|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XIX
Kretka i GRWM: http://www.youtube.com/watch?v=uY5wRQiY4Do
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja uwielbiam najbardziej srogie zimy, za to niecierpię upałów i gorąca :P
![]() |
#1323 |
Rozeznanie
|
widzę, że ma kilka z was tutaj TT i chciałam zapytać, którą wersję kupić?? czy zwykłą dużą czy może kompaktową do torebki.. ogólnie to przydałby mi się dwie, większa w domu, a mniejsza w torebce, bo czytałam, że jak się nosi zwykłą, to ząbki się wyginają czy cuś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Mam dokładnie tak samo, wydaje mi się że mówi do małych dzieci. Wypowiedź powinna być szybka i konkretna ![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
Ja go szukam od kilku miesięcy i nigdzie nie mogę dostać, w Super Pharm chyba miewają ale jakoś nie mogę trafić.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1330 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
+ skąd to rozdanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki, weszłam do Rossmanna, podchodzę do pani na kolorówce: -Dzień dobry, czy odzywki do paznokci i do rzęs z szafy Eveline też łapią się na promocję -40%, która będzie od piątku? -Nie wiem nic na temat tego, żeby miała być taka promocja. Powiedziałam "Aha, ok.", uśmiechnęłam się i chciałam odejść. Ale sprzedawczyni mnie jeszcze zatrzymała i mówi, że taaaak, łapią się, to jest na całe szafy kolorówkowe i skąd wiem, że ma być -40%? Bo oni wiedzą, ale przed klientami to ma być ciągle tajemnica. No to powiedziałam, że od ponad tygodnia na blogach i forach jest mnóstwo wiadomości na ten temat. A ona się zaczęła śmiać, że czasami klienci sa bardziej zorientowani od pracowników i wiedzą niektóre rzeczy szybciej. No ogólnie była bardzo miła, tylko na początku taka oschła "Nie ma takiej promocji". Pytałam się też, kiedy pójdą reklamy, w TV chyba w czwartek będzie. No tak jak ostatnio, dzień przed. To też jest zrozumiałe, przecież gdyby dali wcześniej informację, że za tydzień kolorówka -40% to przez te 7 dni do promocji sprzedaż by spadła. :P Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-11-19 o 16:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Raczkowanie
|
Tj ja sie nie ludze, ze to reklama gry, ale zastnawiam sie czy karolina obrabiajac filmik miala w glowie "o boze wygladam jak malpiatka, ale musze wrzucic, bo umowa podpisana"
![]() Swoja droga nie czulabym sie konfortowo jakbym na imprezie byla nagrywana, ze swiadomoscia ze trafi to w siec. Karolina tez nie wyglada na do konca wyluzowana, a moze to przez jej sztywna postawe ciala? Sama nie wiem. W kazdym razie kinecta mam, fajna opcja na cwiczenia w zimie, jak sie nie chce z domu wychodzic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mysle ze masz racje. Ale nie wiem o co chodzi z tym "kula sie kreci". Czy to jakis przejaw dystansu do swojej wagi, cos na zasadzie: jestem klocem, ale sie tocze? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pierwotnie nasz krejzolski podmiot liryczny chyba chcial poprzez hashtag KULASIEKRECI nawiązać do imprezy i kuli dyskotekowej, ale Twoja interpretacja też mi się podoba. ![]() Smacznego mielonego! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki za odpowiedzi, pewnie kupię tylko zwykłą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | ||
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;43787804]Taak mialam, dla mnie fajny, bardzo podobny do milion z loreala
![]() [/QUOTE] O NIE a juz po tygodniu szukania zdecydowalam sie na ten ![]() a milion to dla mnie jeden z gorszych bubli - kruszy sie i prostuje rzesy, wrecz ciagnie je w dol ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- a znasz tusz, ktory daje efekt WOW ? ![]() najlepiej powiedz mi to do czwartku do 22:00 :D ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
u mnie sa w rossmannie ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater karolajna ![]() ![]() bedzie mizdrzenie sie do chlopa? obstawiamy? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Dossisława I
|
http://www.youtube.com/watch?v=xhaiR2kMNic
Cynamonowy pocałunek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Trochę krótka ta spódniczka u Kretki. :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Dziewczyny, a używała któraś z Was balsamu z Lirene ze złotymi drobinkami? Albo możecie polecić jakiś balsam rozświetlający, ale taki żeby się po nim nie świecić jak wampir ze Zmierzchu? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny a wiecie czy pędzle tez sie zaliczają do tej promocji -40% w rossmannie?
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jajajamajka Ja ostatnio zostałam zapytana dlaczego czesze włosy szczotką dla konia ![]() Edytowane przez imbaa Czas edycji: 2013-11-19 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
[1=6746bdedfa49379c2543594 dc795ba743a60a5f4_5ea4c0f 24d671;43789589]Dziewczyny a wiecie czy pędzle tez sie zaliczają do tej promocji -40% w rossmannie?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] nie - tylko to co w szafach ![]() na watku o rossmannie pada milion pytan o to samo dziennie, zastanawiam sie jak laski to wytrzymuja tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-ciala.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
a i nie wiem co z tymi ludźmi że pod każdym zdj ktoś pisze, że wszyscy od Karoliny są tacy piękni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Rozeznanie
|
"Wy wszyscy tacy piękni jesteście...pozazdrościć! "
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=728962 Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Normalna jest o wiele lepsza od kompaktowej, przynajmniej stare wersje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=HdT5Goq0dbQ makijaz inspirowany kim kardashian u carli
![]() (ludzaco podobny do makijazu kim, w przeciwienstwie do tego, ktory ostatnio wam podeslalam - jakiejs dorci czy jak jej tam ![]() aaa i sam makijaz zaczyna sie od 03:05 ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HdT5Goq0dbQ ale boska ta pierwsza paleta cieni ![]() Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2013-11-19 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.