|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21
My mamy taki plan, że zaczniemy nasze wieczory (panieński i kawalerski) osobno, a potem połączymy się gdzieś na mieście
![]() Wczoraj podpisaliśmy umowę z fotografem Jestem mega zadowolona. Ale jak tak was czytam to jesteśmy z przygotowaniami w lesie.... Mamy dopiero:- salę - zespół - fotografa - kamerzystę i NIC WIĘCEJ ![]() Dziewczynki, gdzie zamawiałyście zaproszenia? Gdzie we Wrocławiu najlepiej wybrać się po suknię? HELP
razem od 10.06.2002 ślub 02.08.2014 Edytowane przez fascinata Czas edycji: 2013-11-21 o 18:38 |
|
|
|
#3572 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, tak mnie teraz olśniło, chodzi mi o welon, skoro mam suknię ecru, to welon też muszę mieć takowy, prawda??
No i jeszcze przy okazji mi się przypomniało, w mojej sukni ma być mniej warstw, i czy mogę się upomnieć o ten materiał, i z tego zrobić welon? jak sądzicie?
|
#3573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Lenę też akurat dziś mierzyłam :P jest piękna Cytat:
belissima - na sokoliniczej (tam jest jeszcze kilka innych) m.in. annais bridal celebrity - na jedności narodowej 150 (mają annais bridal, nable, cymbeline, julia rosa, ambrosia) ana lisa - pl. nowy targ vogue & she - gdzieś przy rynku adeline - wita stwosza Ja dziś znów byłam mierzyć. mam trzy zapisane. Dwie są piękne Nabla - Lena i Ambrosia 1423
Edytowane przez Loczek_brown Czas edycji: 2013-11-21 o 18:53 |
||
|
|
|
#3574 |
|
Przyczajenie
|
Od półtorej godziny siedzę i czytam wczorajsze i dzisiejsze wpisy. A miałam posprzątać mieszkanie i nastawić pranie.
My mamy zarezerwowaną salę, zespół, fotografa i kamerzystę oraz byliśmy w Kościele. Dzisiaj po pracy byłam w salonie, żeby po raz pierwszy, przymierzyć suknię ślubną. Niestety nie miałam szczęścia. Nawet nie wiem, co mi się podoba i w czym mi będzie dobrze. Jak poczytałam, to zaczynam się obawiać czy zdążę z przygotowaniami. Szukam obecnie nauk weekendowych. Lublin, lubelskie lub gdzieś w Polsce. Chciałabym, żeby było fajnie i warto na nie pojechać, a nie wynudzić się. Polecicie coś? |
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vaniliova piękna kiecka ! Dotka masz zdjęcia z poprzednich przymiarek ? Mam koszmarną @- umieram |
|
|
|
|
#3576 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Waniliova - piękna suknia
Cytat:
Cytat:
![]() idziemy na imprezę andrzejkową to może sobie zrobię próbną i potem na sylwestra..ale które wybrać Cytat:
![]() Cytat:
ja mam śmietanową biel-to to samo? ![]() co do materiału z sukni na welon to nie mam pojęcia czy się nadaje..bo taki mgiełkowy jest? najlepiej zapytaj pań ![]() Lece na fitness ![]() aaaa i mój TŻ też mnie najbardziej lubi w rozpuszczonych, prostych
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2013-11-21 o 19:24 |
||||
|
|
|
#3577 |
|
BAN stały
|
Swiat_Katarzyny i inne "barmańskie"
http://fashionelka.pl/drink-bar-na-weselu/
|
|
|
|
#3578 |
|
Winter is coming
|
mogłam sobie bloga założyć jak byłam młodsza, teraz miałabym drink bar za darmo na weselu :/
Gratuluję wszystkim sukienek Kamilka śliczna ta twoja Było o zazdrości. Mój chłop to straszny zazdrośnik, nie dziwię mu się w sumie ja tam zazdrosna nie jestem, ostatnio jak mój był na szkoleniu, to spał w 1 pokoju z trzema laskami i w dodatku paradował po pijaku w różowej bluzce z nadrukiem buldoga jednej z nich Ale na przykład striptizerkom na kawalerskim jestem przeciwna Chociaż pewnie bym zła specjalnie nie była, zresztą co dla niego za atrakcja goła laska z fajnymi cyckami, lepszą ma w domu A sam wieczór panieński i kawalerski nie wiem jaki będzie, czy osobny, czy łączony, mieszkamy w dziurze, więc nawet pobalować nie ma za bardzo gdzie, żeby się na siebie nie natknąć, bo jest jeden klub
|
#3579 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale lecicie z postami kobietki.
Vaniliowa cudna suknia ![]() Co do wlosow ja zdecydowanie upiete o tak. Rozpuszczone sa fajne i bardzo mi sie podobaja jakos ladnie podkrecone no ale niestety moje wlosy sa wstretnie uparte i krecic sie nie chca. Pewnie po kosciele bym wygladala jak miotla Makijazystke w sumie chyba mam/ Tzn zarezerwowalam sobie juz babeczke ale jeszcze musze sie z nim na probny makijaz i fryzure umowic. Bo ona i czesze i maluje mnie. Zupelnie nie wiem na kiedy sie umowic bo chcialabym jednak sprawdzic trwalosc fryza i makijazu podczas zabawy, tanca a na imprezy to ja juz nie chodze. A wy dziewczyny na jakies szczegolne okazje sie umawialyscie na probne uczesnia i makijaz? Bo jakos mi tak glupia taka odswietna isc kotlety robic.
|
|
#3580 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż nie wydaje mi się, żeby materiał z sukienki nadawał się na welon. A kolor powinien być taki sam Cytat:
![]() Śmietankowa biel jest jaśniejsza od ecru. Świetna ikonka
|
|
#3581 |
|
BAN stały
|
Velika, lepszą z lepszymi
|
|
|
|
#3582 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witam wieczorową porą ;D
iiiii lecę z koksem: Cytat:
![]() Fajnie, że mówisz, że dobrze to wyglądało - jakbyś miała jakieś zdjęcia to podrzuć pliss w ramach inspiracji ![]() Cytat:
Nasza kapela co chwilę daje jakieś występy, gra na imprezach w klubach, popularne chłopaki ;D Opiumalfa genialny pomysł z zagranicznym panieńskim- większa atrakcja niż sam ślub haha :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja w tym tygodniu poznam cenę naszego Pana Tadeusza - wiem, że ten temat był tysiąc razy poruszany, ale w gąszczu odpowiedzi niełatwo odnaleźć informacje...dlatego do dziewczyn, które również Tadzia zakupiły - w jakiej cenie?
|
|
#3583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My już mamy: salę, zespół, wódkę, do księdza mamy się w połowie stycznia zgłosić Fotografa i kamerzysty jeszcze nie mamy bo sama nie potrafię zdecydować i czekam aż TŻ na urlop przyjedzie do Polski (połowa grudnia) to razem wybierzemy i podpiszemy umowę. Zaproszenia już powoli oglądam ale nie spieszę się, bo gdzieś w marcu chcemy zamawiać. Myślałam też że może sama zrobię zobaczymyZa suknią ślubną chętnie bym pochodziła ALE w związku z tym, że jestem PM XL to łudzę się ze schudnę chociaż trochę a w salonach ciężko z większymi rozmiarami- nie chce psuć sobie nerwów jeśli się nie zmieszczę
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Zielone jabłka jako motyw przewodni
![]() http://lukaszmichalczuk.blogspot.com...28092013r.html |
|
|
|
#3585 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bloga mam ale takich gratisów nie dostaje chyba coś robie nie tak![]()
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja, mam tylko jedną fotę, ale fason okazal sie kompletnie nie dla mnie, dlatego nawet nie wrzucałam
![]() Truskawka - jo tyż XL, ale rozglądam się już, bo nie będę przecież czekać aż schudnę 20kg
|
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Piękna jest.
Cytat:
Ja w kwestiach ślubnych byłam dzisiaj w kilku sklepach ze świecidełkami i znów.. nic. Albo nie ma nic we włosy za bardzo, albo jakieś takie.. brzydkie. ![]() Coś czuję, że zacznę zamawiać jakąś taniochę w necie i modlić się by coś było na żywo znośne.
|
|
|
#3588 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was
Mierzyłam suknię z butami muszę ją nieco skrócić... no i przytyłam i lekko ciśnie ;/ trzeba schudnąć... Podczytuję, oglądam fryzury fajnie, że dużo wrzuciłyście jest co oglądać Mam przez tą całą sytuację taki humor, że szkoda gadać.... ;/ enzunio fajnie, że już zaczęła coś działać ![]() pysia1987, KaEs, Teściowa dokłada się do wesela. Zaprasza swoich znajomych choć ja mówiłam, że moi rodzice i ja chcemy tylko żeby była rodzina, MOI i TŻa przyjaciele. Ona oczywiście zaprasza swoje bliskie koleżanki... no ok, ale...Chodzi o córkę jej koleżanki. Rozumiem zaprosić koleżankę z mężem, ale po co ich dzieci?:/ Nacisku nie ma po prostu było: "nie wyobrażam sobie żeby ich nie było" :/ postanowione koniec....;/ ech. Angel_21_ niulka_1985 Opiumalfa vixena Gratulacje!!! ))rabbitka Różowy <3 Lg_ago http://www.slubnesuknie.com.pl/ wszystkie firmy Nabla ![]() marlenqa22 Nie daj się! Też mam humor beznadziejny przez teściową ;] ale zawsze pociesza mnie fakt, że TŻ wybiera mnie a nie ją.
|
|
#3589 |
|
Zadomowienie
|
Waniliova, śliczna
Mój TŻ też lubi mnie w rozpuszczonych, ale jak nie jestem za blisko, bo wtedy smyrają go po twarzy ![]() Relacja z przymiarki. Na zdjęciach przesłanych mi przez sprzedającą prezentowała się bardzo ładnie. Mnie też suknia się podobała, teraz już trochę mniej. Koronka jest piękna, mimo swojej 'firankowości'. Tren jest dłuższy. Dopiero przy zdejmowaniu okazało się, że nie jest cały odpięty. Sama nie wiem, co myślicie? Fotki w załączniku EDIT: Już usunęłam. Mam jeszcze takie typy: ![]() ![]() Edytowane przez cude Czas edycji: 2013-11-22 o 07:57 |
|
|
|
#3590 |
|
Zadomowienie
|
Jaki masz budżet? Ja swoją sukienkę kupiłam w Marzeniu na Sokolniczej, kosztowała 1900 (oryginalnie 2400, ale dostałam rabat), moja koleżanka kupiła tam gotowy model za 1200. Znanej metki oczywiście nie ma, ale obie na to akurat nie zwracamy uwagi, a jakość uszycia jest świetna (to opinia mamy mojej koleżanki, która jest zawodową krawcową).
Ja mam model Dalia:
|
#3591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na 20 kg też nie czekam, ale wiesz naiwnie myślę, że może coś tam zrzucę a toż to przecież szkoda jak za duża będzie później .... chociaż jak teraz o tym myślę, to w sumie jeśli suknia jest sznurowana z tyłu to jest regulacja rozmiaru Także jednak mój tok myslenia był złyA Ty jakiego fasonu/typu sukni poszukujesz?
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
cude moim zdaniem najlepsza jest trzecia na zdjęciu wygląda świetnie
![]() Ta którą wrzuciłaś jest chyba za duża? odstaje w biuście i to upięcie z boku jest takie średnie moim zdaniem
|
#3593 |
|
Rozeznanie
|
co do wieczoru Panieńskiego myślałam o wypadzie do SPA
po tych wszystkich zawirowaniach przedślubnych warto zrobić coś tylko dla siebie
|
|
|
|
#3594 |
|
Polka Ogarniaczka
|
coraz bliżej ślubiki, nananana
|
#3595 |
|
Zadomowienie
|
cude ta suknia w której jesteś na zdjęciach moim zdaniem do Ciebie nie pasuje
te marszczenia w biuście i na udzie wyglądają średnio(jak dla mnie), jakbyś była związana, ponadto suknia wygląda na nie wygodną z taką figurą masz morze możliwości, na pewno znajdziesz boską suknię!
|
#3596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*haha jestes miszcz! Cytat:
i uwazam ze z zielonymi jabłkami byłoby lepiej Cytat:
a suknia bardzo ładnie wygląda
|
|
|
#3597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już rok zapuszczam włosy a mam jeszcze rok
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3599 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku ależ piękna
Kiedy ja znajdę swoją wymarzoną Cude co do sukni to 3 ze zdjęć, które dodałaś. Moim zdaniem bomba
TEN dzień: 09.08.2014 ![]() Edytowane przez no_doubt Czas edycji: 2013-11-21 o 21:50 |
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja celuję w Princeski. Wcześniej myślałam o odciętej pod biustem, zwiewnej, lekkiej, delikatnej, ale nie wyglądam w takiej dobrze Fason "A" robi ze mnie balerona ![]() A princeska (koniecznie z dluższym gorsetem) robi mi fajną figurę,bo podkreśla wciętą talię, a ukrywa biodra i pupsko ![]() cude, moim zdaniem nie pasuje Ci ta kiecka Wyglądasz ok, bo masz ładną figurkę, wcięcie w talii itd, ale jakoś tak.. To marszczenie wygląda jakby suknia się marszczyła, bo jest za mała. Poza tym te powiewające ogromne ilości materiału na dole niestety nie wyglądają zbyt dobrze (i mogą być problematyczne na weselu). |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

Jestem mega zadowolona. Ale jak tak was czytam to jesteśmy z przygotowaniami w lesie.... Mamy dopiero:

Kamilka śliczna ta twoja
ja tam zazdrosna nie jestem, ostatnio jak mój był na szkoleniu, to spał w 1 pokoju z trzema laskami i w dodatku paradował po pijaku w różowej bluzce z nadrukiem buldoga jednej z nich

zobaczymy

piekne sppineczki i fryz.