|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Cytat:
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
No odrosną, ale do fryzjera non stop chodzić i potem marudzić, że długie? No i mówią, że będę jak pyza wyglądać :P
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- za krótkie miało być
|
|
|
|
#1413 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
|
|
#1414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oo ja sobie muszę buty zimowe w tym tygodniu w końcu kupić
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Już mi kilka fryzjerek odmówiło ścięcia i jak moim włosom mówię "idę się was pozbyć" nagle się pięknie układają, chyba znów je będę straszyć :P Marzy mi się zapuścić do pasa i wtedy ciach - jak na zdjęciu. Szok byłby nieziemski
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Parole ja też... I pewnie znów nie będzie, dobrze, że kupiłam na egzamin jakieś kozaki w lidlu to przeżyję zimę xD |
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to teraz dla równowagi się poparzyłam wsadzając łape do piekarnika ![]() Żyć nie umierać ale za to chłop moj mnie zabiera w miejsce niespodzianke na urodziny, a że ja lubie niespodzianki to sie doczekac nie moge
|
|
#1418 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
to biorę, skoro tyle głosów na tak
![]() masz już coś upatrzonego? Cytat:
Cytat:
|
|
#1420 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Btw to, że na co dzień nie komentuję na bieżąco waszego życia prywatnego, o którym czesto piszecie nie znaczy, że nie czytam watku i nie mam prawa się wypowiadać. Nikomu nie daje to też prawa do używania wobec mnie wulgaryzmów jakby się urwał spod budki z piwem... Można się wypowiadać ostro (bo podejrzewam, że największym kolcem w moim poście było to przykre, biologiczne, pozbawione emocji sformułowanie), ale z zachowaniem sensownego słownictwa. EOT.
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze to Undi nie łapie 100 srok za ogon. Wszystko co robi IMO jest spójne i wiele z tego po prostu daje jej satysfakcję. ALE! Po prostu Twoja opinia jest nie na miejscu, bo martwienie się o wlasnego męża po tak poważnym wypadku to nie jest kwestia wyboru!!! Opanuj się. Przepraszam Undi. Musiałam bo już mnie szlag prawie trafił...
nazywaj mnie Vill Edytowane przez ViLLeMkA Czas edycji: 2013-11-18 o 09:18 |
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Skończcie ten temat bo nie sądzę, by Undi potrzebowała kolejnych negatywnych bodźców. Zamiast się wspierać to tu jakieś spiny są. O co w ogóle chodzi? Nawet gdyby brała sto srok za ogon to co z tego? Też tak robię, też czasem ląduję w szpitalu i NIE ZMIENIAM SWOJEGO ŻYCIA. Mam do tego prawo i nie jest to niczym obowiązkiem by oceniać co i dlaczego powinnam zmienić. Bez przesady. Nicru jeśli umiesz przewidzieć wszystkie stresy i ich uniknąć - zazdroszczę, ale skończmy temat, bo nawet mnie już powoli drażni.
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Tamtaglista, racja. Ale imo takie moralizatorskie wywody są totalnie nie na miejscu, kiedy się wie, że ma się tylko szczątkowe informacje. A jeśli już, zwłaszcza wtedy można to napisać w zupełnie inny sposób. W stylu "pewnie nie wiem wszystkiego, ale może powinnaś zwolnić i zadbać o siebie?".
Bo najgorsze w tym komentarzu jest to, że jest nie na miejscu. Bo to nie chodzi w ogóle o naukę i pracę, ale NicRu nawet nie założyła takiej możliwości. Stad to oburzenie. Przepraszam dziewczyny, ale jestem z Undi blisko i po prostu takie komentarze, gdy się nie wie o sytuacji nawet 10% , a zakłada się, że sie wie, mnie wręcz oburzają Z mojej strony również EOT.
