|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2582 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
moj syn chyba zamienia sie w orke...te jego krzyki troche pod nawolywania orek podchodza
#2583 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie mogę się nadziwić bo jest czochraty bardziej niż mój ![]() Słodziak ![]() Ja dziś znowu sama caaały dzień....Misio ma pierwsza drzemke... i uczymy się dalej zasypiać samemu w łóżeczku. Dodałam Młodemu kleiku do mleka i nie je od 20-7 rano. Szkoda tylko, ze budzi się co godzinę na smoka.... ![]() No i pogoda za oknem do bani... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
to moze i ja zaczne cos dawać dziecku, patrze ze juz wiekszosc was daje , ale musze smoczka zmienic w butli
|
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Zakorzenienie
|
Siema,nocka do bani,wstawałam milion razy
![]() Domciątko gratki dla Sary ![]() Może to faktycznie skok był? Zmykam umierać sobie w kąciku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tego trójprzepływowego z aventu i jest super! Polecam! Kleik dobra sprawa. Mój Młody budził się coraz szybciej na karmienie a teraz 3 łyżeczki kleiku i przesypia nocke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dawaj kaszkę na śniadanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | ||||
Zadomowienie
|
Agrafka - dobrze że wam nic się nie stało, a reakcja TZ-a prawidłowa powinien tak przygadac babce że by się posrała z rozpaczy.
U na 2 dni temu ktoś śmiertelnie potrącił kobietę i uciekł z miejsca wypadku ![]() En- co za kretyn z twojego teścia a tekst że będzie mu bezika brakowało ![]() ![]() Lemurku - śliczny jest Jasio i wogle nie widaćpo nim choroby Twe, Neni - śliczne chłopaki a rajtki są spoko ![]() Cytat:
![]() ![]() Boszzz jak to wszystkie dwuznacznie zabrzmiało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43764646]U nas też już pobudka, siuski w woreczku, po 9 idziemy na morfo... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Kciuki za morfologię Hej ![]() u nas pobudka na jedzonko o 4.30 a potem godzina wygłaszania monologu ![]() Ale nie narzekam wyspałam się, już się przyzwyczaiłam do takiego trybu. Zbieramy się z Szymciem i idziemy w odwiedziny do dziadka, już sie boję bo piździ u nas strasznie . Zajrzę jak wrócimy ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
En- Aż nie wiem co napisać. Chora sytuacja. Nie wiem jak można tak utrudniać życie najbliższym osobom. ![]() Agrafka- Dobrze, że nic wam nie jest. A babce skopałabym samochód w nerwach na bank. Od kiedy mój bliski przyjaciel zmarł w wypadku samochodowym, to mam nerwy jadąc samochodem. Z tego powodu nie zrobiłam prawa jazdy. Jak ktoś w niebezpieczny sposób wyprzedza, to pokazuję środkowy palec. Nieoświetlonych rowerzystów opieprzam. Otwieram szybę i drę pyska. Fotografuję ludzi gadających przez tel. za kółkiem. Gdybym pracowała w drogówce, to byłabym najwredniejszą suką-policjantką świata. Oliath- zazdroszczę wypoczynku. ![]() ![]() Kathe- Uf, dobrze że z Michasiem lepiej. ![]() Samantha- Co wy przeżywanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Mąż mi dziś powiedział, że mam coś sobie kupić te włosy, bo wszędzie znajduje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2595 |
Wtajemniczenie
|
Nadszedł ten dzień w którym ponarzekam na nocke
![]() Czuje się jak kupa. Specjalnie poszłam spać wcześniej czyli o 12:30 (w porównaniu do 3 to postęp ![]() A Maja zaczęła kwękać i jęczeć o 1 ![]() Zaczęła pluć tym smokiem i drzeć się. Wzięłam na ręce to ułożyła sobie rączki na brzuszku (zawsze tak robi jak je, tak jak do modlitwy tylko rączki w piąstki, zupełnie jakby sobie sama żółwika dawała ![]() Poleciałam po mleko. TZ wstał i siedział z nią w fotelu. Dałam mu mleko i położyłam sie spać. Usnelam po godzinie ![]() O 5 kolejna pobudka. Niby glodna a jadła taaaak wolno że zajęło jej to pol godziny. Ja już w tym fotelu przysypiałam z głową na boku łóżeczka ![]() A potem nie wiem co sie działo bo TZ ja przejął o 8 jak wstała. Ale miałam wrażenie jakby od tej 1 ciagle marudziła, TZ mówi że to tylko moje wrażenie ![]() Ale sie rozpisałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- podziwiam te mamusie co same zajmują sie dzieckiem, JESTEŚCIE WIELKIE ![]() Ja gdyby nie pomoc TZ to bym ducha wyzionęła ![]()
![]() |
#2596 |
Wtajemniczenie
|
misiaczka ja to od kilku tygodni ledwo co kojarze noce...dochodzi do tego ze zrywam sie i nie pamietam czy odciagnelam mleczko czy nie....ale zawsze patrze na butelki wtedy i sa w lodowce ladnie opisane z data i godz....a ja nawet nie pamietam ze siedzialam z laktatorem.....
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#2597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już takie cuda robię z włosami a efektu nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze, chcielibyśmy się starać o drugie dziecko jak Miś będzie miał już 10-12 miesięcy, ale boję się, że nie ogarnę dwójki.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Wtajemniczenie
|
Anulka ja mam tz'ta w domu tzn teraz pracuje ale dwa razy w tyg tylko plus od czasu do czasu weekendy
nie bede oszukiwac ze jest lekko bo nie jest - czasami mam ochote pierdzielnac to wszystko i wyjsc sie zresetowac i czasami to robie jak tz't jest w domu mam wtedy chocby ta godzine dla siebie i wracam nowa ja z energia i usmiechem....polecam kazdej z was takie wyjscie.... Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2600 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" Edytowane przez lachryma Czas edycji: 2013-11-18 o 09:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zadomowienie
|
SAMANTHA nam się zwróciło 3 krotnie mimo że tylko najblizsza rodzina była
A moje Słoneczko się chyba chciało zrehabilitowac za dzień i pięknie spało w nocy. A teraz siedzę na komendzie..... z mamą.... zarysowala sąsiada a ten ja podał na policję mimo że od razu się do niego zgłosiła i pokryła szkodę - ryse 30 cm Ludzie są mega złośliwi Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | |||||||
Konto usunięte
|
Hello!!
U nas pobudki nocne co dwie godziny wiec w sumie calkiem ![]() Ale tradycyjnie ok 5 rano cos mu sie poprzestawialo i nie moze usnac... Telepie sie w lozeczku, cos gada, pokrzykuje, robi kupe, kwęka... I zasypia dopiero ok 6 ... ![]() A w dodatku przyszedl do mnie w nocy starszak i tak spalam sobie z dwojka. ![]() on na szczescie spi jak susel i nic nie slyszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymajcie sie! ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Trzeba przeczekac... Mnie najbardziej wkurza ze malemu co chwile musze z raczki wyciagac moje klaki. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2603 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Raczkowanie
|
dzień dobry wszystkim mamom i ich wspaniałym dzieciaczkom
![]() ja kończę śniadanie i mam nadzieje nadrobię co pisałyście o ile maruda mi pozwoli! Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() misiaczka, niezła teściowa, a tekst o mleku w kuchni pod dostatkiem super ![]() kurcze Sam, uważajcie na siebie ![]()
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
#2607 |
Wtajemniczenie
|
Tż od dzisiaj przez zimę będzie pracował do 15:00
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2608 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy za życzenia
![]() Doszłam dziś do wniosku,że nie będę lapka wyłączać na noc,bo tyle razy Jaśka karmię i smoka mu na przemian podaję,że mogę w tym czasie poczytać,popisać i przy okazji otworzyć Nocny Klub MM . Mamy,które @ nawiedziła już po porodzie-też macie wrażenie,że powiedzenie"krew mnie zalewa"nabiera innego sensu? ![]() A tak w ogóle,to urodziłam stonogę.Przynajmniej tyle nóg Jaś miał dzisiaj ok czwartej rano,kiedy usiłowałam mu zapiąć pampersa ![]() Zaraz nadrobię,tylko podpełznę do sklepu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Raczkowanie
|
enlevee już dziewczyny dużo powiedziały w tej sprawie, nie ma co tam siedzieć, teraz dziecko i jego zdrowie jest najważniejsze i na pewno dla jego dobra będzie wyprowadzka!
agrafka masakra z tą akcją, dzięki Bogu, że nic się nie stało! nie bez powodu teraz te reklamy o potrąceniach na pasach. Jakoś niedawno zmieniły się przepisy, że wystarczy stać przed przejściem i już kierowca ma OBOWIĄZEK ustąpić. A tak naprawdę to graniczy z cudem, że ktoś się zatrzyma, a nawet jak już przechodzę to ledwie wózek zdążę wepchnąć, na chodnik przez krawężnik bo prawie nie zwalniają ch.a.m.y... kejt gratki dla geniusza ![]() ![]() ghia gratulacje dla Antka za chrzest!!! neni a w czym jej to przeszkadza, że ma stałe godziny spania? ale moim zdaniem niektórym nie ma co tłumaczyć tylko robić swoje bo nic im do tego, a szkoda tylko gębę strzępić na gadanie... o teściowych to można gadać i gadać bez końca, takie są za☠☠☠iaszcze ![]() tweed śliczniutki ten twój 11-tygodniowy synio ![]() ![]() neni kolejny przystojniaka ![]() ![]() domciątko fajnie, że Sara spokojniej śpi lemurki mnie jeszcze "nie zalała krew" dla mnie za to "zabawa do białego rana" nabrało innego znaczenia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- bo dziś z Robciem bawiliśmy się od 3 do 6 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2610 |
Raczkowanie
|
Witam się
![]() Nie było mnie przez weekend bo byliśmy u teściów,a w tygodniu też mnie nie będzie chyba zbyt wiele bo tz ma urlop i mamy trochę pracy w domu, a i czas będziemy spędzać razem ![]() ![]() Narobiłam tylko ostatnią stonęm wybaczcie. Co do włosów to mnie tez lecą a fryzjerka powiedziała, ze "to co ma wypaść to musi wypaść" i że nic na to nie pomoże. ![]() A i Mikołaj kończy dziś kolejny tydzień, chyba 14 ![]() Domciatko- Super, że z Sarcią lepiej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.