|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
makijaż dla mulatki
Wiem, że jest już dużo wątków na ten temat, ja jednak mam ciemną karnację i nie wiem, czy ten sam makijaż będzie posował do mojego typu urody. Na codzień maluję się złotobrązowym cieniem, bo nie rzuca się za bardzo w oczy tylko lekko połyskuje. Dodam, że mam oko z tzw. "opadającą powieką" i nie wiem jak to zatuszować. Chciałabym trochę powiększyć oczka. Lepiej wybrać cień połyskujący, czy matowy? A jaki kolor(będe ubrana na czarno rózowo) cieni wybrać różowy? Myślałam o miętowym albo takim morskim, ale chyba nie będą mi pasować do ubrania.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: makijaż dla mulatki
Moze ulatwisz nam zadanie i wkleisz swoje zdjecie??? Takie, zeby bylo widac twarz??
Zawsze latwiej wtedy dziewczynom doradzac )Witam, nowa wizazanke
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: makijaż dla mulatki
Nie mam swoich zdjęć na komputerze więc nie mogę ich załączyć, ale kilka makijaży które zamieściłyście mi się spodobały. Np. ten z Halle Berry różowo złoty i ten pomarańczowy z żółtym. Któryś z nich wypróbuję. A co poradzicie na opadającą powiekę?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

)