|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
ja tylko sie wiutam i uciekam obiad pichciac na jutro
nie mam czasu na nic auuu
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
ubrałam się ciepło, robiłam jeszcze zakupy ale aż się zgrzałam
![]() byłam w rossmannie ale kompletnie nie wiem na co się zdecydować, czy próbować nowych rzeczy czy kupić to co sprawdzone |
|
|
|
#4803 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Było ok Cytat:
Cytat:
Cytat:
za ćwiczenia. A słodkie napoje to złoooo ![]() Cytat:
za udany tydzień. O tak, 6 rano to jeszcze noc przecież, ktoż to wymyślił wstawać tak rano ![]() ![]() Cytat:
za bieganie. A plamy najprawdopodobniej od wiatru i zimna. Miewam takie często w zimie ![]() U mnie dziś udany dzień. Siłownia zaliczona, nawet lekko mi poszło. Może dlatego, że miałam dziś ochotę na ćwiczenia i czułam jakąś energię w sobie. Menu dzisiejsze: I: omlet z szynką, porem i fasolą, plaster żółtego sera, surówka z kapusty pekińskiej II: jogurt naturalny z kiwi III: 2 małe kotleciki z piersi indyka, surówka z pekinki (ta sama co rano) IV: zupa rybna trening (po nim banan) V: łosoś wędzony, surówka warzywna (ze słoika, roboty własnej) +zielona, woda i pokrzywa Muszę przyjrzeć się moim posiłkom, bo do tej pory na kolację najczęściej jadłam jakiś twaróg czy wieśniak, a podobno po treningu takich rzeczy się nie je. A u mnie właśnie po powrocie z siłowni jest już pora właściwie kolacyjna. Jest gdzieś na wizażu wątek o posiłkach okołotreningowych, muszę go odkopać, przejrzeć i chyba zmienić swoje nawyki
|
|||||
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
to podziel się potem wiedzą
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w większości przypadków to co nowe jest gorsze nie wiem, jakoś ciężko mi trafić w to, co chciałabym
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
no a potem będę się wam żalić co za szajs kupiłam
|
|
|
|
#4807 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja może jutro przejdę się do rossa i też cos sobie upatrzę na te promocje. Zachciało mi się szminkę w takim odcieniu
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...0_180164_n.jpg Mam mnóstwo szminek, ale wszystkie czerwone, wiśniowe itp. Ja też po treningu ciągle jem nabiał, właśnie wieśniak lub ser biały. Jeśli to błąd to bigosik daj znać koniecznie ![]() Lecę do gorącej kąpieli
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
ćwiczonka : 9.26 km w 49 minut
mel b abs rozciąganie mam pytanie, do tej pory używałam musu do twarzy matte dream mousse maybelline ![]() Myślałam o jakimś tańszym zamienniku i wpadlo mi w ręce: matt mousse make up Catrice. Któraś z Was może używała i mogłaby mi poradzić ?
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak coś może jakieś cienie kupię- ogólnie nie używam, ale jakieś jasne wypróbowałabym
![]() z szajsu ( ) ostatnio kupiłam eyeliner w pisaku pierre rene ( ale w rossie chyba nie ma wiec się nie obawiajcie, ale tak jakby coś... )- w testerze zakochałam się, bo jak maźnęłam się na ręce to taki fajny był mokry i aż zmyć nie mogłam, a nowy suchy i do niczego.Ale odkrycie to nowy podkład Rimmela, który w promocji jak i bez jest bardzo tani a efekt lepszy od droższych, z którymi ostatnio też nie trafiłam![]() trzeba kiedyś w tytule wątku dopisać offtopowy hehe |
|
|
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
z tego co wiem od koleżanek poważnie trenujących, na kolację najlepszy jest nabiał - patrząc na ich sylwetki nie mam co do tego wątpliwości
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
który to ten z rimmela? ta taka butelka coś z fioletem? ja z tej firmy bardzo lubię BB
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- akacja ja nie używałam ani tego ani tego. ale dziś maznęłam tym nowym max factor Whipped creme, i o mamo jaką on ma super konsystencję tusia - ja wyszłam właśnie z wanny ale zimno mi nadal ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- aa i ani szminek ani cieni nie używam
|
|
|
|
#4812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka tubka coś z fioletem, bez promocji ok 20zł z groszami, ja na -30% kupiłam za 14, a tak będzie jeszcze tańszy. W konsystencji jest taki właśnie musowy, bardzo dobrze kryje- w innych podkładach zazwyczaj dawałam 2 warstwy,a tu malutka "kropelka" starczy na całą twarz i 1 warstwa oczywiście efekt można stopniować, a wygląda się naturalnie. Ale pewnie też zależy co komu podpasuje.---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
nabiał na kolację- potwierdzam ja z Tżtem zazwyczaj serek wiejski z warzywami![]() ten z max factora whipped też próbowałam ale z próbki, chciała kupic ale za mało odcieni do wyboru
|
||
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
no to może się skuszę
i na pewno kupię jakiś lakier piaskowy, zobaczę co to za cudo---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ja nie umiem za bardzo dobierać sobie podkładu |
|
|
|
#4814 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
myboy nie pamiętasz jak się on nazywał? że ten https://wizaz.pl/Makijaz/Nowosci-kos...Y-MATTE-Rimmel taki malutki się wydaje Edytowane przez 5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 Czas edycji: 2013-11-18 o 22:23 |
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam
Cytat:
U mnie tak się składa, że kolacja wypada mi zazwyczaj po treningu, a wtedy właśnie polecane jest białko szybko przyswajalne i węglowodany złożone. Wieśniak/twaróg do żadnej z tych grup nie należy. Znalazłam jeszcze coś dla biegaczy, całkiem ciekawe http://treningbiegacza.pl/zacznijbie...-i-po-treningu Zapomniałam jeszcze dodać, że te posiłki zależą od rodzaju treningu. Inaczej jada się po treningu siłowym, a inaczej po aerobowym. Tak wyczytałam
Edytowane przez bingos Czas edycji: 2013-11-18 o 22:29 |
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziś nie mam siły czytać ale to chyba chodzi o typowo siłowy trening? mój fitness pewnie się nie zalicza
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
ja melduję dziś dzień na 5
a teraz uciekam do wyrka |
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ja też wpisałam.Dobranoc a na 6 pobudka
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
karcia, tak, to ten
tak jak większość podkładów- 3ml
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
nie 3 a 30ml
3ml to jakaś próbka by musiała byćdzień dobry |
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
ojj 30ml miałam napisać, tylko nie zauważyłam że "0" nie wskoczyło
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
za wcześnie dziś wstałam a za szybko się ogarnęłam i nudzę się teraz
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
ja po 7 wstałam, ale dopiero będę się ogarniać
|
|
|
|
#4826 |
|
Rozeznanie
|
dobra jesteś
![]() mnie się baaaardzo rzadko zdarza, żebym bez przymusu wcześniej wstała Za to po nocy mogę buszować ![]() z podkładów uwielbiam maybelline affintone - super się nakłada, nie robi maski, bardzo delikatny i pozostawia cienką warstwę, więc do ukrywania syfków itp. się nie nadaje. Puder z tej serii też jest ok.
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuje
jeszcze zdążę się napić herbatki
|
|
|
|
#4828 |
|
Rozeznanie
|
Ja też się zaraz napiję
![]() za tydzień dietetyk, muszę spiąć tyłek
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wczoraj dzień taki sobie, bo byłam rano w Lidlu no i wieczorem skusilam się na trochę kremu piernikowego i marcepanu
ale za to przycisnelam z ćwiczeniami - godzina tańca, godzina rowerka, kolejny dzień ZCUTa, pompki i przysiady z obciążeniem - cwicze prawidłową technikę.podawajcie wasze konta endomondo, to pododaje do znajomych
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
ale wczoraj miałam kiepski dzień, cały czas bolał mnie brzuch i głowa (normalnie jakby ktoś mi miażdżył czachę
), położyłam się spać już o 19 i spałam prawie do 10. ale teraz znowu mnie łeb boli, jeszcze rano leciała mi krew z nosa i nie wiem o co chodzi, nie chcę być chora ![]() teraz lecę na uczelnię, dobrze, że dzisiaj tylko jedne zajęcia. do później!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

nie mam czasu na nic auuu

żeby jutro było wzorowo! 
Było ok 

za ćwiczenia. A słodkie napoje to złoooo 
popijam znowu czerwoną herbatę i zaraz lecę na uczelnię. nowy tydzień się zaczyna, mam nadzieję, że będzie udany! miłego dnia!