Zdradzi³y¶cie ch³opaka? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-11-21, 14:19   #91
joanna453
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 729
Dot.: Zdradzi³y¶cie ch³opaka?

Nie zdradzi³am ale te¿ nie potêpiam, zale¿y jaka jest sytuacja. Tak wiem, ¿e dostanie mi siê po g³owie ale ró¿nie w ¿yciu siê uk³ada. Je¶li kto¶ siê mêczy w toksycznym zwi±zku dopuszczam tak± my¶l.

Blogujê
joanna453 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 14:25   #92
_Karolinaa_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

Cytat:
Napisane przez joanna453 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie zdradzi³am ale te¿ nie potêpiam, zale¿y jaka jest sytuacja. Tak wiem, ¿e dostanie mi siê po g³owie ale ró¿nie w ¿yciu siê uk³ada. Je¶li kto¶ siê mêczy w toksycznym zwi±zku dopuszczam tak± my¶l.
A nie lepiej najpierw zostawiæ w tyle tokstyczny zwi±zek a dopiero potem braæ siê za innego ?

haha najlepsze jest to,ze dostalam ostrzezenie za uzycie slow 'poglady jak pan pewnej profesji" a na szafie nieraz ktos pisze,ze ubrany ktos jak spod latarni szok po prostu Zebym jeszcze nazwala rzecz po imieniu a ja delikatnie napisalam , nie wprost. no coz, prawda boli niektorych

Edytowane przez _Karolinaa_
Czas edycji: 2013-11-21 o 14:47
_Karolinaa_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 14:50   #93
Mija62
uparta chmura

Wiadomo¶ci: 8 683

Cytat:
Napisane przez _Karolinaa_ Poka¿ wiadomo¶æ
Nigdy. A osoby ktore to robia, nie zasluguja jak dla mnie na miano czlowieka
Co prawda ja nigdy nie zdradzilam, ale takie stwierdzenie to hoho mocne

Mam taka znajoma, ktora notoryczie zdradza meza. Kiedys bardzo ja za to krytykowalam, ale gdy wzglebilam sie w sytuacje, to troche no zeszlam z tonu. Okazalo sie, ze maz nie daje jej zero czulosci itp duuzo by pisac. Ona wiele razy sie o to upominala,klucila,prosila etc
Wiec pomyslalam ze z jednej strony,ze dobrze mu tak,skoro ona czarno na bialym mowi mu czego potrzebuje(tysiace razy) a on, kolokwialnie mowiac, ma ja i jej potrzeby, gleboko w doopie, to tak jakby jest sam sobie winien.

Ja oczywiscie w takiej sytuacji zachowalala bym sie inaczej i nie tlumacze jej,bo to co robi jest niemoralne, ale co do niego , to nie zal mi go(jej meza)
Now our rainbow is gone

Edytowane przez Mija62
Czas edycji: 2013-11-21 o 14:53
Mija62 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 14:55   #94
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 576

Cytat:

haha najlepsze jest to,ze dostalam ostrzezenie za uzycie slow 'poglady jak pan pewnej profesji" a na szafie nieraz ktos pisze,ze ubrany ktos jak spod latarni szok po prostu Zebym jeszcze nazwala rzecz po imieniu a ja delikatnie napisalam , nie wprost. no coz, prawda boli niektorych
Serio radzê ci spasowaæ, bo przeginasz mocno w tym temacie.

A ostrze¿eñ siê nie dyskutuje na forum, tak na marginesie.
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 14:56   #95
agniecha93
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15

Cytat:
Napisane przez Mija62 Poka¿ wiadomo¶æ

Mam taka znajoma, ktora notoryczie zdradza meza. Kiedys bardzo ja za to krytykowalam, ale gdy wzglebilam sie w sytuacje, to troche no zeszlam z tonu. Okazalo sie, ze maz nie daje jej zero czulosci itp duuzo by pisac. Ona wiele razy sie o to upominala,klucila,prosila etc
Wiec pomyslalam ze z jednej strony,ze dobrze mu tak,skoro ona czarno na bialym mowi mu czego potrzebuje(tysiace razy) a on, kolokwialnie mowiac, ma ja i jej potrzeby, gleboko w doopie, to tak jakby jest sam sobie winien.

Ja oczywiscie w takiej sytuacji zachowalala bym sie inaczej i nie tlumacze jej,bo to co robi jest niemoralne, ale co do niego , to nie zal mi go(jej meza)
A nie mo¿e tego mê¿a zostawiæ ? Czy mo¿e czysto przypadkiem m±¿ ma dosyæ spory dochód i ciê¿ko oderwaæ siê od korytka ?
agniecha93 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 14:56   #96
madana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 069

Cytat:

- no tak, bo ¿yjemy w ¶wiecie, gdy do z³ego mê¿a/¿ony jeste¶my przylutowani na amen, wiêc jest ¼le, nie uk³ada siê, w zwi±zku nie zaspokaja siê ¿adnych emocjonalnych potrzeb, to ...myk i zdradzamy, bo jak¿e to rozwie¶æ siê. Trzeba bzykaæ siê na boku, ale przy mê¿u trwaæ na amen .

I nie, nigdy mê¿a nie zdradzi³am, mia³am za to zdradzaj±cego ojca, co skutecznie pewien typ facetów obrzydzi³o mi dokumentnie.
madana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 15:01   #97
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 289

Cytat:
no coz, prawda boli niektorych
A jaka to prawda? Ty wrzucasz wszystkich zdrajców do jednego worka i piszesz teksty, po których rêce opadaj±.
Nikt nie twierdzi tutaj, ¿e zdrada jest super i nie przyklaskuje, ale wiêkszo¶æ potrafi spojrzeæ na problem szerzej ni¿ stwierdziæ, ¿e to nie cz³owiek/albo to prostytutka.
Rozumiem, ¿e jakby twoja przyjació³ka albo kto¶ blisko zdradzi³ (nie ciebie) to przesta³aby¶ siê z dan± osob± zadawaæ, bo ten kto¶ by³by podcz³owiekiem i dziwk±?
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 15:02   #98
mary_poppins
sissy that walk

Wiadomo¶ci: 10 314

Cytat:
Napisane przez agniecha93 Poka¿ wiadomo¶æ
A nie mo¿e tego mê¿a zostawiæ ? Czy mo¿e czysto przypadkiem m±¿ ma dosyæ spory dochód i ciê¿ko oderwaæ siê od korytka ?
O tak. Albo spory dochód, albo pani nie chce siê mêczyæ z rozwodem, podzia³em maj±tku itd. No i przecie¿ teraz jest MʯATK¡, a wtedy by³aby rozwódk±, zapewne samotn±, bo ¿aden z jej kochasi pewnie nie zdecydowa³by siê na ¿ycie z ni±. Wyrachowanie i wygoda, nic wiêcej. Zdecydowanie bardziej szanujê kogo¶, kto zdradzi³ i przyznaje, ze to jego w³asna g³upota i egoizm go do tego sk³oni³y, ni¿ takie biedne misie które by³y zaniedbywane w zwi±zkach. Nie pasi mi relacja, to j± koñczê, no proste to i logiczne jak konstrukcja cepa.

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2013-11-21 o 15:05
mary_poppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 15:06   #99
Lady Audrey
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 656

Cytat:
Napisane przez ifeelfine Poka¿ wiadomo¶æ
Ciekawi mnie, czy która¶ z was kiedy¶ zdradzi³a swojego T¯. Ja mojego by³ego zdradzi³am parê dni przed naszym rozstaniem. Wyl±dowa³am w ³ó¿ku z obecnym ch³opakiem.
Nie ¿a³ujê. Jestem bardzo szczê¶liwa, ¿yjê w udanym zwi±zku Poprzedni zwi±zek i tak mia³ siê ku koñcowi, a facet okaza³ siê zwyk³± ¶wini±.
Nie zdradzi³am i nie popieram. Dla mnie to zwyk³e ¶wiñstwo. Zdrada=brak czego¶ w zwi±zku, a na takie problemy jest rozmowa, b±d¼ rozstanie. A potem jest tyle w±tków "Zdradzi³am go, bardzo tego ¿a³ujê"

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 15:07   #100
_Karolinaa_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Poka¿ wiadomo¶æ
A jaka to prawda? Ty wrzucasz wszystkich zdrajców do jednego worka i piszesz teksty, po których rêce opadaj±.
Nikt nie twierdzi tutaj, ¿e zdrada jest super i nie przyklaskuje, ale wiêkszo¶æ potrafi spojrzeæ na problem szerzej ni¿ stwierdziæ, ¿e to nie cz³owiek/albo to prostytutka.
Rozumiem, ¿e jakby twoja przyjació³ka albo kto¶ blisko zdradzi³ (nie ciebie) to przesta³aby¶ siê z dan± osob± zadawaæ, bo ten kto¶ by³by podcz³owiekiem i dziwk±?
Nie przyjaznie sie z takimi jednostkami. Znam takie osoby ale zadna z nich nigdy nie bedzie dla mnie przyjaciolka bo nie szanuje ich .
_Karolinaa_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 15:09   #101
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez Lady Audrey Poka¿ wiadomo¶æ
Zdrada=brak czego¶ w zwi±zku, a na takie problemy jest rozmowa, b±d¼ rozstanie.
Wydaje mi siê, ¿e nie zawsze to w tym tkwi sêk. Mo¿na mieæ udany zwi±zek, ale pojawi siê moment sprzyjaj±cy i atrakcyjna osoba i siup, niektórzy siê na to z³api±. I tacy pewnie naprawdê ¿a³uj±, bo kto nie ¿a³uje swoich g³upich wyborów podjêtych pod wp³ywem chwili? Niemniej zas³uguje to na potêpienie.
Stary 2013-11-21, 15:23   #102
Lady Audrey
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 656

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Poka¿ wiadomo¶æ
Wydaje mi siê, ¿e nie zawsze to w tym tkwi sêk. Mo¿na mieæ udany zwi±zek, ale pojawi siê moment sprzyjaj±cy i atrakcyjna osoba i siup, niektórzy siê na to z³api±. I tacy pewnie naprawdê ¿a³uj±, bo kto nie ¿a³uje swoich g³upich wyborów podjêtych pod wp³ywem chwili? Niemniej zas³uguje to na potêpienie.
Co¶ w tym jest, jednak uwa¿am, ¿e nawet najbardziej udany zwi±zek prze¿ywa kryzys. I w³a¶nie w takich momentach zamiast rozmowy, napatoczy siê w³a¶nie taka okazja i potem wyrzuty sumienia. Bo jak wszystko gra, mam najwspanialszego faceta pod s³oñcem, którego kocham, sprawy ³ó¿kowe maj± siê bez zarzutu a ja mam jak w niebie, nie widzê powodu do zdrady.

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 15:34   #103
201803300917
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 074

nie popieram zdrady. niew±tpliwie jest czym¶ z³ym, nie uczciwym i krzywdz±cym. I jest wyborem. Ale ludzie czasem dokonuj± z³ych wyborów, nie uwa¿am, ¿eby sam fakt pope³nienia kiedy¶ zdrady od razu definiowa³ cz³owieka jako z³ego. W koñcu byæ z³ym a post±piæ ¼le to nie to samo.
Nie jestem w stanie powiedzieæ a 100%, ¿e nigdy nie zdradzê. Mogê powiedzieæ,
¿e nie chce, ¿e mam nadziejê, ¿e nie zdradzê, ¿e bêdê siê staraæ.
Osoby, które twierdz±, ze zdradzaj±cy to podcz³owiek itp moim zdaniem nie s± tak moralne jak im siê wydaje.
Nie wyobra¿am sobie tego, ¿e odwróci³abym siê od przyjació³ki bo zdradzi³aby partnera.
201803300917 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 15:40   #104
szmyrk
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 545

Interesujaca jest latwosc, z jaka ludzie, majacy sie za wrazliwych i o wysokiej moralnosci, mieszaja z blotem nie przebierajac w slowach tych, ktorych wrazliwosc i/lub moralnosc jest mniejsza badz, o zgrozo!... inna.

_____

Sama nigdy nikogo nie zdradzilam i w zasadzie w temacie "partnerskiej uczciwosci" nie mam sobie nic do zarzucenia. Jestem przewrazliwona nawet a nie tylko wrazliwa, a moja moralnosc, hm, moim zdaniem jest w porzadku, acz jest sie do czego przyczepic Mimo wszystko nie rozumiem, jak mozna drugiemu czlowiekowi, z ktorym nawet nie jestesmy emocjonalnie zwiazani, wiec to nie w afekcie zadnym czy zlosci, odmawiac czlowieczenstwa.
Stary 2013-11-21, 15:44   #105
201803300917
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 074

Cytat:
Napisane przez szmyrk Poka¿ wiadomo¶æ
nie rozumiem, jak mozna drugiemu czlowiekowi, z ktorym nawet nie jestesmy emocjonalnie zwiazani, wiec to nie w afekcie zadnym czy zlosci, odmawiac czlowieczenstwa.
bo w ten sposób mo¿na samemu poczuæ siê fantastycznym i supermoralnym - szybko ³atwo i przyjemnie
201803300917 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 15:57   #106
patiasym
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 558

Nigdy nie zdradzi³am, nigdy nie potêpiê tych które zdradzily.
Jestem za to w zwi±zku otwartym - i jak dla mnie nie jest to z³e rozwi±zanie. Oczywi¶cie je¿eli obu patnerów staæ na taki wentyl bezpieczeñstwa.
patiasym jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 15:57   #107
szmyrk
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 545

Cytat:
Napisane przez maconha89 Poka¿ wiadomo¶æ
bo w ten sposób mo¿na samemu poczuæ siê fantastycznym i supermoralnym - szybko ³atwo i przyjemnie
Coz, zawsze myslalam, ze zeby czuc sie super i w ogole nie potrzeba porownan do "tych gorszych" Ale ja jestem naiwna.
Stary 2013-11-21, 16:01   #108
kinomaniakowa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 97

nie zdradzilam i nie mam zamiaru
kinomaniakowa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 16:01   #109
joanna453
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 729

Cytat:
A nie lepiej najpierw zostawiæ w tyle tokstyczny zwi±zek a dopiero potem braæ siê za innego ?
Najlepiej ale w ¿yciu bywa ró¿nie. W takich przypadkach nie potêpiam. Nie rozumiem za¶ zdrady w zwi±zku, gdzie partner siê stara, jest zaanga¿owany a drug± osob± rz±dzi chêæ zaznania czego¶ nowego, zaspokojenie w³asnego egoizmu.

Blogujê
joanna453 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 16:04   #110
Bananalama
jestê wieszczê

Wiadomo¶ci: 12 581

Nigdy nie zdradzi³am i nie mam zamiaru zdradzaæ. Sama nie chcia³abym byæ zdradzona, wiêc po co komu¶ to fundowaæ?

*poniewa¿ jestem nieprzeciêtna, nie obchodz± mnie tzw. powinno¶ci przeciêtnej kobiety
Bananalama jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 16:06   #111
dominikmeller25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 164

Cytat:
a ja bym siê wcale nie zdziwi³ gdyby prawda by³a inna a historyjka z nieczu³ym mê¿em zosta³a wymy¶lona na potrzeby zamkniêcia Tobie ust ¿eby¶ ju¿ jej nie marudzi³a.
bo skoro jej tak ¼le to nie jest problemem odej¶æ od niego, lecz jak widaæ jej jest wygodnie w tym uk³adzie i dlatego nic nie zmienia a to jest dziwne skoro tak jej ¼le z mê¿em.

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Poka¿ wiadomo¶æ
no to mo¿e t³umaczyæ jednorazowy wyskok, ale ju¿ nie podwójny zwi±zek takiej osoby.
bo jestem w stanie zrozumieæ sytuacjê, kryzys czy po prostu pojawia siê inny go¶æ i kobieta wymy¶la sobie zauroczenie, fantazjuje o go¶ciu itd i orientuje siê ¿e ¼le robi i naprawia to co zepsu³a sama, ale sytuacji ¿e taka osoba z premedytacj± biegnie do ³ó¿ka innemu, a potem jeszcze zas³ania siê setkami win partnera ju¿ nie rozumiem bo przecie¿ partner jej do tego ³ó¿ka nie pcha³, jak co¶ jej nie pasowa³o to zamiast zmieniaæ ³ó¿ko mog³a pogadaæ z partnerem albo siê rozej¶æ a nie potem wymy¶laæ miliardy wymówek i ryczeæ ¿e ona nagle ¿a³uje ¿e ciep³y k±t u partnera za chwilê mo¿e przestaæ istnieæ.
choæ przecie¿ jeszcze "chwilê" temu ten sam partner by³ taki z³y ¿e a¿ trzeba go by³o zdradziæ.
dominikmeller25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 16:14   #112
201607040940
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 560

ogl±da³am ostatni dobry film - Historie rodzinne. Tam mê¿czyzna wychowuje nie swoje dziecko, które po latach odszukuje swojego biologicznego ojca.... Zdrada!Tak mo¿na pomy¶leæ. Ale dopiero pod koniec okaza³o siê, ¿e m±¿ da³ jej woln± rêkê. Bo jak sam stwierdzi³ nie zaspokaja³ jej potrzeb. To by³ otwarty zwi±zek.
Odpowiadaj±c na pytanie - nie zdradzi³am swojego T¯.
201607040940 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 16:30   #113
confused women
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 054

Nigdy nie zdradzi³am faceta z którym by³am. Je¶li co¶ siê psu³o w zwi±zku to albo go koñczy³am albo stara³am siê naprawiæ je¶li by³ on wart naprawienia. Obecnie dzieje siê natomiast co¶ o tyle dziwnego, ¿e od kiedy jestem z moim T¯, inni faceci s± dla mnie jak powietrze, ¿aden nawet najmniejszy flirt nie wchodzi w grê. W poprzednich zwi±zkach jednak zdarza³o mi siê poflirtowaæ z innymi. W moich kategoriach oceny, zdrada to jednak nie by³a.
Stary 2013-11-21, 16:34   #114
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Poka¿ wiadomo¶æ

no to mo¿e t³umaczyæ jednorazowy wyskok, ale ju¿ nie podwójny zwi±zek takiej osoby.
Oczywi¶cie ¿e tak, to mo¿e w jakim¶ stopniu "t³umaczyæ" tylko jednorazowy skok w bok.
Stary 2013-11-21, 16:47   #115
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 469

Cytat:
Napisane przez confused women Poka¿ wiadomo¶æ
Nigdy nie zdradzi³am faceta z którym by³am. Je¶li co¶ siê psu³o w zwi±zku to albo go koñczy³am albo stara³am siê naprawiæ je¶li by³ on wart naprawienia. Obecnie dzieje siê natomiast co¶ o tyle dziwnego, ¿e od kiedy jestem z moim T¯, inni faceci s± dla mnie jak powietrze, ¿aden nawet najmniejszy flirt nie wchodzi w grê. W poprzednich zwi±zkach jednak zdarza³o mi siê poflirtowaæ z innymi. W moich kategoriach oceny, zdrada to jednak nie by³a.
Mia³am to samo z eksem
z tym ¿e... on mnie zdradzi³, a potem zdradza³.
ja nie zdradzi³am, bêd±c w zwi±zku, wiem, jak to boli, dlatego uwa¿am, ¿e osoby, które zdradzaj±, s± tchórzami, bo boj± siê rozstaæ/pogadaæ, gdy wszystko sie wali/wyjasniæ itp
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 16:56   #116
confused women
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 054

Cytat:
Napisane przez kaguya Poka¿ wiadomo¶æ
Mia³am to samo z eksem
z tym ¿e... on mnie zdradzi³, a potem zdradza³.
ja nie zdradzi³am, bêd±c w zwi±zku, wiem, jak to boli, dlatego uwa¿am, ¿e osoby, które zdradzaj±, s± tchórzami, bo boj± siê rozstaæ/pogadaæ, gdy wszystko sie wali/wyjasniæ itp
Otó¿ to. I ja tak¿e wiem jak boli zdrada, dlatego te¿ zrobiê wszystko aby nie zafundowaæ takiej atrakcji mojemu T¯. Wierzê, ¿e on te¿ mnie nie zawiedzie.
Stary 2013-11-21, 17:04   #117
milagros89
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 143

Nigdy nie zdradzi³am swojego mê¿a i równie¿ inni mê¿czy¼ni s± dla mnie jak powietrze odk±d z nim jestem. Inni pisali ¿e nie mo¿na byæ na 100% pewnym czy siê nie zdradzi. Znam siebie i wiem ¿e bym tego nie zrobi³a. My¶lê ¿e to zale¿y od charakteru cz³owieka, je¶li kto¶ czuje siê nieszczê¶liwy w zwi±zku albo czego¶ mu brakuje to trzeba porozmawiaæ z drug± po³ówk± a nie zdradzaæ, bo to oznacza ¿e cz³owiek jest s³aby. Trzeba równie¿ pomy¶leæ o konsekwencjach, bo mo¿na kogo¶ strasznie zraniæ. Osobi¶cie wola³abym ¿eby m±¿ powiedzia³ mi wprost, ¿e nie jest szczê¶liwy i chce siê rozstaæ ni¿ ¿eby mnie zdradzi³
milagros89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 17:16   #118
ARAKSJEL
Hrodebert

Wiadomo¶ci: 4 440

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Poka¿ wiadomo¶æ

no to mo¿e t³umaczyæ jednorazowy wyskok
Moim zdaniem jest to ¿adne wyt³umaczenie ,zdrada ma ró¿ne odcienie ,ale ka¿da próba usprawiedliwienia jej jest nie na miejscu ,nikt nam do g³owy pistoletu nie przystawia ,to jest nasz wybór ....tylko ciê¿ko siê do tego przyznaæ .
ARAKSJEL jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 17:34   #119
madana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 069

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Poka¿ wiadomo¶æ
Moim zdaniem jest to ¿adne wyt³umaczenie ,zdrada ma ró¿ne odcienie ,ale ka¿da próba usprawiedliwienia jej jest nie na miejscu ,nikt nam do g³owy pistoletu nie przystawia ,to jest nasz wybór ....tylko ciê¿ko siê do tego przyznaæ .
- tyle ze to uczciwe postawienie sprawy, a nie bredzenie o "losie", o "zdarzy³o siê/przytrafi³o", tak jakby¶my na swoje czyny i wybory wp³ywu nie mieli, a jak dzieci kierowali tylko nakrêconymi emocjami.
madana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 17:40   #120
friable
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 431

Haha rozwali³o mnie to ¿e zdradzaj±cy to podgatunek cz³owieka... A co, jedynym aspektem w ¿yciu s± zwi±zki? Czyli taka osoba, która zdradza, a jednocze¶nie jest powiedzmy ¶wietnym lekarzem, naukowcem, matk±, powinna jak najszybciej umrzeæ lub byæ na ka¿dym kroku piêtnowana? Dobre
friable jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-03-15 08:13:01

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.