Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: tytuł III części
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! 1 2,70%
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! 0 0%
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! 3 8,11%
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! 6 16,22%
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. 2 5,41%
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. 7 18,92%
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! 1 2,70%
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. 3 8,11%
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. 0 0%
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. 3 8,11%
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. 11 29,73%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-20, 13:11   #361
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość

Ja się uczę
Mam egzamin z badań operacyjnych i są to zadania do obliczenia. :
Powodzenia. Pamietam ten przedmiot, nie taki trudny.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 13:12   #362
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:

Ja się uczę
Mam egzamin z badań operacyjnych i są to zadania do obliczenia. I kurde zapomniałam jak się oblicza układ równań
Podziwiam, że przy dziecku masz czas na nauke.
Stary 2013-11-20, 13:16   #363
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
.

Ale czy ząbkowanie może też powodować utrate apetytu? Bo muszę jeszcze znaleść przyczynę tego jej mizernego jedzenia po 60 ml orientuje się ktoś?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Moze, jak najbardziej.
Wika tez mniej jadla jak zabki szly, ale miala juz 7 miesiecy przy pierwszym.
Aha i kupy robila czesciej wtedy, tylko mniej na raz
Stary 2013-11-20, 13:16   #364
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Wogole to lekarka nie chciała mi zmierzyc Lilki..powiedziała ze od 12 miesica sie mierzy..co jej szkodzilo,przeciez miała miarke na przewijaku-dziwna..
Bajka ja tez myslałam ze Lila ma anemie bo mi mało je.Zrobilismy morf +zel i cale szczescie ok.Mocz tez robilismy i wszytko idealnie.U mnie moze byc tak ze jej mleko nie smakuje..
u nas niestety nie jest to kwestia smaku bo mala juz kilka mlek przerobila. zreszta Amelka po porodziie miala anemie na ktora nic jej nie dali i boje sie ze sie poglebila.

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
I rozumiem, że to 38,2 to już po odjęciu 0,5 kresek? Ja też mierze małej tylko tam.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

A moja Amelka w ogóle nie miała ciemieniuchy a ja myślałam,że każdy bobas to przechodzi.
nie odejmuje bo w ksiazece Blanki mam podane normy dla mierzenia w tylku 36,7-37,9 a pod pacha po 5 min mierzenia 36,0-37,2

moja tez nie miala ciemieniuchy, ale jeszcze nic straconego
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 13:18   #365
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Podziwiam, że przy dziecku masz czas na nauke.
Przy takim malym, niemobilnym to spoko. Mozna polozyc kolo siebie, jedna reka podawac smoczek, glaskac itp, a w drugiej ksiazka.
Ja tak robilam.

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

A ta ciemieniucha jest jakas niebezpieczna?Janek troche ma, ale nie duzo. Nie wiem czy cos z tym robic czy nie..
Stary 2013-11-20, 13:19   #366
ladanseuse14
Zakorzenienie

my już po krótkim spacerku w chuście, było super mała spała cały czas, ludzie mnie na ulicy zaczepiali, mówili, żeby się zdrowo chowała, puszczali mnie przodem, uśmiechali się a jedna starsza Pani krzyczała za mną na pół ulicy, że mi coś wystaje z kurtki a to wiązanie z chusty było

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
Chwalimy się i prosimy o kciuki, jeśli wszystko będzie dobrze to w piątek wypisza nas do domku... Posiew moczu wyszedł dobrze...
mocne mocne

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ja nie tassia ale odpowiem
Mam nosidło zakladam je na sweter i dopiero na to kurtka, jest mi bardzo ciepło od Miłosza więc zapięcie jest zbędne. Dbam o to, żeby stópki były dobrze zabezpieczone, a reszta ubrania jak do wózka.
właśnie tak zrobiłam ale dzięki za odp

Cytat:
Idę męczyć cycki laktatorem
uwielbiam tego banana
Stary 2013-11-20, 13:23   #367
rusałka_1
Zakorzenienie

My już po spacerze, teraz mały jeszcze dosypia wiec zdążyłam zjeść zupę

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Dziękujemy za kciuki, ale niestety Emilka dostała większą poduszkę
Co prawda jest trochę lepiej, ale jeszcze nie super. 18 grudnia mamy kolejną wizytę z RTG, lekarz powiedział, że prawdopodobnie później już nie będzie trzeba poduszki
oby
to dobrze że jest jakaś poprawa no i dalej trzymamy kciuki
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
No i wrzucam aktualne zdjęcie Julietty
sliczna!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

moje dziecko waga 25 centyl wzrost 75
może siatkarz, albo koszykarz rosnie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

a z Adasiem już lepiej!
ojej w końcu
w ciąży śledziłam historię Adasia, teraz nie mam czasu, fajnie ze o tym napisałaś.
Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja niechcacy nadusilam i ta ropka sama wyszla. zapytalam dzis na szczepieniu i mam nie ruszac, to normalne.

natalka ma 5050 gram i pani mowi ze straszna skore (dziwnie spojrzala jak mowie ze to juz mega poprawa...), mala glowke ale wszystko w normie. mowi ze mega silna i ladne ma odruchy. byla dzielna - plakala juz jak ja psikali tym srodkiem dezynfekujacym ale szybko sie uspokoila. teraz spi i weranduje sobie zarazem. szczepilismy refundowanymi.
pięknie przybiera

Cytat:
Chwalimy się i prosimy o kciuki, jeśli wszystko będzie dobrze to w piątek wypisza nas do domku... Posiew moczu wyszedł dobrze...
cieszę się że w końcu jakieś światełko w tunelu no i mocne kciuki dla Was

Cytat:
Hej.My tez juz po szczepieniu.Lila byla bardzo dzielna-moja kruszynkaOkazało sie ze przez 7 dni przybrała 200 gram.Lekarka powiedziała ze to nie jest zły wynik.Ciesze się bardzo bo byłam pewna ze nic nie przybrała, w koncu je tylko 500 max 600ml dziennie.

Cytat:
Tak w ogóle to cześć mamuśki

Byliśmy dzisiaj na badaniu słuchu - kontrola. I wszystko jest ok. Jedyne czego nie rozumiem to po jakiego diabła musieliśmy jechać aż do Chorzowa (45 min jazdy autem) na badanie, które to identyczne mieliśmy robione w szpitalu w którym urodziłam. To było to badanie z WOŚPu. W dodatku trwało ono aż 3 minuty

Wczoraj znowu walczyłam z moim dzieckiem, ale zasnęła dość szybko bo o 22:30 i wiem już co jest przyczyną nie spania mego dziecka - otóż idą jej zęby ! Już to podejrzewałam od kilku dni. Bo ślini się niemiłosiernie, ręce ciągle w buzi - więc nic innego mi nie pasowało jak właśnie ząbkowanie. Chociaż nic tam jeszcze nie widać, ani nie czuć pod palcem żadnego zęba. Kupiłam wczoraj calgel na zęby, posmarowałam chyba ze 3 razy i mŁoda zasnęła czyli męczą ją dziaselka bankowo.

Ale czy ząbkowanie może też powodować utrate apetytu? Bo muszę jeszcze znaleść przyczynę tego jej mizernego jedzenia po 60 ml orientuje się ktoś?

ooo juz ząbki
żeby poszło łagodnie

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-20, 13:25   #368
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w ogóle to cześć mamuśki

Byliśmy dzisiaj na badaniu słuchu - kontrola. I wszystko jest ok. Jedyne czego nie rozumiem to po jakiego diabła musieliśmy jechać aż do Chorzowa (45 min jazdy autem) na badanie, które to identyczne mieliśmy robione w szpitalu w którym urodziłam. To było to badanie z WOŚPu. W dodatku trwało ono aż 3 minuty

Wczoraj znowu walczyłam z moim dzieckiem, ale zasnęła dość szybko bo o 22:30 i wiem już co jest przyczyną nie spania mego dziecka - otóż idą jej zęby ! Już to podejrzewałam od kilku dni. Bo ślini się niemiłosiernie, ręce ciągle w buzi - więc nic innego mi nie pasowało jak właśnie ząbkowanie. Chociaż nic tam jeszcze nie widać, ani nie czuć pod palcem żadnego zęba. Kupiłam wczoraj calgel na zęby, posmarowałam chyba ze 3 razy i mŁoda zasnęła czyli męczą ją dziaselka bankowo.

Super, że badanie ok

Może mieć mniejszy apetyt

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Nadrobiłam ale dola mam i jakoś chyba dziś się nie poudzielam. Miłego dnia Dziewczynki i Maluszki

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka
nie daj się

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
u nas niestety nie jest to kwestia smaku bo mala juz kilka mlek przerobila. zreszta Amelka po porodziie miala anemie na ktora nic jej nie dali i boje sie ze sie poglebila.
Mi pediatra kazała kontrolować morfo, bo jak hemoglobina mniej niż 9-10 to nie szczepi
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 13:27   #369
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
No i wrzucam aktualne zdjęcie Julietty
piekna ksiezniczka

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 13:31   #370
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
A moja Amelka w ogóle nie miała ciemieniuchy a ja myślałam,że każdy bobas to przechodzi.
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

moja tez nie miala ciemieniuchy, ale jeszcze nic straconego
dokładnie u nas jest od tygodnia a mamy juz 13 tyg
Stary 2013-11-20, 13:35   #371
papuga_69
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj z Antkiem na usg bioderek, wszystko jest tak jak powinno byc ale lekarka powiedziala zeby kłasc go pare razy dziennie na brzuszku z nogami na żabę i za 2 mc do kontroli

na badzanie pojechala ze mna mama, potem poszlysmy na spacer i wstapilysmy do terranovy , myslalam ze kupie sobie jakiegos ciucha ale gdy weszlam do sklepu z wózkiem i musiałam sie przeciskac przez tłumy to odechciało mi sie zakupów, mialam wrazenie ze wszyscy sie na mnie pretensjonalnie patrza gdy mówie "przepraszam" i przejezdzam wózkiem.. no i nic nie kupiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-20, 13:40   #372
ladanseuse14
Zakorzenienie

papuga ja miałam tak tylko za pierwszym razem a teraz jestem okropna, albo głośno mówię PRZEPRASZAM albo cisnę wózkiem z pokerową twarzą niestety czasem tak z niektórymi ludźmi trzeba

jak tam, dzisiaj też skalpel? ja dziś też się będę skalpelować więc postanowiłam zmotywować też Ciebie do działania!
Stary 2013-11-20, 13:44   #373
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
tassia jak idziesz z Maćkiem na zewnątrz w chuście to jak go ubierasz i czy chustę wiążesz na kurtkę/płaszcz czy pod i wtedy się nie zapinasz?
wem ze juz po spacerze jestes ale odpowiem
ja ubieram takjakhz w domu
tylko ieplejsze rzeczy
w sensie welurkowe
plus czapka
do chusty i zapinam.pod kurtka
ah i ubieram.butki na nozki bo dyndaja i zeby nie zmarzly

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
My już po lekarzu W ciągu tyg. przybrała 170 gram i mamy kontrolować jej wagę
I wyszło że te kropeczki na buzi i uszkach to może być uczulenie na białko A poprzedni lekarz mi mówił że wymyślam i nic tam nie ma i o co mi chodzi wogule
Dziewczyny i powiedzcie, bo zapomniałam spytać lekarki: kazała mi odstawić mleko, sery żółte, masło i śmietanę, ale pozwoliła jeść jogurty byle by z owoców bezpestkowych. I czemu niemogę śmietany a mogę jogurt?? Tam jakoś te białka są inaczej przetwarzane I niemogę mleka bez laktozy też narazie, także kawę chyba odstawię narazie bo nie lubię bez mleka, chyba że mogę czymś zastąpić??

Zuzi też się takie zrobiło, mamy nie ruszać samo się zagoi

Może być wcześniej albo później parę dni

fajny

Ja mam skończyć pracę magisterską ale mi się taaaak nie chce

juz dostalas profeskonalna odpowiedz
u mnie dokladnie tak samo.lekarka powiedziala
ewentualnie twarog
mleko ryzowe lub sojowe

Cytat:
Wogole to lekarka nie chciała mi zmierzyc Lilki..powiedziała ze od 12 miesica sie mierzy..co jej szkodzilo,przeciez miała miarke na przewijaku-dziwna..
Bajka ja tez myslałam ze Lila ma anemie bo mi mało je.Zrobilismy morf +zel i cale szczescie ok.Mocz tez robilismy i wszytko idealnie.U mnie moze byc tak ze jej mleko nie smakuje..

mnie lekarka powiedziala ze na bilansie jak bedzie mial 3miesiace mlody
Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 13:47   #374
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
tylko ieplejsze rzeczy
w sensie welurkowe
plus czapka
Stary 2013-11-20, 13:55   #375
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Super!!!kciuki oczywiście zaciśnięte, żeby nic się nie zmienilo

agravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-20, 13:57   #376
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
papuga ja miałam tak tylko za pierwszym razem a teraz jestem okropna, albo głośno mówię PRZEPRASZAM albo cisnę wózkiem z pokerową twarzą niestety czasem tak z niektórymi ludźmi trzeba

jak tam, dzisiaj też skalpel? ja dziś też się będę skalpelować więc postanowiłam zmotywować też Ciebie do działania!
musze sie przyzwyczaić

wczoraj był skalpel i myślałam że się rozpłacze przez te zakwasy na dodatek Antek po 20min zaczal sie niecierpliwic i musialam ćwiczyc z grzechotka w rece
dzisiaj juz myslalam zeby odpuscic ale skoro motywujesz to zbiore sie jak mały zasnie koło 17 najwyzej sie przewrócę bo dzis mięśnie rwą jeszcze bardziej

Stary 2013-11-20, 13:59   #377
policzanka
Wtajemniczenie

Siedze i szukam jakiegos ubranka na swięta.Jakis czas temu widziałam sliczne na allegro ale widze ze juz sprzedali i więcej nie wystawiają..szkoda bo było bardzo ładne..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 14:01   #378
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
musze sie przyzwyczaić

wczoraj był skalpel i myślałam że się rozpłacze przez te zakwasy na dodatek Antek po 20min zaczal sie niecierpliwic i musialam ćwiczyc z grzechotka w rece
dzisiaj juz myslalam zeby odpuscic ale skoro motywujesz to zbiore sie jak mały zasnie koło 17 najwyzej sie przewrócę bo dzis mięśnie rwą jeszcze bardziej
na zakwasy dobre piwo, ciepła kąpiel i ponowne ćwiczenia
motywuję motywuję, samej mi się nie chce a we 2 zawsze raźniej tylko ja jakoś później, bo muszę ogarnąć w domu, zrobić kolację, D. kończy o 18 więc pewnie koło 20 będę ćwiczyć
Stary 2013-11-20, 14:01   #379
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

O to szybko.Ciekawe czemu u Nas tak pozno i czy to tylko tak u mojej pediatry jest..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-20, 14:02   #380
papuga_69
Zakorzenienie

Dziewczyny jak dodać zdjęcia do K żeby nie wyświetlały się jako link ?

Stary 2013-11-20, 14:02   #381
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
pytanko: czy któreś z Waszych dzieciaczków uczuliła Ziaja do kąpieli??

Filpowi pogorszyła się ciemieniucha w sumie jest tylko widoczna pod światło dzienne (walczymy), ale na plecach ma taką chropowatą skóre.. nie są to jakies typowe krostki tylko szorstkie... uczulenie na nabiał chyba nie skoro do tej pory jadłam cały czas i teraz się zastanawiam jak sprawdzić czy to ta Ziaja, bo posmarowałam emolium więc pewnie zniknie się złagodzi.
moja ma resztki ciemieniuchy,ale na pleckach i ramionkach też sucha skóra.używamy balneum.to chyba nie kwestia kosmetyku.

dzięki dziewczyny za odp.nie ruszałam tego,ale jak wróciłyśmy ze spacerku to zobaczyłam,że ta ropka wypłynęła i to już jest płaskie.masakra jakaś...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 14:03   #382
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko ieplejsze rzeczy
w sensie welurkowe
plus czapka

juz dostalas profeskonalna odpowiedz
u mnie dokladnie tak samo.lekarka powiedziala
ewentualnie twarog
mleko ryzowe lub sojowe

A masz specjalną kurtkę?czy miescisz się w swoją?

agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 14:07   #383
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak dodać zdjęcia do K żeby nie wyświetlały się jako link ?
wchodzisz na fotosik.pl , dodajesz zdjęcie. wyświetla Ci się link. wchodzisz na niego. klikasz prawym na zdjęcie i dajesz "pokaż obrazek" i wtedy jak Ci się wyświetli kopiujesz ten link, klikasz na drugą ikonkę z prawej, wklejasz ten link i voila!
Stary 2013-11-20, 14:10   #384
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
na zakwasy dobre piwo, ciepła kąpiel i ponowne ćwiczenia
motywuję motywuję, samej mi się nie chce a we 2 zawsze raźniej tylko ja jakoś później, bo muszę ogarnąć w domu, zrobić kolację, D. kończy o 18 więc pewnie koło 20 będę ćwiczyć
piwko z chęcią bym sobie strzeliła, gdyby nie to że karmie
w ogóle to dziś gdy przechodziłam koło ulubionego kebaba to stwierdziłam że wkurza mnie już trochę karmienie piersią bo nawet nie mogę sobie pozwolić na głupiego kebsa no ale wytrzymam jeszcze pare miesiecy dla Antka. On tak kocha te cyce

Czekam aż kurier przyniesie butelke NUK'a i zaczynamy nauke ssania smoczka

A no pewnie że raźniej
ja niestety muszę się dostosować do dziecka, gdy tylko zaśnie to wskakuje w krótkie spodenki i włączam Ewe
Robisz teraz na zmianę z killerem ?

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
wchodzisz na fotosik.pl , dodajesz zdjęcie. wyświetla Ci się link. wchodzisz na niego. klikasz prawym na zdjęcie i dajesz "pokaż obrazek" i wtedy jak Ci się wyświetli kopiujesz ten link, klikasz na drugą ikonkę z prawej, wklejasz ten link i voila!
dzieki zaraz bede probowac

Stary 2013-11-20, 14:12   #385
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
ja niestety muszę się dostosować do dziecka, gdy tylko zaśnie to wskakuje w krótkie spodenki i włączam Ewe

Robisz teraz na zmianę z killerem ?
no ja też muszę się do malej dostosowywać, bo starego całymi dniami nie ma

chciałabym ale po wczorajszym marnie to widzę
Stary 2013-11-20, 14:45   #386
inwersja
dryfuję słowami

Oj, fajnie Wam.. A my sobie lezymy. Znaczy ja leżę,a Miłosz na mnie śpi, bo co go próbowałam odłożyć, to płacz.
Ehh, już mniej więcej godzinę po każdym jedzonku boli brzuszek, kupki okropne wciąż

Mam już dość jego cierpienia

Sent from my HTC Desire X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-11-20, 14:55   #387
pszczoua
Zakorzenienie

My mielismy problem z ciemieniucha ale byla tylko pod.brwiami. Oliwka prawie nic nie dawala i chcialam bardzo podziekowac ktorejs z dziewczyn ktora poradzila posmarowac linomagiem zielonym i w kapaniu przejechac tetra. Dwa takie zabiegi i Julka brewki wrocily do lask
Stary 2013-11-20, 15:01   #388
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czeszko

Rany co noc jak maly zaczyna kwekac blagam by byla juz conajmniej 4-5, po czym patrze na zegarek i okazuje sie ze jest pare minut po 23 :P mlody spi coraz gorzej

laseczki mozecie polecic jakies krzeselko do karmienia??

Matal ty chyba pisalas jak pozbyc sie lupiezu u dziecka? wiem ze oliwka i czapeczka, ale przed czy po kapieli?? bo nie zarejestrowalam

Madziuchna Ty chyba wklejalas linka do inhalatora ktory masz dla synka...moglabys wkleic jeszcze raz??

Matka wsiadla na kompa to syn juz wola...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 15:09   #389
karolson
Zakorzenienie

Pszczoua- to ja pisalam o linomagu ale ciezko gi sie wciera we wlosy.. nuemiwiac ze po mojemu to pol tubki musze uzyc zeby bylo dokladnie

Samba moj tez sie budzi ze 3 razy w nocy czyli jest gorzej.. moze dlatego ze mnuej je i czesciej glodny..naszczescie zje/ pocumka i dalej spi.
Stary 2013-11-20, 15:13   #390
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to znaczy, że ma dużą? Czy co?
Mój Filip na 2 miesiące miał 39 cm. I uważam, że to normalna wielkość.
odniosłam się do tego co bajka pisała
urodził się to miał 35.... wszystkie ubranka na 50cm miał wiszące a czapki za to za małe więc chyba duża

możecie przypomnieć jakiej ziaji używacie na buzie ?
bo kiedyś czytałam jak pisałyście o jakiejś ziaji jak coś wyskoczy, albo jest sucha skóra i nie zakodowałam nazwy

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości