Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-20, 09:37   #3211
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

Miss, czyli widzę, że nie tylko mnie dopadają wątpliwości... ale mogę cię zapewnić, że Ty wyglądasz w swojej pięknie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
MAM JĄ

gratuluję!! piękna suknia będziesz wyglądała cudnie
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 09:43   #3212
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
widzę, że coraz więcej z nas ma suknie i obrączki czyli chyba najważniejsze rzeczy gratuluje dziewczyny ! teraz już będzie z górki
Mogłaby ta górka byc bardziej stroma? Strasznie mi się dłuży ten czas

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 09:47   #3213
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
MAM JĄ

I nie jest taka jak zawsze chciałam
jutro wrzucę foto real i do klubu
póki co jestem po opijaniu jej więc spadam spać
Boże jaka piękna ej też taką chcę! jestem nią zachwycona

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 09:52   #3214
misia880
Zakorzenienie

my obrączki mamy na 99 % wybrane ale zamawiac będziemy luty/marzec.
9 lutego są targi ślubne w Katowicach w spodku - i planujemy własnie wtedy rozejrzeć się za jakas fajna oferta na obrączki jakiś rabacik czy coś. W zeszłym roku były spore rabaty - głównie jak sie na targach umowe podpisało z jubilerem.
a jak sie nic nie trafi to pójdziemy do takiego jubilera u mnie w miescie i on super robi wiec alternatywa jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg q7s3.jpg (25,7 KB, 10 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2013-11-20 o 09:56
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 09:53   #3215
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Mogłaby ta górka byc bardziej stroma? Strasznie mi się dłuży ten czas
mi też się strasznie dłużył aż do wczoraj jak leżeliśmy już do snu z TŻ i zaczęliśmy gadać, ze za miesiąc (i 4 dni) będzie już wigilia i za 2 miesiące (i 4 dni) będziemy małżeństwem troche stres po mnie przebiegł
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 10:06   #3216
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Piękna!

Możemy sie zamienić
Serio, może jestem dziwna, ale mnie to w ogóle nie kręci Chcę już zamówić i mieć z głowy
Hah, nie no, jednak nie Ja pamiętam, że na początku byłam mocno rozczarowana przymiarkami, że nie poczułam nic wyjątkowego i już zaczęłam panikować, że żadna suknia mnie nie zachwyci (a myślałam, że zachwycać będzie każda). No ale do czasu

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
ja jestem malutka więc krótszy gorset i falbaniasty dół mnie skraca i jestem malutka rybki nie mierzyłam typowej bo nie mieści mi się w nich mam mocno wystającą pupkę więc dziwiłam się że wtej nie jest najgorzej, dobrze bylo mi jeszcze w tych co ją zakrywają,czyli takich księżniczkach czy literkach A. ale mama i przyjaciółka orzekły że ta, a ja się w niej dobrze czułam więc wzięłam.
Pooglądałam jeszcze raz Twoje zdjęcia w klubie i faktycznie, ta jest najlepsza spośród mierzonych I dziewczyny mają rację, że cudnie podkreśla Twoje atuty, TŻ oszaleje
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 10:30   #3217
ysia
Zadomowienie

Cytat:
A on szybko przed slubem kupował, bo było 'co ludzie powiedzą, że bez pierścionka'
Jasne, przecież taki ślub bez pierścionka to można unieważnić !

Cytat:
Loczek_brown choć nie chcę wyglądać jak beza to cały czas gdzieś w głowie siedzą mi princeski
Ja miałam tak-sa-ma, jak sobie w ogóle kiedykolwiek wyobrażałam swój ślub, to myślałam o skromnej sukience bez zdób, dopasowanej. Potem znalazłam swoją bezę i oszalałam

