|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Dziecie spi. Znow kapali sie z tz w wannie duzej, + wsadzilismy ja do miski i "jezdzila" po wodzie jak na statku jakims, ubaw miala po pachy
Tylko kurde chyba chrypke ma, placze troche inaczej, inaczej mowi - innych objawow brak - co podac? |
|
|
|
#4382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musimy to częściej powtarzać Szkoda, że nie widziałaś jak Maja reaguje na dziadka |
|
|
|
|
#4383 | ||
|
Zakorzenienie
|
zagadało Wam się na 10 kilosów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
pusty śmiech mnie ogarnął z pogrubionego mięsa z pałki
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh to zboczuch
|
#4387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ifwka,
dla Oliwki za skończone 9 miesięcy neti, ślicznie wyglądasz i Antoś oczywiście nomen Debrah, dla Amelki za to że tak pięknie jadła mała, ale się martwiłyśmy Zdrówka!!evel, hje, super że się spotkałyście Dziewczynki ślicznie się bawią cala, debrah,litlle, piękne córeczki Cytat:
Cytat:
mój tż zaczął siwieć w wieku 20 lat. Dziś ma 26 i pół głowy siwej. Ale jemu dodaje to uroku i jest przez to jeszcze bardziej przystojny ciaaaaaaaaaaacho Cytat:
A dziś o niej myślałam Super że wraca. A wie któraś co z bijkorą?????
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-19 o 20:47 |
|||
|
|
|
#4388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za mile slowa
Dawno Wam mojego babelka nie pokazywalam - musze cos poszukac chociaz ze zdjeciami nowymi tez sie opuscilam ![]() piekne oczka Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43786269] No i mama się doigrala, cała noga w gipsoie, nie tylko szyna, a jutro znow do ortopedy ze zdjęciem rtg.[/QUOTE] o kurde wspolczuje Cytat:
kurde kiedy i ja dotre do Was na to spotkanie - zazdroszcze
|
|
#4389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padlam Cytat:
![]() super!!!! maja juz imie? |
||
|
|
|
#4390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wierze, ze ktos o zdrowych zmyslach wierzy w takie dyrdymaly ![]() Cytat:
Poczekaj do piatku, eyeliner bedzie tanszy ![]() za rozwoj kariery ![]() Mnie ![]() super, ze spotkanie udane! Zazdroszcze ![]() Cytat:
Ech, jaka jestem gloooodna. Obiadu dzis niet. W ogole ostatnio odzywiam sie tak, ze glowa boli :/ Rodzice znow zasypuja mnie swoimi rozwodowymi problemami, a przeciez mowilm im, ze ja nie chce uczestniczyc w ich praniu brudow... Poza tym sypia nam sie przez to relacje :/ nie tylko z nimi, ale np z babcia tez... TZ dostal wiecej wolnego w okolicy swiat i mielismy jechac do mojego miasta rodzinnego (przypomne, drugi koniec PL - Deli, pociaaagiii ), ale teraz sama juz nie wiem...Na pewno przez cale swieta dominujacym tematem bedzie rozwod i wzajemne oczernianie sie. Poza tym nie wiem jak podzielic czas miedzy obojga rodzicow, zeby nikt nie mial pretensji :/ |
|||
|
|
|
#4391 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
trzymam kciuki Cytat:
![]() No cóż, będzie drugi łobuziak , Radzio będzie miał braciszka (pewnie się ucieszy ). No ale wiadomo że najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choćbyś nie wiem, jak się starała, pewnie i tak nie dogodzisz...
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, u zubrow chyba tugeza sie zaczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
PADŁAM SIKAM z tej pałki Jeszcze nie pytałam w sobotę się z nią widzę to spytam
|
#4395 |
|
Rozeznanie
|
Lenka śpi to troszkę nadrobię, wczoraj czytałam ale na tel-chyba mam niezbyt zgrabne ręce do pisania więc tylko czytałam.Dziękujemy za pamięć i przyłączamy się do życzeń- oczywiście spóźnionych Kija zdrówka dla całej rodzinki, dość tych szpitali Mała do was też się to tyczy Black zdolniocha z Oliwki , smutne to co napisałaś o tym aniołku, tylko jedno mnie trapi-nie oceniam nikogo- dlaczego nie chcieli pogrzebu?Szaja wg mnie często jest tak, ze jak kobietka jest obrotna to facet ma w tyłku bo wie że i tak zostanie załatwione, ale twój to wyjątkowo ciężki egzemplaz Fewciuprzykro mi że robią wam takie problemy z tym żłobkiem Lady za udane odstawienie od uuCala ja dziś nie mam z kim bungować ![]() Pstryczku dla KubusiaRodzice mają kotka, enka jak go widzi to od razu woła ci ci, ci ci kupiłam Lence w biedronce ten jeździk z myślą o prezencie na święta i co? była razem ze mną, od razu głowa za siebie i się ogląda, w domu nie dała mi schować, trzeba kupić coś innego od mikołaja
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, racja
Az sie jechac tam odechciewa... Tylko siostry mi najbardziej szkoda, 7 lat ma dopiero i niezbyt sie orientuje w tym wszystkim W sumie to dla niej najbardziej chcialabym jechac
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które kupowały swoim dziewczynkom te fajne kolorowe leginsy , podajcie linka
![]()
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Co za losie z tych saren!
maja takie lux sianko to wpierdzielaja zmarznieta trawe ![]() no ale z drugiej strony - dobra trawa na tugezie nie jest zła |
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Silver-wiem kochana że się martwiłyście
![]() Dziękuje wam wszystkim za troskę. Oskar już trochę lepiej ale powiem wam że jestem wypompowana dziś konkretnie. Katarek wypróbowany,trochę płakał przy tym ale faktycznie to jest nie porównanie do fridy. Także dziękuje za polecenie go-słuszne z resztą Jutro go z nim oswoje na cacy![]() Poza tym trochę liznęłam tematu i ; Nomen- Bokeh- wydało się że pałki Ci w głowie w dodatku mokre Evel,Hje- za spotkanie.Szaja- dla mężula. Pójdzie po rozum do głowy,oj póóóójdzieChyba więcej nie pamiętam ale podczytałam żeby nie być całkiem konkretnie w tyle.
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Słodka śmieszka zdj 3 i 4 mnie powaliło ![]() ![]() ![]() Silver Daria ma śliczne 2 ząbki , a oczęta Neti fajna fryzurka Mała zdrówka dla Oskarka Kija ale mieliście przeboje chorobowe. Wracajcie do zdrowia Szaja współczuję sytuacji z mamą i P. ![]() Pamiętam jeszcze sytuacja z niewidoczną plamką na drzwiach ![]() Trzymam kciuki by się jakoś unormowało Nomen witaj Fewciu przykro mi z powodu sytuacji ze żłobkiem Wymyśliliście coś ???Evel, Hje ![]() za spotkanie. Dziewczynki śliczne I ogólnie ![]() ![]() klask i: za wszystkie skończone miesiące i dużo zdrówka dla dzieciaczków i mamuś |
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Normalnie, KOCHAM WAS DZIEWCZYNY!!! ![]()
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Silver-wiem kochana że się martwiłyście
![]() Dziękuje wam wszystkim za troskę. Oskar już trochę lepiej ale powiem wam że jestem wypompowana dziś konkretnie. Katarek wypróbowany,trochę płakał przy tym ale faktycznie to jest nie porównanie do fridy. Także dziękuje za polecenie go-słuszne z resztą Jutro go z nim oswoje na cacy![]() Poza tym trochę liznęłam tematu i ; Nomen- Bokeh- wydało się że pałki Ci w głowie w dodatku mokre Evel,Hje- za spotkanie.Szaja- dla mężula. Pójdzie po rozum do głowy,oj póóóójdzieChyba więcej nie pamiętam ale podczytałam żeby nie być całkiem konkretnie w tyle.
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Daria dziękuje za wszystkie miłe komentarze
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, masz schizofrenię
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4407 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4409 |
|
Zadomowienie
|
Debrah nawilżać. Jak masz inhalator to inhalacja z soli, nawilżacz, mokre ręczniki na łóżeczko. No i uważać na ewentualny kaszel krtaniowy. Uczulam Was wszystkie zresztą - uważajcie na kaszel krtaniowy!!! Jedna z paskudniejszych rzeczy u takich maluszków wg mnie. Jeśli się zdarzy że dziecko pójdzie spać zdrowe a po godzinie czy dwóch obudzi się ze szczekającym suchym kaszlem to od razu się zbierać na ip bo małe szanse że samo przejdzie. A dziecko się może nawet udusić bo mu się zaciskają przy tym kaszlu drogi oddechowe. Tego kaszlu nie da się pomylić z niczym innym, nawet jak nigdy go nie słyszałyście to i tak po pierwszych kilku kaszlnięciach będziecie wiedzieć że to krtań. Wtedy dziecko owijamy w koc, stajemy z nim przy otwartym oknie żeby oddychało zimnym powietrzem. I nie ma co czekać do rana tylko od razu jechać na ostry żeby podali dexaven. Niekoniecznie oznacza to szpital bo Grześ miał atak jako półtoraroczniak i prawie nam się udusił a potem po dexavenie popuściło i wróciliśmy do domu. Ania niby była lepsza ale może przez to że młodsza na dexaven zareagowała bez rewelacji i wolałam z nią zostać na oddziale. Nie wiem, może są małe dzieci u których to samo przechodzi ale ja o takich nie słyszałam. Ja mam złe doświadczenia i dlatego Wam o tym piszę, oby żadna nie potrzebowała takich informacji ale jakby co to przynajmniej będę mieć czyste sumienie...
|
|
|
|
#4410 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

My niestety nie trafiłyśmy z humorem Fusiu, cały dzień miała z fochami i płaczem. Ale faktycznie, do "dziadzia" to jak na skrzydłach poleciała, i jak się cieszyła
Musimy to częściej powtarzać
Szkoda, że nie widziałaś jak Maja reaguje na dziadka 

dla Oliwki za skończone 9 miesięcy
Zdrówka!!

):prz ytul: 

W sumie to dla niej najbardziej chcialabym jechac
dla mężula. Pójdzie po rozum do głowy,oj póóóójdzie

klask i: za wszystkie skończone miesiące i dużo zdrówka dla dzieciaczków i mamuś