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za blisko z Undi nie jestem a też mnie wkurzyło to co tu się dzieje. Nie ma sensu oceniać nie znając sytuacji, ale jak to mówią każdy swoją miarą mierzy. Dobrze Willemko że czuwasz
To jak Wam się tydzień zaczyna? |
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
W pracy niestety
wciąż pracuje od 7. Analizuje właśnie rynek narzedzi w PL, bo mam wieczorem spotkanie z zarzadem spółki sprzedającej właśnie narzędzia. Praca pełna wrażeń. W tantym tygodniu analizowałam armature sanitarna i producentów spichlerzy jeszcze mam na tapecie węgiel i buty. Do wyboru do koloru
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...rzadko jestem wredna i roszczeniowa ale głupia PLAY nie działa.
Naprawdę. Jestem oazą spokoju i tolarencji na wszytko, ale mi ciśnienie skoczyło. Jak napisać skargę, żeby im w pięty poszło i jak abrdzo mi utrudnili życie tą awaria ?:P
|
#1427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanej niespodzianki. Pochwal się potem ![]() nawet się nie orientowałam co jest jeszcze też to lubięee Cytat:
![]() olałam dzisiaj praktyki i dłużej pospałam
|
|
#1428 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z wzajemnością ![]() już jest lepiej trochę ale szkoda, bo w nocy wyjeżdżam już z powrotem, co w domu to jednak w domu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() play generalnie lubi sie psuc...
|
|
#1429 | ||||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Hej, jestem już u rodziców
byłam też u siebie, jest cudownie i pięknie nie przepraszaj, co jak co, ale Ty nie masz za co przepraszać Cytat:
Cytat:
u mnie po staremu: wydatki, wydatki, wydatki Cytat:
Cytat:
a co powiesz na to, że dziś polazłam do sklepów i wydałam więcej niż w tych internetach? se humor poprawić musiałam, no ![]() Cytat:
Dobrze, że jest ok Cytat:
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego francuski tak bardzo mnie nie lubi? Nie narzekam, zastanawiam się tylko nad miłością do mnie kierowaną z różnych źródeł językowych
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
jeeej, zabijcie mnie, muszę wstać o 3.30 a w Luksemburgu u siebie będę dopiero o 17.30-18, masaaakra. to połączenie jest beznadziejne, ale chociaż wydałam na wszystkie przejazdy może z 40 euro w dwie strony... tyle dobrego
|
#1432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Coś mało przyjemnie się zrobiło. Mam nadzieje, że to chwilowe i postanowiłam nie dołączać do niepotrzebnej dyskusji. W sumie ostatnio mało tutaj jestem i mam nadzieje, że nie macie mi tego za złe. Jutro idę na mecz z Irlandią. Ciekawe, czy mamy jakieś szanse. Przepraszam za tak spóźnione, ale wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń, szczęścia i samych pogodnych dni. ![]() Cytat:
Zastanawiałam się jak pokazać Wam zdjęcie, żeby się za bardzo nie ujawnić - myślałam, myślałam i wymyśliłam: test tableta w londyńskich dokach, była śliczna pogoda, więc słońce świeciło na mnie od tyłu, przez co jestem troszku bardziej rdzawa niż normalnie ![]() [/QUOTE] Ładny kolor. ![]() Cytat:
Też bym musiała ściąć, ale nie lubię siebie w krótkich włosach. Mam chyba już 1/3 włosów z tego co miałam w czerwcu, a dalej wypadają. Nie wiem co mam już z nimi robić. Najchętniej zgoliłam bym się na łyso... .
|
|
|
#1433 |
|
Zadomowienie
|
ja nawet nie chcę sobie siebie wyobrazać w krótkich włosach.... uwielbiam długie ciemne włosy... chociaz znam dużo przykładów kobiet które z powodu zjawiskowej twarzy i ''bez włosów'' nie tracą na urodzie . np te na zdj.
coś mi odbiło i czuję niepohamowaną chęć wydania ponad 100 zł na serię tołpa cellulite .... nie wiem czy dam radę się powstrzymać!
|
#1434 | ||||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale wiedz, że współczuję tak długiej podróży Cytat:
Podziwiam Ja jak piłkę nożną lubię to dałam sobie spokój z oglądaniem naszej reprezentacji, bo szkoda czasu i nerwów na to nawet dzisiaj miałam rozkminy że:- ciekawe co by było, jakby nie sprzedał sie żaden bilet ![]() - możnaby rozwiązać cały PZPN i cudowną reprezentację, zaoszczędzić pieniądze i przeznaczyć je na znacznie bardziej przydatne rzeczy ![]() staram się nie no, nie mam dopiero o takiej marzę, choć jestem obecnie na etapie identycznym jak Ty - najchętniej zgoliłabym na łyso Cytat:
a morfologia itd. wszystko mam w normie. Cytat:
Cytat:
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
|
#1436 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci zazdroszcze![]() Cytat:
żaden mnie nie lubi![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wychodzę z założenia, że teraz jest idealny czas na rozpieszczanie siebie pod względem ciuchowym/książkowym i kosmetycznym ![]() potem będzie mąż, dzieci i już będzie zawsze ważniejszy wydatek
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wielkie ambicje, plany, ale strasznego lenia. I nie wiem jak go pokonać. Pasuję tu?
|
#1438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Taka menda, a każdemu się podoba i lubi jej słuchać. ![]() To ciesze się. ![]() Ja siebie też, ale namówili mnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A czemu masz takie myśli? Myślałam o tym nawet dzisiaj, ale wcześniej nie było mi po drodze. Mama D. chodziła i radziła mi tabletki, które przepisał jej dermatolog i każdy się nimi zachwycał na blogach itd. Miałam i nie pomogły. Już myślałam, żeby pić drożdże, ale na samą myśl to nie mogę. Nie cierpię tego zapachu, a co dopiero smaku. ![]() Cytat:
|
|
|
#1439 |
|
Zadomowienie
|
goplankowa czekamy na 100 słów o sobie
![]() angel na mnie bdb działa jantar- zawsze powstrzymuje wypadanie. a moze Twoja dieta jest uboga w kwasy omega 3/6? i te wszystkie dobre tłuszcze? często kobietom na diecie spada nastrój i wypadaja włosy z powodu niedoborów jw. uwaga byłam w SP i kupiłam tylko zel pod prysznic- powstrzymałam się. Naprawdę muszę teraz troche przyoszczędzić. Teraz jestem i dumna i smutna chciałabym być milionerką teraz mam taki system że raz na np 8-9 mcy kupuję sobie jeden b porządny kosmetyk niż sto kiepskich (z tych do pielegnacji oczywiscie) albo idę na jakis zabieg np serię peelingów czy coś
Edytowane przez pokrzywa Czas edycji: 2013-11-19 o 12:53 |
|
|
|
#1440 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, nosi się super Przepraszam A jak powiem, że dzisiaj od rana leje jak z cebra, to będę trochę lepsza? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Od choroby - mojej i M. Wczoraj był dzień biegania - żłobek, lekarze, apteki... Jeszcze na dodatek host miał bardzo zajęty dzień w pracy i nie mógł odbierać telefonów, więc ze wszystkim musiałam radzić sobie sama jakby mi ktoś 2 miesiące temu powiedział, że będę we Francji bez żadnego stresu umawiać nie swoje dziecko na wizytę lekarską, to bym go wyśmiała Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam zastój ![]() Język -nareszcie wiem, czemu mi się nigdy hiszpański nie podobał - słuchałam nieodpowiedniej wersji A nauczyciele sympatyczni, serwują kolumbijskie dania i dobrze tańczą salsę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Baw się dobrze To już dobry początek Cytat:
![]() Witaj Tyle nabazgroliłyście, że mi się wszystko nie zacytowało za jednym podejściem
Fais-moi une place dans tes urgences, dans tes audaces, dans ta confiance. Edytowane przez zielona_nadzieja Czas edycji: 2013-11-19 o 14:33 |
||||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

A czemu masz takie myśli?
A jak powiem, że dzisiaj od rana leje jak z cebra, to będę trochę lepsza?