Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-22, 12:15   #3721
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Dzięki za info !
Nie wiedziałam, że można tak dowolnie przestawiać oba nazwiska
Muszę teraz pomyśleć, która opcja jest najlepsza dla mnie.
Można, można I fajnie, bo jakby nie było takiej opcji, to brałabym tylko TŻtowe nazwisko

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:16   #3722
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justyna_golota Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że 0,7 na parę powinno spokojnie starczyć.. Z resztą wiadomo, że w tych osobach są też dzieci, osoby starsze, kierowcy itp. A kupujecie w butelkach 0,7 czy 0,5 l.???
U nas prawdopodobnie nie będzie dzieci
Butelki 0,5l
Stary 2013-11-22, 12:19   #3723
moniczka_90
Zakorzenienie

A ja jestem tradycjonalistką w kwestii nazwiska i nazwisko przyjmuję po mężu, zupełnie nie przemawiają do mnie podwójne
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:22   #3724
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
W grudniu dopiero. To czekanie mnie bardziej stresuje niż sam egzamin ;/
A twoje nie takie złe, zawsze mogłaś nazywać się Fiut Ale twój przyszły ma fajne
łeee, a myślałam że niebawem.

Nie jest takie złe?? jest truagiczne.
w szkole zawsze wszyscy mówili do mnie po nazwisku. zresztą kolajrzy mi się ono z tym facetem którego powinnam nazywać ojcem, aczkolwiek nigdy już tego nie zrobię.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:23   #3725
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ale czemu? Kwestia finansów czy figury?

Listę gości przesyłasz już odmienioną Ja dodatkowo zamówiłam kilka pustych i już wiem, że jedno się przyda, bo TŻ chce jeszcze sąsiada naszego zaprosić

Pasuje tam jak świni siodło przy takich eleganckich młodych

Ja z samego rana nabuczałam na TŻta, bo zawsze o 5 rano wychodzi na siłownię, a dziś nastawił sobe budzik, rozbudził mnie tym i stwierdził, że idzie jednak spać. Wpieniłam się, bo dla mnie już wtedy nie ma spania więc całe 5 dni w tygodniu budzę się przed 5 i skoro wrócił późno to mógł nienastawiać budzika. Nabuczałam na niego i poszedł na tą siłownię...

A jutro o 4.30 wyjeżdżamy do Wrocławia, mam nadzieję, że to ostatni raz, nawet nie chcę wiedzieć który i ile tysi poszło mam z tego powodu doła...

Ehh, my się ostatnio też dochodziliśmy, no ale będzie dobrze, zobaczysz

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:23   #3726
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
U nas wesele dwudniowe, 140 osób a kupiliśmy 200 butelek.
Także wychodzi u nas 0,7l os a i tak z Tż boimy się, że zabraknie

My mamy żubrówkę białą, za 16.70 zł/0,5l
Inny alkohol również będziecie mieli? (bimber, wino, whisky, wódki smakowe?)

Cytat:
Mi się wydaje, że 0,7 na parę powinno spokojnie starczyć.. Z resztą wiadomo, że w tych osobach są też dzieci, osoby starsze, kierowcy itp. A kupujecie w butelkach 0,7 czy 0,5 l.???
0,5 l - ładniej się prezentują na stole

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:24   #3727
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Okazałam się słabym człowiekiem, kupiłam właśnie perfumki na Allegro..
Cena super, tylko 106 zł a to jest zapach który uwielbiam- Versace
Który dokładnie?
Ja jestem na odwyku perfumeryjnym od roku, nic nie kupuję. A wykańczanie flaszek idzie słabo, oj słabo, jedną skończyłam i parę odlewek i próbek. Jeszcze 30 mam do skończenia
Na all zdarzają się okazje, chociaż ja tam rzadko kupowałam, wolę perfumerie internetowe I tam jest zazwyczaj nawet taniej...
U mnie będą butle 0,5 l, prawdopodobnie 100 (wesele 2 dni na 70 osób) i chyba Tadek jednak

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:27   #3728
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
A ja jestem tradycjonalistką w kwestii nazwiska i nazwisko przyjmuję po mężu, zupełnie nie przemawiają do mnie podwójne
Ja obecnie mam nazwisko obcobrzmiące, ludzie mają problem z jego przeczytaniem/zapisaniem. Nazwisko Tż jest typowo polskie i to z końcówką -ski.
Chcę zmienić nazwisko, ale szkoda mi zmieniać na takie proste :P tym bardziej, że TŻ obecnie w Niemczech pracuje i możliwe, że pojadę do niego i przez kilka lat tam pomieszkamy. A moje nazwisko typowo niemieckie jest, za granicą końcowki -ski -ska traktowane są jako inne nazwiska, także ja wolałabym przyjąć nazwisko dokładnie tak brzmiące jak ma tż -ski, ale tż kręci nosem i mówi, że nie ma mowy
Stary 2013-11-22, 12:28   #3729
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
My w 0,5. 150 butelek mamy na jednodniowe wesele mam nadzieję że nie zabraknie!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:29   #3730
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Inny alkohol również będziecie mieli? (bimber, wino, whisky, wódki smakowe?)
Będziemy mieli stół wiejski, także bimber też chcemy załatwić, planujemy też trochę wina ale nie za wiele. I tyle.

Na poprawiny rozważamy opcje beczki z piwem, ale zobaczymy jeszcze.
Stary 2013-11-22, 12:35   #3731
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

poszukaj tez dla mnie butów niesatynowe, kolor fuksja, obcas 6 cm, czubek nie okrągły
My Darling , jedyne 267$

te jeszcze są ładne, ale obcas 10cm

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes

Edytowane przez ysia
Czas edycji: 2013-11-22 o 12:48
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:37   #3732
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja obecnie mam nazwisko obcobrzmiące, ludzie mają problem z jego przeczytaniem/zapisaniem. Nazwisko Tż jest typowo polskie i to z końcówką -ski.
Chcę zmienić nazwisko, ale szkoda mi zmieniać na takie proste :P tym bardziej, że TŻ obecnie w Niemczech pracuje i możliwe, że pojadę do niego i przez kilka lat tam pomieszkamy. A moje nazwisko typowo niemieckie jest, za granicą końcowki -ski -ska traktowane są jako inne nazwiska, także ja wolałabym przyjąć nazwisko dokładnie tak brzmiące jak ma tż -ski, ale tż kręci nosem i mówi, że nie ma mowy
mi się zawsze podobały nazwiska kończące się na -ski/-ska (moje się tak nie kończy) i zawsze chciałam mieć męża który właśnie miałby takie nazwisko i moje marzenie się spełniło w ogóle to podobają mi się nasze słowiańskie nazwiska
Stary 2013-11-22, 12:37   #3733
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
U mnie będą butle 0,5 l, prawdopodobnie 100 (wesele 2 dni na 70 osób) i chyba Tadek jednak
My ze Stocka też zrezygnowaliśmy, Tadek niestety nie przeszedł bo Tż butelka się nie podoba Dzisiaj wódka już do babci wywieziona będzie

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:40   #3734
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Justyna_golota, my kupilismy Pana Tadeusza za 19,58 za butelke.
Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
mamy propozycje za Pana Tadeusza 19.60zł przy 200 butelkach, bądz kilka groszy taniej jeśli wiecej
ile liczycie na parę?? Litr?
gdzie dziewczyny, gdzie kupowałyście?

my jeszcze nie próbowaliśmy tego nowego maximusa jak coś nam nie podpasuje to raczej postawimy na pana tadeusza właśnie... a liczymy 1 l na parę ale u nas połowa rodziny pije b. dużo a połowa b. mało więc liczymy, że się wyrówna i nie braknie 1-dniowe wesele.

miałam dzisiaj koszmar ślubny, ciekawe że wszystkie moje sny na ten temat mają jeden motyw, że się spóźniam na ślub, kilka godzin albo tylko kilkadziesiąt minut, ale tym razem dodatkowo nie zdążyłam iść do fryzjerki i czesałam się sama, włosy mi się nie układały

dzisiaj i jutro zmykamy na nauki weekendowe u dominikanów
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:47   #3735
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
mi się zawsze podobały nazwiska kończące się na -ski/-ska (moje się tak nie kończy) i zawsze chciałam mieć męża który właśnie miałby takie nazwisko i moje marzenie się spełniło w ogóle to podobają mi się nasze słowiańskie nazwiska

No widzisz, nie wszystkim da się dogodzić
Ja pewnie też w ostateczności przyjmę nazwisko Tż i będę -ska
Stary 2013-11-22, 12:47   #3736
madziara889
Zakorzenienie

O właśnie, przypomniało mi się, że Tż miał dzisiaj ślubny koszmar.
Śniło mu się, że na weselu jego mama stwierdziła, że ma brzydki garnitur, wyciągnęła z kopert 1 tyś i poprosiła jednego gościa, żeby zawiózł ich do sklepu, żeby kupić nowy garnitur
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:48   #3737
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
dziewczyny natrafiłam właśnie na suknie, urzekła mnie mozna by powiedzieć co myślicie ?
piękna jest gorset taki niespotykany, cudny

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
a wiecie co powiedziały mi panie w salonie sukien? że zanim pan młody kupi garnitur i chce np muszkę czy cienki krawat, żeby przejść się do restuaracji zapytać jak kelnerzy w dniu ślubu są ubrani bo zdarza się że własnie mają muszki, pasy i wtedy taki pan młody wtapia się w kelnerów
ooo własnie mój TŻ nie chce muchy bo mówi, że jak kelner by wyglądał

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co się dzisiaj dzieje. zła energia, piątek, faza połowu ryb, pełnia czy Bóg wie co jeszcze. Ja dzisiaj nie dość że się nie mogłam zwlec z łóżka z godzinę, to jak już wstałam zrobiłam awanturę Warszawiakowi że się potknęłam o SWOJE ciuchy, które SAMA wczoraj wieczorem zrzuciłam z łóżka, ale uznałam ze to jest jego wina. Dwa dni temu tak mnie nakręcili że zrobiłam karczemną awanturę o brak pierścionka i o to że mnie nie traktuje poważnie za grosz i że żeni się ze mną tylko po to żeby mu ktoś sprzątał, gotował i przecierał mopem. Rano zadzwoniłam z czuły tekstem " Wiem że przegiełam i minęłam się z prawdą ale nie przyznam się do błędu i Cię nie przeproszę" , na co on [I]"UFFF już się bałem że mnie przeprosisz i nastąpi eksplozja wszechświata"
hahahaha padłam

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
ale miło mnie zaskoczył... powiedział że mam jechać z dziewczynami do SPA i ze mi zapłaci
a TŻ zorganizuje kawalerski w tym samym czasie co będziemy w SPA żebym sie nie martwiła
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
mój TŻ w kwietniu tego roku jak byliśmy w Zakopanem to zabrał mnie własnie do gabinetu spa w hotelu i tam miałam robiony arbuzowy zabieg na całe ciało
był peeling całego ciała, masaż, kapiel pod prysznicem w jakis olejkach, potem znowu masaz, potem jakaś maska na całe ciało w takiej kapsule ciepłej w tym czasie masaż stóp.. i coś tam jescze. w sumie 3 razy brałam prysznic tam.
na koniec był balsam.
było piękne pomieszczenie, przemiła dziewczyna która ten zabieg wykonywała piękne zapachy, relaksacyjna muzyczka...aaaaa
a TŻ siedział w hotelowej restauracji i jadł :P i czytał ksiązke ;P
a ten zabieg coś koło 4 h trwał .
było mega
ale mi narobiłyście ochoty na SPA chyba też muszę z TŻ pogadać

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
My się będziemy z mężem po ślubie nazywać DOKŁADNIE tak samo, bo różni nas jedna litera w imieniu, a po ślubie też końcówka nazwiska
ale fajnie dobry motyw

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Całkowity offtop Ale jakże ważny! Rossman 40% zniżki na kolorówkę !! Mohito -30% na swetry płaszcze i kurtki .
I jak tu oszczędzać? ;p

hehe byłam w Rossmanie rano po tusz Loreala ten skrzydła motyla (boski jest!) i Color Whisper Maybelline (też polecam ) całe szczęście skończyło się na tylko dwóch rzeczach, ale dlatego, że w tym Ross nie mieli szafy Bourjois i Eveline i na pudrze, który chciałam wziąć był chamski odcisk czyjegoś palca a innego nie mieli
i generalnie nie mogłam się powstrzymać od opieprzenia jednej dziewczyny, która stała przed szafą Rimmela, otworzyła chyba z 6 tuszy, obejrzała szczoteczkę, po czym odkładała na półkę spytałam ją będzie po kolei otwierać każdy tusz, a potem ludzie kupują wyschnięte to odpysknęła, że przecież musi szczoteczkę obejrzeć..no masakra kiedyś tak kupiłam 2000calorie i po tygodniu był suchy a ja się dziwiłam co z nim

aaa -40% jest też w Hebe i SuperPharm

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-11-22 o 12:50
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:51   #3738
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
No widzisz, nie wszystkim da się dogodzić
Ja pewnie też w ostateczności przyjmę nazwisko Tż i będę -ska
A ja byłam -ska i będę -ska

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:57   #3739
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agusssia2008 Pokaż wiadomość
Hej kobietki mam mały dylemat dotyczący auta ślubnego wiem że jest jeszcze czas ale boję się że ktoś nam termin zajmie otóż spodobało mi sie to autko na zdjęciu w załączniku ale jest mały problem bo jest ono dosyć małe i świadkowie się nie zmieszczą mi to nie przeszkadza ale mój tż i rodzina kręcą nosami że świadkowie muszą z nami jechać i niewiem już sama a wy co byście zrobiły???
Suknie macie wszystkie przepiękne aż jestem na siebie że tylko jedną suknie przymierzyłam wtedy było wow ale jak patrze na wasze to nachodzą mnie wątpliwości ale z tego co widze to nie jestem sama A co do welonu to mam kupiony ale niewiem czy go ubrać bo jak już pisałam mam synka i niektórzy twierdzą że to już niewypada moja bratowa nawet stwierdziła że nie powinnam ubierać białej sukni ale z tym to już przesadziła
A i jeszcze jedno pytanko jak liczycie alkohol na wesele bo my mieliśmy brać od restauracji i oni mieli to wszystko wyliczyć ale jak tak was zaczełam czytać to postanowiłam kupić alko jeszcze w tym roku
My będziemy jechali na pewno sami. Świadkowie mają swoje samochody, to dlaczego mamy się gnieść w jednym? Są dwie opcje, albo nas zawiezie mój wujek, ma nowy samochód (a może do przyszłego roku wymieni na nowszy i większy bo rodzina mu się powiększa, ale to nie problem bo powiedział, że i tak nas zawiezie), albo może zdążymy kupić swój, to wtedy własnym pojedziemy. A że mamy upatrzoną taką "pseudo" limuzyną będzie dobrze .

A restauracja nie liczy sobie od was więcej za butelki? Bo przeważnie tak jest, że na tym też chcą zarobić.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
piękna jest gorset taki niespotykany, cudny

ooo własnie mój TŻ nie chce muchy bo mówi, że jak kelner by wyglądał

hahahaha padłam

ale mi narobiłyście ochoty na SPA chyba też muszę z TŻ pogadać

ale fajnie dobry motyw

hehe byłam w Rossmanie rano po tusz Loreala ten skrzydła motyla (boski jest!) i Color Whisper Maybelline (też polecam ) całe szczęście skończyło się na tylko dwóch rzeczach, ale dlatego, że w tym Ross nie mieli szafy Bourjois i Eveline i na pudrze, który chciałam wziąć był chamski odcisk czyjegoś palca a innego nie mieli
i generalnie nie mogłam się powstrzymać od opieprzenia jednej dziewczyny, która stała przed szafą Rimmela, otworzyła chyba z 6 tuszy, obejrzała szczoteczkę, po czym odkładała na półkę spytałam ją będzie po kolei otwierać każdy tusz, a potem ludzie kupują wyschnięte to odpysknęła, że przecież musi szczoteczkę obejrzeć..no masakra kiedyś tak kupiłam 2000calorie i po tygodniu był suchy a ja się dziwiłam co z nim

aaa -40% jest też w Hebe i SuperPharm

AAAAAAAAAAAAAA!!!!:m ad: A ja obkupiłam się w zeszłym tygodniu!!!!!

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:58   #3740
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
hehe byłam w Rossmanie rano po tusz Loreala ten skrzydła motyla (boski jest!) i Color Whisper Maybelline (też polecam )
ja byłam wczoraj w rossmannie i bardzo się zdziwiłam jak Panie się "przygotowywały" do dzisiejszych rabatów. Wymieniały ceny, np. jakichś tusz kosztował 30 zł to wymieniały karteczkę na 35 zł a dziś robią na to -40% w szoku byłam, Jakbym tego nie widziała na własne oczy to bym nie uwierzyła.
Stary 2013-11-22, 13:00   #3741
madzixx88
Zakorzenienie

co do nazwiska to ja przejmuję nazwisko męża i już się nie mogę tego doczekać, choć moje nie jest takie złe i może trochę by pomogło w pracy, ale zapracuję na sukcesy pod nowym nazwiskiem, a co
Stary 2013-11-22, 13:03   #3742
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
ja byłam wczoraj w rossmannie i bardzo się zdziwiłam jak Panie się "przygotowywały" do dzisiejszych rabatów. Wymieniały ceny, np. jakichś tusz kosztował 30 zł to wymieniały karteczkę na 35 zł a dziś robią na to -40% w szoku byłam, Jakbym tego nie widziała na własne oczy to bym nie uwierzyła.
Serio?

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
co do nazwiska to ja przejmuję nazwisko męża i już się nie mogę tego doczekać, choć moje nie jest takie złe i może trochę by pomogło w pracy, ale zapracuję na sukcesy pod nowym nazwiskiem, a co
mnie TŻ namówił,żebym zostawiła swoje nazwisko. Do dzis nie powiedział dlaczego. Mówi "bo tak" i koniec rozmowy :P

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 13:04   #3743
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAA!!!!:m ad: A ja obkupiłam się w zeszłym tygodniu!!!!!
uppss to szkoda, kosmetyki nie kurtka-się nie odda
w SP to wiem, ze nie tylko na kolorówkę

Cytat:
serio?? ja akurat cenę regularną tej pomadki i tuszu kojarzę i nic nie zmienione, ale co do innych to nie wiem...
Stary 2013-11-22, 13:10   #3744
aneczka25057
Rozeznanie

Hej ;-)

Nadrobilam, nie będę cytować, bo piszę z tel. Odnosię się do tego co pamiętam...

U nas wieczory panieński i kawalerski pewnie się odbędą. Dokładnej koncepcji jeszcze nie ma (ale i czasu sporo) ale zapewne będą to dwie oddzielne imprezy.

Anka widzę zakup %% macie już z głowy. Gratuluję

My na szczęście też dokonaliśmy wyboru na 100% U nas wódkę i napoje kupują teściowie (sami zaproponowali) więc teraz czekamy już tylko na powrót teścia z sanatorium (a wraca w przyszłą niedzielę) i też będziemy mogli kolejną rzecz na liście odhaczyć
A, no i liczymy 1l./os - polter, bramy, wesele dwudniowe, zabawy w trakcie wesela i na odchodne dla pary/rodziny.

Co do nazwisk to ją obecnie mam kończące się na -ska (ale nie będę miała żalu zmienić). A zmienię na kończące się na -ek (ale fajniejsze od mojego). Miałam moment że zastanawiałam się nad podwójnym - najpierw nazwisko Tż, a później moje ale jakoś mi przeszło i chce się nazywać dokładnie tak jak mój mąż. Chociaż S. w tej kwestii dał mi wolną rękę i powiedział, że mogę "nazywać się jak chcę", ważne tylko żeby dzieci miały Jego nazwisko

również poproszę o formę tekstu zaproszenia, w którym nie trzeba odmieniać nazwisk

Gratuluję, kolejnym dziewczynom, zakupu sukienek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-11-22 o 13:21
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 13:12   #3745
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
mnie TŻ namówił,żebym zostawiła swoje nazwisko. Do dzis nie powiedział dlaczego. Mówi "bo tak" i koniec rozmowy :P
hehe mnie mój tak samo namówił na brylancik w obrączce tez słyszałam "bo tak, a jak Ci się znudzi to przekręcisz obrączkę i nie będziesz na niego patrzeć"
Stary 2013-11-22, 13:14   #3746
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Serio?P
Cytat:
serio?? ja akurat cenę regularną tej pomadki i tuszu kojarzę i nic nie zmienione, ale co do innych to nie wiem...
Serio, aż sama się zdziwiłam. Specjalnie poczekałam bo widziałam, że Pani przygotowuje nowe karteczki - myślałam, że to niższa cena na dzisiejszy rabat. A tu taka niespodzianka. Widziałam jak wymienia w jednej szafie nie wiem czy wymienili wszystkie.
Madzia może akurat kosmetyków, które ty kupowałaś nie zamienili, ale ja stałam wczoraj między rimmel-em a manhatanem i tam właśnie wymieniały. Może to zbieg okoliczności, nie wiem
Stary 2013-11-22, 13:17   #3747
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Co do zaproszeń mam do Was pytanie. Jak uważacie w przypadku gdy koleżanka ma dwuczłonowe nazwisko i zapraszam ją z mężem. To mam napisać, że zapraszam np. Olgę Tokarczuk-Bujak i Tomasza Bujaka czy lepiej Olgę i Tomasza Bujaków? Chyba lepiej napisać nazwisko męża? Dziwnie to będzie wyglądać jak ich poróżnię...
Stary 2013-11-22, 13:23   #3748
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Serio?

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

hehe mnie "bo tak" by nie namówiło, drążyłabym temat i by w końcu powiedział

Cytat:
Serio, aż sama się zdziwiłam. Specjalnie poczekałam bo widziałam, że Pani przygotowuje nowe karteczki - myślałam, że to niższa cena na dzisiejszy rabat. A tu taka niespodzianka. Widziałam jak wymienia w jednej szafie nie wiem czy wymienili wszystkie.
Madzia może akurat kosmetyków, które ty kupowałaś nie zamienili, ale ja stałam wczoraj między rimmel-em a manhatanem i tam właśnie wymieniały. Może to zbieg okoliczności, nie wiem
no to masakra jakaś, powinno się to zgłosić wyżej!
Stary 2013-11-22, 13:24   #3749
kasiula245
Raczkowanie

Hej dziewczyny mój dzień również w 2014r. a dokładniej 19.07.2014r. A moje marzenie to ta suknia ale biała Co myślicie?
P.S. Strasznie ciężko was tu nadgonić

kasiula245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 13:25   #3750
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
butelki 0,5 , ze względów estetycznych

hej Kasiula, opowiedz cos wiecej o Was, jak wygladaly zaręczyny, ile ze sobą jesteście, gdzie mieszkacie? suknia ładna, ale ja jednak wole bez szelek

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2013-11-22 o 13:26
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości