|
|
#1141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
ja mam kablówkę ale po jakiego grzyba to nie wiem, chyba dlatemu że w pakiecie z netem i stacjonarnym fonem niby taniej, tylko się denerwuję rachunkiem który mutuje się każdego miesiąca i wiadomościami co je chuopin ogląda i tym, że w telewizji dają filmy i programy które obrażają normalnie przeciętnego, myślącego czasem człowieka i w ogóle miło, że myślałaś o mnie
|
|
#1142 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zmiany dobre są a włosy odrosną ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
identycznie mam, chyba po skończonej umowie poszukam innego pakietu bo to jest bez sensu, jak ja serio nie pamiętam kiedy włączaliśmy telewizor nawet wiadomości nie oglądamy, bo ja sobie w necie sprawdzam co się dzieje na świecie i tyle mi wystarcza Telewizor wykorzystujemy do oglądania seriali ale z neta
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-11-20 o 19:46 |
|||||
|
|
|
#1143 | |
|
Mother of Cats
|
Dziękuję Baru, za opinie torbowe wszelakie
Cytat:
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle jak wypowiedzieliśmy umowę, ileś tam przed końcem to dzwoniili z takimi ofertami że jak ktoś chce mieć tv to niech wypowiada, i za kążdym tel odmawia, odmawia, odmawia - aż w końcu dostanie za pół darmo - niemniej my nie chcieliśmy płacić ani grosza i na wuj nam telewizja - i nie skorzystaliśmy |
|
|
|
|
#1145 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
łykam tabsy ale nie wiem czy to od nich czy od nadchodzącej zimy czy od czegoś jeszcze innego w każdym razie bardzo nieopłacalne uczucie , bo i na żarcie więcej idzie i jak tak dalej pójdzie trzeba będzie garderobę wymieniać Cytat:
do ramion to taka dla mnie niewygodna długość bo nic z tym zrobić nie można ![]() jak mawia koleżanka mojej koleżanki - to moja wina i mogę ją zwalić na kogo zechcę ![]() znad obiadokolacji i cherbaty oraz zaczynającego się bulu guowy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
A mi już nie chce się nic pachnącego ![]() Dziś dolazł Bois et Fruits lutkowy i jest śliczny, drewniano śliwkowy Tylko sukienek nowych mi się chce ![]() Przepis ![]() Doszła dziś ta zalinczona przez Mić kieca i jest super ![]() Tylko tzreba ją skrócić, no i te rękawy ....usunąć, bo mam ręce Pudziana ( nawet nie wiedzialam ) i ledwo je w kieckę wcisnęlam...to je się odetnie i tyle ![]() Znaczy rękawy nie ręce
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bar will be waiting for your poka-poka
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z jakiej firmy mieliście tv? Cytat:
Cytat:
![]() Heloł spadam pracować |
|||
|
|
|
#1150 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Cytat:
|
||
|
|
|
#1151 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
z Polsatu
brat chuopina już wykonał te manewr - dostał jednak ciut mniej korzystną ofertę niż my, znakiem tego za słabo się opierał :brzydal Red - av Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-21 o 10:16 |
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Śliwka lekko wędzona. Cytat:
Sliwkowo drzewno puchaty. Cieplutki i otulający. Troche mi sie kojarzy z Feminite du Bois ale Shiseido. Chociaż mogę się mylić, bo testowalam go bardzo dawno temu ... |
|
|
|
|
#1154 | |
|
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Ktoś już wąchał Sugi CdG? |
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1158 |
|
To ja :)
|
Doopha, doopha, doopha!!! Miałam dziś wolne na wizytę u dentysty... Jak wstałąm o 7 rano i tam pojechałam, tak dopiero powróciłam. Jest gorzej, zamiast lepiej, 2 kolejne zęby mi popękały od zaciskania i muszę mieć na nich koronki
Na dodatek jeden jest martwy, ale robiony lata temu, kiedy jeszcze wąskich kanałów się nie leczyło. A pod koronkę trzeba. No więc mój pan implantolog odesłał mnie na leczenie pod mikroskopem. Kolejne 2 godziny poszły i się okazało, że ząb jest problematyczny, lekarka nie dała rady We wtorek ma mnie jakiś mistrz oglądać, ale...już pomijam, ile będzie to kosztować, ale wiecie, co się u mnie w robocie będzie działo, kiedy powiem, że przyjdę spóźniona i odpracuję potem, albo odbiorę z nadgodzin?? Raczej słów wsparcia nie usłyszę... Aż się boję jutro iść z tym do szefowej... Na pocieszenie kupiłam sobie 4 woski YK i malutkie woszczki Bomb Cosmetics. I Tokaj Aszú 4 puttonyos. A pan w sklepie francuskim napoił mnie beaujolais nouveau... ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Znacie może lampy katalityczne Ashleigh & Burwood?? Bo one moga aromacić i mnie dziś zafascynowały Tylko wady mają w cenie...
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Murszafku, biedna
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Murszafko
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne… Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. Ważne też są inne cechy. Należy być : 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym 13. wesołym ale 14. poważnym 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [ z miłości ] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby : a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. B. ważne jest aby nie zapominać jej : 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje : 1. seksu i 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. |
|
|
|
#1161 | |
|
Panaroja
|
znad cherbaty po dniu cienszkiej pracy
ja tesz ![]() Na Ju z niego wyszła po paru godzinach palona kość ![]() Cytat:
udało mi się wykończyć awokadowe masło dokorpuśne więc dziś kupiłam żel myjny AA creme brulee na usprawiedliwienie mam tylko to , że dla bardzo suchej skóry
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
znad herbaty gruszka z pomarańczą
Murszę - współczuję, co za zła zębowa passa no w końcu się odmieni - tzrymam za mistrza---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-21 o 19:26 |
|
|
|
|
#1163 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak w ogóle działa to dobieranie zapachu do osoby? Patrzy i mówi "do pani to tylko Musc Koublai Khan pasuje"? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-11-21 o 19:57 |
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1165 |
|
Nindżopesz
|
BTW zarobiłam kasę na ISOS i... stwierdziłam, że jednak ich nie chcę
Szkoda coby piniondz przepadł na opłaty więc coś se kupię ale co? Może chociaż Sugi albo Jaisalmer mi podejdą.
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Piers do przodu
|
O rany Aerosmith w Polsce next year
|
#1168 |
|
Nindżopesz
|
Wystarczy przypalić skrzydełka na grillu
|
|
|
|
#1169 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
w temacie prezentów gwiazdkowych
dla Mamy / cioci, kobiety lubiącej przyjmowanie gości dekoracje stołu etc (moja kocha) obrączki na serwetki to również kupujemy mojej ale dla takiej osoby nada sie każdy bieżnik, obrus, serwetki, pojemniczki na sos, mleko, ocet, oliwę, ozdobne na cytrynę z herbaty i tym podobne pierdółki, komplet srebrnych łyżeczek do herbaty Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-21 o 21:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

tylko się denerwuję rachunkiem który mutuje się każdego miesiąca i wiadomościami co je chuopin ogląda

ale jest dużo chętnych
i nie wiem czy to sterydy czy inne prochy 

Moja Mama to przynajmniej słucha co się do Niej mówi (nie tak jak co niektóre fryzjerki 

Na dodatek jeden jest martwy, ale robiony lata temu, kiedy jeszcze wąskich kanałów się nie leczyło. A pod koronkę trzeba. No więc mój pan implantolog odesłał mnie na leczenie pod mikroskopem. Kolejne 2 godziny poszły i się okazało, że ząb jest problematyczny, lekarka nie dała rady