Cytat:
Mój kuzyn zaręczył się miesiąc przed ślubem ze swoją już żoną, a ona zawsze mu mówiła że nie potrzebuje zaręczyn
Cytat:
I właśnie na panieńskim PMka się nam pochwaliła, że rano dostała pierścionek zaręczynowy
Cytat:
tz- moze faktycznie cos szykuje i spanikowal
Cytat:
ysia może faktycznie TŻ coś szykował?? skoro się obraził? Tak bym obstawiała, a koleżanka dziwnie zareagowała
czyli się sfrajerzyłam i przekreśliłam moją jedyną szansę na brylant

enzunio - ten jubiler jest u mnie w Warszawie, chyba się wybiorę w weekend , bo cena mega, a jak jeszcze mówisz że obsługa miła to już w ogóle. Moja mama ma od nich pierścionek zaręczynowy i do dzisiaj nic się nie dzieje

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 10:39   #3218
kuli1986
Raczkowanie

alloffkowa mam do Ciebie pytanie co do tych przedłużanych rzęs, też się zastanawiam ale mam swoje dosyć długie i gęste ale jasne, jestem z nich w miare zadowolona.
Podoba mi się efekt na Twoich rzęsach jest naturalny.
Do rzeczy interesuje mnie ile czasu zajęło takie przedłużanie? czy wybierałaś jakąś długość tych rzes czy sama Ci zaproponowała kosmetyczka? Czy masz je dużo dłuższe od swoich? Jakieś specjalne zalecenia co do pielęgnacji?

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
mi też się strasznie dłużył aż do wczoraj jak leżeliśmy już do snu z TŻ i zaczęliśmy gadać, ze za miesiąc (i 4 dni) będzie już wigilia i za 2 miesiące (i 4 dni) będziemy małżeństwem troche stres po mnie przebiegł
My mamy 2 tygodnie wcześniej od Was ślub i ostatnio dopinamy wszystko na ostatni guzik i powiem, że same przygotowania tuż przed ślubem są dość stresujące

Ostatnio wogóle nie mam czasu na wizaż (dużo na głowie ) i non stop myśle o ślubie czy coś jeszcze do załatwienia aby nic nie umknęło...

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-11-20 o 10:34
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 10:43   #3219
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość

My mamy 2 tygodnie wcześniej od Was ślub i ostatnio dopinamy wszystko na ostatni guzik i powiem, że same przygotowania tuż przed ślubem są dość stresujące

Ostatnio wogóle nie mam czasu na wizaż (dużo na głowie ) i non stop myśle o ślubie czy coś jeszcze do załatwienia aby nic nie umknęło...
Kurcze, to już całkiem niedługo!

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-11-20, 10:47   #3220
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Jasne, przecież taki ślub bez pierścionka to można unieważnić !

Ja miałam tak-sa-ma, jak sobie w ogóle kiedykolwiek wyobrażałam swój ślub, to myślałam o skromnej sukience bez zdób, dopasowanej. Potem znalazłam swoją bezę i oszalałam

czyli się sfrajerzyłam i przekreśliłam moją jedyną szansę na brylant

enzunio - ten jubiler jest u mnie w Warszawie, chyba się wybiorę w weekend , bo cena mega, a jak jeszcze mówisz że obsługa miła to już w ogóle. Moja mama ma od nich pierścionek zaręczynowy i do dzisiaj nic się nie dzieje
Nie, ja tam napisałam, ze nie mogę znaleźć na stronie mojego więc wklejam podobny model od innego Ja swojego Schuberta nie polecam właśnie przez obsługę

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 10:49   #3221
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
MAM JĄ

I nie jest taka jak zawsze chciałam
jutro wrzucę foto real i do klubu
póki co jestem po opijaniu jej więc spadam spać
Nie w moim stylu, ale piękna jest

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Taki 'powód' to mnie na prawdę rozwala.

Widziałam, że na temat zaręczyn toczyła się dyskusja.
Ja osobiście nie zdecydowałabym się na inną kolejność niż zaręczyny - ślub.
Mimo, że sami z TŻ od jakiegoś czasu rozmawialiśmy o małżeństwie i wiedzieliśmy oboje, że prędzej czy później to nastąpi, to same zaręczyny były zaskoczeniem i cudownym momentem z którego na pewno nie chciałabym zrezygnować. Niedługo później - niecały miesiąc po, zaczęliśmy planować ślub.

