Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-20, 23:23   #1081
janeczka7891
Zadomowienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Pomarncza superkolejny chlopak
Justyna nie sprzedajemy heh my mieszkamy w wynajętym a ze będziemy tu do grudnia to właścicielka szuka juz nowych ludzi.
Stary 2013-11-21, 06:49   #1082
asiulka_22
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

hej
a mnie obudziło parcie na pęcherz.... i juz nie ma spania, poleże jeszcze chwile potem sniadanko i uciekam na zakuoy: na początek zajrze że do lumpka / wszytsko po 1 zl dziś jest/ póżniej rossman i super pharm,
miłego dnia!!
------
dzięki za rady odnośnie wizyty i chyba zrobie jak mówicie, czyliw poniedziałek nie pójde tylko już w grudniu na kolejną. i zostane przy tym prywatnym / oni sa z tego samego szpitala/

========================= =====================
WITAMY SIĘ Z BĄBELASKIEM W 15 TYGODNIU !!!!!

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-11-21 o 07:03
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 07:13   #1083
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Gosiiaczku trzymam kciuki za Twoje zdrowie

Pomaranczka gratuluje synusia

Milego dnia dziewczyny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 07:26   #1084
martuszka0
Rozeznanie

Dzień dobry

wczoraj udało mi się Was nadrobić... Pocytowałam, odpisałam i się g$%wno zawiesiło i wszystko poszło na marne chyba zacznę pisać jak dziewczyny w Wordzie...

Z tego co pamiętam....

za udane wizyty
Widzę, że bliźniaków chłopców będziemy miały super
pomarancza ciekawe czy na kolejne wizycie potwierdzi się, że to chłopak

JJJJustyna dzięki, że napisałaś gdzie pracujesz, bo wspominałaś, że możesz poradzić w kilku kwestiach jeśli chodzi o mieszkania, bo my jesteśmy w tracie poszukiwań i się właśnie zastanawiałam co robisz

Mycha mój mąż picze czasem chlebek żytni, a raczej chleby, bo na raz robi 3 nie mamy maszynki do chleba. Wszystko mieszka w malakserze i piecze w zwykłych keksówkach w piekarniku... Robi różne, z żurawiną, rodzynkami, kminkiem, słonecznikiem jak kto lubi chleby są pyszne, szczególnie prosto z piekarnika, tylko minusem jest to, że się je długo robi, bo jemu zajmuje cały dzień... Tydzień wcześniej musi zakwas przygotować ale z drugiej strony warto, bo pyszne są jakbyś chciała się pobawić, to mogępodesłać Ci przepis

Nikii jak nocka ? z Oskarem lepiej?

za dzisiejsze wizyty

aha, a jeśli chodzi o sesję brzuszkową, to ja bym bardzo chciałą taką mieć

Miłego dnia mamusie
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 07:32   #1085
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
pyszne są jakbyś chciała się pobawić, to mogępodesłać Ci przepis
to i ja poprosze o przepisik
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:01   #1086
paulka0212
Wtajemniczenie

Witam się w 13tygodniu
Jeszcze tydzień i koniec pierwszego trymestru.
Tu u męża nie da się pospać, dzieciaki od 7 urzędują.
Prawie 5-letni Michał pyta od rana kiedy w końcu te moje 2 dzidziusie się urodzą :-D

Miłego dnia

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:06   #1087
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
u nas po wizycie wszystko ok
dzidzia ma 7 cm , machało rączkami i nożkami tak fajnie przezierność 1,2
Super

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Oskar nawet sam nie chcę nic jeść , ani biszkoptów ani herbatników. Na kolację o dziwo zjadł samą szynkę bo miał chęć i po 40min wypił 150ml mm.
Niestety wieczorem też + podwyższona temp ;/ dopiero 3 dni temu skończyła się angina a teraz znów coś
To dobrze, zauważyłam, że dzieci jak mają problemy brzusiowe to same mądrze nie jedzą
No i jak po nocce? Jelitówka trwa zazwyczaj dwa dni to powinien byc koniec... A was nie złapało?

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
ale się nie dam, przynajmniej dzidzia się do edukuje może przynajmniej jej się będzie w przyszłości lepiej słownictwa obcojęzycznego uczyło, bo dla mnie to była, jest i będzie największa zmora
Faktycznie, Twoje małe po angielsku może bedzie nawijać

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
Właśnie sobie leżę i z lewej strony jakby taki bąbelek mi przeleciał w brzuszku ... Dziwne
Dopiero 16 tydzień dziś ...
16 tc to chyba możliwe

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Mogę wam wkleić namiar na jej bloga to sobie poogladacie:-D

Byłam dziś na badaniach,wszystko dobrze i badania z krwi i na usg i lekarz pokazał mi dziś siusiaczka, ale ciiii bo może się jeszcze zmienić później passę wam zdjęcie
Możesz wkleić
Super po badaniu i faktycznie chłopak na zdjęciu Kolejny to dobrze, teraz muszą powoli pojawiać sie dziewczynki

Lucynka przepraszam, nie rozumiem o co się obrażasz, zgłosiłaś problem, ja Ci odpowiedziałam rzeczowo i na temat, chcąc pomóc.

Olaf przespał 12 h wow Od 7 do 7 szkoda że Tż sie krzątał od 5 po domu, o 6 wybył, wróci wieczorem... A my mamy długą listę zakupów No i w sb przyjdzie chyba z kilkanaście osób, miało być 5-6
Wiecie co, moze zróbmy watek kulinarny na klubie, ten pyszne chlebki tam wkleicie i przepisy na szybką imprezę :p
Idę bo bee

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu

Edytowane przez madziuuula
Czas edycji: 2013-11-21 o 08:15
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:14   #1088
Nikii89
Zakorzenienie

Seleniti dzięki bo przyznam się że wczoraj czytałam trochę po łebkach bo co jakiś czas biegałam do Oskara.

Pomarańcza wklejaj linka do tego bloga oo gratuluję synka oooo i jeszcze Oskar :P bardzo ładne imię

Asiulka gratuluję 15 tygodnia

Martuszka dziękuje że pytasz Na szczęście chyba lepiej , bo już nie wymiotował , miał gorączkę 37,8 ale wygrzał się (spał z Nami) i rano już 36,5. Apetyt jeszcze taki sobie ma , ale nie wmuszam. Najwyżej będzie jadł mniej a częściej. Zobaczymy jak dzisiaj będzie.
Ale jestem dobrej mysli, że to może jednodniówka jakas była.

Paulka gratuluje 13tygodnia

Witam
Co do nocki i zdrowia Oskara to pisałam już wyżej co i jak

mala85, principessina ,seksta za wizytę

Dziewczyny które wiedzą już płeć , a mają wybrane imię to z czasem proszę też o podanie to na 1 stronie się wpisze

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Madziula Nas na razie nie złapało co do nocki to wyżej pisałam już Martuszce
A co ma ktoś urodzinki czy takie luźne spotkanie??
Dobry pomysł z tymi przepisami
Stary 2013-11-21, 08:20   #1089
Light Limara
Zadomowienie

pomarańcza gratuluję chłopczyka i imię też ładne wybraliście

Ja już chcę grudzień i też chcę poznać płeć
Stary 2013-11-21, 08:22   #1090
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
pomarańcza gratuluję chłopczyka i imię też ładne wybraliście

Ja już chcę grudzień i też chcę poznać płeć
Ja pewnie dopiero poznam płeć na poczatku stycznia, dopiero

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:27   #1091
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
S

Olaf przespał 12 h wow Od 7 do 7 szkoda że Tż sie krzątał od 5 po domu, o 6 wybył, wróci wieczorem... A my mamy długą listę zakupów No i w sb przyjdzie chyba z kilkanaście osób, miało być 5-6
Wiecie co, moze zróbmy watek kulinarny na klubie, ten pyszne chlebki tam wkleicie i przepisy na szybką imprezę :p
Idę bo bee
Zgadzam się z wątkiem kulinarnym, jak będzie wszystko w jednym miejscu, będzie nam łatwiej szukać

Nikii mnie jelitówka trzymała jeden dzień, a w kolejny po prostu byłam osłabiona... Dobrze, że Oskarowi już się poprawiło oby tylko Was nie złapało to cholerstwo

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
to i ja poprosze o przepisik
Jak tylko mąż mi udostępni przepis, to na pewno wkleję, bo ja tam do jego wypieków się nie wtrącam
Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Witam się w 13tygodniu
Prawie 5-letni Michał pyta od rana kiedy w końcu te moje 2 dzidziusie się urodzą :-D

Miłego dnia

Witamy w 13 t niecierpliwy Michał hihi

Ja też liczę na to, że w grudniu poznam płeć, bo zazdroszcze dziewczynom, które już ją znają :P

Edytowane przez martuszka0
Czas edycji: 2013-11-21 o 08:29
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:28   #1092
anulka3999
Rozeznanie

Pomarancza za synka

A ja witam się w 12 tygodniu
ale ten czas leci, w tej ciaży jakoś tak mi przez palce te tygodnie idą - niedawno robiłam test a tu juz kilka tygodni mineło.
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:37   #1093
Nikii89
Zakorzenienie

Paulka nie przejmuj się bo ja też :P Bo wizytę mam 5.12 ale bez USG potem pewnie będzie kazał przyjść za 3 tyg a to wychodzi 26.12 więc święta więc jakoś 2/4.01 bedę miała kolejną wizytę.

Dziewczyny bo pewnie nie każda zagląda na 1 str. tam jest Regulamin Klubu którym się kierujemy przy dostaniu do niego. Tak więc jak widzicie potrzebna jest też cierpliwość

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Anulka gratuluje 12tc
a to prawda że ten czas szybko leci Ja pamiętam jak 4.09 robiłam test i to był dopiero 4tc a tu już 15tc
Stary 2013-11-21, 08:37   #1094
anulka3999
Rozeznanie

Gosius91 ja mam zamiar uwiecznić naszą całą rodzinę - taka fotkę jak jestem w ciazy z TZ i obecnym dzieckiem
Podobają mi sie sesje ciążowe ale w pierwszej ciąży nie robiłam takiem, wiec w drugiej również nie będe - żebym za kilkanaście lat nie pomyslała, że szkoda pierwszej ciąży - szkoda że nie mam z tego okresu sesji
Stary 2013-11-21, 08:39   #1095
kaorlak
Zadomowienie

Dzień dobry!

Pomarańczka gratuluję Syneczka

Cytat:
Gratuluję 15 tc

Cytat:
Napisane przez anulka3999 Pokaż wiadomość
ale ten czas leci, w tej ciaży jakoś tak mi przez palce te tygodnie idą - niedawno robiłam test a tu juz kilka tygodni mineło.
Gratuluję 12 tc

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Zajrzę do Was wieczorem. Dzisiaj świętujemy urodziny Mężula Miłego dnia
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:39   #1096
anulka3999
Rozeznanie

Cytat:
Paulka nie przejmuj się bo ja też :P Bo wizytę mam 5.12 ale bez USG potem pewnie będzie kazał przyjść za 3 tyg a to wychodzi 26.12 więc święta więc jakoś 2/4.01 bedę miała kolejną wizytę.

Dziewczyny bo pewnie nie każda zagląda na 1 str. tam jest Regulamin Klubu którym się kierujemy przy dostaniu do niego. Tak więc jak widzicie potrzebna jest też cierpliwość

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Anulka gratuluje 12tc
a to prawda że ten czas szybko leci Ja pamiętam jak 4.09 robiłam test i to był dopiero 4tc a tu już 15tc

obawiam sie, że niedługo będzie czas na poród...Tak szybko to mi leci w pierwszej ciązy jakos sie dłuzyło.

Karolak
Stary 2013-11-21, 08:40   #1097
Magdi555
Rozeznanie

Dziewczynki, ja tylko na chwilę...obiecuję poprawę wieczorem

Byłam na wizycie i wszystko jest ok! Dzidziuś kica i jest śliczny Wyniki wzorowe. Niestety mam się dalej oszczędzać i nie pozwolił mi wrócić do pracy Trochę mnie to zdołowało Więcej napiszę wieczorem w klubie

Ogromnie gratuluję udanych wizyt i synków! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Gosiaczku, wierzę, że to nic poważnego!

