|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część III
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialam napisac, ze jestem niekonsekwentna fujara, do d..., do bani, jakkolwiek...
A wytrwalam juz bodaj dwa miesiace w postanowieniu, ze juz nic nie kupuje. Co najwyzej wymianke cykne jakas na targowisku. Pitu, pitu, sraty taty... Pare minut temu pyknelam na allegro 75 ml Jourdana. Nie moglam inaczej. Moja kulpa, moja kulpa ![]() (ale usmiech mam tak do piatek, szostek jakos, dalej juz rozdziawic paszczy z radosci nie potrafie) |
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
Upolowałam i z niecierpliwością oczekuję Oblique RWD
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie to ładne.
I jakie praktyczne. Gratuluję.
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję! i gratuluję wszystkim nowych nabytków |
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, ale rarytaski! Życzę pociechy z nowych nabytków
|
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
No no dziewczyny co ja tu widzę ,rozkręcacie się
oczywiście popieram!![]() ![]() A ja w ramach łowów zapolowałam na różyczkę Un zest de Rose Po za tym z wymianki doleci tygrysek Kenzo,limitowany Merveilles (kolejny ) i więcej grzechów nie pamiętam aczkolwiek nie twierdzę ,że ich nie ma Aaaa przepraszam jeszcze Ralph Hot - kolejny do kolekcji i miniaturka tego też zapachu ![]() ![]()
|
|
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
To ja dopowiem, ze w ramach wymianki Hot zastąpiony został Kenzo Amour
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Matko Boska jak ja zazdraszczam i gratuluję ofkors
Kocham ten zapach a zawsze przegapię na Allegro, ostatnio stanęła na drodze moja własną studniówka A obecnie od dwóch tygodni Allegro mi nie chodzi i nawet nie mam jak polować
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2007-05-18 o 22:05 Powód: się rypłam w cytowaniu ;) |
|
|
|
#790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się przyznam jak na świętej spowiedzi, że dziś wieczorem upolowałam zestaw miniatur Cacharela: Lou Lou Blue, Anais Anais, Eden i Noa. Wstyd się przyznać, ale nie znam ich (no, Eden kiedyś wąchnęłam, ale niezbyt dogłębnie).
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne nabytki, dziewczyny
Szczególnie Twoje miniatury, Agnysko a jeszcze bardziej szczególnie mini LouLouBlue |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
dzis przyszla setka Hiris
czuje sie zaspokojona
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję wspaniałości
![]() Ja ustrzeliłam sobie upragnione od jakiegoś czasu różowiutkie Insolence oraz kolejną setkę Angela - tym razem z bardziej przyjaznym przepsikiwaniu atomizerem |
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ten atomizer dla przepsikiwaczy to prawdziwy skarb. Mocny strumień, precyzyjny atomizer...nie widze lepiej. a i jeżeli chodzi o przechowywanie to wydaje mi sie, że lepiej perfumom sie leżakuje w takim szczelnie zamknietym opakowaniu.
Ja też chcę setkę angela...kolejną
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Przylaczam sie do gratulacji
Donosze, ze wczoraj upolowalam "w realu" Classique EdT w rozkosznej 30ml buteleczce, zdecydowalam sie na 50ml Insolence, skoro od kwietnia nie moga sprowadzic 30ml i mini lotion (50ml) Cerruti 1881.Natomiast w internecie kliknelo mi sie 50ml Joop! Femme ![]() Oficjalnie moge uznac dzien wczorajszy za udany
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim gratuluję pięknych flakoników, tych dużych i tych małych
.
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo serdecznie ci gratuluję bo wczorajsze twoje zakupy to sami moi ulubieńcy. |
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję. Ps. Nie wiedziałam, że są Classique w 30ml flaszkach. W czasie zachwytu tym zapachem bardzo szukałam poj. mniejszej niż 100ml ale bez skutku, raz widziałam 50tkę, myślałam więc, że 50ml to min. Super - musi być słodka.
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Classique w 30ml flaszce istnieje, owszem, jednak jego cena, to zdzierstwo. Gdybym nie miala w tej perfumerii tak duzej znizki- nigdy bym nie kupila 30ml ![]() Buteleczka jest rzeczywiscie slodka ![]() Mam jeszcze pytanie odnosnie Le Feu Light- czy bardzo sie rozni od klasycznego Le Feu? Wersja Light jest przepiekna, ale ulotna, jak duszek- trzyma sie na mnie max. 6-7godzin Gdyby klasyk okazal sie podobny klimatem, ale bardziej trwaly- chyba bym zaczela polowanie, przy uzyciu miedzynarodowego listu gonczego (tu szeroki usmiech w strone Kasi )
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#802 |
|
Rozeznanie
|
Upolowalam wczoraj w realu Addict eau faiche i letnia Cinema i dostalam sliczna torebke Ysl i jestem przeszczesliwa
a jezscze dostrzeglam w sklepie NR for her i na reszczie bede mogla go kupic
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403232 Edytowane przez angel23 Czas edycji: 2007-05-19 o 09:37 Powód: lit |
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, rzadko się pojawia, najczęściej w licytacji - ostatni zszedł za 460zł - 75ml o ile mnie pamięć nie myli.Ja muszę powiedzieć, że nie spodobała mi się żadna z wersji Le Feu - mało tego, odbieram je jako bardzo podobne zapachy, z tym, że Light jest rzeczywiście bardziej mleczny. Na mnie trwałość obydwu była porównywalna, czyli średnia. Klasyk ciut bardziej pazurzasto-przyprawowy, mniej mleczny - ale na szczęście - nie dla mnie |
|
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli nie miałam przewidzenia to widziałam je w Niemczech, rozgladne się za nimi i uprzejmie wam doniose w jakiej jest tam cenie
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, Kasiu- dziekuje za opinie
![]() Chyba pozostane przy wersji Light, ktora dosc niespodziewanie przypadla mi do gustu (karmelowo-waniliowe mleczko- mniam ![]() ) i nie bede szukala klasyka.Tym bardziej, ze za cene jaka wymienilas, Kasiu, wolalabym kilka innych flaszek (zwlaszcza, ze bylby to strzal w ciemno ). A z trwaloscia sobie poradze- 7 godzin to w koncu nie tak malo![]() Eldl- bede bardzo wdzieczna Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2007-05-19 o 17:14 Powód: lit:) |
|
|
|
#806 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Kijanko
ale wieczorem troche go wyglaskalam, przeswietlalam (jaki piekny kolor flakonu, ach! teraz stoi sobie obok mlodszej, 50ml siostry ![]() wszystkim gratuluje polowania
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, gratuluję owocnych polowań
Aż mi wstyd, ale dorzucę swoje skromniutkie trzy grosze , z ostatnich pięciu tygodni:Czarna Mania 50 ml (dziękuję Agusi i Tymenie za linka , ale dostanę ją już za parę dni od męża i córeczek na urodziny. Oczywiście mam amnezję i nie pamiętam, że sama ją kliknęłam ; no i na korzyść dzieci będę musiała się potężnie zdziwić i ogromnie ucieszyć (z tym drugim nie będzie najmniejszego kłopotu... )The Parfum 30 ml, Les Belles (zielona córka) 5 ml, Les Belles (zielona mama)50 ml (jeszcze u Perfumena, ale już niedługo...) I mój ostatni nabytek, jeszcze świeży, wczorajszy: Cristobal 50 ml z ubytkiem; (Majeczko No i moje całkowite niepowodzenie, strzał w ciemno, ale niestety w 100% nietrafiony: Le Feu Light Powiem szczerze, że gdy tak mocno, ale to naprawdę mocno się postaram,to chwilowo czuję się nawet nasycona Ale cieszę się, że niedłudo początek nowego miesiąca |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście szalone!!! Uwielbiam Was
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Nono... Ale szalejecie, uwielbiam ten watek
![]() Caltea, Kattarino, a Wy to już poszalałyscie na cełego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

),

A obecnie od dwóch tygodni Allegro mi nie chodzi i nawet nie mam jak polować

W czasie zachwytu tym zapachem bardzo szukałam poj. mniejszej niż 100ml ale bez skutku, raz widziałam 50tkę, myślałam więc, że 50ml to min. 
Gdyby klasyk okazal sie podobny klimatem, ale bardziej trwaly- chyba bym zaczela polowanie, przy uzyciu miedzynarodowego listu gonczego (tu szeroki usmiech w strone Kasi
teraz stoi sobie obok mlodszej, 50ml siostry ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, z ostatnich pięciu tygodni: