Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-18, 06:53   #2581
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Zapomniałam się przywitać
dzień dobry

Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 07:10   #2582
ita83
Wtajemniczenie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

moj syn chyba zamienia sie w orke...te jego krzyki troche pod nawolywania orek podchodza
Stary 2013-11-18, 07:20   #2583
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
moj syn chyba zamienia sie w orke...te jego krzyki troche pod nawolywania orek podchodza
mój jest pterodaktylem

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 07:21   #2584
fiazo
Zakorzenienie

ita przypomniałas mi ze mój wczoraj zrobił cos jakby szczekanie

Tari było auu

Synek
Stary 2013-11-18, 07:37   #2585
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

Ach, no i jakby któraś nie zauważyła, Alik kończy dziś 11tygodni

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A mój dziś skończył 17 tygodni i świętował w takim oto bardzo eleganckim i męskim stroju

Nie mogę się nadziwić bo jest czochraty bardziej niż mój

Słodziak

Ja dziś znowu sama caaały dzień....Misio ma pierwsza drzemke... i uczymy się dalej zasypiać samemu w łóżeczku.

Dodałam Młodemu kleiku do mleka i nie je od 20-7 rano.

Szkoda tylko, ze budzi się co godzinę na smoka....

No i pogoda za oknem do bani...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 07:59   #2586
fiazo
Zakorzenienie

to moze i ja zaczne cos dawać dziecku, patrze ze juz wiekszosc was daje , ale musze smoczka zmienic w butli

Synek
Stary 2013-11-18, 08:00   #2587
Neni1984
Zakorzenienie

Siema,nocka do bani,wstawałam milion razy

Domciątko gratki dla Sary
Może to faktycznie skok był?

Zmykam umierać sobie w kąciku
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-18, 08:03   #2588
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
to moze i ja zaczne cos dawać dziecku, patrze ze juz wiekszosc was daje , ale musze smoczka zmienic w butli

Ja mam tego trójprzepływowego z aventu i jest super!

Polecam!

Kleik dobra sprawa. Mój Młody budził się coraz szybciej na karmienie a teraz 3 łyżeczki kleiku i przesypia nocke

Synuś
Stary 2013-11-18, 08:06   #2589
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Polecam!

Kleik dobra sprawa. Mój Młody budził się coraz szybciej na karmienie a teraz 3 łyżeczki kleiku i przesypia nocke
ja się boję wprowadzania pokarmów, mam jeszcze 2 tygodnie "wolności", ale aż się boję mu dawać coś, bo jak mi dopiero zacznie spać, to kiedy będzie jadł? teraz w nocy śpi 10-12 h... W ciągu dnia też śpi sporo.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 08:12   #2590
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
ja się boję wprowadzania pokarmów, mam jeszcze 2 tygodnie "wolności", ale aż się boję mu dawać coś, bo jak mi dopiero zacznie spać, to kiedy będzie jadł? teraz w nocy śpi 10-12 h... W ciągu dnia też śpi sporo.

To dawaj kaszkę na śniadanie

Synuś
Stary 2013-11-18, 08:22   #2591
katarzynkajg
Zadomowienie

Agrafka - dobrze że wam nic się nie stało, a reakcja TZ-a prawidłowa powinien tak przygadac babce że by się posrała z rozpaczy.
U na 2 dni temu ktoś śmiertelnie potrącił kobietę i uciekł z miejsca wypadku

En- co za kretyn z twojego teścia a tekst że będzie mu bezika brakowało a może im chodzi o kasę którą im teraz dajecie za mieszkanie

Lemurku
- śliczny jest Jasio i wogle nie widaćpo nim choroby

Twe, Neni - śliczne chłopaki a rajtki są spoko

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Pojezdzilam )))) Ale wszystkim maz mnie tak zdrzaznil ze nie chce z nim gadac nawet.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fajną masz pasję pozazdrościć, kiedyś miałam przyjemność wsiąść na konia ( jakkolwiek to brzmi ) i miło to wspominam ale boje się koni
Boszzz jak to wszystkie dwuznacznie zabrzmiało

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość

Maja umęczona wygibasami na macie usnęła w wózku na balkonie. A ja czekam na TZ bo wysłałam go po zakupy . Bede robić rafaello
Rafaello wczoraj wziełam przepis od teściowej ale jeszcze nigdy nie robiłam, mam w planach na przyszły weekend upiec

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
w ogole to dzisiaj konczymy 4 miesiac!!! a ja wczoraj mialam goraczke i bol gardla, dzis w nocy tez goraczka... mam nadzieje ze angina nie przeszla na mnie...
za 4 miesiące i zdrówka dla ciebie

Cytat:

Jeszcze się Wam pochwalę moim małym Geniuszem http://youtu.be/aU1MdfRFSdE

Zdolniacha

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43764646]U nas też już pobudka, siuski w woreczku, po 9 idziemy na morfo...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Kciuki za morfologię

Hej
u nas pobudka na jedzonko o 4.30 a potem godzina wygłaszania monologu
Ale nie narzekam wyspałam się, już się przyzwyczaiłam do takiego
trybu. Zbieramy się z Szymciem i idziemy w odwiedziny do dziadka, już sie boję bo piździ u nas strasznie .
Zajrzę jak wrócimy

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 08:42   #2592
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Polecam!

widziałam taki i mam w planie taki kupić, spodobał mi się

Cytat:
możesz trochę mojemu oddać snu

Synek
Stary 2013-11-18, 08:54   #2593
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry.

En- Aż nie wiem co napisać. Chora sytuacja. Nie wiem jak można tak utrudniać życie najbliższym osobom.

Agrafka- Dobrze, że nic wam nie jest.
A babce skopałabym samochód w nerwach na bank. Od kiedy mój bliski przyjaciel zmarł w wypadku samochodowym, to mam nerwy jadąc samochodem. Z tego powodu nie zrobiłam prawa jazdy. Jak ktoś w niebezpieczny sposób wyprzedza, to pokazuję środkowy palec. Nieoświetlonych rowerzystów opieprzam. Otwieram szybę i drę pyska. Fotografuję ludzi gadających przez tel. za kółkiem. Gdybym pracowała w drogówce, to byłabym najwredniejszą suką-policjantką świata.

Oliath- zazdroszczę wypoczynku. Korzystajcie ze świeżego powietrza i odpoczywajcie.

Kathe- Uf, dobrze że z Michasiem lepiej.

Samantha- Co wy przeżywanie. Ja bym się zesrała ze strachu.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 08:55   #2594
lachryma
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Mąż mi dziś powiedział, że mam coś sobie kupić te włosy, bo wszędzie znajduje

Stary 2013-11-18, 09:03   #2595
misiaczka555
Wtajemniczenie

Nadszedł ten dzień w którym ponarzekam na nocke
Czuje się jak kupa. Specjalnie poszłam spać wcześniej czyli o 12:30 (w porównaniu do 3 to postęp ), chciałam się zregenerować.

A Maja zaczęła kwękać i jęczeć o 1 myśle sobie TZ niech idzie. Ale dziecko by prędzej histerii dostało niż by usłyszał. Wstalam, dałam smoka bo pomyślałam że jeść raczej nie chce bo przecież zawsze wstaje na jedzenie o 6...
Zaczęła pluć tym smokiem i drzeć się. Wzięłam na ręce to ułożyła sobie rączki na brzuszku (zawsze tak robi jak je, tak jak do modlitwy tylko rączki w piąstki, zupełnie jakby sobie sama żółwika dawała) i buzią zaczęła ciumkać. Jak zobaczyła że mleka nie ma to ryk.
Poleciałam po mleko. TZ wstał i siedział z nią w fotelu. Dałam mu mleko i położyłam sie spać. Usnelam po godzinie
O 5 kolejna pobudka. Niby glodna a jadła taaaak wolno że zajęło jej to pol godziny. Ja już w tym fotelu przysypiałam z głową na boku łóżeczka

A potem nie wiem co sie działo bo TZ ja przejął o 8 jak wstała. Ale miałam wrażenie jakby od tej 1 ciagle marudziła,
TZ mówi że to tylko moje wrażenie

Ale sie rozpisałam ale same rozumiecie, nie codzień sie ma taką noc

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

podziwiam te mamusie co same zajmują sie dzieckiem, JESTEŚCIE WIELKIE

Ja gdyby nie pomoc TZ to bym ducha wyzionęła

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:04   #2596
ita83
Wtajemniczenie

misiaczka ja to od kilku tygodni ledwo co kojarze noce...dochodzi do tego ze zrywam sie i nie pamietam czy odciagnelam mleczko czy nie....ale zawsze patrze na butelki wtedy i sa w lodowce ladnie opisane z data i godz....a ja nawet nie pamietam ze siedzialam z laktatorem.....

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-11-18, 09:06   #2597
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Lachryma mi TZ kazał kupić sobie taki czapek jak maja babki w sklepie mięsnym, żeby te kudły mi nie latały wszędzie

Ja już takie cuda robię z włosami a efektu nie ma spróbuje jeszcze od wewnątrz cos zdziałać, może jakieś witaminy albo coś specjalnie na włosy

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:12   #2598
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.

Też to usłyszłam.

Cytat:
misiaczka ja to od kilku tygodni ledwo co kojarze noce...dochodzi do tego ze zrywam sie i nie pamietam czy odciagnelam mleczko czy nie....ale zawsze patrze na butelki wtedy i sa w lodowce ladnie opisane z data i godz....a ja nawet nie pamietam ze siedzialam z laktatorem.....

Współczuję. Jak ty później funkcjonujesz w dzień? Dajesz radę z dwójką?

Kurcze, chcielibyśmy się starać o drugie dziecko jak Miś będzie miał już 10-12 miesięcy, ale boję się, że nie ogarnę dwójki....
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:19   #2599
ita83
Wtajemniczenie

Anulka ja mam tz'ta w domu tzn teraz pracuje ale dwa razy w tyg tylko plus od czasu do czasu weekendy
nie bede oszukiwac ze jest lekko bo nie jest - czasami mam ochote pierdzielnac to wszystko i wyjsc sie zresetowac i czasami to robie jak tz't jest w domu mam wtedy chocby ta godzine dla siebie i wracam nowa ja z energia i usmiechem....polecam kazdej z was takie wyjscie....

Stary 2013-11-18, 09:19   #2600
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:

mega wspolczuje
Cytat:
Lachryma mi TZ kazał kupić sobie taki czapek jak maja babki w sklepie mięsnym, żeby te kudły mi nie latały wszędzie

Ja już takie cuda robię z włosami a efektu nie ma spróbuje jeszcze od wewnątrz cos zdziałać, może jakieś witaminy albo coś specjalnie na włosy
ja odbieram dziś w aptece Vitapil, kiedys mi pomogły te tabletki. mam dość wcierek, kapsułek na wlosy. zaczynam dzialac tez od wewnątrz

Edytowane przez lachryma
Czas edycji: 2013-11-18 o 09:20
lachryma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:20   #2601
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

SAMANTHA nam się zwróciło 3 krotnie mimo że tylko najblizsza rodzina była

A moje Słoneczko się chyba chciało zrehabilitowac za dzień i pięknie spało w nocy.
A teraz siedzę na komendzie..... z mamą.... zarysowala sąsiada a ten ja podał na policję mimo że od razu się do niego zgłosiła i pokryła szkodę - ryse 30 cm Ludzie są mega złośliwi

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Stary 2013-11-18, 09:30   #2602
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Hello!!
U nas pobudki nocne co dwie godziny wiec w sumie calkiem
Ale tradycyjnie ok 5 rano cos mu sie poprzestawialo i nie moze usnac... Telepie sie w lozeczku, cos gada, pokrzykuje, robi kupe, kwęka... I zasypia dopiero ok 6 ...
A w dodatku przyszedl do mnie w nocy starszak i tak spalam sobie z dwojka.
on na szczescie spi jak susel i nic nie slyszy tez bym tak chciala

Cytat:
A moja teściówka stwierdziła dziś, że Kuba w styczniu będzie już takim dużym chłopcem, że nie będzie musiał chodzić o stałej porze spać
Strasznie duże jest półroczne dziecko-też tak uważacie?
No w dorosłość niemalże wkracza
Ona w ogóle twierdzi, że przesadzamy z tym kładzeniem go spać o jednej godzinie i kwestionuje to za każdym razem jak rozmawiamy w temacie.
A co jej do tego? Ktoś mi wytłumaczy?
No popatrz, a ja mam 35 i tez sie klade spac zwykle o stalej porze ok 23 bo inaczej jestem nastepnego dnia nie do zycia

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
En normalnie czytam, co piszesz z buzią otwartą serio słowa teścia zabrzmiały dziwnie, żeby nie napisać, że strasznie rewelacja, teść wie, jaką macie sytuację i mówi o kupnie piecyka czy remontowaniu góry?? ja pierd, serio zaleciało moją teściową, która wyskoczyła z podobną propozycjajakaś tragedia... rozumiem, że w tej sytuacji musicie czekać do stycznia? Czy da się jakoś te klucze przemycić?

Chciałabym was jakoś konkretniej nadrobić, no ale żeby nie było lipy, to najprawdopodobniej mamy od wczoraj w domu skoka, jednym słowem MASAKRA wczoraj usypialiśmy Alika ponad 3h, dzisiaj cały dzień na NIE, usypianie też beznadziejne, delikatnie przysypia na kolanach tżta, z wybudzaniem co parę min. No ja pierd. Jeszcze, żeby go nie budzić w nocy śpimy z tż na podłodze, bo nasze łóżko wydaje takie namiętne dźwięki, że zmarłego by obudziło. No żyć, nie umierać.
Przeglądam od paru dni ostro oferty mieszkań dwupokojowych, nie ma opcji, żebyśmy tutaj mieszkali po skończonej umowie, bo umrę. Seri

Ach, no i jakby któraś nie zauważyła, Alik kończy dziś 11tygodni
Kurcze zeby skok sobie poszedl precz!

I. dla Alika!

Cytat:
Ja się do naszego już chyba przyzwyczaiłam -nie pamiętam już jak to jest bez skoka
A nie łatwiej byłoby Wam kupić nowe łóżko póki co?

A mój dziś skończył 17 tygodni i świętował w takim oto bardzo eleganckim i męskim stroju
He he. !!!

Cytat:
Teso teściowa widze ci przypomina tak o macierzyńskim jakbyś nie wiedziała o nim i otrzymałaś wiedzę niezwykle cenną

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Tari jak doopka Majulce zmarznie to wyślę ją do ciebie
Taaaa bo ja taka jakas nieogarnieta jestem. nie to co moi tesciowie.

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
U mnie dzis dziewczyny tornada dwa miasteczka zniszczone , silne burze i ulewy i chgw co jeszcze

Prąd mi non stop mrugal. Wiatr taki pizga, ze mam sraczke naprawde
Tz w robocie musiał jechać. Nie wiem na kiego ch.bo samoloty odwołane
Nienawidzę jego roboty jak nic chyba.

Moja tesciowa w pracy w strefie tornad wiec była szansa zeby ja zabrało
Choć powiem, ze dostała płuca u mnie bo zamówiła z Pl dla mnie i małego kupę kosmetyków. Dostałam dwa kremy po porodzie i dwie herbatki laktacyjne. Mały oliwki i płyny z Babydream.
Chciałam jej oddać $ a ona mowi, ze to prezent
Ostatnio jest mega miła. Better be

Tz niedługo wraca. Dzięki Bogu i partii

Miłej nocki i przespanej
Wlasnie kuzynka z chicago pisala ze jakas masakra u nich jest.
Trzymajcie sie!

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:

Cytat:
mega wspolczuje

ja odbieram dziś w aptece Vitapil, kiedys mi pomogły te tabletki. mam dość wcierek, kapsułek na wlosy. zaczynam dzialac tez od wewnątrz
Wiecie co, chyba to nic nie da... Wlosy po ciazy i zmianie gospodarki hormonalnej organizmu musza wypasc, zregenerowac sie i na nowo odrosnac... To jest niezalezne od nas
Trzeba przeczekac...
Mnie najbardziej wkurza ze malemu co chwile musze z raczki wyciagac moje klaki.
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:41   #2603
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

ostatnio się zastanawiałam jak moje dziecko do łóżeczka trafiło taka byłam nieprzytomna że nie pamiętałam, że sama odłożyłam

Cytat:
wybacz

Synek
Stary 2013-11-18, 09:48   #2604
BrandyOrange
Raczkowanie

dzień dobry wszystkim mamom i ich wspaniałym dzieciaczkom
ja kończę śniadanie i mam nadzieje nadrobię co pisałyście o ile maruda mi pozwoli! Miłego dnia
BrandyOrange jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 09:57   #2605
yevele
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ostatnio się zastanawiałam jak moje dziecko do łóżeczka trafiło taka byłam nieprzytomna że nie pamiętałam, że sama odłożyłam
kurcze ja też, budzę się bo myślę że mała jest w łóżku i patrzę że ją odłożyłam już

misiaczka, niezła teściowa, a tekst o mleku w kuchni pod dostatkiem super

kurcze Sam, uważajcie na siebie
Stary 2013-11-18, 10:13   #2606
Margosia__
Zakorzenienie

Cześć

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 10:14   #2607
Agrafka86
Wtajemniczenie

Tż od dzisiaj przez zimę będzie pracował do 15:00 w końcu będę miała pomoc!

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 10:15   #2608
lemurki_malutkie
Zadomowienie

Dziękujemy za życzenia
Doszłam dziś do wniosku,że nie będę lapka wyłączać na noc,bo tyle razy Jaśka karmię i smoka mu na przemian podaję,że mogę w tym czasie poczytać,popisać i przy okazji otworzyć Nocny Klub MM .
Mamy,które @ nawiedziła już po porodzie-też macie wrażenie,że powiedzenie"krew mnie zalewa"nabiera innego sensu?Trzeci dzień chodzę jak zombiak,w głowie mi się kręci i mało kontaktuję.
A tak w ogóle,to urodziłam stonogę.Przynajmniej tyle nóg Jaś miał dzisiaj ok czwartej rano,kiedy usiłowałam mu zapiąć pampersa
Zaraz nadrobię,tylko podpełznę do sklepu.
lemurki_malutkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 10:26   #2609
BrandyOrange
Raczkowanie

enlevee już dziewczyny dużo powiedziały w tej sprawie, nie ma co tam siedzieć, teraz dziecko i jego zdrowie jest najważniejsze i na pewno dla jego dobra będzie wyprowadzka!

agrafka masakra z tą akcją, dzięki Bogu, że nic się nie stało! nie bez powodu teraz te reklamy o potrąceniach na pasach. Jakoś niedawno zmieniły się przepisy, że wystarczy stać przed przejściem i już kierowca ma OBOWIĄZEK ustąpić. A tak naprawdę to graniczy z cudem, że ktoś się zatrzyma, a nawet jak już przechodzę to ledwie wózek zdążę wepchnąć, na chodnik przez krawężnik bo prawie nie zwalniają ch.a.m.y...

kejt gratki dla geniusza jest PRZEsłodki mój Robert jak jest głodny mówi ajaj ajaj!!! i wszyscy się nie mogą nadziwić

ghia gratulacje dla Antka za chrzest!!!

neni a w czym jej to przeszkadza, że ma stałe godziny spania? ale moim zdaniem niektórym nie ma co tłumaczyć tylko robić swoje bo nic im do tego, a szkoda tylko gębę strzępić na gadanie...
o teściowych to można gadać i gadać bez końca, takie są za☠☠☠iaszcze

tweed śliczniutki ten twój 11-tygodniowy synio ile ja bym dała za osobne mieszkanie nawet 1 pokojowe, ale nas nie stać i męczymy się w jednym pokoju, tylko że mieszkanie 3 pokojowe, ale w 2 pozostałych mieszkają inni ludzie....

neni kolejny przystojniaka a jakie ma gustowne rajtki

domciątko fajnie, że Sara spokojniej śpi

lemurki mnie jeszcze "nie zalała krew" dla mnie za to "zabawa do białego rana" nabrało innego znaczenia

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

bo dziś z Robciem bawiliśmy się od 3 do 6
BrandyOrange jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 10:31   #2610
tysia222
Raczkowanie

Witam się
Nie było mnie przez weekend bo byliśmy u teściów,a w tygodniu też mnie nie będzie chyba zbyt wiele bo tz ma urlop i mamy trochę pracy w domu, a i czas będziemy spędzać razem Także chciałam powiedzieć, że żyjemy i mamy się w miarę dobrze. U Mikołaja co dzień widać nowe umiejętności, no dumna jestem tak, że szok

Narobiłam tylko ostatnią stonęm wybaczcie.

Co do włosów to mnie tez lecą a fryzjerka powiedziała, ze "to co ma wypaść to musi wypaść" i że nic na to nie pomoże.

A i Mikołaj kończy dziś kolejny tydzień, chyba 14

Domciatko- Super, że z Sarcią lepiej!
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości