Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-19, 12:51   #2971
gornek
Zakorzenienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Dziewczyny z kolorowymi butami - czy buty to będzie jedyny kolorowy akcent w Waszej stylizacji weselnej?
Prawdobodnie u mnie jedynie buty beda fioletowe, no poza bukietem, myslalam rowniez o kokardce takiej delikatnej na sukni w tym kolorze, ale to nic pewnego, bo nie wiem czy nie zepsuje to wygladu sukni ja akurat ide w tym co chce, a nie w tym co sie komus podoba :P od dawna wiedzialam, ze chce takie buty i zdania nie zmienie
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 12:51   #2972
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
heh a ja od początku się zachwycałam princesskami i taka była moja pierwsza zmierzona a koniec końców wyszłam z rybką
princesski dalej mi się podobają ale u mnie akurat dają +10 kg zobaczcie same porównanie jak w princessce a jak w mojej rybce
TŻ zresztą lubi jak noszę dopasowane ubrania, więc mam nadzieje, że i jemu się spodoba
Ten model, który mierzyłaś w ogóle chyba większości PMek robi krzywdę Przez tą długość gorsetu robi wielki tyłek i boki, przymierzałam ją i też była tragedia Dla mnie to bardzo nieudany model
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 12:52   #2973
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mój Tż jest kochany, wracał z pracy i przywiózł mi kawę, taką ze wzorkami, sam dla mnie zrobił, serduszko takie z tego mleka i do tego trochę czekolady,.. pycha!

Własnie ją piję.

I weź tutaj bądź chuda!
Też bym taką wypiła Aż mi się zachciało. Dobrze masz ze swoim TŻ

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 12:54   #2974
Dotka90
Zakorzenienie

ysia, tak do tematu, to akurat czytałam Twoją notkę na blogu dziś i yyyyy... trzeba baaardzo zwracać uwage na szczegóły, bo ja nie zauważyłam,że tam jest obrączka i nie przyszły mi do głowy takie rozkminy

A co do W. to nie wydaje Ci się, że się zezłościł dlatego, bo może ma zaplanowane zaręczyny jakies? Bo mnie to tak wygląda.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 12:54   #2975
say-hello
Zakorzenienie

o nieee, po co mi mówiłyście o tym yes to the dress? miałam robić dyplom a nie oglądać http://www.youtube.com/watch?v=rjz22xcA99Y trafiłam na dobry odcinek na początek

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Baaaaardzo ładna! Skromna, ale wytworna dzięki tym piórom. Osobiście za nimi jakoś nie przepadam, ale na zdjęciu wygląda naprawdę super.

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
pamietasz jak ja mialam watpliwosci? Kupilam swoja suknie w kwietniu i specjalnie jechalam do wawy w pazdzierniku, zeby ja jeszcze raz przymierzyc. I wiem, ze to ta. Jezeli tego nie czujesz, przymierz cos jeszcze, dla swietego spokoju !
ehh to chyba faktycznie dopada każdą z nas

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

moja kochana - pamietasz swój zachwyt nad piórkowym motywem przewodnim? zapewniam cię, że lepszego wyboru nie mogłaś dokonać, biorąc pod uwagę twoją euforię z tamtego okresu każda z nas tak ma! ja gdy patrze na zdjecia mojej sukni mam wątpliwosci jak cholera, ale jak tylko poogladam inne to zaraz mi przechodzi - jedyne wyjście, nie przymierzać, nie zaglądać, zapomnieć
dziękuję, pocieszyłaś mnie to prawda, strasznie się zajarałam tymi piórkami

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Dzięki za kolejne inspiracje
Suknia piękna !
Gdzie kupiłaś? Ile dałaś?
Szukam czegoś takiego - lekkiego, zwiewnego, delikatnego, ale z zabudowaną górą.
kupiłam w Madonnie, za 3190zł. to model firmy Primadonna, ale bardzo podobna jest Pronovias Barima

Cytat:
śliczna jest

heh a ja od początku się zachwycałam princesskami i taka była moja pierwsza zmierzona a koniec końców wyszłam z rybką
princesski dalej mi się podobają ale u mnie akurat dają +10 kg zobaczcie same porównanie jak w princessce a jak w mojej rybce
TŻ zresztą lubi jak noszę dopasowane ubrania, więc mam nadzieje, że i jemu się spodoba

pięknie ci w tej rybce

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
say-hello ładne buciki
co do wątpliwości to chyba każda ma, żadnej nie ominie, ale to jest chwilowe podobno i przechodzi

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może głupie pytanie, ale jakoś tak mnie naszło-czy jak idę do salonu to mam mieć ze sobą zdjęcia i nazwy modeli które mnie zachwyciły (nawet jak ich nie widziałam na stronie salonu), czy mam żonglować nazwiskami projektantów czy wystarczy, jak powiem że chcę taką w fasonie A bez kryształków? Albo taką z kolecji z panią blondynką na niebieski tle?
I żem się zestresowała...
nie, wystarczy jak powiesz, jakie fasony ci się podobają
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Say nie musisz pokazywać zdjęć w sukni wyobrażam sobie jak pięknie w niej wyglądasz jesteś niezwykle ładna dziołcha to jak może być inaczej? W worku byś nawet nieźle wygladała choć niedosyt jest, bo nie pokazałaś nam się w żadnej kiecce ale rozgrzeszamy i wybaczamy.
jesteś kochana bardzo dziękuję zobaczycie mnie w niej dopiero jak wam pokażę zdjęcia ze ślubu
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 12:58   #2976
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Prawdobodnie u mnie jedynie buty beda fioletowe, no poza bukietem, myslalam rowniez o kokardce takiej delikatnej na sukni w tym kolorze, ale to nic pewnego, bo nie wiem czy nie zepsuje to wygladu sukni ja akurat ide w tym co chce, a nie w tym co sie komus podoba :P od dawna wiedzialam, ze chce takie buty i zdania nie zmienie
ja chyba ostatecznie wybieram bukiet buty i kwiat w kolorze czerwonym
TŻ tylko przypinka z kwiatów czerwona

jest ok?
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:02   #2977
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
A co do W. to nie wydaje Ci się, że się zezłościł dlatego, bo może ma zaplanowane zaręczyny jakies? Bo mnie to tak wygląda.
Na pewno nie. No kurde, jak ja mam sukienkę , wielon i cholera wie co jeszcze to chyba mnie nie będzie na litość boską pytał czy chcę zostać jego żoną?!

Jestem po prostu strasznie zła że ktoś mi próbuje tłumaczyć że jestem niepoważnie traktowana i że mój ślub jest bez sensu bo nie dostałam pierścionka.

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:06   #2978
kasia1201
Rozeznanie

Grace Ja nie daję złota. Zastanawiam się nad wykonaniem i trwałością jeśli chodzi o firmę AK biżuteria bo nie znam ich. Kupuje w mieście Lubin a nie Warszawa więc obsługa będzie inna
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:07   #2979
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Anesthesia ja bym zostala przy czerwonych! Bukiet o dodatki na sali wystarcza piekne sa Twoje buty, szkoda by bylo noe zalozyc!
Dziękuję Tobie i wszystkim innym, które wyraziły opinię Obawy minęły

Cytat:
Napisane przez Semele Pokaż wiadomość
Z sukienką ciągle nie wiem, mam obawy przed pojsciem do salonu i mierzeniem Teraz podoba mi się tyle sukienek, a te w wymarzonym modelu na pewno nie będą dla mnie

(...)

Czy myślicie ze mozna zrobić tak, ze bukiet, buty, ewntualn makijaz (kolor), mogą się rznic od tego na sali?
Chciałabym zeby wszystko było dopadowane, bo tak juz niestety mam, ze wszystko musi byc na tip top,a sczegolnie jesli chodzi o ślub Tż oczywiscie tego nie rozumie i smieje się z moich dekoracji kwaitów kolorów i wizji- jemu to bez roznicy - faceciii
Nie miej obaw tylko idź mierzyć! Zdjęcia, a przymiarki to skrajnie różne rzeczy i przymiarki naprawdę wszystko weryfikują, jak już zaczynasz mierzyć to zapominasz o swoich dotychczasowych "typach"

Wg mnie dodatki PM mogą różnić się od wystroju sali

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a ja byłam dziś zmierzyć kolejny raz moją suknię dopasowałam do niej te buty : http://www.zalando.pl/menbur-vanessa...1a01w-002.html pięknie to razem wyglądało! niestety buty trochę za wysokie i za drogie...

dziewczyny, czy wy też miałyście wątpliwości związane z suknią? dzisiaj jak ją mierzyłam, to już nie czułam tego wow nie było źle, ale nie było też super... miałam wrażenie, jakbym "nie wykorzystała w pełni swoich możliwości" - jeśli rozumiecie co mam na myśli...
Buty super, ale faktycznie cena i wysokość obcasa nie zachęcają
A wątpliwości związane z suknią każda z nas ma od czasu do czasu. Dziewczyny mają rację - ja też mam wątpliwości, ale jak przypominam sobie inne suknie, jakie mierzyłam czy nawet oglądałam - wszystkie porównywałam już tylko do tej jednej jedynej!

Cytat:
W obydwu wyglądasz pięknie, ale ta rybka to już jest majstersztyk! I ta koronka

A ja trafiłam właśnie na nowy, cudowny bukiet!
Do tej pory moje typy to było:
http://www.pinterest.com/pin/139963500892940260/
http://www.pinterest.com/pin/139963500892946969/

a teraz trafiłam na ten i chyba przepadłam http://www.pinterest.com/pin/139963500893478032/
Który Wam się najbardziej podoba?

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-11-19 o 13:08
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:07   #2980
madzixx88
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny, decyzja jest na rybkę i powinnam mieć zakaz oglądania innych sukien

Cytat:
Akurat w każdej Ci ładnie z lekką przewagą drugiej rybkowej masz świetną figurę nie pokazuj nam jej i piękny kolor włosów

dziękuję kolor to londa 18 tam było dość ciemno, na żywo są jaśniejsze
Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
A mi się podobasz jednak w princessce
weeeź!! zaliczka już wpłacona

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ten model, który mierzyłaś w ogóle chyba większości PMek robi krzywdę Przez tą długość gorsetu robi wielki tyłek i boki, przymierzałam ją i też była tragedia Dla mnie to bardzo nieudany model
no może to wina modelu ale w innych princesskach też podobnie wyglądałam-mała góra i wieeelki dół może jakbym biust miała większy to by to lepiej wyglądało a tak..średnio

ysia-i też wygląda na to, że Twój TŻ szykuje zaręczyny
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:08   #2981
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość

jest ok?
Jest ok, bo ja tez mysle nad jakims delikatnym fioletowym kwiatem wpietym we wlosy, bo kokarde raczej odpuszcze, ale upewnie sie w marcy u krawcowej. nie ma co przesadzac z kolorami, tymbardziej, ze makijaz mozliwe ze bede miala w odcieniu fioltu, badz czegos ciemnego, bo lubie miec mocno zaakcentowane oczy a delikatne usta

Ah i mam takie pytanie, poniewaz mysle nad 2 sesjami, jedna odrazu po slubie wiadomo, a 2 jakos w wakacje juz w Wawie, myslicie ze to dobry pomysl ? bo w podrozy poslubnej, nikt nam sesji nie zrobi xd

Edytowane przez gornek
Czas edycji: 2013-11-19 o 13:09
Stary 2013-11-19, 13:12   #2982
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Ad Rem też robię takie "goździki"

będziesz miała bukiet z goździków?
Tak, bukiet z czerwonych goździków - ale żywych

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:12   #2983
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
U nas tak samo Tż dwa garniaki i 3 koszule. Ale buty chyba w 1 i 2 dzień będzie mieć te same [?] jeszcze tego nie uzgadnialiśmy w sumie : tak samo ja dwie kiecki, 2x buty 2x fryzura, 2 x makijaż

Szybko zleci Ty ślubujesz o 16??

2x makijaż? Poza tym u mnie jest tak samo :p

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Heh, Biedo

Ja z kolei zastanawiam się ostatnio w kółko czy moja Rodzicielka nie dowali żadnego przypalu i czy w ogóle ludzie będą się bawić - jakoś boję się, że będzie dretwo...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

ja też się obawiam, że goście będą drętwi...

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Dzisiaj wyrzuciłam zdjęcie na bloga, gdzie widać moją rękę z obrączką. Napisała do mnie przyjaciółka czy się w końcu odbyły zaręczyny. Jak powiedziałam że się nie odbyły i się nie odbędą to zaczęła mnie żałować, że jest jej przykro że jestem tak traktowana i że muszę być strasznie rozczarowana. Na co zaczęłam jej wyjaśniać że raz nigdy nie marzyłam o zaręczynach więc rozczarowana nie jestem, a dwa na naszym etapie( kupiona suknia, zarezerwowana restauracja i data u urzędzie) to chyba nie jest najlepszy moment na padanie na kolana i proszenie o rękę to się na mnie obraziła i powiedziała że nie chce w takim razie ze mną rozmawiać.

Zadzwoniłam do W z opowieścią że jestem zła że taka sytuacja zaistniała, wyżaliłam się. Potem jak mi złość opadła to poprzesyłałam mu wzory obrączek(ja będę mieć jedną z cywilnego i jedną z kościelnego - mam złoto od mojej babci i starą obrączkę prabaci W, więc chciałam mieć dwie różne, jedną prostą i jedną bardziej ozdobną). I W mnie zapytał czy ta obrączka to zamiast pierścionka, bo mi się wydaje że pierścionka nie będzie I SIĘ TEDY OBRAZIŁ ŻE MI SIĘ TAK WYDAJE I ŻE BĘDĘ MIAŁ TAK JAK ZECHCE i też ze mną nie rozmawia.

gdzie i z jednym i z drugim rozmawiałam sto razy że żadnych zaręczyn nie chcę i nie potrzebuję......
Olej koleżankę. Pewno jest zazdrosna albo ma swoje najważniejsze poglądy i nic nie może sie z nimi równać... A z chłopem pogadaj na spokojnie

Sent from my HTC Desire X using Wizaz Forum mobile app

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:14   #2984
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Ah i mam takie pytanie, poniewaz mysle nad 2 sesjami, jedna odrazu po slubie wiadomo, a 2 jakos w wakacje juz w Wawie, myslicie ze to dobry pomysl ? bo w podrozy poslubnej, nikt nam sesji nie zrobi xd
Ja jestem zdania że im więcej sesji tym lepiej , to jest piękna pamiątka !

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

Olej koleżankę. Pewno jest zazdrosna albo ma swoje najważniejsze poglądy i nic nie może sie z nimi równać... A z chłopem pogadaj na spokojnie
To jest moja świadkowa i nigdy ale to nigdy nie zachowywała się w taki sposób ;/ Sama zawsze mówiła że dla niej tradycje to nic i ona o sukni z welonem nie marzy. Niewiem, może oszalała? Z chłopem będę musiała , zastrzelić szkoda, ale kusi czasami...

Profil FB

Edytowane przez ysia
Czas edycji: 2013-11-19 o 13:17
Stary 2013-11-19, 13:15   #2985
karolinuuusia
Zakorzenienie

dziewczyny ja udzielam się co prawda nie systematycznie, ale tyle ile mam czasu od kwietnia, na początku bardziej teraz mniej, mogę prosić o przyłączenie do klubu?

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:23   #2986
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
ja będę mieła chyba z 3 sesje nawet :P jedną zaraz po ślubie chce mieć w sadzie drugą zimą w lesie z ośnieżonymi drzewami trzecią gdzieś w mieście przy pięknych kamieniczkach
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:28   #2987
Kaigara
Rozeznanie

Mi najbardziej podoba się ten: http://www.pinterest.com/pin/139963500892946969/ bukiet. Bo w tym różowo-czerwonym kolory się gryzą ze sobą.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Skoro już mówimy o bukietach: który jest najładniejszy Waszym zdaniem?
nr 1: http://whiteday.pl/pin/9fb7b048c96d44a0337f049e0a61ff06
nr 2: http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...714bdc312c.jpg
nr 3: http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...4ba7e4fd6f.jpg
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:30   #2988
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno nie. No kurde, jak ja mam sukienkę , wielon i cholera wie co jeszcze to chyba mnie nie będzie na litość boską pytał czy chcę zostać jego żoną?!
Ja znam sporo związków, gdzie wszystko do ślubu gotowe i dopiero wtedy oświadczyny
Nawet u nas na wątku są dziewczyny, które czekały/czekają na pierścionek, mimo że ślub już zaplanowany.
Moja kumpela ślubowała w lipcu, ślub od dawna zaplanowany, a oświadczyny były dopiero bodajże w maju.
Więc ja na Twoim miejscu nie byłabym taka pewna, czy on nie chce się oświadczyć Może chce i dlatego tak się zezłościł, bo myślał, że będziesz się cieszyć, a jednoznacznie mu powiedziałaś, że tego nie chcesz.
Stary 2013-11-19, 13:31   #2989
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

jest ok?
tak
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
W obydwu wyglądasz pięknie, ale ta rybka to już jest majstersztyk! I ta koronka

A ja trafiłam właśnie na nowy, cudowny bukiet!
Do tej pory moje typy to było:
http://www.pinterest.com/pin/139963500892940260/
http://www.pinterest.com/pin/139963500892946969/

a teraz trafiłam na ten i chyba przepadłam http://www.pinterest.com/pin/139963500893478032/
Który Wam się najbardziej podoba?
wiem, że i Ty zakochana w koronkach

dla mnie nr 1 to Twój z 1 linka a na 2 miejscu ten nowy typ

Cytat:

dobry a nawet super pomysł im więcej, tym lepiej
my też chcemy później sobie zrobić zimową, w górach
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:34   #2990
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja znam sporo związków, gdzie wszystko do ślubu gotowe i dopiero wtedy oświadczyny
Nawet u nas na wątku są dziewczyny, które czekały/czekają na pierścionek, mimo że ślub już zaplanowany.
Moja kumpela ślubowała w lipcu, ślub od dawna zaplanowany, a oświadczyny były dopiero bodajże w maju.
Więc ja na Twoim miejscu nie byłabym taka pewna, czy on nie chce się oświadczyć Może chce i dlatego tak się zezłościł, bo myślał, że będziesz się cieszyć, a jednoznacznie mu powiedziałaś, że tego nie chcesz.
Już bardziej uwierzę że mu się włączył męski syndrom zdobywcy pt. Jak ja nie chcę to jest spoko ale jak już Ty nie chcesz to mi się zaczyna chcieć. Ale nie uwierzę że ten mój chłop taki durny, wyglądał na normalnego. Nie mniej efekt jest taki że wszyscy się na mnie po obrażali... Jeszcze siedzę w pracy, głowa mnie boli i w ogóle można mi zrobić zdjęcie i firmować nim w encyklopedii hasło "zło"

Profil FB

Edytowane przez ysia
Czas edycji: 2013-11-19 o 13:35
Stary 2013-11-19, 13:34   #2991
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a ja byłam dziś zmierzyć kolejny raz moją suknię dopasowałam do niej te buty : http://www.zalando.pl/menbur-vanessa...1a01w-002.html pięknie to razem wyglądało! niestety buty trochę za wysokie i za drogie...

dziewczyny, czy wy też miałyście wątpliwości związane z suknią? dzisiaj jak ją mierzyłam, to już nie czułam tego wow nie było źle, ale nie było też super... miałam wrażenie, jakbym "nie wykorzystała w pełni swoich możliwości" - jeśli rozumiecie co mam na myśli...
OMG buty idealnie wpasowały by się w moją suknię, mam gorset podobnie zdobiony Wysokość mnie nie przeraża, ale cena Nie do ogarnięcia... Chociaż... W końcu przyoszczędziłam na kiecce 1750 zł
Say, a pamiętasz jakiego ja miałam doła po zakupie? Do tej pory gryzę się z myślami czy dobrze zrobiłam. Bo u mnie nie było tego wow, łez w oczach itd. Wiem co masz na myśli mówiąc, że nie wykorzystałaś możliwości, ja też to odczułam. Ale to chyba normalne uczucie, chcemy tego dnia błyszczeć
Jestem przekonana, że obydwie będziemy wyglądały najpiękniej na świecie tego samego dnia, o tej samej godzinie
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:37   #2992
gornek
Zakorzenienie

To super, bo myslalam ze wymyslam i robie 2 sesje xd tymbardziej, ze 2 bedzie robiona raczej amatorsko, bo kolezanka dopiero zaczyna a chce miec jakies fajne zdjecia na tzw. portfolio ale tak czy inaczej, robi bardzo ładne zdjecia
Stary 2013-11-19, 13:37   #2993
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
OMG buty idealnie wpasowały by się w moją suknię, mam gorset podobnie zdobiony Wysokość mnie nie przeraża, ale cena Nie do ogarnięcia... Chociaż... W końcu przyoszczędziłam na kiecce 1750 zł
Say, a pamiętasz jakiego ja miałam doła po zakupie? Do tej pory gryzę się z myślami czy dobrze zrobiłam. Bo u mnie nie było tego wow, łez w oczach itd. Wiem co masz na myśli mówiąc, że nie wykorzystałaś możliwości, ja też to odczułam. Ale to chyba normalne uczucie, chcemy tego dnia błyszczeć
Jestem przekonana, że obydwie będziemy wyglądały najpiękniej na świecie tego samego dnia, o tej samej godzinie
te buty w madonnie kosztowąły 399, więc trochę mniej niż w zalando.
dziękuję kochana! tak, musimy wyglądać cudnie ja też nie miałam łez, ale mam nadzieję, że po prostu nie jestem aż tak wrażliwa a nie, że suknia niewłaściwa
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:37   #2994
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Już bardziej uwierzę że mu się włączył męski syndrom zdobywcy pt. Jak ja nie chcę to jest spoko ale jak już Ty nie chcesz to mi się zaczyna chcieć. Ale nie uwierzę że ten mój chłop taki durny, wyglądał na normalnego. Nie mniej efekt jest taki że wszyscy się na mnie po obrażali... Jeszcze siedzę w pracy, głowa mnie boli i w ogóle można mi zrobić zdjęcie i firmować nim w encyklopedii hasło "zło"
Oni się dobrze kamuflują
Stary 2013-11-19, 13:38   #2995
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Tak, bukiet z czerwonych goździków - ale żywych
więc nie myślałaś o serwetkach czerwonych zamiast chusteczki białej?

całych czerwonych? czy tych takich biało czerwonych? bukiet w ksztalcie kuli ?
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2013-11-19 o 13:42
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:44   #2996
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
więc nie myślałaś o serwetkach czerwonych zamiast chusteczki białej?

całych czerwonych? czy tych takich biało czerwonych? bukiet w ksztalcie kuli ?
Myślałam, nawet kupiłam czerwone serwetki...ale kwiaty wychodziły tragiczne..i te serwetki nie sa tak mięciutkie jak chusteczki .. generalnie nie sprawdziły się.

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-11-19, 13:44   #2997
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna jest

dla mnie lepsza ta pierwsza
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:47   #2998
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi się najbardziej podoba chyba nr 3

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:49   #2999
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie pierwszy!

Profil FB
Stary 2013-11-19, 13:56   #3000
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Skoro już mówimy o bukietach: który jest najładniejszy Waszym zdaniem?
nr 1: http://whiteday.pl/pin/9fb7b048c96d44a0337f049e0a61ff06
nr 2: http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...714bdc312c.jpg
nr 3: http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...4ba7e4fd6f.jpg
Na pierwszym miejscu postawiłabym bukiet nr. 2 a na drugim miejscu bukiet nr. 1

30.08.2014
Nasz Dzień

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości