Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-20, 23:03   #3181
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Dzięki i ja również gratuluję

Pomoc przy organizacji meczów. Też się cieszę

Ja kupiłam w sklepie zielarsko-kosmetycznym.
ciekawe
Stary 2013-11-20, 23:04   #3182
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Gratuluję, co to za praca?

Super, że tak szybko ktoś się odezwał

myśleliśmy o tym, ale nie widzieliśmy 1 części, więc bez sensu.

ja w piątek będę na topa wibo matującego polowała

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
no to chyba się na fitomed zdecyduję a zamawiacie z DOZa czy gdzie indziej można dorwać?

aleex, dobrze że wszystko dobrze się skończyło i jeszcze lepiej układa

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

też bym się bała, ale dasz radę! gratulacje kochana
dzięki jak to usłyszałam to szczęka mi opadała i byłam w szoku

Cytat:
Dzięki i ja również gratuluję

Pomoc przy organizacji meczów. Też się cieszę

Ja kupiłam w sklepie zielarsko-kosmetycznym.

idę się w końcu zaolejować

Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Czas edycji: 2013-11-20 o 23:25
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 23:11   #3183
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
te stoiska to jakieś widmo, nigdy ich nie widziałam poza tymi, które stoją na dworze przy stacji metra...
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
oddaje i ja swój głos na niego
Kusicie mnie tym topem... może jak bedę w Woli to sobie kupię

Cytat:
o muszę wyprobować czy przy skakaniu będzie się sprawdzała
u mnie jest ta dolna część ładnie dopasowana, ale od szycia w górę niby za duża nie jest, ale jest za wysoko szyta jakby i się marszczy nieładnie
Swoją drogą od piątku nie ćwiczyłam nic
na mnie leżał identycznie... dół ok, a góra tak jakby za dużo materiału było... Wygląda na to, że mamy identyczne cycki i możemy się wymieniać stanikami
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 06:14   #3184
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
W sb idziemy z TŻ na igrzyska śmierci wybiera się może, któraś z Was na ten film?
Ja z chłopakiem mamy w planach wybrać się na ten film również w sobotę, ale w zasadzie to nie widzieliśmy I części więc nie wiem czy się do końca zdecydujemy
Ale w razie czego to mogłabym Cię prosić abyś napisała recenzje filmu?
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 06:55   #3185
Heroldin
Zakorzenienie

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;43798312] A przytocz tę listę, co? Przynajmniej się pośmiejemy [/QUOTE]
No coś Ty, nie mogę srać we własne gniazdo

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Najlepsze!
Bożena lepsza .
A najbardziej to ja lofciam durnowato używane zdrobnienia. Już prawie przestałam zazdrościć, że tyle osób na fryzjerce zna język włoski, ale po dziś dzień paluszki i paznokietki etc. wywołują u mnie odruch wymiotny.

Cytat:
Moim zdaniem przedlużka bardzo ułatwia życie, w momencie przeskoku z za luźnego na dobry obwod
A widzisz - moim zdaniem konieczność użycia przedłużki równa się : kupiłam źle dobrany stanik. Jak obwód może być dobry, kiedy miażdży żebra lub się biustonosz nie dopina się. Dla mnie to niepojęte. Ale tak jak pisałam, ja się nie znam lub ... po prostu nie wpadam w paranoję i noszę takie, które nie narażają mnie na fizyczno - psychiczne katusze.
Ale i co najważniejsze : dano nam wolną wolę.

Cytat:
aj tam, to raczej głupota wizażu, że akurat taki skrót wymyśliła. definicja o tyle niepełna, że nie wyszczególnia kiedy ze zwykłego chłopaka można przejść na poziom 'TŻ'
Proste jak budowa cepa. Wtedy kiedy "chłopak" staje się "towarzyszem życia". Co w tym określeniu niezrozumiałego ? Randkowanie i teżecenie się (to określenie też funkcjonuje na Wizażu) z "chłopaka" czy też "przyjaciela" nie czyni "towarzysza życia".

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
heroldin ale jak się jest ze sobą długo i kupuje się prezenty na każdą okazję, typu imieniny urodziny, mikolajki, gwiazdka itp. to pomysły się wyczerpują.

Przecież nie trzeba aż tak się starać o różnorakość. Byłabym jak najbardziej uszczęśliwionym ludziem, gdybym często (zawsze) przy okazjach moje ulubione perfumy dostawała lub bon na np. zabiegi kosmetyczne (ubóstwiam być dopieszczana).
Przykładowo: palacz cygar będzie zawsze rad z otrzymania dobrej marki cygar, koneser koniaku - nie pogardzi dobrym V.S.O.P., lubiącemu gry komputerowe, nowa zawsze sprawi przyjemność.

-
Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Miałam ostatnio na paznokciach, wiśnia jak nic.

Tu u mnie mokro i wietrznie. Nie chciało mi się nosa z domu wychylić. Ale doszłam do wniosku, że chciejstwo mocniejsze. Dzisiaj pojadę i poszukam.

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43812547] jak to usłyszałam to szczęka mi opadała i byłam w szoku [/QUOTE]
Ty szybko tę szczękę z podłogi zbieraj i wychodź z szoku i bierz się do roboty, bo zaiste specjalizacja wybitnie zacna. Namacalnie i boleśnie odczuwam (in minus) jakie profity czerpią specjaliści w tej dziedzinie.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 07:40   #3186
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
ja w piątek będę na topa wibo matującego polowała
A mi się jeszcze tak udało , że mam 1,5h na dojście tam i zrobienie zakupów a później autem do domu piękny dzień

Matujące topy są świetne musisz wyhaczyć

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 09:24   #3187
deszczowypies
Zakorzenienie

dzień dobry i od razu się żegnam, bo tablet dalej tak bardzo niekupiony, a zaraz biegnę na uczelnię i prosto z niej do TŻta na noc. ale pogoda to taka pod psem, że nie wiem jak wyjdę z domowego zacisza

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 10:09   #3188
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
ale pogoda to taka pod psem, że nie wiem jak wyjdę z domowego zacisza
Mówi to Deszczowypies. Zabrzmiało trochę.. Kłapouchowo.

Siedzę z Seri na włosach, kolos zbliża się wielkimi krokami, a ja jestem bliska ataku paniki. Będę zdawać na krzywy ryj, połowy materiału nie zdążyłam przerobić przez te całe chorowanie.
Ale przynajmniej włosy ładne będą, ot, taki pozytyw.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 10:16   #3189
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Siedzę z Seri na włosach, kolos zbliża się wielkimi krokami, a ja jestem bliska ataku paniki. Będę zdawać na krzywy ryj, połowy materiału nie zdążyłam przerobić przez te całe chorowanie.
Ja wiem, że sprawdzian a kolos, to nic, ale dziś dostałam pierwszy niedostateczny w tym roku. Chlip. Za karę na promocji Rossmana kupię sobie tylko tusz
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 10:46   #3190
dilula
Rozeznanie

Cytat:
A ja dzisiaj skończyłam pierwsze zajęcia o 11.15 i miałam 4h okienka. Po wyjściu z uczelni chciałam wyjąć z kieszeni kurtki etui z dokumentami (dowód, karta miejska, legitymacja, karta pacjenta itd.), a tu pusto. Przetrząsnęłam całą torbę, całą salę w której miałam zajęcia i nic. Zadzwoniłam do Komunikacji Miejskiej - nikt nic nie widział. Wściekła wróciłam do domu, włączyłam laptopa a tu wiadomość od nieznajomego chłopaka. Napisał, że znalazł rano w autobusie moje dokumenty i chciałby mi je oddać jak najszybciej, bo pewnie są mi potrzebne
Poza tym dostałam stypendium socjalne i znalazłam pracę dorywczą
Ja nie miałam tyle szczęścia trafić na kogoś uczciwego Zgubiłam wszystkie dokumenty w Poznaniu, gdy pojechałam tam na weekend. W saszetce było trochę kasy i bilet powrotny na pociąg. Dałam ogłoszenie do Biura Rzeczy Znalezionych, byłam nawet na policji zgłosić zaginięcie. Nikt się nie odezwał, nikt nie odesłał mi dokumentów. Po 8 miesiącach przyszły pocztą z Poznania (oczywiście bez kasy) z informacją, że zostały znalezione w skrzynce pocztowej, więc poczta na swój koszt je odesłała

Do tej pory dawno zdążyłam wyrobić nowe i się nawnerwiać

Gratuluję pracy!

Czekam aż mi się Vatika rozpuści i się niecierpliwię, bo chciałabym już nasmarować skórę głowy.
Stary 2013-11-21, 11:08   #3191
Konto usunięte

hej

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Ty szybko tę szczękę z podłogi zbieraj i wychodź z szoku i bierz się do roboty, bo zaiste specjalizacja wybitnie zacna. Namacalnie i boleśnie odczuwam (in minus) jakie profity czerpią specjaliści w tej dziedzinie.
zbieram, zbieram

Cytat:
dzień dobry i od razu się żegnam, bo tablet dalej tak bardzo niekupiony, a zaraz biegnę na uczelnię i prosto z niej do TŻta na noc. ale pogoda to taka pod psem, że nie wiem jak wyjdę z domowego zacisza
udanej nocki z TŻ

Cytat:
Mówi to Deszczowypies. Zabrzmiało trochę.. Kłapouchowo.

też miałam dzisiaj Seri
może trafisz akurat na tę połowę, którą umiesz

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja wiem, że sprawdzian a kolos, to nic, ale dziś dostałam pierwszy niedostateczny w tym roku. Chlip. Za karę na promocji Rossmana kupię sobie tylko tusz
oj uczeń bez jedynki to jak żołnierz bez karabinu

włos umyty, dopieszczony, więc zobaczymy jak wyschnie
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:25   #3192
Kaveri
Spaceroholiczka

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43816209]oj uczeń bez jedynki to jak żołnierz bez karabinu [/QUOTE]
Jestem zła, bo od rodziny będę wysłuchiwać przez następne pół roku, że nie mam nic na głowie i jeszcze się nie uczę...
Stary 2013-11-21, 12:26   #3193
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

Jutro jadę do Rossmanna. Co prawda nie kupię dużej ilości kosmetyków, bo mam spore zapasy. Kupię 3-4 lakiery do paznokci. Dziewczyny co myślicie o lakierach z wibo? Niby mam jeden lakier do paznokci z tej firmy, ale go nie używam. Na opakowaniu wyglądał na ładną, wiosenną zieleń. Natomiast na paznokciach jak na ufoludku

http://dzikawozkowa.blogspot.com/201...th-nr-484.html

Kaveri a skąd rodzina może wiedzieć, że dostałaś 1? Ja kiedyś miałam trzy jedynki z matematyki w połowie semestru i kilka dni przed wpisaniem zagrożeń napisałam poprawę sprawdzianu na 4 . W ostateczności pod koniec roku szkolnego miałam 4 .
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 12:39   #3194
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Kaveri a skąd rodzina może wiedzieć, że dostałaś 1? Ja kiedyś miałam trzy jedynki z matematyki w połowie semestru i kilka dni przed wpisaniem zagrożeń napisałam poprawę sprawdzianu na 4 . W ostateczności pod koniec roku szkolnego miałam 4 .
Mam nauczanie indywidualne, nauczyciele o wszystkim meldują, poza tym wolę się przyznać, niż jeszcze słuchać, że mam tajemnice i o niczym nie mówię. Od rana wypominają, że nie będę miała paska drugi rok pod rząd, nie mam nic do roboty, to mogę się przynajmniej za naukę wziąć, nie robię zadań, nawet nie potrafię nauczyć się na sprawdziany. Siedzę przy książkach cały czas, nieraz nigdzie nie wychodzę, bo muszę się uczyć, a ostatnio nawet odwołałam trzy wizyty u lekarzy, ponieważ miałam tyle nauki i sprawdziany do zaliczenia...
Stary 2013-11-21, 12:46   #3195
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
..i lakier. Albo dwa. Ewentualnie osiem.

Trza było pogrozić nauczycielowi, że zamkniesz w piwnicy i nie wypuścisz. Z czego ta pała? Bo jak z religii albo EDB to Ci odpuszczę i lania po dupie od Cioci nie będzie.

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43816209]
też miałam dzisiaj Seri
może trafisz akurat na tę połowę, którą umiesz [/QUOTE]

Seri zawsze gut.

Pół kolosa będzie z połowy, którą umiem a pół z tej, której nie umiem. Nie ma zmiłuj.
Ale co tam, nawet jak mi ten nie pójdzie to następnego kolosa napiszę na full (), będę aktywna na zajęciach () i magiczny próg 50 procent punktów przekroczę i może zaliczenie dostanę. Taki plan mam, łoptymistyczny.

Moja grzywka weszła level wyżej, nie ma Pana Wąsa, jest LOK. Lok pośrodku czoła.
Gdzie moja prostownica?

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-11-21 o 12:48
Stary 2013-11-21, 12:55   #3196
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:

Trza było pogrozić nauczycielowi, że zamkniesz w piwnicy i nie wypuścisz. Z czego ta pała? Bo jak z religii albo EDB to Ci odpuszczę i lania po dupie od Cioci nie będzie.

Seri zawsze gut.

Pół kolosa będzie z połowy, którą umiem a pół z tej, której nie umiem. Nie ma zmiłuj.
Ale co tam, nawet jak mi ten nie pójdzie to następnego kolosa napiszę na full (), będę aktywna na zajęciach () i magiczny próg 50 procent punktów przekroczę i może zaliczenie dostanę. Taki plan mam, łoptymistyczny.

Moja grzywka weszła level wyżej, nie ma Pana Wąsa, jest LOK. Lok pośrodku czoła.
Gdzie moja prostownica?

Czy paczka ma odwiedziła już Cię? Bo może rodziciela muszę okrzyczeć
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:11   #3197
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Mam nauczanie indywidualne, nauczyciele o wszystkim meldują, poza tym wolę się przyznać, niż jeszcze słuchać, że mam tajemnice i o niczym nie mówię. Od rana wypominają, że nie będę miała paska drugi rok pod rząd, nie mam nic do roboty, to mogę się przynajmniej za naukę wziąć, nie robię zadań, nawet nie potrafię nauczyć się na sprawdziany. Siedzę przy książkach cały czas, nieraz nigdzie nie wychodzę, bo muszę się uczyć, a ostatnio nawet odwołałam trzy wizyty u lekarzy, ponieważ miałam tyle nauki i sprawdziany do zaliczenia...
Współczuje . Moim zdaniem Twoi rodzice mają zbyt wyostrzone ambicje w stosunku do Ciebie. Z jednej strony fajnie, bo Cię motywują do nauki.

Moi od czasów 1 gimnazjum kiedy miałam zagrożenie z matematyki zawsze miewają czarne scenariusze w kwestii mojego nauczania. Prawdę mówiąc zamiast motywować mnie do działania to zawsze twierdzili, że nie dam sobie rady itd.

Zawsze zazdrościłam TŻ podejścia jego rodziców. Motywowali go przez całą szkołę średnią, ale nie oczekiwali od niego samych 5.
Stary 2013-11-21, 13:27   #3198
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:

Nie! Oddam Ci za piórkacza, kupię tylko tusz i kara.

Z biologii.
Cytat:
Współczuje . Moim zdaniem Twoi rodzice mają zbyt wyostrzone ambicje w stosunku do Ciebie. Z jednej strony fajnie, bo Cię motywują do nauki.

Moi od czasów 1 gimnazjum kiedy miałam zagrożenie z matematyki zawsze miewają czarne scenariusze w kwestii mojego nauczania. Prawdę mówiąc zamiast motywować mnie do działania to zawsze twierdzili, że nie dam sobie rady itd.

Zawsze zazdrościłam TŻ podejścia jego rodziców. Motywowali go przez całą szkołę średnią, ale nie oczekiwali od niego samych 5.
Bratu w SP wychodzą same dopuszczające, jak na razie, na ten semestr, ale to jest "jej synuś", w moim przypadku niedopuszczalne są oceny poniżej 5, ew. sporadycznie może mi wpaść 4, ale też mają pretensje. W 1kl. LO miałam średnią - o ile pamiętam - 4,6; pretensje, ponieważ nie mam paska, nic się nie uczyłam i kiedyś potrafiłam wyciągać średnią 5,8 więc teraz widocznie cofam się w rozwoju. To nic, że w 1kl. każdy przedmiot musiałam zaliczać komisyjnie...
Stary 2013-11-21, 13:51   #3199
Konto usunięte

Kaveri rozumiem jak się czujesz, bo parę lat wstecz miałam podobnie, ale poszłam na studia, fakt teraz też słyszę podobne teksty

Cytat:

Seri zawsze gut.

Gdzie moja prostownica?
Ja dzisiaj miałam skręt grzywki na jedną stronę i była taka fala

Spakowałam się, obiad zjadłam i chce już 21.30 by na spokojnie siedzieć w autobusie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-21, 14:08   #3200
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Czy paczka ma odwiedziła już Cię? Bo może rodziciela muszę okrzyczeć
Nie śmiej się, nie ma z czego.

Nie odwiedziła mnie, ale don't worry, te kwasy mi teraz niepotrzebne, bo gdybym teraz potraktowała mój czerwony zakatarzony kinol kwasem to pewnie by mi od razu odpadł i mogłabym grać Voldemorta bez charakteryzacji.
Broń Boże nie krzycz na tatusia.

Cytat:

Oj tam. Moją motywacją od zawsze było to, by udowodnić, że nie jestem wcale taka głupia jak się ludziom zdaje. Ja też od zawsze słyszałam od swojej matki, że jestem głupia, że z takimi ocenami jakie miałam nie dostanę się nigdy do dobrego liceum czy na studia. Paradoks był taki, że mogłam bimbać na trójkach i czwórkach przez całą szkołę, paska nie mieć, matkę wściekać, a jak przychodził egzamin gimnazjalny czy matura to za każdym razem spinałam dupę i wychodziłam z takimi wynikami, że rodzicom i nauczycielom gały wyłaziły. Ależ wtedy satysfakcja jest, ja pierdziele!
Jednym słowem: dobrze, gdy motywacja jest, a jak nikt Ci jej nie daje to trzeba motywować się samemu. Amen.

PS. Straszne natomiast jak dla mnie jest motywowanie typu 'jak zrobisz COŚ, dostaniesz COŚ'. To dopiero jazda, kiedy w dorosłe życie wchodzi człowiek, który nie potrafi zrobić nic, jeśli nie zostanie mu obiecana nagroda, ten głupi cukierek, laptop, pieniądze, cokolwiek. Bo inaczej foch i uj, i żadne negocjacje nie pomogą.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-11-21 o 14:11
Stary 2013-11-21, 14:37   #3201
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
no to chyba się na fitomed zdecyduję a zamawiacie z DOZa czy gdzie indziej można dorwać?
U mnie tylko na dozie
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 15:14   #3202
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Ja nie miałam tyle szczęścia trafić na kogoś uczciwego Zgubiłam wszystkie dokumenty w Poznaniu, gdy pojechałam tam na weekend. W saszetce było trochę kasy i bilet powrotny na pociąg. Dałam ogłoszenie do Biura Rzeczy Znalezionych, byłam nawet na policji zgłosić zaginięcie. Nikt się nie odezwał, nikt nie odesłał mi dokumentów. Po 8 miesiącach przyszły pocztą z Poznania (oczywiście bez kasy) z informacją, że zostały znalezione w skrzynce pocztowej, więc poczta na swój koszt je odesłała

Do tej pory dawno zdążyłam wyrobić nowe i się nawnerwiać

Gratuluję pracy!

Czekam aż mi się Vatika rozpuści i się niecierpliwię, bo chciałabym już nasmarować skórę głowy.
Właśnie tego się bałam, że trzeba będzie wszystko od nowa wyrabiać. Na szczęście są jeszcze uczciwi ludzie.
Dziękuję

Dzisiaj byłam z koleżanką z Rossmannie, stoimy przed szafą Wibo i mówię, żeby nie kupowała dzisiaj lakieru bo jutro zaczyna się promocja -40%. Aga pyta mnie, czy na pewno, a stojący obok ochroniarz ze smutkiem i przerażeniem w głosie - Ta... Na pewno...
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 15:23   #3203
miranda122
Zakorzenienie

Jakoś przeżyłam ten szkolny dzień. A po szkole nawiedziłam fryzjera! I zgadnijcie co zrobiłam! No dobraa, powiem Wam. Moja prosta grzywka powróciła Ciekawe jak długo się będę z niej cieszyć, pewnie do następnego mycia

Jutro zamiast 2 religii, mam biologie i fizykę, czyli jak z luźnego dnia, zrobić ciężki dzień..
Ale jakoś przeżyję, a po szkole Rossmann

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 16:04   #3204
izaa29
Zakorzenienie

Normalnie znów mam gorszy dzień, okazuje się że stypendium obcieli o połowę śmiech na sali po prostu dwa miesiące bieganiny za papierami w zamian za te pieniądze, dziś właśnie to był główny temat na uczelni rektorskie też obcięli jaki tu sens ?
Dziś miałam na uczelni dwie prezentacje z dwoma koleżankami, jednej koleżanki nie było bo była chora podobno, a tu się spotkała z tą drugą na pasach w mieście Szczyt wszystkiego
Poza tym odebrałam okulary i w końcu widzę was w HD ! Niby wada nie duża ale komfort widzenia w okularach o wiele lepszy

Edytowane przez izaa29
Czas edycji: 2013-11-21 o 19:05
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 16:09   #3205
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie tego się bałam, że trzeba będzie wszystko od nowa wyrabiać. Na szczęście są jeszcze uczciwi ludzie.
Dziękuję

Dzisiaj byłam z koleżanką z Rossmannie, stoimy przed szafą Wibo i mówię, żeby nie kupowała dzisiaj lakieru bo jutro zaczyna się promocja -40%. Aga pyta mnie, czy na pewno, a stojący obok ochroniarz ze smutkiem i przerażeniem w głosie - Ta... Na pewno...
Ja już 2x znalazłam portfel z dokumentami. Każdej z tych osób wysłałam dokumenty pocztą . Raz zgubiłam kartę płatniczą i ktoś życzliwy mi ją oddał. Natomiast jak zgubiłam telefon w Centrum Handlowym to słuch po nim zaginął. Na szczęście nie był drogi .

Co do Rossmanna to tworzę listę zakupów, ale powiem wam, że w ciągu roku przetestowałam tyle kosmetyków, że jakoś minął mi zapał na zakupy. Kiedyś w Rossmannie bywałam przynajmniej raz w tygodniu
Stary 2013-11-21, 16:11   #3206
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez deja vu Pokaż wiadomość
skoro to offtop, to się wtrącę. Sklep jest jak najbardziej, na Lubartowskiej.
to ja nie czaje tej strony, bo tam było że przeniesiony sklap na kraśnicką a tam go nie ma
ale jak jest to gitara dzięki

Kav ogromnie ci dziękuje za paczuszkę! świetne wybrałaś kolorki
a ta opaska na oczy (jak się na to mówi?) to pełen odjazd - kocham ją już
dziękuje dziękuje dziękuje:cmok :

Kascysko
paczuszkę dziś nadałam priorytetem, mam nadzieję, że przypadną ci do gustu

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 16:36   #3207
EdizA
Zakorzenienie

Padam na twarz, bolą mnie nogi i ręce. Nie jestem przyzwyczajona do takiego zapieralania Pół dnia w temp 35*C i masie pary zaliczone

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Ah, Kaś, jak to w końcu jest

Czerwoną kapustę skrapia się sokiem z cytryny, żeby antocyjany po blanszowaniu zmieniły barwę z fioletowej na czerwoną (środowisko kwaśne), ale przecież cytryna- jak to owoc- ma działanie zasadotwórcze. Więc czegoś tu nie ogarniam Żadna nauczycielka nigdy nie potrafiła mi tego wytłumaczyć
Stary 2013-11-21, 16:57   #3208
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Oj tam, uczeń bez jedynki, to jak żołnierz bez karabinu

Cytat:
Jestem zła, bo od rodziny będę wysłuchiwać przez następne pół roku, że nie mam nic na głowie i jeszcze się nie uczę...
Cytat:
Pierwszy niedostateczny to taka tragedia? Takie ambicje rzucają nam kłody pod nogi i będzie Ci baaardzo ciężko (dla przykładu moja koleżanka ze średnią 5, wszystko pozdawała na maturze ledwo, ledwo 30-40%, jej wiedza była ogólnikowa) . Poza tym pasek na świadectwie ma się nijak do wyników maturalnych. Sama nie miałam paska, skupiałam się na przedmiotach, które lubię i które będę zdawać na maturze (ba, z niemca miałam nawet 2 na koniec, nie można być dobrym ze wszystkiego) a pozdawałam wszystko na 80-90% Świadectwo i tak schowam głęboko do szafy
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 17:04   #3209
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj oblałam kolejnego kolosa
Nasze hasło roku brzmi: bez spiny - są drugie terminy. A nawet trzydzieste

Ale głowa to mi zaraz pęknie z bólu

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 17:10   #3210
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Pierwszy niedostateczny to taka tragedia? Takie ambicje rzucają nam kłody pod nogi i będzie Ci baaardzo ciężko (dla przykładu moja koleżanka ze średnią 5, wszystko pozdawała na maturze ledwo, ledwo 30-40%, jej wiedza była ogólnikowa) . Poza tym pasek na świadectwie ma się nijak do wyników maturalnych. Sama nie miałam paska, skupiałam się na przedmiotach, które lubię i które będę zdawać na maturze (ba, z niemca miałam nawet 2 na koniec, nie można być dobrym ze wszystkiego) a pozdawałam wszystko na 80-90% Świadectwo i tak schowam głęboko do szafy
Brawa za podejście. Żeby każdy to rozumiał.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości