| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-11-22, 18:20 | #3601 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: Zamość 
				 | 

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Aga-kazdy ma swoje patenty   Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka 
				__________________ Najukochańszy skarb-LAURA   | 
|     | 
|  2013-11-22, 18:21 | #3602 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ "nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" | |
|     | 
|  2013-11-22, 18:22 | #3603 | 
				 | 

Tez jestem za   Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka 
|     | 
|  2013-11-22, 18:24 | #3604 | ||
| Zakorzenienie | 

Tweed: głebokie oddechy   Cytat: 
  codziennie ma taką drzemkę w dzień  Cytat: 

__________________ Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 | ||
|     | 
|  2013-11-22, 18:27 | #3605 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Dublin 
				 | 

witamy sie... mamy dzis rowne 3 miesiace i bylismy sie mierzyc i wazyc Leo mierzy 65cm i wazy rowne 7000g....malutka kluseczka co??? biegunka od zabkow....mam sie nie spieszyc z rozszerzeniem diety Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 
				__________________ Xawery mały zbój ale mój - 24.03.2010 Leon kochany klusek - 22.08.2013 | 
|     | 
|  2013-11-22, 18:32 | #3606 | |
				 | 

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Ita, brawa za wiek i wymiary. Ładnie rośnie  Przypomniałas mi, że moja Oliwka dziś kończy 4 miesiące  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ "nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" | |
|     | 
|  2013-11-22, 18:34 | #3607 | 
				 | 

Ita-brawa dla kluseczka   Lachryma-ja jestem za wpuszczaniem rodzicow no chyba ze lekarze czy pielegniarki widza ze mogliby sprawe pogorszyc to wtedy zostawic ich za drzwiani Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- No i brawa dla Oliwki  Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka 
|     | 
|  2013-11-22, 18:34 | #3608 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
  Straszne, nie dość, że męczą dziecko to i rodziców. Cytat: 
 Cytat: 
  A ja się pochwalę..... Piotr przed chwilą śmiał się w głos, zawsze otwierał buzie, ale nie wydawał dźwięku, a teraz uraczył mnie takim prezentem z okazji skończonych 19 tygodni Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | |||
|     | 
|  2013-11-22, 18:42 | #3609 | ||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

W poniedziałek ma padać, a to przecież tak blisko soboty   Cytat: 
   Próbowałam mu zrobić zdjęcie takiego teraz, to mi jęzor wysuwa i nic z tego. A że mu wyszedł to poczułam po południu pod palcem, ale oczywiście zajrzeć nie dał i na śpiocha mu buzie otworzyłam  Może jutro podczas drzemki się uda. Cytat: 
  U nas teraz to loteria  Cytat: 
  Cytat: 
  Nie martw się na zapas, na pewno nic złego z tą kupką nie bedzię. To znaczy z Alkiem  Cytat: 
  To musi być straszne. Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
   | ||||||||
|     | 
|  2013-11-22, 18:43 | #3610 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2013-02 Lokalizacja: Domek 
				 | 

ONA o kurcze   za ząbek! Biedny Szymcio  A ja idę do wanny  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________  26.07.2013   Misiu jest już z nami  Życie nabrało sensu! 09.07.2011 Żona | 
|     | 
|  2013-11-22, 19:23 | #3611 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Dublin 
				 | 

FIAZO - na pierwszej stronie jest blad w wadze z 3 miesiąca - jest wpisane 550g......   
				__________________ Xawery mały zbój ale mój - 24.03.2010 Leon kochany klusek - 22.08.2013 | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-11-22, 19:25 | #3612 | 
				 | 

Moje dziecko splakalo sie   az sie zaniosla.To zęby na bank bo az gryzie desperacko smoka i zabawki. Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka 
|     | 
|  2013-11-22, 19:35 | #3613 | 
| Zakorzenienie | 

lemurki dziekuje ze pytasz   aaaaaaaaaa z moim mezem to w kolko to samo, myslalam, ze juz cos zrozumial po ostatniej wizycie, a tu od nowa. Szkoda gadac.  ona gratuluje zabka  moje dzieci o godzinie 19 juz smacznie spaly, matka juz prawie nadrobila zaleglosci internetowe i idzie pod prysznic i spac, bo jutro auto do mechanika musi wypchnac   
				__________________ Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało !  12.06.2010    Marysia - 11.08.2011      Aleks - 08-07-2013   | 
|     | 
|  2013-11-22, 19:35 | #3614 | |
				 | 

Cytat: 
 Nie wiem co dzis jest ale prawie cały czas mi wizaż wywala Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | |
|     | 
|  2013-11-22, 19:42 | #3615 | |||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
    klask  i: A ja pamietam ze jak wyszedl Wojtusiowi pierwszy zabek to mi bylo smutno ze okres bezzebnych usmiechow juz za nami  Cytat: 
  Tam lekarz udzieli Ci porady telefonicznie i powie co powinnas robic dalej  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ OLCIA  WOJTUŚ   | |||||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-11-22, 19:43 | #3616 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-03 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

jeny co za dzień, na pełnych obrotach, bez chwili wytchnienia   padam na twarz! ale pewnie nie tylko ja.... dzieć wykąpany, śpi mam nadzieję, że już na noc... mąż mnie wkurza z tą pracą, ciągle go nie ma nie mogę na niego liczyć, a sama też nie dam rady wszystkiego, właśnie zostałam bez jedzenia, nie mamy nic na kolację ani na śniadanie, szlag może człowieka trafić, maił byś wcześniej i jutro nie pracować i co? i dupa!  ale mam dosyć wszystkiego....tylko widok uśmiechu mojego synka mi to wynagradza... przepraszam, że nie odnoszę się do was, zaraz będę nadrabiać... | 
|     | 
|  2013-11-22, 19:53 | #3617 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  na kolejne ząbki będziemy czekać jak na nasze porody  tweed trzymaj się  kiepsko, że w razie w nie masz żadnej pomocy..  oby weekend szybko i bezproblemowo minął.. katarzynka opis jak wczorajszy Balonika  biedne Wasze maleństwa, no i Wy mamusie..oby już więcej kanaliki się nie przytykały  ita ładny ciężarek  lachryma  dla Oliwii za 4 miesiące fiazo  dla Piotrusia za pierwsze głośne śmieszki i 19 tygodni Cytat: 
  jak wróci niech leci do jakiegoś supermarketu..łaski nie robi.. sam nie będzie miał co jesć.. trzymaj się   | ||||
|     | 
|  2013-11-22, 19:54 | #3618 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Mam ochotę na coś słodkiego, ale niczego nie mam w domu. A takie mam smaki, że nie umiem wysiedzieć.    | 
|     | 
|  2013-11-22, 19:58 | #3619 | 
				 | 

ona wow gratulujemy  ząbka  tweed nam doktor na zielone ze śluzem kazała probiotyk i dietę zmienić, bo prawdopodobnie to z mojego jedzenia... a śluz występuję w jelitach i pomaga  wyjść kupie  no i im więcej kup tym więcej się śluzu produkuje, gdzieś tak czytałam... katarzynka biedaczek mały  ja nie wiem jak bym  to wytrzymała! ita gratulacje dla Leo za wymiary  fiazo  za głośny śmiech, mojemu też nie zawsze wychodzi śmiech, czasami wciąga tylko powietrze, jakby się zapowietrzył   za zakupy rossmannowskie też bym chciała, ale nie mam blisko a nie chce mpk z małym jechać... | 
|     | 
|  2013-11-22, 20:06 | #3620 | |
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Oluś śpi już od 30 min., wykąpany, zjadł i od razu zasnął..nawet nie chciał ponucić ze mną 'aaa kotki dwa'  A ja jem kolację..parówki.. śmieciowe żarcie, ale nie wiem już co mam jeść..jak mam żyć bez nabiału.. mam taka ochotę na mleko z płatkami albo jogurt z mussli albo tosty z serem.. albo twarożek z pomidorkiem..   | |
|     | 
|  2013-11-22, 20:10 | #3621 | 
				 | 

dzoan a ty tu o pączkach   znalazłam bułeczkę, da się jeszcze zgryźć, posmarowałam dżemem do tego inka i mam kolację  a na rano płatki owsiane, a tż niech głoduje  oberwie mu się jak wróci... | 
|     | 
|  2013-11-22, 20:11 | #3622 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

Hej!  Podgladam co u was  Tweed- obserwuj kupsko i spokojnie  Ona- ale super, ze zabek juz jest! Neni- pociesze Cie, skok minie a potem przyjda zeby..trzymaj sie Mala! Anulka- ale historia! Ja bym umarla  Idzia- co do zyrafy to Hania tez lubi ja gryźć, ale w takim samym stopniu jak inne gryzaki  ale ja osobiście bym nie dala tyle kasy za kawałek gumy  Rocky- biedna Laura. .  wiem co przechodzisz bo u nas podobnie.  Hania zasypia z placzem, budzi sie z placzem czesto, w nocy zaczęła jesc co 4h ale w międzyczasie trzeba ja tulic po kilka razy. . Juz podaje Viburcol to lepiej zasypia Wysłane z mojego GT-I9300 
				__________________ 23.06.2013    Hanulka  | 
|     | 
|  2013-11-22, 20:13 | #3623 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Pabianice/k. Łodzi 
				 | 

Gratuluje zabka. Alicja tez juz spi, o 18 juz tarla oczy ale do 19 ja przetrzymalam. Za to Malgos ma full energii i wojuje. Ale pozwalam jej to moze dluzej pospi jutro  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png | 
|     | 
|  2013-11-22, 20:14 | #3624 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

A i wiem co jeszcze chcialam Chyba dzoan pisala o suchych plackach na skorze. Pytalam o to pediatry i to wcale niekoniecznie z naszej diety. Dzieciaki sa teraz w takim wieku, ze sie ruszaja i tra sobie skore, stad takie miejsca na przedramionach, udach i lokciach Wysłane z mojego GT-I9300 
				__________________ 23.06.2013    Hanulka  | 
|     | 
|  2013-11-22, 20:19 | #3625 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
   Rocky podaj coś przeciwbólowego. Odrobina nie zaszkodzi. Cytat: 
 Za to jutro ma swoja wolną sobotę więc będzie w domu  Cytat: 
 Bardzo dziękujemy  A teraz spadam się lenić   Dobrej nocki | ||||
|     | 
|  2013-11-22, 20:35 | #3626 | 
				 | 

Ja właśnie karmię Oliwie. Spoko, mój mąż dziś ma urodziny i nie ma go i jutro wraca dopiero. Z tym, że to nasza wspólna decyzja. Miał możliwość dorobić poza pracą troszkę pieniędzy i skorzystaliśmy. Działka sama się nie kupi  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ "nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" | 
|     | 
|  2013-11-22, 20:43 | #3627 | 
| Zakorzenienie | 

Najlepszego dla Oliwki i Leosia! ITA mala kluseczka  FIAZO brawo dla śmieją ego się Piotra  PAULINKA jak malutka się czuje? ONA póki co faktycznie ma swój rytm dnia,najbardziej elastyczny jest od 11-14. Wtedy mogę gdzieś z nim pojechać w odwiedziny BRANDY pogoń męża żeby o jedzenie dla was zadbał  Sent from my Lumia 800 using Tapatalk 
				__________________ Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 | 
|     | 
|  2013-11-22, 20:47 | #3628 | 
				 | 

Zamówiłam tą fotoksiazke, już została wczoraj wysłana. Mam nadzieję, że będzie warta tych 20 zł :p Stwierdzam, że nie kupię dobrego tableta do 500 zł  Więc zakup musi poczekać. I dostałam paczkę od hipp. I torebkę, którą kupiłam sobie samej na Mikołaja  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ "nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" | 
|     | 
|  2013-11-22, 20:51 | #3629 | 
| Zakorzenienie | 

BALONIKU,KATARZYNKA wspolczuje przetykania kanalików. Oby się nie powtórzyło  ROCKY wspolczuje Laurce! A ja się dalej kinowo czuje,pójdę z Igim spać chyba Sent from my Lumia 800 using Tapatalk 
				__________________ Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 | 
|     | 
|  2013-11-22, 20:53 | #3630 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

kolejna kupa - super śluz  Alik od rana maruda, to czemu teraz miałby przestać. Nienawidzę tego szczepienia, alik wczesniej sam zasypiał, a teraz bede go pewnie bujała di usranej śmierci. To dopiero poczatek a juz mam dosc   
				__________________ Alek   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

, już w poczekalni Szymuś się popłakał widząc płaczącą dziewczynkę, przyszła Pani pielęgniarka i zabrała mi dziecko, ja nie mogłam być przy tym zabiegu, stałam na korytarzy pod drzwiami i po 5 minutach usłyszałam tak przeraźliwy płacz Szymka, kolki i szczepienia to przy tym małe piwo, trwało to i trwało a ja stałam za drzwiami i ręce mi sie trzęsły, oczy pełne łez, po 10 minutach oddali mi dziecko, był caluśki spocony, włosy miał mokre jakby wyszedł z wanny, oczka strasznie zapłakane, szlochał mi w ramię przez 10 minut
, już w poczekalni Szymuś się popłakał widząc płaczącą dziewczynkę, przyszła Pani pielęgniarka i zabrała mi dziecko, ja nie mogłam być przy tym zabiegu, stałam na korytarzy pod drzwiami i po 5 minutach usłyszałam tak przeraźliwy płacz Szymka, kolki i szczepienia to przy tym małe piwo, trwało to i trwało a ja stałam za drzwiami i ręce mi sie trzęsły, oczy pełne łez, po 10 minutach oddali mi dziecko, był caluśki spocony, włosy miał mokre jakby wyszedł z wanny, oczka strasznie zapłakane, szlochał mi w ramię przez 10 minut