![]() |
#1951 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1953 | ||||
Raczkowanie
|
Serissa, porozmawiajcie szczerze i na spokojnie o wydatkach, że jednak codzienne zakupy to niemało, a też musicie się przygotować na przyjście na świat Malucha... Na pewno nie jest Ci łatwo, ale sama może zaproponujesz jakiś niedzielny spacer???
Mój tż pracuje fizycznie i aż szkoda mi go ciągać po spacerach, bo wiem, że lepiej wypocznie przed kompem (ze słuchawkami na uszach), ale raz w tygodniu dla higieny związku trzeba gdzieś wyjść ![]() Nie smuć się, na pewno też się martwi Was bardziej niż myślisz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uuu... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cześć Dziewczyny, Cały weekend spędziłam u rodzinki w innym mieście zostawiając TŻ samego ![]() ![]() Podczytywałam Was tylko, bo miałam neta tylko w komórce ![]() ![]() Obok siebie, jakby czakając na mnie stała Mura i BabyDesign Lupo Comfort - wow, ale dziewnie było je dotknąć ![]() Mura podobała mi się od zawsze, ale ta cena... 2000zł... Lupo Comfort jest bardzo podobny do Mury - głównie ze stelaża, ale gondola umieszczona jest wyżej i wydaje się być porządniejszym wózkiem za kwotę 1400zł. No i ma amortyzatory ![]() Nie wiem jeszcze, co kupimy, bo może się skończyć na kupnie używanego Mutsy za sześć stów na allegro ![]() Co do zakupów - kupiłam dzisiaj kilka ciuszków w SH: bluzeczkę, body na króttki rękaw (nowe) i bluzeczkę z czapeczką (nowy komplet!!!) za całe 13zł ![]() Później dokupiłam już w sklepie kaftanik i śpioszki (komplet) i pościel do kołyski z wypełnieniem, z której jestem mega zadowolona ![]() Tylko co ja teraz będę oglądać na allegoro ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Ty się nie martw, jesli wezmę Cię do szpitala bedziesz chociaż pod dobrą opieką, to dla Małej. Cytat:
![]() Codo butelek też sie zgadzam - ja wzięłam jedną TT, jedną Baby One bo były tanie, a jak zobaczę jak Młody je toleruje będe dokupować. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I chyba mogę już przejść na "Mam 10 kg do przodu" ![]() ![]() Czekam na Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczynki, tydzień dziewczęcy się dobrze zacząl ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pisałyście o wyprawce dla mamy: mam na razie koszulę do porodu z SH za 1 zł, i paczkę podkładów bella mamaa od koleżanki. Teraz zamawiam jeszcze 2 paczki, 2 x majtki siateczkowe, 6 par tych jednorazowych, maść na brodawki, mydło biały jeleń już mam, wkładki biorę na allegro u rp_77 bo są tańsze niż w tej aptece,wiecej nia pamiętam ![]()
![]() |
#1955 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam kolegę Oskara, fajny chłopak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
witaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() JA już się nie ważę, po co mam się denerwować. Strasznie ciężko mi zaakceptować fakt, że tyle przytyłam tymbardziej że zawsze byłam chudzielec... TZ mówi na mnie "pasibrzuch" ![]()
![]() |
#1957 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sliczna! sukienka rowniez ![]() Cytat:
![]() napisz cos wiecej o sobie ![]() u nas tez duzo stron do nadrabiania, ale mam andzieje, ze cie to nie odstraszy ![]() trzymam kciuki ![]() tak jak dziewczyny napisaly, pewnie dieta wystarczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1959 | ||||||
Zadomowienie
|
kate1623, Ela87dzięki za wskazówki, słodycze ograniczyłam, pół jabłka zjadłam tylko, ale właśnie tak się zastanawiam czy ta jakby dietka nie zaburzy prawdziwego wyniku. Chodzi mi dokładnie o to co Rossa napisała
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Wtajemniczenie
|
Po wizycie. Dwa założenia z trzech wyszły wg planu
![]() Maleństwo rośnie, waży 215 gram, oglądaliśmy serduszko, przepływ krwi a także brzuszek, kości udowe, liczyliśmy paluszki u jednej rączki, bo druga była schowana ![]() Waga na szczęście nie przekroczyła 70 ale dobija już niebezpiecznie blisko ![]() Ale mojej wielkanocnej niespodzianki nie będzie. Gin się wygadał ![]() I zaraz zapytał, czemu jestem taka zdziwiona, chyba musiałam mieć głupią minę, gdy to oznajmił ![]() ![]() Gin chyba jednak z mojej miny wyrażającej natłok tych wszystkich myśli wywnioskował, że nie jestem przekonana do tego, co powiedział, więc pokazał mi na monitorze jak krowie na miedzy, co trzeba ![]() Teraz już mimo tego, że chciałam mieć niespodziankę, jestem bardzo szczęśliwa, że wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy się widzicie z TŻ-tami codziennie to są przyzwyczajeni, a wyobraźcie sobie jaki mój musi być zdziwiony jak przyjeżdża po miesiącu a ja coraz większa ![]()
![]() |
#1962 |
Rozeznanie
|
grrrrr czekałam z wytęsknieniem na pościel ze smyk.com, rano o 8 była już na poczcie (super jest sledzenie przesyłek), a dzisiaj mi nie przywieźli - jakbym wiedziała to bym sama poszła odebrać :P
a już się cieszyłam, że dzisiaj nacieszę oczy..
#1963 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, to ja się chyba w jakieś turnee wybiorę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1964 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to mój przyjeżdza na weekendy a widzę róznicę ![]() ![]() dziewczyny macie jakiegoś sprzedawcę na all gdzie można kupić nie tylko ubranka dla maluchów ale różne duperelki dla mam typu podkłady itd? wczoraj któraś wklejała jakiś link do sprzedawcy i tam widziałam też podkłady, ale jak na złość zamknęła mi się zakładka i jej nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() Taka pasta serowa z camemberta, zarabiscie pasuje do ciepłych jeszcze precli i piwka ![]() Chyba mogę zapomnieć na jakiś czas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i za poznanie płci ![]() Ach, ten dziewczyński tydzień ![]()
![]() |
#1972 | ||
Zakorzenienie
|
Wróciłam własnie od diabetologa.
Dziwnie było ![]() ![]() Z tą glukozą to moim zdaniem powinno się normalnie jeść dzień przed, no bo jak ktoś ma cukrzycę to i tak wyjdzie i tak, a jak nie ma to sobie organizm z tą glukozą poradzi chyba bez względu na to, co jadło się dzień przed ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż tż powiedział, że jeszcze zobaczy ten mój niby popsuty. Jakie wkładki ![]()
![]() |
#1973 | ||||
Zakorzenienie
|
Margo, bardzo sie wzruszyłam czytając relację Twojego meża. fajnie tak popatrzeć na wszystko oczami mężczyzny
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak całkiem szczerze to na mojego gina na nfz nigdy nie mogłam narzekać. w pierwszej ciąży i teraz też (oprócz tego jednego nieszczęsnego usg) bardzo dobrze się mną zajmował. pewnie ta presja czasu go tak nagliła. mimo wszystko jednak mam żal. oby na prywatnej wizycie udało się dowiedzieć więcej, że wszystko jest dobrze. A idę do lekarza, który ma opinię "doktora sokole oko" i u mojej koleżanki wypatrzył ciążę w 3t podczas kontrolnego usg ![]() ![]() Edzia, pierwszy raz przy ząbkowaniu takie przeżycia miałyśmy. dotychczas ząbki wychodziły bezboleśnie. dałam wreszcie i pedicetamol i camilię i jest o niebo lepiej. tylko skubana nie chce szczotkować ząbków, a do tej pory bardzo lubiła. chyba te dziąśełka ciągle bolą z całego serca gratuluję udanej wizyty ![]()
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2013-11-18 o 18:46 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Rozeznanie
|
ja już po wizycie. Krwiak wreszcie się wchłonął po 8 tygodniach leżenia-ale się cieszę
![]() ![]() Jeśli chodzi o moje wyniki z glukozy to gin dała mi glukometr, kazała mierzyć poziom cukru 4 razy na dobę, na czczo i po posiłkach oczywiście dietę trzymać Powiedziała czego nie jeść ja już oczywiście przestudiowałam tabelę z IG dużo wcześniej. Jeśli pomiary bedą w normie to tylko mąż podjedzie to niej z pomiarami, a jeśli nie to za tydzień musze znowu stawić się na wizytę. Mały waży 546 g jestem w 22 tygodniu ![]()
...bo życia nie mierzy się ilością oddechów ale chwilami, które zaparły dech... ![]() mamusia marcowa 2014 ![]() ![]() Edytowane przez vivien39 Czas edycji: 2013-11-18 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja np nie kupuję u niego pierdół na porodówkę, bo w tej aptece gemini mi wyjdzie z przesyłką taniej niż u niego bez przesyłki, a u niego i tak mam już 100 naliczoną ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Oczywiście gratuluje udanych wizyt ![]() Same dobre wieści ![]() Cytat:
![]() A jakie podała Ci normy?
![]() |
#1976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
120 po posiłku-kazała godzinę po mierzyć a na czczo to nie wiem zapomniałam zapytać chyba do 100 ![]()
![]() |
#1979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1980 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, ze nie uprzedzilas, ze nie chcesz wiedziec jak ci pokazal, to domyslam sie co ![]() Cytat:
![]() bardzo sie ciesze Cytat:
![]() super, ze krwiak sie wchlonal ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.