|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Pomarncza super
kolejny chlopak ![]() Justyna nie sprzedajemy heh my mieszkamy w wynajętym a ze będziemy tu do grudnia to właścicielka szuka juz nowych ludzi.
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
hej
![]() a mnie obudziło parcie na pęcherz.... i juz nie ma spania, poleże jeszcze chwile potem sniadanko i uciekam na zakuoy: na początek zajrze że do lumpka / wszytsko po 1 zl dziś jest/ póżniej rossman i super pharm, miłego dnia!! ------ dzięki za rady odnośnie wizyty i chyba zrobie jak mówicie, czyliw poniedziałek nie pójde tylko już w grudniu na kolejną. i zostane przy tym prywatnym / oni sa z tego samego szpitala/ ========================= ===================== WITAMY SIĘ Z BĄBELASKIEM W 15 TYGODNIU !!!!! Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-11-21 o 07:03 |
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiiaczku trzymam kciuki za Twoje zdrowie
Pomaranczka gratuluje synusia Milego dnia dziewczyny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1084 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
wczoraj udało mi się Was nadrobić... Pocytowałam, odpisałam i się g$%wno zawiesiło i wszystko poszło na marne chyba zacznę pisać jak dziewczyny w Wordzie... Z tego co pamiętam.... za udane wizyty Widzę, że bliźniaków chłopców będziemy miały superpomarancza ciekawe czy na kolejne wizycie potwierdzi się, że to chłopak ![]() JJJJustyna dzięki, że napisałaś gdzie pracujesz, bo wspominałaś, że możesz poradzić w kilku kwestiach jeśli chodzi o mieszkania, bo my jesteśmy w tracie poszukiwań i się właśnie zastanawiałam co robisz ![]() Mycha mój mąż picze czasem chlebek żytni, a raczej chleby, bo na raz robi 3 nie mamy maszynki do chleba. Wszystko mieszka w malakserze i piecze w zwykłych keksówkach w piekarniku... Robi różne, z żurawiną, rodzynkami, kminkiem, słonecznikiem jak kto lubi chleby są pyszne, szczególnie prosto z piekarnika, tylko minusem jest to, że się je długo robi, bo jemu zajmuje cały dzień... Tydzień wcześniej musi zakwas przygotować jakbyś chciała się pobawić, to mogępodesłać Ci przepis ![]() Nikii jak nocka ? z Oskarem lepiej? za dzisiejsze wizyty aha, a jeśli chodzi o sesję brzuszkową, to ja bym bardzo chciałą taką mieć ![]() Miłego dnia mamusie
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w 13tygodniu
![]() Jeszcze tydzień i koniec pierwszego trymestru. Tu u męża nie da się pospać, dzieciaki od 7 urzędują. Prawie 5-letni Michał pyta od rana kiedy w końcu te moje 2 dzidziusie się urodzą :-D Miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1087 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i jak po nocce? Jelitówka trwa zazwyczaj dwa dni to powinien byc koniec... A was nie złapało? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super po badaniu i faktycznie chłopak na zdjęciu Kolejny to dobrze, teraz muszą powoli pojawiać sie dziewczynki ![]() Lucynka przepraszam, nie rozumiem o co się obrażasz, zgłosiłaś problem, ja Ci odpowiedziałam rzeczowo i na temat, chcąc pomóc. Olaf przespał 12 h wow Od 7 do 7 szkoda że Tż sie krzątał od 5 po domu, o 6 wybył, wróci wieczorem... A my mamy długą listę zakupów No i w sb przyjdzie chyba z kilkanaście osób, miało być 5-6 ![]() Wiecie co, moze zróbmy watek kulinarny na klubie, ten pyszne chlebki tam wkleicie i przepisy na szybką imprezę :p Idę bo bee
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach Marianek i Rysiu Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2013-11-21 o 08:15 |
|||||
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Seleniti dzięki
bo przyznam się że wczoraj czytałam trochę po łebkach bo co jakiś czas biegałam do Oskara.Pomarańcza wklejaj linka do tego bloga oo gratuluję synka oooo i jeszcze Oskar :P bardzo ładne imię ![]() Asiulka gratuluję 15 tygodnia ![]() Martuszka dziękuje że pytasz Na szczęście chyba lepiej , bo już nie wymiotował , miał gorączkę 37,8 ale wygrzał się (spał z Nami) i rano już 36,5. Apetyt jeszcze taki sobie ma , ale nie wmuszam. Najwyżej będzie jadł mniej a częściej. Zobaczymy jak dzisiaj będzie.Ale jestem dobrej mysli, że to może jednodniówka jakas była. Paulka gratuluje 13tygodnia ![]() Witam ![]() Co do nocki i zdrowia Oskara to pisałam już wyżej co i jak ![]() mala85, principessina ,seksta za wizytę ![]() Dziewczyny które wiedzą już płeć , a mają wybrane imię to z czasem proszę też o podanie to na 1 stronie się wpisze ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Madziula Nas na razie nie złapało co do nocki to wyżej pisałam już Martuszce ![]() A co ma ktoś urodzinki czy takie luźne spotkanie?? Dobry pomysł z tymi przepisami |
|
|
|
#1089 |
|
Zadomowienie
|
pomarańcza gratuluję chłopczyka i imię też ładne wybraliście
![]() Ja już chcę grudzień i też chcę poznać płeć
|
|
#1090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1091 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nikii mnie jelitówka trzymała jeden dzień, a w kolejny po prostu byłam osłabiona... Dobrze, że Oskarowi już się poprawiło oby tylko Was nie złapało to cholerstwo ![]() Jak tylko mąż mi udostępni przepis, to na pewno wkleję, bo ja tam do jego wypieków się nie wtrącam ![]() Cytat:
niecierpliwy Michał hihi ![]() Ja też liczę na to, że w grudniu poznam płeć, bo zazdroszcze dziewczynom, które już ją znają :P Edytowane przez martuszka0 Czas edycji: 2013-11-21 o 08:29 |
||
|
|
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
Pomarancza
za synka A ja witam się w 12 tygodniu ale ten czas leci, w tej ciaży jakoś tak mi przez palce te tygodnie idą - niedawno robiłam test a tu juz kilka tygodni mineło. |
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Paulka nie przejmuj się bo ja też :P Bo wizytę mam 5.12 ale bez USG potem pewnie będzie kazał przyjść za 3 tyg a to wychodzi 26.12 więc święta więc jakoś 2/4.01 bedę miała kolejną wizytę.
Dziewczyny bo pewnie nie każda zagląda na 1 str. tam jest Regulamin Klubu którym się kierujemy przy dostaniu do niego. Tak więc jak widzicie potrzebna jest też cierpliwość ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Anulka gratuluje 12tc a to prawda że ten czas szybko leci Ja pamiętam jak 4.09 robiłam test i to był dopiero 4tc a tu już 15tc
|
|
|
|
#1094 |
|
Rozeznanie
|
Gosius91 ja mam zamiar uwiecznić naszą całą rodzinę - taka fotkę jak jestem w ciazy z TZ i obecnym dzieckiem
Podobają mi sie sesje ciążowe ale w pierwszej ciąży nie robiłam takiem, wiec w drugiej również nie będe - żebym za kilkanaście lat nie pomyslała, że szkoda pierwszej ciąży - szkoda że nie mam z tego okresu sesji
|
|
|
|
#1095 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Pomarańczka gratuluję Syneczka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Zajrzę do Was wieczorem. Dzisiaj świętujemy urodziny Mężula Miłego dnia
|
|
|
#1096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
obawiam sie, że niedługo będzie czas na poród...Tak szybko to mi leci w pierwszej ciązy jakos sie dłuzyło.Karolak |
|
|
|
|
#1097 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, ja tylko na chwilę...obiecuję poprawę wieczorem
![]() Byłam na wizycie i wszystko jest ok! Trochę mnie to zdołowało Więcej napiszę wieczorem w klubie Ogromnie gratuluję udanych wizyt i synków! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() Gosiaczku, wierzę, że to nic poważnego! Miłego dnia Babeczki, odezwę się wieczorkiem, bo mam dziś trochę spraw do pozałatwiania
|
#1098 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!Cytat:
![]() No i gratuluję 15 tc! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to była chyba dobra noc, bo Filip też 12 h od 20 do 8, szok ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
Najważniejsze teraz zdrowie dzidzi i tym się pocieszaj
|
|
#1099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyniki muszą być dobre i wszystko się samo wchłonie, nie ma innej możliwości Cytat:
Cytat:
Gratuluje kolejnego tygodnia Jak chcesz do rosa to od jutra jest promocja -40% na kolorówkę, więc warto jutro się przejść ![]() Gratuluje udanych wizyt wszystkim oraz witamy małych chłopczyków na wątku ![]() Wczoraj się pokłóciłam z TŻ bez powodu tzn ja go sobie wymyśliłam ale nie miałam racji, poryczałam się i poleciała mi krew z nosa oby dzisiejszy dzień był już lepszy
|
|||
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka ja też bym chciała tym razem z całą rodziną zdjęcie
w poprzedniej ciazy robiłam sobie sama , bo to był prezent urodzinowy dla TŻ. Kaorlak najlepszego dla męża ![]() Dobra zmykam bo Oskarek już zjadł śniadanie
|
|
|
|
#1101 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te tańczące banany Cytat:
![]() A propo ciągnięcia. Chyba moje dziecko to będzie jakiś pulpecik, tak mnie od poniedziałku ciągnie w podbrzuszu i do tego skóra swędzi ograniczę mu cukier
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1103 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://patimalutka.blogspot.com/?m=0 Cytat:
Ja myślałam o Filipie i Oskarze ale jak go zobaczyłam to od razu Oliś pomyślałam![]() Dziewczyny miłego dnia
|
||
|
|
|
#1104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ok madziuuula nie ważne, nie gniewam się na Ciebie . ![]() Pomarańczka gratuluję Synusia Gratuluję 15 tyg ![]() Gratuluję 12 i 13 tyg. ![]() ![]() a Wy dziewczyny dostajecie kolejne zlecenia badań np. mocz, morfologia od lekarza czy same robicie ???
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
Lucynka ja robię sama. Chodzę na nfz i lekarz mi raz tylko przepisał skierowanie we wrześniu na mocz, krew i glukozę. W czasie wizyt nawet nie wspomina o badaniach
![]() Właśnie idę oddać mocz, bo 2 tyg temu miałam bakterie. Spróbuję się tez wbić do tej poradni
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po czym usiadła na mnie upierdliwa mucha i się poryczałam, więc to raczej ja powinnam przeprosić ale już za późno, on wczoraj, przepraszał, przytulał i zasnęłam w jego ramionach, mam nadzieję, że dzisiaj mi hormony nie będą tak buzować i nie okrzyczę TŻ bez powodu
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O dzięki za informację, jak mi w poniedziałek nic nie wspomni o badaniach to też się wybiorę sama.
|
|
#1108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie, że Tż zrozumiał i myślę, że... musi do tego przywyknąć, jeszcze trochę My nosimy dzieciaczki a oni muszą znosić nasze humory
|
|
#1109 | |
|
Rozeznanie
|
Hej babolki
![]() Gosiaczek, zdrówka życze Pikaso, Pomarancza , gratuluje chlopaków! Ja mam wizytę w najbliższą środę i mam nadzieje że dzieć się ujawni, chociaż obstawiam chlopaka. Cytat:
![]() No i kciukasy za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() princi, czekamy na dobre wieści!!
|
|
|
#1110 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
choć nie dla mnie taki dobry ... w nocy głowa mnie rozbolała i spałam max.5 godzin ... wstałam z tak zawalonym nosem,że ledwo oddycham ... o swoim wyglądzie lepiej nic teraz nie powiem !Postanowiłam dziś nigdzie się nie ruszać tylko wygrzać się w domu Tak już nienawidzę kiedy mam zatkany nos ... Dobra ale już cicho ... Gratuluję Wam noworozpoczętych tygodniu Pomarańczka gratuluję zdrowego synka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

kolejny chlopak

chyba zacznę pisać jak dziewczyny w Wordzie...
jakbyś chciała się pobawić, to mogępodesłać Ci przepis
za dzisiejsze wizyty