![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Te pajace widać, że używane, ale czyste właśnie i nie zniszczone
![]() A powiedzcie mi dziewczyny w ilu stopniach będziecie prały ciuszki? Bo na niektórych pisze, ze do 40 tylko ![]()
#2822 |
Zakorzenienie
|
Elu znam ten ból, ja na diecie 3 dzień, powoli sie przyzwyczajam, ale tak mi slodkiej herbaty brak. Jutro jedziemy na chrzciny nie ma bata tam coś słodkiego wsunę, raz po raz można zgrzeszyć, zwłaszcza, że moje cukry są w normie, np. dziś na czczo 83, 2h po obiedzie 109.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
ja będę prać te lumpkowe w 60
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dzisiaj zjadłam do obiadu 3 mandarynki (przez wizażowe mamy ![]() ![]() A to ja też. Najwyżej jak się popsują to pojadę po nowe ![]() ![]()
![]() |
#2825 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za glukoze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Moderator
|
![]() To na prawdę uzależnia - ja też w poniedziałek jadę ze zwolnieniem do pracy więc tylko "przy okazji" jak będę wracać do domu to wejdę i coś kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | |
Zakorzenienie
|
Chyba rzeczywiście lumpkowe ubranka lepiej ubrać pierwszy raz w wyższej temp.
Cytat:
![]() A ty weź mi wytłumacz jak to możliwe, że wczoraj po zwykłym obiedzie czyli 2 średnie ziemniaki, kawałek smażonego mięsa ze sosem i mizerii na jogurcie naturalnym 2 h po miałam cukier 75, to było mniej jak rano na czczo. Porcją się mega najadłam, co prawda te 2 po już mnie ssało, ale mimo wszystko nie rozumiem wyniku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2829 |
Rozeznanie
|
Oj tak sh uzależnia
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2830 |
Zakorzenienie
|
ufff glukoza bardzo ładna, skusiłam się też na tsh i jest ładne (dziewczyny powtarzajcie sobie same tsh w ciąży nawet jeśli na początku wyszło OK bo to jest podstawa dla wielu chorób, wiem bo mamy dziecko autystyczne w rodzinie najprawdopodobniej efekt niedopilnowania tsh które skoczyło strasznie w drugiej połowie ciąży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2832 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
Side racja z tym TSH lepiej sprawdzić i spac spokojnie.
Rossa rzeczywiście we wczesnej ciąży zbyt wysokie TSH jest groźne, może doprowadzić nawet do poronienia. Ja leczę się na niedoczynność tarczycy i mimo wyregulowanej przed ciążą tarczycy, własnie teraz, kiedy dziecko ma własną tarczyce moje wyniki są gorsze, aktualnie zwiększam dawkę. Nie potrafię wytłumaczyć czy u zdrowe kobiety też taki wzrost następuje, ale może lepiej sprawdzić |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego pięknego i ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chłopczyk świetny!!! Ja pisałam maila wczoraj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobry wieczór! Gratuluję wszystkim rozpoczętych tygodni, miesięcy i dni - trochę się dzisiaj uzbierało ![]() Moja glukoza już stoi na szafce i mnie straszy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Nie taka ta glukoza straszna, będzie dobrze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wcześniej chciała deskorolkę albo rolki ale to dostanie od królika wielkanocnego bo teraz to by mi panele porysowała ![]() Cytat:
ale szalejecie na tych zakupach w lumpkach, kurcze ja też się wybiorę ale dopiero po wizycie jak się dowiem to w mym brzuchu rozrabia. Narazie to nic nie kupuje dla bobasa. filupka Sto lat sto lat ![]() ![]() ![]() Cytat:
elunka88 to ciekawe czy nam przyniesie coś ten santa ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zakupów i wyprawki dla maluszka - stwierdzam, że mam dość, jeśli nie w nadmiarze a jeszcze ciocia ze Stanów ma coś wysłać.... Hmm, mój maluszek będzie miał chyba rewię mody ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jaka chałka, ja nic nie wiem? Przepis poproszę!!! Zmykam bo nie zdążyłam się przygotować na jutro. A potem mam w planach kolejny odcinek moich ukochanych Gilmore Girls i może nawet sobie jakiś manicure i maseczkę zapodam, a co ![]() Miłego wieczoru! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2013-11-22 o 18:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
Filupka sto lat
![]() Nie mam mocy ![]() Poczytalam Was tylko i ide polezec. Jestem bardzo zmeczona, ale aromatyczna, chrupiaca kaczke zawijana w nalesniczki wsunelam ![]() Murzynek pieczony w nocy jest mega ![]() Na slodkie na szczescie nie mam ochoty ![]()
#2840 |
Zadomowienie
|
Ciekawe co tam u aguni dziś połówkowe miała i nic nie napisała jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Strasznie ciężko nadrobić co piszecie, kompletnie nie mam na nic czasu. ![]() Rano się urwałam z mamą na małe zakupy do Rossmanna, mnie także dopadła promocja ![]() Mam pytanko: ile czasu czeka się na wyniki z glukozy? Ja chodzę normalnie na NFZ i dostałam skierowanie, na 4 grudnia mam wizytę, a we wtorek chcę jechać ją zrobić. Myślicie, że zdąrzą z wynikami do tego 4 grudnia?
![]() |
#2842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Raczkowanie
|
Cześć,
Właśnie zaczełam 36 tydzień i mój lekarz kazał mi już odstawić Luteinę którą biorę praktycznie od początku ciąży. W związku z tym, że zawsze miałam wykupioną na zapas to zostało mi 1,5 opakowania i nie chciałabym tego wyrzucać. Jeżeli któraś by była zainteresowana to proszę info na priv (najlepiej z Warszawy). Mam również opakowanie Duphastonu który się u mnie nie sprawdził (zużycie 1 tabletka, zostało 19). Trzymam kciuki za wszystkie ciężarówki i pozdrawiam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 | |
Raczkowanie
|
Hej, hej
![]() Ale pędzicie ![]() ![]() Elunka88, zazdroszczę takiej dobrej niańki! Co do okresu pozostania na urlopie macierzyńskim a w moim przypadku na zasiłku macierzyńskim (mój kochany pracodawca przedłużył mi umowę do dnia porodu, ale z tym poszłam mu na rękę), to myślę o rocznym macierzyńskim. Jest różnica zostawić półroczne a roczne dziecko czy to opiekunce, czy babci... Moja teściowa mówi, że zrezygnuje z pracy (zarabia nędzne grosze), żeby pilnować wnuków, a moja mama... ma 6-letnie dziecko i jeszcze synka siostry na głowie kilka godzin dziennie i nie wiem, czy mogę obarczać ją jeszcze jednym dzieckiem... Druga sprawa - nie opłaca mi się wrócić do pracy po pół roku ![]() magduś, gratuluję 6-tego miesiąca! ![]() ![]() czbasia, mam nadzieję, że już maleństwo wstało i poboksowało brzuch mamy, bo sama choć na początku nie rozumiałam obaw o milczenie dziecka, to teraz sama wyczekuję tych pór dnia, gdy Mały zaczyna brykać. ela87, jakie słodkie ciuszki! side85, jaka historia z dzieciakami ![]() agusiaaa1989,bejb200 witajcie ![]() czarnamadonna1982, gratuluję poznania płci!!! ![]() ![]() Smarrita, brawa za udaną wizytę! ![]() meluzyna87, również oklaski za wizytę, ale i kciukasy za lepsze wyniki i oczwywiście, żeby guzki szybko się wchłonęły! ![]() filupka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! ![]() frogutka, genialny sen ![]() Tequillla, rozumiem Cię doskonale! Jak już na coś najdzie mnie ochota to koniec ![]() koziemleko, ale Ci zazdroszczę takiego lumpka! ag9, świetna pościel - mój faworyt na all ![]() SZOK! ![]() Cytat:
![]() I chyba przy okazji innych badań zrobię te TSH ![]() Ale się lenie dziewczyny, nic mi się nie chce... i śpię do 11:00 ![]() Od przyszłego tygodnia chyba wezmę się za siebie i wyjdę do ludzi ![]() Ps. Też skusiłam się na kocyk z Pepco! Fajny jest i za taką cenę ![]() I... wcinam właśnie mandarynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Zakorzenienie
|
już sobie to wyobrażam
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja się pochwalę, byłam na zakupach, kupiłam laktator ![]() ![]() I sobie też coś kupiłam w końcu - tusz do rzęs ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Zadomowienie
|
to zależy od laboratorium, u mnie wyniki są w tym samym dniu po 14, ale jak jest u Ciecie musisz dopytać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Rozeznanie
|
mam niestety ten dylemat z głowy - jak piorę w 60 stopniach to mi wywala korki :P zawsze :/
![]() |
#2848 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przepis podawałam troszkę wcześniej, link z wizazu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- http://kwejk.pl/galeria/1953057/4/rz...l%23gallerypic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | ||
Moderator
|
Pewnie poznala plec i baluje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.