Miłego dnia Babeczki, odezwę się wieczorkiem, bo mam dziś trochę spraw do pozałatwiania

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:43   #1098
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na badaniach,wszystko dobrze i badania z krwi i na usg i lekarz pokazał mi dziś siusiaczka, ale ciiii bo może się jeszcze zmienić później passę wam zdjęcie
No to ciiiiche gratulacje z posiadania zdrowego synka !!

Cytat:
hej
a mnie obudziło parcie na pęcherz.... i juz nie ma spania, poleże jeszcze chwile potem sniadanko i uciekam na zakuoy: na początek zajrze że do lumpka / wszytsko po 1 zl dziś jest/ póżniej rossman i super pharm,
miłego dnia!!
------
dzięki za rady odnośnie wizyty i chyba zrobie jak mówicie, czyliw poniedziałek nie pójde tylko już w grudniu na kolejną. i zostane przy tym prywatnym / oni sa z tego samego szpitala/

Fajnego masz lumpka, u nas najtaniej to wszystko po 4 zł na sam koniec miesiąca a i szału ostatnio jakoś nie ma
No i gratuluję 15 tc!

Cytat:
Witam się w 13tygodniu
Cytat:
Ja pewnie dopiero poznam płeć na poczatku stycznia, dopiero
I przekroczycie ten magiczny próg, gdzie czeka Cię milszy czas, mam nadzieję, że wymioty znikną też przy okazji cobyś się nie męczyła Nie przejmuj się, czerwcówki to raczej w styczniu poznają płeć, więc będziemy czekać w dużej kupie

Cytat:
Idę bo bee
Uu to szykuje się impreza to była chyba dobra noc, bo Filip też 12 h od 20 do 8, szok

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja tylko na chwilę...obiecuję poprawę wieczorem

Byłam na wizycie i wszystko jest ok! Dzidziuś kica i jest śliczny Wyniki wzorowe. Niestety mam się dalej oszczędzać i nie pozwolił mi wrócić do pracy Trochę mnie to zdołowało Więcej napiszę wieczorem w klubie
Grunt, że maluszek zdrowo się rozwija, nie załamuj się Najważniejsze teraz zdrowie dzidzi i tym się pocieszaj

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:43   #1099
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Kochane jestescie oby dwie

Moj mowi ze nigdy go tak nie rajcowalam jak teraz

A ja moje kochane od poniedzialku jezdze tylko po lekarzach dzisaj zajelo mi to 6 godzin
W poniedzialek ginekoleog ona sie nie przejela wezlem chlonnym ;(
Wtorek rodzinny lekarz ta juz podzialala skierowanie do laryngologa i do odzialu chorob zakaznych
Sroda 3 godziny u larungologa z skierowaniem do onkologa ;(
Usg jamu ustnej stwierdzenie ze to zatkana slinianka
Wykluczenie biopsji i guzka
Choc mam kulke w tym wezle ok 3 cm
Potem 3 h na zakaznym i badania nadal na toksoplazme po jakkes podejrzenia by je wykluczyc
Jutro odbieram wyniki krwi u rodzinnego i wizyta
Piatek odbieram winiki na zamaznym i kntrola u laryngologa z wynikami czy to jednak nic zlosliwego
Wiec tak wyglada moj caly tydzien i smutno mi strasznie bo nieby nie chce sie przejmowac bo na 90% to ta ślinianka i bąbelkowi nic nie grozi ale musze czekac na te wyniki krwi
Jakis wirus chcial mnie zaatakowac ale organizm sie bronil i zaatakowal ten wezel chlonny ;(
Oby na tym sie skonczylo bo ma sie samo wchłonąć
To tyle u mnie

Wyniki muszą być dobre i wszystko się samo wchłonie, nie ma innej możliwości

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dla dziewczyn która się pojawiły przed chwilką... Link w opisie mam bedę wdzięczna za głosy - wiem że to sporo zachodu bo trzeba kliknąć w link, potem wpisać tekst z obrazka... No ale znajdziecie chyba odrobinkę siły
Za głosowane

Cytat:
hej
miłego dnia!!
------

Gratuluje kolejnego tygodnia

Jak chcesz do rosa to od jutra jest promocja -40% na kolorówkę, więc warto jutro się przejść

Gratuluje udanych wizyt wszystkim oraz witamy małych chłopczyków na wątku

Wczoraj się pokłóciłam z TŻ bez powodu tzn ja go sobie wymyśliłam ale nie miałam racji, poryczałam się i poleciała mi krew z nosa oby dzisiejszy dzień był już lepszy
Stary 2013-11-21, 08:44   #1100
Nikii89
Zakorzenienie

Anulka ja też bym chciała tym razem z całą rodziną zdjęcie w poprzedniej ciazy robiłam sobie sama , bo to był prezent urodzinowy dla TŻ.

Kaorlak najlepszego dla męża

Dobra zmykam bo Oskarek już zjadł śniadanie
Stary 2013-11-21, 08:49   #1101
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
hej

Gratki za 15 tc.
A te tańczące banany

Cytat:
Napisane przez anulka3999 Pokaż wiadomość

Jak się spojrzy w tył to faktycznie leci, ale jak się odlicza do czegość np. wizyty to się ciągnie

A propo ciągnięcia. Chyba moje dziecko to będzie jakiś pulpecik, tak mnie od poniedziałku ciągnie w podbrzuszu i do tego skóra swędzi ograniczę mu cukier
Stary 2013-11-21, 08:50   #1102
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Wczoraj się pokłóciłam z TŻ bez powodu tzn ja go sobie wymyśliłam ale nie miałam racji, poryczałam się i poleciała mi krew z nosa oby dzisiejszy dzień był już lepszy
To chyba porządnie się musiałaś zestresować, dziś pełen relaks i przeprosinowe przytulanie, musisz odpocząć!

Stary 2013-11-21, 08:51   #1103
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Super

To dobrze, zauważyłam, że dzieci jak mają problemy brzusiowe to same mądrze nie jedzą
No i jak po nocce? Jelitówka trwa zazwyczaj dwa dni to powinien byc koniec... A was nie złapało?

Faktycznie, Twoje małe po angielsku może bedzie nawijać

16 tc to chyba możliwe

Możesz wkleić
Super po badaniu i faktycznie chłopak na zdjęciu Kolejny to dobrze, teraz muszą powoli pojawiać sie dziewczynki

Lucynka przepraszam, nie rozumiem o co się obrażasz, zgłosiłaś problem, ja Ci odpowiedziałam rzeczowo i na temat, chcąc pomóc.

Idę bo bee
Dziewczyny Tu macie linka do bloga mojej ze zdjeciami sesji brzuszkowych i malutkich dzieci;-)
http://patimalutka.blogspot.com/?m=0
Cytat:
Seleniti dzięki bo przyznam się że wczoraj czytałam trochę po łebkach bo co jakiś czas biegałam do Oskara.

Pomarańcza wklejaj linka do tego bloga oo gratuluję synka oooo i jeszcze Oskar :P bardzo ładne imię

Asiulka gratuluję 15 tygodnia

Martuszka dziękuje że pytasz Na szczęście chyba lepiej , bo już nie wymiotował , miał gorączkę 37,8 ale wygrzał się (spał z Nami) i rano już 36,5. Apetyt jeszcze taki sobie ma , ale nie wmuszam. Najwyżej będzie jadł mniej a częściej. Zobaczymy jak dzisiaj będzie.
Ale jestem dobrej mysli, że to może jednodniówka jakas była.

Paulka gratuluje 13tygodnia

Witam
Co do nocki i zdrowia Oskara to pisałam już wyżej co i jak

mala85, principessina ,seksta za wizytę

Dziewczyny które wiedzą już płeć , a mają wybrane imię to z czasem proszę też o podanie to na 1 stronie się wpisze

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Madziula Nas na razie nie złapało co do nocki to wyżej pisałam już Martuszce
A co ma ktoś urodzinki czy takie luźne spotkanie??
Dobry pomysł z tymi przepisami
Dzięki Ja myślałam o Filipie i Oskarze ale jak go zobaczyłam to od razu Oliś pomyślałam

Dziewczyny miłego dnia
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:52   #1104
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Witam

ok madziuuula nie ważne, nie gniewam się na Ciebie .

Pomarańczka gratuluję Synusia

Gratuluję 15 tyg
Gratuluję 12 i 13 tyg.

a Wy dziewczyny dostajecie kolejne zlecenia badań np. mocz, morfologia od lekarza czy same robicie ???

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 08:57   #1105
Light Limara
Zadomowienie

Lucynka ja robię sama. Chodzę na nfz i lekarz mi raz tylko przepisał skierowanie we wrześniu na mocz, krew i glukozę. W czasie wizyt nawet nie wspomina o badaniach
Właśnie idę oddać mocz, bo 2 tyg temu miałam bakterie. Spróbuję się tez wbić do tej poradni
Stary 2013-11-21, 08:57   #1106
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
To chyba porządnie się musiałaś zestresować, dziś pełen relaks i przeprosinowe przytulanie, musisz odpocząć!
Tak powiedział, że mi nie wytapetuje w styczniu a w kwietniu i się wydarłam po czym usiadła na mnie upierdliwa mucha i się poryczałam, więc to raczej ja powinnam przeprosić ale już za późno, on wczoraj, przepraszał, przytulał i zasnęłam w jego ramionach, mam nadzieję, że dzisiaj mi hormony nie będą tak buzować i nie okrzyczę TŻ bez powodu
Stary 2013-11-21, 09:00   #1107
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Lucynka ja robię sama. Chodzę na nfz i lekarz mi raz tylko przepisał skierowanie we wrześniu na mocz, krew i glukozę. W czasie wizyt nawet nie wspomina o badaniach
Właśnie idę oddać mocz, bo 2 tyg temu miałam bakterie. Spróbuję się tez wbić do tej poradni

O dzięki za informację, jak mi w poniedziałek nic nie wspomni o badaniach to też się wybiorę sama.

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 09:05   #1108
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
a Wy dziewczyny dostajecie kolejne zlecenia badań np. mocz, morfologia od lekarza czy same robicie ???
Ja dostaję zlecenia

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Tak powiedział, że mi nie wytapetuje w styczniu a w kwietniu i się wydarłam po czym usiadła na mnie upierdliwa mucha i się poryczałam, więc to raczej ja powinnam przeprosić ale już za późno, on wczoraj, przepraszał, przytulał i zasnęłam w jego ramionach, mam nadzieję, że dzisiaj mi hormony nie będą tak buzować i nie okrzyczę TŻ bez powodu
Jak to któraś z nas pisała, w ciąży zamiast mózgu mamy kisiel i mamy prawo do takich głupich zachowań Fajnie, że Tż zrozumiał i myślę, że... musi do tego przywyknąć, jeszcze trochę My nosimy dzieciaczki a oni muszą znosić nasze humory

Stary 2013-11-21, 09:27   #1109
Zytus
Rozeznanie

Hej babolki
Gosiaczek, zdrówka życze

Pikaso, Pomarancza , gratuluje chlopaków!

Ja mam wizytę w najbliższą środę i mam nadzieje że dzieć się ujawni, chociaż obstawiam chlopaka.

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Ja jestem już żoną od ponad roku i do tej pory prawka nie zmieniłam... A co szkoda mi 100 zł płacić dziadom... O nie
Witaj w klubie u mnie w lipcu minął rok, a akt małżenstwa odebrałam dopiero jakies 2 miesiace temu, nowy dowód mam od miesiąca, a prawko jeszcze czeka na wymianę

No i kciukasy za dzisiejsze wizyty
princi, czekamy na dobre wieści!!
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 09:28   #1110
meniaa94
Wtajemniczenie

Dzień dobry choć nie dla mnie taki dobry ... w nocy głowa mnie rozbolała i spałam max.5 godzin ... wstałam z tak zawalonym nosem,że ledwo oddycham ... o swoim wyglądzie lepiej nic teraz nie powiem !
Postanowiłam dziś nigdzie się nie ruszać tylko wygrzać się w domu
Tak już nienawidzę kiedy mam zatkany nos ...

Dobra ale już cicho ...
Gratuluję Wam noworozpoczętych tygodniu

Pomarańczka gratuluję zdrowego synka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości