|
|
#3091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klan cz. III.
Cytat:
Według mnie dobrze, że był z nią szczery - lepiej nie mieć takich tajemnic przed ślubem. Po ślubie okazałoby się, że jednak ją zdradził i jest tatusiem i co wtedy? Już po ptokach A tak, to Bożenka zadecyduje, czy chce podjąć ryzyko i wziąć z nim ślub, czy nie. Ciekawe przez ile odcinków będzie płakać. Biedna Grażynka - dwoje dzieci ze złamanym sercem... jeszcze brakuje tego, żeby Kasia się nieszczęśliwie zakochała
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Ja przestałam, bo dla mnie to dno. W tym czasie uczę się hiszpańskiego i na pewno więcej na tym skorzystam, niż na patrzenie się na Maćka i Grażynkę i ich rozterki
Ale będę w ŚS śledzić, co się dzieje
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda, ale nawet jakby slubu nie bylo, w zwiazku najwaznijesza jets szczerosc, nieraz bolesna, ale gorzej jak sie dowiadujemy potem albo jakby nie bylo, to po co mowic, tez za tym nie jestem, a tak zejdzie mu z glowy , sumienia
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna ta sukienka co ją Bożenka przymierzała
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#3096 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hahahja też bym chyba powiedziała, nie wytrzymalabym to pewne |
|
|
|
|
#3097 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Zaskoczona jestem zbiórką kasy na leczenie Krystyny. Nie mieści mi się w głowie, ze renomowany chirurg plastyk, do tego właściciel kliniki nie posiada 150tys.zł. No chyba, ze chodzi o inną walutę.
Kto jak kto ale dla niego to powinna być jedynie kwestia wypłaty z konta. Wiem, ze bogaci ludzie nie noszą pieniędzy w kieszeniach ale posiadanie tak mizernych oszczędności gotówkowych, jak deklaruje Lubicz jest zaskakujące. Takie kwoty podobno wyłudzano "na wnuczka" od emerytek
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
150 tysięcy to sam transport, a leczenie drugie tyle. Nie każdy ma tyle na koncie, nawet chirurg, poza tym on nie jest właścicielem kliniki, tam jest paru właścicieli. ... Ale dziwi mnie Olka, matka choruje, a ona tylko Sławką się zajmuje i jej ukochaną....
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie zdziwiła fryzura Olki. Wcześniej były proste, opadały na ramiona a dzisiaj objętościowo przypominały lwa
|
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Ona z natury ma mocno kręcone włosy, które sobie potem rozprostowała. Ta puszystość to pewnie efekt przesuszenia wlosów.
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Doskonale pamiętam, że kiedyś miała bardzo kręcone włosy, wręcz sprężynki. Przeżyłam niezły szok jak zobaczyłam po raz pierwszy w prostych włosach. I farbę położyła. A tu wczoraj takie puszyste.
|
|
|
|
#3104 |
|
BAN stały
|
Hej
, też oglądam klan. Fajna jest ta podopieczna Olki.
|
|
|
|
#3105 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To chyba jakoś jak zaczęła się jej KARIERA WOKALNA zaczeła prostować. Nie wiem, jakoś z tym wydarzeniem mi się kojarzy Jacek móglby przyciąc swoje kudły. Jak ma krotsze lepiej wygląda. |
|
|
|
|
#3106 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie oglądałam ostatnich 2 odcinków - coś ciekawego się działo?
![]() News: http://www.pudelek.pl/artykul/61073/...la_nowy_watek/ |
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
nic takiego Feli mial czkawke w TV
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- a dzis ta mądra dziewczyna, bo ona sobie scenariusz caly ustawila, zeby rodzicom dogodzic, a wkopala w to niewinnych ludzi i im zycie prawie zrujnowala, co w tych ludziach siedzi, czemu kazdy mysli tylko o sobie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyna lada moment zostanie matką a odpowiedzialności nie ma za grosz! Śmiesznie to wyglądało z tym jej brzuchem bo od razu widać, ze doprawiony a ona taka zwinna
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marczyński faktycznie zginął w tym wypadku czy jest aż tak cwany, że zrobił jakieś czary mary i wsadził jakiegoś człowieka do swego samochodu, coś w nim uszkodził i dał sobie trochę czasu na pozamiatanie po sobie? Jak myślicie? |
||
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
o Marczynskim nie wiem,
a dziewczyna wiadomo, ze ma sztuczny, to ta z Rodzinki.pl ![]() no wymyslila sobie, ze powie, ze nie wie co na imprezie bylo, bo jej chlopaka, ojca dziecka rodzice nie akceptuja i potem jak wyszloby po testach, ze zaden z tamtych nie jest ojcem, to ten jej prawdziwy by wspanialomyslnie powiedzial, ze nawet jak nie jego dziecko on przygarnie a tamci byli tak pijani, ze wsio im mozan bylo wmowic, ale tez nic by nie dali zrobic, nic tam sie nie dzialo i ma isc do Bozenki i to jej powiedziec ![]() głupie to kurde, bo ile narobila zamieszania durna
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=groszek75;43813849
a dziewczyna wiadomo, ze ma sztuczny, to ta z Rodzinki.pl ![]() no wymyslila sobie, ze powie, ze nie wie co na imprezie bylo, bo jej chlopaka, ojca dziecka rodzice nie akceptuja i potem jak wyszloby po testach, ze zaden z tamtych nie jest ojcem, to ten jej prawdziwy by wspanialomyslnie powiedzial, ze nawet jak nie jego dziecko on przygarnie a tamci byli tak pijani, ze wsio im mozan bylo wmowic, ale tez nic by nie dali zrobic, nic tam sie nie dzialo i ma isc do Bozenki i to jej powiedziec ![]() głupie to kurde, bo ile narobila zamieszania durna takie to nierealne,że aż śmieszne.
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Wtajemniczenie
|
Feli i jego czkawka
Ale trochę to bez sensu wymyślone - co innego, gdyby program był kręcony na żywo, ale w tym przypadku mogli chyba poczekać kilka minut z nagrywaniem, aż mu przejdzie
|
|
|
|
#3115 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj po długiej przerwie obejrzałam klan, napisze mi ktoś dlaczego Feli mówi do Wacka "synu", rzeczywiście wyszło, że jest jego synem, czy tak tylko
![]() ciekawe co z Agą i wizytą ministra pod szpitalem, pewnie okaże się, że oddała szpik komuś bliskiemu z jego rodziny |
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
badan nie robili, ale wychodzi, ze jest synem
a mnie dzis Feli tak draznil, ze z pokoju wychodzilam, by nie patrzec na "pajaca" ![]() Miłosza to juz mi tak szkoda ![]() tez tak mysle, ze Aga ratuje zycie komus z rodziny tego ministra ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2013-11-21 o 18:39 |
|
|
|
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
No a Kasia ma nowych idoli
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że będzie upojna noc i Bożena będzie z tego zadowolona i dlatego mówię, że będzie słodkopierdząco. Przynajmniej na jakiś czas. Kogo? |
|
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia zamiast uwielbiać Korbasa, szaleje na punkcie boysbandu i to podobno dość roznegliżowanego Aż dziw, ze Grażynka jest taka pruderyjna. Myślałam, ze po płomiennym romansie otworzy się na męskie wdzięki...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

Zacznę podejrzewać, ze Warszawa to taka mała wioska z dwiema ulicami na krzyż.
A tak, to Bożenka zadecyduje, czy chce podjąć ryzyko i wziąć z nim ślub, czy nie. Ciekawe przez ile odcinków będzie płakać. Biedna Grażynka - dwoje dzieci ze złamanym sercem... jeszcze brakuje tego, żeby Kasia się nieszczęśliwie zakochała 
Ale będę w ŚS śledzić, co się dzieje

też tak uważam . Podziwiam osoby ktore moga całe życie trzymać takie rzeczy w tajemnicy przed ukochanym/ukochaną

, też oglądam klan. Fajna jest ta podopieczna Olki.