|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Gdzie jesteście? Ja dziś idę później do pracy (za to wrócę też później) więc się minimalnie wyspałam
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
W Rossmanie od dziś do środy (28 listopada ) - 40 % na całą kolorowkę
|
|
|
|
#1173 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
o! też wpadłam się podzielić, dali by 40% na perfumy co nie?
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bym kupila więcej niż jeden lakier i dwa tusze do rzęs ![]() Ale, ale...lakiery mogę polecić http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...3&tx=188&ty=97 wzięłam tą czerwień nr 703 i jest przepiękna. Jedna warstwa już kryje idealnie , nie robi zacieków, mazów ani nic...pędzelek szeroki ale bosko wygodny... w poniedziałek wracam po jeszcze jakieś 2 sztuki w innym kolorze. |
|
|
|
|
#1175 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Faktycznie ciekawie wygląda.
Tym samym dopisałam kolejną pozycję na moją listę ![]() ja celuję tym razem w Loreala i szukam jakiegoś eyelinera nie czarnego
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A mialaś jakieś wcześniej od nich? Ja w sumie w nic nie celuję, bo wszystko mam ![]() Ale nie powiem, coś bym przygarnęla jeszcze.... Mialam w koszyku dwie kredki Burżuja i jednak odlożylam..kolory śliczne, złoto zielona, ale mam wiekszość cieni w tej kolorystyce...no to chyba mi nie potrzebne...musze pomyśleć ;-) |
|
|
|
|
#1177 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
w zasadzie też wszystko mam, ale na liście mam już z 5 poz. ale kredka to kredka, złoto zielona brzmi fajnie, muszę oblukać
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Co t był za sklep z sukienkami fajnymi co Red kiedyś wklejała?
![]() Nie mogę należć... |
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
ja robię nalot na tusze - tylko nie wiem które, chyba stare mejbeliny, bo jak rok temu rzuciłam się an Max Factor False Lash i Loreal Telescopic srebrny to bardzo szybko wyrzuciłam
tandetne imo, tzn gorsze od mejbelinów ostatnio zarzuciłam malunki, jedynie brwi i rzęsy z przyczyn oczywistych - mam jak Tilda Swinton, choć nie tak niszowe a henna krakowska za 2 zł trzymała mi się 3 miechy na brwiach także zaoszczędziłam sobie na perfumy nic z kolorówki nie kupuję Lakiery Salon Pro Rimmel są swietne - moja Mam ma chyba z pół kolekcji Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-22 o 15:18 |
|
|
|
#1180 |
|
Nindżopesz
|
A jakieś szczegóły? Ostatnio chyba tylko Unisono.
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Kto zna ćwiczenia na wyszczuplenie bioder z tyłu, mam na myśli te miejsca pomiędzy talią a kościami biodrowymi, co wystają ze spodni biodrówek?
![]() Bo na wyszczuplenie ramion to chyba nic nie ma ![]() I pytanie nr 2: czy głos posiadający 2 i pół skali to dużo czy mało?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-22 o 18:36 |
|
|
|
#1183 | |||
|
Panaroja
|
znad cherbaty białej z różą
![]() siostroż moja niemniej stwierdzam powoli że ilość posiadanych myjadeł i namaszczadeł chyba zaczyna mnie przerastać i przytłaczać , więc zamierzam nie nabywać więcej , a te co są stosować w ilościach przekraczających przeciętne ![]() Cytat:
nie dobierał , tylko na razie dawał do wąchania co się chciało czyli wszystko i mówił co w czym jest z ogniska ![]() Cytat:
Cytat:
![]() brzuszki ze skrętem , znaczy brzuszki z nogami zgiętymi w kolanach i skręconymi na bok , najpierw prawy potem lewy albo na odwrót powinny pomóc . Na ramiona wszystko co wyszczupla czyli odtłuszcza , będzie budowało mięsień , ale chyba lepszy mięsień niż sadeło a w ogóle na wszystko dobrze robią pompki 2.znaczy dwie i pół oktawy ? całkiem nieźle Redzia śniły mi się perfumy dla Ciebie , oto specyfikacja :-zapach - chłodzący przestrzenny pieprz i zimne powietrze jak w listopadzie po pierwszych przymrozkach , już bez zapachu liści -flaszka - podobna jak Ardenki Red Door edp , taka krwisto-ognistoczerwona ale ze złotą obwódką u góry i korek podobny do alienowej góry , tylko bez złotego przecinka na środku a z jakimś złotym okrągławym ażurowym pipsztołem na czubku ![]() -producent - Avon ![]() -czas pojawienia się na rynku - 20 lat temu -nazwa - ni cholery nie zapamiętałam , ale długa , skomplikowana , jednowyrazowa i na W ![]() wiesz już teraz , czego szukać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-11-22 o 19:40 |
|||
|
|
|
#1184 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Fioletowe Dobrze, że mam koleżankę "robiącą" w Avonie |
|
|
|
|
#1185 | ||
|
Zakorzenienie
|
mówi się ze stosu
![]() Cytat:
a tak, oktawy się mówi ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-22 o 20:27 |
||
|
|
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mialąm kiedyś jakis Rimmelowy i był paskudny. Smużyl i zacieki robil, wiec się zrazilam. Ale ten naprawdę super jest 2. Cytat:
2. Ja się ciągle zbieram ale jakoś nie mogę zaczać....matka codziennie popyla godzinę na rowerku, a mi się nie chce ![]() |
||
|
|
|
#1187 |
|
To ja :)
|
Chai masalę sobie wyprodukowałam, właśnie naciąga
![]() Jutro mam gromadne gotowanie, a małżon temperatury usiłuje dostać... Nie poszedł już nawet do roboty. Tzn. rano, bo po południu zadzwonili, że jednak musi przyjechać, jeśli nie pluje krwią...
|
#1188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w związku z tym: jako korektor polecacie? używałam mineralnego Maybelline, ale ponoć go wycofali Cytat:
Cytat:
mógł powiedzieć że pluje Znów nikogo nie ma od rana? Ja wczoraj pracowałam do 19 a później miałam gości ![]() Dziś się usiłowałam wyspać ale najpierw mnie obudził tradycyjny telefon z pracy, a później sąsiad z wiertarką
|
|||
|
|
|
#1189 |
|
|
Złamałam właśnie ząb...
|
#1190 |
|
Piers do przodu
|
|
#1191 |
|
|
Wyrwę sobie wszystkie, w cholerę i będzie spokój... Chociaż z drugiej strony pewnie same zaraz odpadną...
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#1195 | |
|
|
Cytat:
![]() Piekarnika nie mogę doczyścić, nie wiem, o co chodzi... Myję, lśni, odpalam -dymi i wyłazi czarna plama na dnie... To już trzecia seria tak...
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Nie znam się na korektorach, nie używam ![]() Ale lakier Salon Pro Rimmelowyjest ekstra Przetrwał dzisiejsze zmywanie garow, sprzątanie, szorowanie podlog i kapiel bez najmniejszego odprysku, bez żadnego przedlużacza trwalości ani niczego podobnego Wrócę tam po więcej ![]() Kuuurde ![]() |
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod oczy nigdy nie używałam ja potrzebuję na czerwone gule/syfy/ blizny/przebarwienia - no i nie miałam lepszego niż Make Up For Ever w tubce - ale to jest tzw heavy duty concealer (hardcorowa cena w Sepho, mimo 20% off, ale na hardocorowe problemy skórne nie ma zmiłuj) całkiem wporzo spisywał się- w sesnie nie ścierał sie, krył średnio ale nie słabo, był płynny lekki, True Match Loreal Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-23 o 15:22 |
|
|
|
|
#1198 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to powiedz tym prześmieffcom, że Twa znajoma (moi ) nie ma kosmetyku kolorowego, który by nie był przedatowany to się nazywa oszczędność piniondzorów i nieskazitelna uroda
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
|
Cytat:
A moje zmarszczki to jedynie wynik radosnej natury i pogodnego podejścia do życia. Na przykład bardzo ubawiła mnie wiadomość o awansie pana Macierewicza I na tym kończę dywagacje polityczne
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

tandetne imo, tzn gorsze od mejbelinów
także zaoszczędziłam sobie na perfumy 

niemniej stwierdzam powoli że ilość posiadanych myjadeł i namaszczadeł chyba zaczyna mnie przerastać i przytłaczać , więc zamierzam nie nabywać więcej , a te co są stosować w ilościach przekraczających przeciętne 

ale, że te naprawiane? nówki?
) nie ma kosmetyku kolorowego, który by nie był przedatowany