Rozumiem, że dla kogoś ten 'element' tradycji może nie być znaczący, nie przywiązuje do niego wagi.
My planowaliśmy ślub bez zaręczyn na maj 2014, ale pozniej byly problemy z moją pracą i zdrowiem i sie wszystko przesunęlo w czasie zaręczyn doczekalam sie w pazdzierniku, nie były niespodziewane, ale i tak sie cieszyłam a 19 dni po zaręczynach mialam juz suknie w szafie
Mój chlop jest taki, ze trzeba go troche ponaciskać bo tak to bym slub brala mając 50lat

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Znalazłam fajny makijaż, chyba coś podobnego bym chciała Załącznik 5485463

Co sądzicie?
Ladny, ale dla mnie troche za delikatny mnie się marzy ciemnofioletowe smokey eyes

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja chciałam baaaardzo podobny, na próbnym poprosiłam o taki. Wyszedł PRZEOKROPNIE, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że ta dziewczyna po prostu nie umiała jak dla mnie malować. Wyglądałam jak stara baba. A makijaż na zdjęciu jest boski i nie wiem jakim cudem mogła to zepsuć... Podkład nakładała mi chyba ze 3 warstwy. A potem to wyglądało tak: Korektor pod oczy, baza na oko, korektor pod oczy, cień na oko, korektor pod oczy, cień na oko, korektor pod oczy, tusz do rzęs i dla odmiany..... korektor pod oczy. Zanim dojechałam do domu, wszystko się zważyło tyle tego miałam na sobie....
Ło matko

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
A mnie sie podoba lubie takie dziwadła

Cytat:
Napisane przez Monisia_1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam pytanie dotyczące biżuterii, szukałam sobie na necie i spodobał mi się jeden ale z perełek...no a podobno perły przynoszą pecha i są symbolem nieszczęścia...ja tam zbytnio w przesądy nie wierze.Ale co sądzicie o tym?
Zakladaj perly. Zawsze możesz wybrać dla pewności sztuczne

Dziewczyny, mierzylam sobie wczoraj w Yesie obraczki tytanowe, takie jak chcieliśmy. I nic mi sie nie podobalo na mojej dloni czuje, ze to bedzie problem

Nadrobiłam tylko 5 ostatnich stron, więcej nie dam rady

A co do alkoholu to ten manager sali mi powiedzial, że jeśli nie planuje rozdawac gosciom wodki na odchodne to na 80 osob wystarczy maks 55 butelek wodki. Bo teraz duzo kobiet pije wino, a panowie np whisky. I ja sie w sumie z tym zgadzam. Na jakiś urodzinach czy innych rodzinnych imprezach idzie malo wódki

Zastanawiam sie czy jako alternatywy nie kupic se drugiej kiecki klik oczywiście w bialym kolorze

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 10:55   #3222
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze, to już całkiem niedługo!
Całkiem całkiem teraz mi czas 2x szybciej leci
Stary 2013-11-20, 11:01   #3223
ysia
Zadomowienie

enzunio - a gdzie w końcu wzięliście, bo już się pogubiłam?

pysia1987 - boska na sukienka ja się kiedyś zawiodła na tej firmie strasznie, ale można odesłać w razie czego

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 11:03   #3224
rabbitka
Rozeznanie

Enzunio super obrączki! Gratulacje!

Missmalezji nie zalapalam sie na foto, mozna prosic na priv?

Kamilka piekna suknia! gratulacje!

Monisia jak Ci sie perly podobaja i pasuja to bym ubrala na slub i sie przesadami nie przejmowala!

Co do zareczyn, ja sie w ogole nie spodziewalam, slubu tez nie planowalismy, bo moj TZ byl z tych co nigdy sie nie ozenia, zreszta bylismy ze soba rok i 4 miesiace, 2 tygodnie po oswiadczynach mielismy juz sale zaklepana

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 11:05   #3225
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:

no dokładnie, mimo, ze nie robię wesela jakiegoś wielkiego to jednak się zaczynam trochę tym wszystkim stresować chciałabym być już po
ja ostatnio mam na głowie tylko praca-dom-ślub i zdecydowanie chciałabym już odhaczyć ślub
Stary 2013-11-20, 11:20   #3226
karolinuuusia
Zakorzenienie

dziewczyny tydz temu kupiłam kurtkę w MANGO, kosztowała wtedy 329zł, teraz przecenili ją na 199zł i mnie cho**** bierze, TŻ mówi zebym poszła zwróciła ją i za chwile znowu kupiła, myślicie że przejdzie ?

z ciężką ręką ją kupowałam, bo była za droga, ale zdecydowałam się na nią bo jest na prawdę ładna i ciepła

to jest jednak 130zł za to mogę mieć czapke i komin i jeszcze zostanie..

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 11:24   #3227
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
no dokładnie, mimo, ze nie robię wesela jakiegoś wielkiego to jednak się zaczynam trochę tym wszystkim stresować chciałabym być już po
ja ostatnio mam na głowie tylko praca-dom-ślub i zdecydowanie chciałabym już odhaczyć ślub
Dokładnie mam tak samo ale lubię czuć to napięcie, te przygotowania, cieszyć się nimi, sprawia mi to frajde bo wiem, że jak już będzie po ślubie (większość par znajomych tak ma) że to już tak szybko minęło a tyle przygotowań.

Mamy dużo spraw organizacyjnych, dużo drobiazgów do zrobuenia a zreguły jestem osobą, która musi mieć wszystko dokładnie zrobione, dopięte na ostatni guzik, drobiazgi zaprzątaj mi strasznie głowe
Stary 2013-11-20, 11:24   #3228
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Misss nawet nie wkurzaj...... masz cudna suknie!! zazdroszczę Ci jej, bo ja zawsze o takiej marzylam ale niestety wiem ze jestem do niej za chudziutka...

Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 11:25   #3229
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
dziewczyny tydz temu kupiłam kurtkę w MANGO, kosztowała wtedy 329zł, teraz przecenili ją na 199zł i mnie cho**** bierze, TŻ mówi zebym poszła zwróciła ją i za chwile znowu kupiła, myślicie że przejdzie ?

z ciężką ręką ją kupowałam, bo była za droga, ale zdecydowałam się na nią bo jest na prawdę ładna i ciepła

Zrób tak jak TŻ mówi
130 zł to dużo. Myślę, że nie powinno być problemu

Ja kupowałam mamie żakiet w H&M w promocji ze 150, na 70. Był za mały. Poszłam po jakiś 2 tygodniach wymienić na większy i się okazało, że był jeszcze tańszy bo kosztował 30. Najpiewr musiałam zwrócić ten za mały i na nowo zakupić ten większy, już po niższej cenie

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 11:29   #3230
monika56575859
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Zrób tak jak TŻ mówi
130 zł to dużo. Myślę, że nie powinno być problemu

Ja kupowałam mamie żakiet w H&M w promocji ze 150, na 70. Był za mały. Poszłam po jakiś 2 tygodniach wymienić na większy i się okazało, że był jeszcze tańszy bo kosztował 30. Najpiewr musiałam zwrócić ten za mały i na nowo zakupić ten większy, już po niższej cenie

to ci się super udalo ! 30zł za markowy żakiet

wybaczcie dziewczyny że nie pisze regularnie ale mam małe urwanie głowy...

