4, 5 ml Armani prive , Rose d'Arabie - 3 ml Guerlain Habit rouge - 2 ml Bond no 9 New York for All 4 ml
|
#4883 |
|
Zadomowienie
|
A gdyby tak coś u mnie? Priorytetem jest dla mnie Safran Nobile.
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka:
* J.P. Gaultier Kokorico 95/100 ml tester * Gucci Pour Homme 20/50 ml * Estee Lauder Wood Mystique ok. 50/100 ml * Cartier Le Baiser du Dragon EDT tester (tylko za wish lub niszę) * Lutens Santal Majuscule ok. 17/50 ml * L'Occitane Notre Flore Myrte limitka w wersji torebkowej * Voluspa Vintage Tobacco Vanille ok. 42-44/105 ml * Voluspa Burmese Rosewood ok. 42-44/ 105 ml * Florascent Santal ok. 15/60 ml (http://www.florascent.de/) * YSL Opium (wersja przedreformulacyjna, 1998 r) ok. 28/30 ml * YSL Opium edt 75/90 ml * Givenchy Ange ou Demon Le Secret Poesie d’un Parfum d’Hiver, limitka z 2011, unikat, za coś specjalnego pełna lista i poszukiwane tu --> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=688 |
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu, moze znajdziesz cos u mnie za ponizsze?
* Gucci Pour Homme 20/50 ml * Givenchy Ange ou Demon Le Secret Poesie d’un Parfum d’Hiver, limitka z 2011 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam 19tke Poudre i chyba moglabym sie rozstac z klasyczna 19tka Chanel edp
Najbardziej za cos z wishow Jest to tester bez korka 30/100ml ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam eau des merveilles. W zamian oddam HP diora, alien saphir soleil lub alien sunessence
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4888 |
|
Wtajemniczenie
|
Łukaszu, przestudiowałam wnikliwie Twoją listę, ale znalazłam tylko 2 próbki, które mogły by mnie zainteresować. A to dość mało. Może uda się następnym razem.
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Niekoniecznie za flakonik, moze byc wieksza odlewka np z 30ml