|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
|
|
#3182 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
idę się w końcu zaolejować
Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2013-11-20 o 23:25 |
|||
|
|
|
#3183 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale w razie czego to mogłabym Cię prosić abyś napisała recenzje filmu? |
|
|
|
|
#3185 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;43798312] A przytocz tę listę, co? Przynajmniej się pośmiejemy [/QUOTE]
No coś Ty, nie mogę srać we własne gniazdo Bożena lepsza . A najbardziej to ja lofciam durnowato używane zdrobnienia. Już prawie przestałam zazdrościć, że tyle osób na fryzjerce zna język włoski, ale po dziś dzień paluszki i paznokietki etc. wywołują u mnie odruch wymiotny. Cytat:
Ale i co najważniejsze : dano nam wolną wolę. Cytat:
Cytat:
Przecież nie trzeba aż tak się starać o różnorakość. Byłabym jak najbardziej uszczęśliwionym ludziem, gdybym często (zawsze) przy okazjach moje ulubione perfumy dostawała lub bon na np. zabiegi kosmetyczne (ubóstwiam być dopieszczana). Przykładowo: palacz cygar będzie zawsze rad z otrzymania dobrej marki cygar, koneser koniaku - nie pogardzi dobrym V.S.O.P., lubiącemu gry komputerowe, nowa zawsze sprawi przyjemność. - ![]() Tu u mnie mokro i wietrznie. Nie chciało mi się nosa z domu wychylić. Ale doszłam do wniosku, że chciejstwo mocniejsze. Dzisiaj pojadę i poszukam. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43812547] jak to usłyszałam to szczęka mi opadała i byłam w szoku [/QUOTE] Ty szybko tę szczękę z podłogi zbieraj i wychodź z szoku i bierz się do roboty, bo zaiste specjalizacja wybitnie zacna. Namacalnie i boleśnie odczuwam (in minus) jakie profity czerpią specjaliści w tej dziedzinie. |
|||
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się jeszcze tak udało , że mam 1,5h na dojście tam i zrobienie zakupów a później autem do domu
![]() Matujące topy są świetne
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry i od razu się żegnam, bo tablet dalej tak bardzo niekupiony, a zaraz biegnę na uczelnię i prosto z niej do TŻta na noc. ale pogoda to taka pod psem, że nie wiem jak wyjdę z domowego zacisza
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę z Seri na włosach, kolos zbliża się wielkimi krokami, a ja jestem bliska ataku paniki. Będę zdawać na krzywy ryj, połowy materiału nie zdążyłam przerobić przez te całe chorowanie. ![]() Ale przynajmniej włosy ładne będą, ot, taki pozytyw.
|
|
#3189 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3190 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgubiłam wszystkie dokumenty w Poznaniu, gdy pojechałam tam na weekend. W saszetce było trochę kasy i bilet powrotny na pociąg. Dałam ogłoszenie do Biura Rzeczy Znalezionych, byłam nawet na policji zgłosić zaginięcie. Nikt się nie odezwał, nikt nie odesłał mi dokumentów. Po 8 miesiącach przyszły pocztą z Poznania (oczywiście bez kasy) z informacją, że zostały znalezione w skrzynce pocztowej, więc poczta na swój koszt je odesłała Do tej pory dawno zdążyłam wyrobić nowe i się nawnerwiać ![]() Gratuluję pracy! Czekam aż mi się Vatika rozpuści i się niecierpliwię, bo chciałabym już nasmarować skórę głowy. |
|
|
|
|
#3191 | ||||
|
Konto usunięte
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
może trafisz akurat na tę połowę, którą umiesz ![]() Cytat:
![]() włos umyty, dopieszczony, więc zobaczymy jak wyschnie
|
||||
|
|
|
#3192 |
|
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43816209]oj
[/QUOTE]Jestem zła, bo od rodziny będę wysłuchiwać przez następne pół roku, że nie mam nic na głowie i jeszcze się nie uczę... |
|
|
|
#3193 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Jutro jadę do Rossmanna. Co prawda nie kupię dużej ilości kosmetyków, bo mam spore zapasy. Kupię 3-4 lakiery do paznokci. Dziewczyny co myślicie o lakierach z wibo? Niby mam jeden lakier do paznokci z tej firmy, ale go nie używam. Na opakowaniu wyglądał na ładną, wiosenną zieleń. Natomiast na paznokciach jak na ufoludku http://dzikawozkowa.blogspot.com/201...th-nr-484.html Kaveri a skąd rodzina może wiedzieć, że dostałaś 1? Ja kiedyś miałam trzy jedynki z matematyki w połowie semestru i kilka dni przed wpisaniem zagrożeń napisałam poprawę sprawdzianu na 4 |
|
|
|
#3194 |
|
Spaceroholiczka
|
Mam nauczanie indywidualne, nauczyciele o wszystkim meldują, poza tym wolę się przyznać, niż jeszcze słuchać, że mam tajemnice i o niczym nie mówię. Od rana wypominają, że nie będę miała paska drugi rok pod rząd, nie mam nic do roboty, to mogę się przynajmniej za naukę wziąć, nie robię zadań, nawet nie potrafię nauczyć się na sprawdziany. Siedzę przy książkach cały czas, nieraz nigdzie nie wychodzę, bo muszę się uczyć, a ostatnio nawet odwołałam trzy wizyty u lekarzy, ponieważ miałam tyle nauki i sprawdziany do zaliczenia...
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trza było pogrozić nauczycielowi, że zamkniesz w piwnicy i nie wypuścisz. Z czego ta pała? Bo jak z religii albo EDB to Ci odpuszczę i lania po dupie od Cioci nie będzie. ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43816209] też miałam dzisiaj Seri może trafisz akurat na tę połowę, którą umiesz [/QUOTE]Seri zawsze gut. ![]() Pół kolosa będzie z połowy, którą umiem a pół z tej, której nie umiem. Nie ma zmiłuj. ![]() Ale co tam, nawet jak mi ten nie pójdzie to następnego kolosa napiszę na full ( Moja grzywka weszła level wyżej, nie ma Pana Wąsa, jest LOK. Lok pośrodku czoła. Gdzie moja prostownica?
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-11-21 o 12:48 |
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy paczka ma odwiedziła już Cię? Bo może rodziciela muszę okrzyczeć
|
|
#3197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moi od czasów 1 gimnazjum kiedy miałam zagrożenie z matematyki zawsze miewają czarne scenariusze w kwestii mojego nauczania. Prawdę mówiąc zamiast motywować mnie do działania to zawsze twierdzili, że nie dam sobie rady itd. Zawsze zazdrościłam TŻ podejścia jego rodziców. Motywowali go przez całą szkołę średnią, ale nie oczekiwali od niego samych 5. |
|
|
|
|
#3198 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Z biologii. Cytat:
|
||
|
|
|
#3199 | |
|
Konto usunięte
|
Kaveri
rozumiem jak się czujesz, bo parę lat wstecz miałam podobnie, ale poszłam na studia, fakt teraz też słyszę podobne teksty Cytat:
![]() Spakowałam się, obiad zjadłam i chce już 21.30 by na spokojnie siedzieć w autobusie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie śmiej się, nie ma z czego.
![]() Nie odwiedziła mnie, ale don't worry, te kwasy mi teraz niepotrzebne, bo gdybym teraz potraktowała mój czerwony zakatarzony kinol kwasem to pewnie by mi od razu odpadł i mogłabym grać Voldemorta bez charakteryzacji. ![]() Broń Boże nie krzycz na tatusia. Cytat:
![]() Jednym słowem: dobrze, gdy motywacja jest, a jak nikt Ci jej nie daje to trzeba motywować się samemu. Amen. ![]() PS. Straszne natomiast jak dla mnie jest motywowanie typu 'jak zrobisz COŚ, dostaniesz COŚ'. To dopiero jazda, kiedy w dorosłe życie wchodzi człowiek, który nie potrafi zrobić nic, jeśli nie zostanie mu obiecana nagroda, ten głupi cukierek, laptop, pieniądze, cokolwiek. Bo inaczej foch i uj, i żadne negocjacje nie pomogą.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-11-21 o 14:11 |
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję Dzisiaj byłam z koleżanką z Rossmannie, stoimy przed szafą Wibo i mówię, żeby nie kupowała dzisiaj lakieru bo jutro zaczyna się promocja -40%. Aga pyta mnie, czy na pewno, a stojący obok ochroniarz ze smutkiem i przerażeniem w głosie - Ta... Na pewno...
|
|
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś przeżyłam ten szkolny dzień. A po szkole nawiedziłam fryzjera! I zgadnijcie co zrobiłam!
No dobraa, powiem Wam. Moja prosta grzywka powróciła ![]() Jutro zamiast 2 religii, mam biologie i fizykę, czyli jak z luźnego dnia, zrobić ciężki dzień.. Ale jakoś przeżyję, a po szkole Rossmann
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie znów mam gorszy dzień, okazuje się że stypendium obcieli o połowę
rektorskie też obcięli jaki tu sens ? ![]() Dziś miałam na uczelni dwie prezentacje z dwoma koleżankami, jednej koleżanki nie było bo była chora podobno, a tu się spotkała z tą drugą na pasach w mieście Szczyt wszystkiego ![]() Poza tym odebrałam okulary i w końcu widzę was w HD ! Niby wada nie duża ale komfort widzenia w okularach o wiele lepszy
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-11-21 o 19:05 |
|
|
|
#3205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Co do Rossmanna to tworzę listę zakupów, ale powiem wam, że w ciągu roku przetestowałam tyle kosmetyków, że jakoś minął mi zapał na zakupy. Kiedyś w Rossmannie bywałam przynajmniej raz w tygodniu |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak jest to gitara dzięki Kav ogromnie ci dziękuje za paczuszkę! świetne wybrałaś kolorki a ta opaska na oczy (jak się na to mówi?) to pełen odjazd - kocham ją już dziękuje dziękuje dziękuje Kascysko paczuszkę dziś nadałam priorytetem, mam nadzieję, że przypadną ci do gustu
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na twarz, bolą mnie nogi i ręce. Nie jestem przyzwyczajona do takiego zapieralania
Pół dnia w temp 35*C i masie pary zaliczone ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Ah, Kaś, jak to w końcu jest ![]() Czerwoną kapustę skrapia się sokiem z cytryny, żeby antocyjany po blanszowaniu zmieniły barwę z fioletowej na czerwoną (środowisko kwaśne), ale przecież cytryna- jak to owoc- ma działanie zasadotwórcze. Więc czegoś tu nie ogarniam Żadna nauczycielka nigdy nie potrafiła mi tego wytłumaczyć
|
|
|
|
#3208 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Świadectwo i tak schowam głęboko do szafy
|
|||
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasze hasło roku brzmi: bez spiny - są drugie terminy. A nawet trzydzieste Ale głowa to mi zaraz pęknie z bólu
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

Zgubiłam wszystkie dokumenty w Poznaniu, gdy pojechałam tam na weekend. W saszetce było trochę kasy i bilet powrotny na pociąg. Dałam ogłoszenie do Biura Rzeczy Znalezionych, byłam nawet na policji zgłosić zaginięcie. Nikt się nie odezwał, nikt nie odesłał mi dokumentów. Po 8 miesiącach przyszły pocztą z Poznania (oczywiście bez kasy) z informacją, że zostały znalezione w skrzynce pocztowej, więc poczta na swój koszt je odesłała 

rozumiem jak się czujesz, bo parę lat wstecz miałam podobnie, ale poszłam na studia, fakt teraz też słyszę podobne teksty