Mam pytanie do dziewczyn które będą miały dzieci na weselu (większą ilość) czy będziecie brały (wynajmowały?) ANIMATORA ?? Bo jesteśmy właśnie z TŻ na etapie rozmyślań o kimś takim... będziemy mieć 20 dzieci w różnym wieku i bardzo poważnie myślimy nad animatorem dla nich. Co Wy o tym myślicie ?

w sumie te co mają mniejszą ilość dzieci też niech się wypowiedzą

ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3

ŚLUB 16.08.2014
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html

ŁUKASZEK ;*
wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie !
monika56575859 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 11:33   #3231
misia880
Zakorzenienie

monika56575859 temat animatora przewijał się tu juz milion razy z tym nawet osttanio nie dawno..
poszukaj i na pewno znajdziesz odpowiedzi bo dzewczyny sporo o tym rozmawiały

ogolnie wesele to nie kinder bal jak dla mnie :P szkoda mi kasy na animatora

Stary 2013-11-20, 11:33   #3232
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika56575859 Pokaż wiadomość

Mam pytanie do dziewczyn które będą miały dzieci na weselu (większą ilość) czy będziecie brały (wynajmowały?) ANIMATORA ?? Bo jesteśmy właśnie z TŻ na etapie rozmyślań o kimś takim... będziemy mieć 20 dzieci w różnym wieku i bardzo poważnie myślimy nad animatorem dla nich. Co Wy o tym myślicie ?

U nas ma być 22 dzieci... nie bierzemy animatora, tylko organizujemy im kącik do zabaw (mata piankowa, jakieś klocki, samochodziki, lalki..)

EDIT: i oczywiście popieram misię wesele to nie kinder ball...

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-11-20 o 11:35
Stary 2013-11-20, 11:36   #3233
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
enzunio - a gdzie w końcu wzięliście, bo już się pogubiłam?

pysia1987 - boska na sukienka ja się kiedyś zawiodła na tej firmie strasznie, ale można odesłać w razie czego
Ja duzo od nich zamawiam i jestem zazwyczaj zadowolona, na dodatek suknia ma dobre opinie

Cytat:

Teoretycznie możesz tak zrobic, ale (pracuje w sklepie):
- zawsze nas to denerwuje bo jestesmy stratne na obrocie te 130zl
- w niektorych sklepach bedziesz mogla zrobic taki myk, tylko jak ten sam rozmiar bedzie na sklepie. Bo u nas jest tak, ze zwrot musi zatwierdzic kierownik albo zastepca. Wiec jak ani nie ma mnie, ani mojej zastepczyni to dziewczyny by Ci nie sprzedaly tej rzeczy ponownie (procedury)
- sprobować mozesz zawsze
- a jakbys jeszcze u nich dokupila cos jeszcze za te 130zl, np te dodatko to nie powinno byc problemu

Cytat:
Napisane przez monika56575859 Pokaż wiadomość
to ci się super udalo ! 30zł za markowy żakiet

wybaczcie dziewczyny że nie pisze regularnie ale mam małe urwanie głowy...

Ja bede miała tylko dwojke dzieci, ale gdybym miala 20 to albo prosilabym bez dzieci, albo jednak bym wynajęla jakiegos animatora
Zgadzam sie, ze wesele to nie kinderbal, ale z drugiej strony jak zapraszamy dzieci to sa przeciez one pełnoprawnymi czlonkami rodziny i chca sie tez dobrze bawic jak rodzice. Dzieci to nie jest jakas druga kategoria Dla doroslych jest pelno zabaw, wiec moim zdaniem majac tyle dzieci tez trzeba zapewnic im jakas rozrywke.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-11-20 o 11:39
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 11:38   #3234
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie mam tak samo ale lubię czuć to napięcie, te przygotowania, cieszyć się nimi, sprawia mi to frajde bo wiem, że jak już będzie po ślubie (większość par znajomych tak ma) że to już tak szybko minęło a tyle przygotowań.

Mamy dużo spraw organizacyjnych, dużo drobiazgów do zrobuenia a zreguły jestem osobą, która musi mieć wszystko dokładnie zrobione, dopięte na ostatni guzik, drobiazgi zaprzątaj mi strasznie głowe
my mamy jeszcze tyyyyyyle do zrobienia/załatwienia/kupienia i jak zawsze zrobimy to ostatniej chwili
Stary 2013-11-20, 11:38   #3235
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Enzunio super obrączki! Gratulacje!

Missmalezji nie zalapalam sie na foto, mozna prosic na priv?

Kamilka piekna suknia! gratulacje!

Monisia jak Ci sie perly podobaja i pasuja to bym ubrala na slub i sie przesadami nie przejmowala!

Co do zareczyn, ja sie w ogole nie spodziewalam, slubu tez nie planowalismy, bo moj TZ byl z tych co nigdy sie nie ozenia, zreszta bylismy ze soba rok i 4 miesiace, 2 tygodnie po oswiadczynach mielismy juz sale zaklepana

Sent from my iPhone using Tapatalk
dostalas wiad?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 11:40   #3236
monika56575859
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
monika56575859 temat animatora przewijał się tu juz milion razy z tym nawet osttanio nie dawno..
poszukaj i na pewno znajdziesz odpowiedzi bo dzewczyny sporo o tym rozmawiały

ogolnie wesele to nie kinder bal jak dla mnie :P szkoda mi kasy na animatora
a to wybaczcie nie jestem na bieżąco bo ostatnio nie miałam czasu wchodzić jeśli temat już się pojawił to ja sobie poszukam

Cytat:
U nas ma być 22 dzieci... nie bierzemy animatora, tylko organizujemy im kącik do zabaw (mata piankowa, jakieś klocki, samochodziki, lalki..)

EDIT: i oczywiście popieram misię wesele to nie kinder ball...
no niby nie kinder ball ale jak sie ma dużą ilość to może warto zorganizować im jakieś zabawy żeby nie plątały się pod nogami osób tańczących
ten kącik do zabaw to też dobry pomysł

ŚLUB 16.08.2014

ŁUKASZEK ;*
Stary 2013-11-20, 11:40   #3237
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Zrób tak jal mowi tz, ja tak kiedys zrobiłam nie raz i dalo rade

Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 11:41   #3238
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Teoretycznie możesz tak zrobic, ale (pracuje w sklepie):
- zawsze nas to denerwuje bo jestesmy stratne na obrocie te 130zl
- w niektorych sklepach bedziesz mogla zrobic taki myk, tylko jak ten sam rozmiar bedzie na sklepie. Bo u nas jest tak, ze zwrot musi zatwierdzic kierownik albo zastepca. Wiec jak ani nie ma mnie, ani mojej zastepczyni to dziewczyny by Ci nie sprzedaly tej rzeczy ponownie (procedury)
- sprobować mozesz zawsze
- a jakbys jeszcze u nich dokupila cos jeszcze za te 130zl, np te dodatko to nie powinno byc problemu

kurcze dokupić to nie bardzo, bo tam drogo jest, a jesli kupiłam w arkadii to mogę to zrobic tez w złotych tarasach jesli w arkadii sie nie uda?

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 11:42   #3239
monika56575859
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Ja bede miała tylko dwojke dzieci, ale gdybym miala 20 to albo prosilabym bez dzieci, albo jednak bym wynajęla jakiegos animatora
Zgadzam sie, ze wesele to nie kinderbal, ale z drugiej strony jak zapraszamy dzieci to sa przeciez one pełnoprawnymi czlonkami rodziny i chca sie tez dobrze bawic jak rodzice. Dzieci to nie jest jakas druga kategoria Dla doroslych jest pelno zabaw, wiec moim zdaniem majac tyle dzieci tez trzeba zapewnic im jakas rozrywke.
w pełni popieram Twoje zdanie

ŚLUB 16.08.2014

ŁUKASZEK ;*
Stary 2013-11-20, 11:45   #3240
misia880
Zakorzenienie

u mnie na sali nie ma miejsca na zrobienie kącika zabawy czy coś w ten deseń. wiec albo dzieci beda siedzialy przy stoliku albo rodzice beda musiali sobie ich pilnowac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości