|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. IV (m.in. Yankee Candles)
to Lubin, czy Lublin w końcu? Zdecydujcie się, bo muszę coś w pierwszym poście wpisać.
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
LUBIN nie Lublin
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam odpowiedź z ZD tej treści:
Dział reklamacyjny już po obejrzeniu zdjęć rozbitej świecy uznał iż jest to uszkodzenie mechanicznie spowodowane uderzeniem, bądź mocniejszym otwarciem słoja. W związku z tym iż jest Pani naszą stałą klientką, często zamawiającą w naszym sklepie internetowym, postanowiliśmy o uznaniu tej reklamacji. W dniu otrzymania uszkodzonej świecy od Pani, niezwłocznie zostanie wysłany nowy pełnowartościowy produkt. To fajnie,że uznali reklamację,ale odniosłam wrażenie,że gdybym tam tyle nie kupowała, to bym się mogła ,,pocałować"... |
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
A to była nowa swieca? Bo nie moge postu znależć.
Faktycznie, trochę łachę robią. Nie ma to , jak amerykańskie sklepy YC, gdzie można świece zanieść nawet, jak sie tylko nie spodobała i wymieniają bez mrugnięcia. Ale tam jest inne podejście do klienta. |
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
w tym tesco kolo cuprum areny? a jak w weekendy tam jest czynne? Bo jade do szkoły w ten weekend wiec po drodze mam lubin i zachaczyłabym! :P
Byłam dzisiaj w pepco a tam słynne podróbki YC czyli essences of life nie było wosków ani ich słoi ale znalazłam świeczki w szkle- były malutkie i takie jak w załączniku. Jednak że truskawkowe były tylko duże to wziełam. Na sucho pachnie obłędnie Zobaczymy jak bd po rozpaleniu czyli wieczorkiem.cena: 7,99 za ok 30h palenia
cosmetologist make up artist lash stylist kociara kosmetyko&świecoholiczka insta Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś.. Edytowane przez mycha9393 Czas edycji: 2013-11-21 o 13:03 |
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę za droga ta świeca, żebym tak po prostu machnęła na to ręką
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, te świece wyglądają na solidne, a szkło na grube. Żeby tak bez żadnej ukrytej wady się od otwierania rozpękła?
|
|
|
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
No tak, lecz szkło jak się nagrzewa, to pewnie nieco 'luźniejsze' się robi, i zamykając gorącą świecę, zimną pokrywką, szkło stygnąc zakleszczyło tą pokrywkę i stąd pewnie te pęknięcia; za duże napięcie się zrobiło. Nie wiem jeszcze jak pokrywka, czy ma takie gumowe plastikowe brzegi jak ma to w sumie nic nie powinno się stać.
|
|
|
|
#3159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3161 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Raczkowanie
|
Może była też zbyt szczelnie spasowana też.
|
|
|
|
#3164 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
źle popatrzyłam i się ucieszyłam, że to Lublin. A u mnie w kominku Pink Sands ![]() już doczytałam, gapa ze mnie ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
no to to doczytałam, ale jak ma się wybranie dnia i godziny dostawy do faktycznego odbioru paczki, czy to takie pic na wodę?
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jak gasicie świece to od razu ja zamykacie? Ja zawsze czekam aż całkiem wystygnie no i przy okazji cały zapach się ulatnia bo jest zastąpiony zapachem dymu po gaszeniu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dałyście mi do myślenia z tym zamykaniem świecy, zawsze zamykałam od razu, bo inaczej w całym pomieszczeniu roznosi się zapach dymu, ale teraz będę się bała.
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Golgie faktycznie z łaska to zabrzmiało, ale to nie istotne. Grunt, ze dostaniesz nowa swieczuche
. Moja cały cZas ma sie swietnie. Dziś tez ja pale. Nie powinno być tak, ze przy otwarciu nawet jak swieca ciut zassa szkło pęka w swiecy za taka kasę.
|
#3170 | |
|
Wtajemniczenie
|
zdecydowałam się na Vineyard i jak narazie to rozczarowanie.. naczytałam się tyle pozytywnych opinii a pachnie jak w piwnicy
chyba mam stary wosk, bo ledwo mogłam go złamać. no nic - dam mu czas, może się rozkręci---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Może nie to mieli na myśli ,ale z treści maila to, myślę, że można wywnioskować![]() W sumie to dla mnie też wielki interes nie jest, bo chcieli,abym odesłała felerną świecę, a to na mój koszt, przecież No trudno...I trochę to potrwa zanim dostanę nową, bo najpierw ta trefna musi do nich dojść![]() Ciekawe po co im taka zepsuta świeca Dodam też, że przypakowaniu i próbie nałożenia wieczka, część szklanej ścianki świecy całkiem się pokruszyła.---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
To pytanie kieruję też do reszty dziewczyn, ale obawiam się, że nie wiele jeszcze ma te duże szklane słoiki z Kringle
Edytowane przez golgie Czas edycji: 2013-11-21 o 14:22 |
|||
|
|
|
#3172 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś zaszalałam i kupiłam 10 wosków
![]() a to moje staruszki, już na wyczerpaniu ![]() ![]() Teraz czekam na pozostałą 13, kupiłam w sklepie internetowym goodi.....3 dni temu a kuriera jeszcze nie było
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy się już zorientowałyście ,ale popatrzcie na to: http://www.theyankeestore.pl/pl/c/SERIE-LIMITOWANE/133 |
|
|
|
|
#3174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz racje. Nie każdego stać na hurtowe kupowanie, a klient to klient i wszyscy powinni być traktowani dobrze. Ja wciskam do końca zatyczke. Raz moze było tak, ze cieżko sie sciagala. Jednak żadne pęknięcia na szkle nie wystąpiły. Teraz dociskam do końca i otwieram bez najmniejszych problemów. Cytat:
Ja mam Watermelon z Kringle. Nie jest to w 100% arbuz rzeczywisty! jednak jest bardzo fajny. Otrzeźwiający a przy tym słodki, radosny, letni. Miałam kiedyś błyszczyk, który tak pachniał
|
|
#3175 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, a na jakie zapachy warto zwrócić uwagę w Bath&Body Works?
Byłam tam dziś, ale jakoś nie wiedziałam gdzie nos wsadzić
|
|
|
|
#3176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3177 |
|
Rozeznanie
|
przyszła moja paczuszka!
teraz mam problem, bo nie wiem co wybrać na dziś
|
|
|
|
#3178 |
|
Zadomowienie
|
Moje "łupy" z ostatnich dwóch tygodni
![]() sample: vanilla lime merry marshmallow małe słoje: beach flowers christmas cookie duży słój: snowflake cookie ![]() woski: red velvet stawberry buttercrem Zużyłam jeszcze sample salted caramel i merry marshmallow na pewno kupię duży słój red velvet
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A słój Red Velvet bierz koniecznie, bo jest cudowny i naprawdę intensywny |
|
|
|
|
#3180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzięx zaraz zaczynam rozpalać![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

Zobaczymy jak bd po rozpaleniu czyli wieczorkiem.

chyba mam stary wosk, bo ledwo mogłam go złamać. no nic - dam mu czas, może się rozkręci