|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
l'oreal true match lub Clinique All About Eyes Concealer oba ładnie kryją ale nie robią skorupy
natomiast ten z Benefita jest świetny super nawilża i można poprawiać nim nawet mając makijaż tylko słabiej kryje ![]()
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
L'Oreal True Match w odcieniu Vanilla. Taki żółciutki i pięknie moje fiolety zakrywa pod oczami, nie robiąc przy tym maski. Collection 2000 świetnie kryje, chociaż mógłby być bardziej żółty i nie nadaje się na cały dzień, bo potem nieestetycznie się zbiera - wiem, że każdy korektor się gdzieś zbierze, bo mimiki twarzy nie przeskoczymy, ale ten wyjątkowo nieładnie wygląda.
|
|
|
|
#3455 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Phoebee;43822601]Ba! Na samym początku żem kliknęła spódnicę Studio.
Tylko właśnie wyliczam gdzie można w niej chodzić, bo długość budzi kontrowersje - i po analizie wyszło,że do chodzenia po pokoju jest całkiem ok.![]() O matko! Z hasłem " Piękne Zara Kasia Tusk Blogerskie Asos H&M dwa lewe " pójdą.![]()
|
#3457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje ze to nie diesel ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- make up for ever w tubce z tym ze trzeba swiezy z tubki wyciskac bo szybko wysycha a ja dzis zmierzylam ze 20 budrysowek wnioski: szary kiepska jakosc granatowy oblazi i zaklaczony jeszcze w sklepie piaskowy jest piekny i go kupilam z tym ze zeby dobrze wygladal i nie pogrubial w tali trzeba wyszukac najdluzszt mozliwy zeby nisko byly kieszenie byl jeszcze pieprz z sola ale nie przesceniony a nawet drozszy od tych za 199 zeta beda dalej dokladac ale inne kolory jutro fotki to same sie zdziwicie
Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2013-11-21 o 22:02 |
|
|
|
|
#3458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko u mnie- sprzedam od ZARA. Cytat:
Jednak od jakiegoś czasu staram sie systematycznie pozbywać rzeczy, ktore wiszą z metka w szafie. Pożegnania bywają trudne , ale oto mam miejsce na nowe zdobycze.
|
||
|
|
|
#3459 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Mile widziane fotki
|
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz zaczynam myslec jeszcze o kupnie tego w zielona kratke
|
|
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja nakladam pedzelkiem do korektora a pozniej rozcieram pedzlem do podkladu a corii zdaje mi sie ma helene rubinstein
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za rady, na pewno coś tego wybiorę, jak moje oczy wrócą do stanu pierwotnego. Jak dzisiaj rano wstałam i spojrzałam w lustro, to się załamałam, z oczu zrobiły się małe zapuchnięte szpareczki. Na razie biorę leki antyalergiczne i mam tego niczym nie smarować.
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- widziałam na Allegro. |
|
|
|
#3465 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- I tu sie mylisz Kochana:P HR tylko testowałam dłuższy czas i nie trwał mi pancernie pod okiem. Mma Benefitowy i Macowy i resztkę Clinika. ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Niestety tak, a co wietrzysz kłopoty z silnikiem teraz?
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3467 | |
|
🦄
|
Cytat:
Chyba wrócę do przedłużania rzęs, bo miałam epizody alergii, ale teraz mam constans w tym zakresie ;/ Chociaż z kolei przed przedłużaniem w ogóle nie miałam takich problemów, więc może sobie uwrażliwiłam oczy ;/ Nawet bym sobie ten Revitalash kupiła, ale też się boję alergii ;p
|
|
#3468 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Powinien dac, moze idź potestuj spokojnie do sklepu? Magica HR też spróbuj, albo macowy Pro Long lub Mineralise.
Albo jeszcze inaczej, na gołą skórę spóbuj Clinikowy Even better eyes niwelujacy sińće, na to daj normalnie podkłąd a na niego korektor wybrany, powinno zaziałać lepiej.
|
#3469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam wszystkie z benefita ale make up forever jak dla mnie duzo lepszy Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2013-11-21 o 23:08 |
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3471 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja go zagotowac nie zdazylam, bo dosyc szybko zwolniłam i zjechałam na parking, a potem dolało sie brakujacyh płynów i jakoś doejchałam bez podwyższonej temperatury do warsztatu.
|
#3472 |
|
Wtajemniczenie
|
to dobrze a na ile ci wskoczyla wskazowka?
|
|
|
|
#3473 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3474 |
|
Wtajemniczenie
|
no to jest nie sety zagotowanie
![]() jesli pozniej dojechalas do mechanika to zapewne za wiele sie nie stalo ale zdrowe dla silnika to na pewno nie bylo Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2013-11-21 o 23:55 |
|
|
|
#3475 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Poki co w warsztacie nie stwierdzili jakis szkód.
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Mac Pro longwear concealer-wszystko ci zakryje, tylko oszczędnie z nim, cieniutka warstwa. HR Magic Concealer.
Cytat:
|
|
#3477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny czy widziałyście ten sweter? Da się nosić? A jak nie to czy widziałyście gdzieś coś podobnego w granatowym albo ciemnym morskim kolorze, może być grubszy;-) http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p1296586.html Edytowane przez ladybird1122 Czas edycji: 2013-11-22 o 02:23 |
|
|
|
|
#3478 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obejrze filmik, zobacze jak bedzie mi szlo z pedzelkiem, poprobuje jeszcze tych korektorow, ale sadze, ze to wina mojej budowy oka... Mam w wewnetrznych kacikach jedna zmarszczko-faldke i pod koniec dnia tworza sie na niej zalamania od korektora. Powalcze jeszcze z tym, wiec dzieki za sugestie. ---------- Dopisano o 05:58 ---------- Poprzedni post napisano o 05:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak to jest teraz z przesyłkami ze Zary? Zamówiłam dwustronny kocyk i wczoraj dostałam maila o wysyłce. Zawsze w mailu była informacja, kiedy dokładnie można wypatrywać kuriera, a tym razem było tylko napisane, że paczka zostanie dostarczona do 25 listopada
Cosik zmienili w kwestii informowania o dostawach Nie strasz ![]() Działa już ten sklep internetowy? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też myślę, że na tym jednym się nie skończy Te szaliki są takie cudowne Mój małżon najpierw twierdził, że 100 zł za szalik, to strasznie dużo, aż jak się pojawił zaproponował, że mi go kupi, jeśli chcę Oczywiście, że chciałam
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

Z hasłem " Piękne Zara Kasia Tusk Blogerskie Asos H&M dwa lewe " pójdą.

, ale oto mam miejsce na nowe zdobycze.

Mało tego, Londyn w sobotę przed świętami, to bardzo ZŁY pomysł, pod Harodsem nie było szansy żeby przejść po chodniku, a w samym Harodsie
szaleństwo zakupów, wynosili chyba wsytsko co sie dało

Cosik zmienili w kwestii informowania o dostawach