![]() |
#211 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cyba jutro zatestuje
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
a propo faktur i rozliczania - czy jak teraz bedziemy sie rozliczac to bedziemy miec zwrot za dziecko? 1000zl czy jakos tak.... obowiazuje to jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
O FAK!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() jestem i ja ![]() przeleciałam Was szybko, wiele się działo jak mnie nie było ![]() tżBokeh wyfewciował chałupę (wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisałyście o mrożeniu zupek. Ja mrożę warzywa i mięsko ale surowe. Przywożę od teściów (dziadek tż ma działkę a tam warzywka pierwsza klasa), przywozimy, obieramy, kroimy, trzemy. Mięsko jak dostajemy takiego gołąbka albo królika to też kroimy i mrozimy. No i z tego właśnie powodu nie mrożę ugotowanej zupy, bo przecież nie można powtórnie mrozić. Gotuję co drugi-trzeci dzień, jakoś nie sprawia mi to wielkiego problemu, wrzucam i samo się gotuje ![]() O rodzeństwie...ja marzę o trójce dzieciaczków (tż raczej myśli o dwójce), sama mam tylko brata ale z bratem jest jak jest i tak naprawdę nie mam na kogo liczyć, z rodzicami wiadomo nie zawsze można i nie o wszystkim a z bratem czy siostrą to w pewnym wieku nawet różnica wieku nie ma większego znaczenia ![]() ![]() dziękujemy za wszystkie kciuki, jesteście kochane ![]() ![]() ![]() napiszę jak było na wizytach. o 13:30 lekarz od rehabilitacji NFZ, masakra. Kuba dostał takiej histerii (tak, tak histerii, nie maruda tylko płakał tak strasznie, jakby go ze skóry obdzierali), babka pokręciła nim na wszystkie strony a on z tego zdenerwowania tylko leżał i płakał ![]() ![]() druga wizyta - neurolog, specjalista od rehabilitacji i neurologii , prywatnie, posprawdzała wszystko, odruchy, wszystko ok, rozwija się w porządku, tylko to, że nie siedzi i się nie obraca, na to rehabilitacja raczej konieczna ale powiedziała, że na pewno nie jest opóźniony. Pytała, jak intelektualnie się rozwija (akurat wtedy Kuba był na rękach u tatusia, popatrzył na mnie i powiedział "meme"). Także podsumowując według jednej lekarki Kuba jest za wiotki i ma za słabe mięśnie grzbietu według drugiej jest ok, bo rozwija się ładnie tylko trzeba mu trochę pomóc. Także sama nie wiem, komu wierzyć. Póki co w poniedziałek mam dzwonić i próbować jakiś termin rehabilitacji załatwić. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- a Ty jesteś na cenzurowanym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() standard! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
nancy czyli dwie lekarki i dwie prawie różne opinie
![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
oki, ja spylam spaciu bo mi bateria siada w lapku a gniazdko z pradem daleko ojjjj daleko
![]() baj baj! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
No wiendz:
-tz Bokeh..wooooow, faktycznie istniejesz ![]() -szajka gratki dla Dorki..rozpędza sie niuňka:thumbup: -Pstryk, Bokeh..zdjecia raz dwa trzy proszę! ![]() -gdzie TUGEZA?:thumbup: sie pytam ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
misiaeel w sumie tak
![]() tylko, że jakbym pierwszy raz widziała swojego syna u tej pierwszej lekarki to bym tak samo mogła pomyśleć. Darł się wniebogłosy i zero kontaktu, położyła go na brzuchu to zaczął płakać, główkę pochylił, bo już nie miał siły. Dojechaliśmy do domu, położyłam go na łóżku a ten od razu pełza, na boczek się przekręca. Także ja już po prostu nie wiem, co o tym myśleć ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny ja wiem, przyszedl teraz taki mega szczesliwy od razu butle wzial wyparzyl wymyl do Pietraszka zagladnal normalnie widac, ze po calym tygodiu odzyl (w wormsy grali, faceci pod 30tke
![]() ![]() ![]() Szajus, brawa dla Dorki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz bedzie biegac pannica mala ![]() ![]() Insolito ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43842937] Dziewczyny, a co was tak szokuje? Tzn.ja wiem, najstarsza tu chyba jestem ![]() ![]() Uwaga, njus ![]() ![]() Tez o tym od razu pomyslalam. Tylko uderza mnie troszke jezyk, w jakim ona o tym mowi. I taka hmm beztroska. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ginka powiedizła że jak ona była w ciązy też miała rtg robione.... i uspokajała mnie ! będzie dobrze kochana ;* Cytat:
![]() ![]() Ide dalej pisac ! dajcie mi wenę! ![]()
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
ooooo matko, oglądam jolę p jak próbuje tańcować, masakeros masakryczny, jak kukła i do tego szczerzy się, jak te psy z reklamy kości pedigree.
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Co do drugiego szkraba..myślę o tym i to często, sama mam siostrę i mimo sporej różnicy wieku nie wyobrażam sobie zeby jej nie było...najbardziej jednak boli mnie to, że wiem nie mamy warunków na drugie dziecko, jeden pokój...niskie pensje-widoki na rozbudowę-BRAK.
chciałabym tak za 3-4max lata mieć już ta dzidzię drugą..ale może bedzie tak że jej nie będzie ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Leżę już w łóżku i na telefonie podczytuję.
Jutro będę tak do godziny 14 z Wami a potem jadę ja urodziny. Moja babcia kończy 85 lat i robi urodziny w restauracji. Więc wiecie....bedzie ![]() ![]() ![]() Kurde....chyba tańcząca Jola będzie mi się snić :/ Papapapapa ![]()
#229 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ale tak już serio, to ja muszę te wszystkie zmiany ogarnąć, zanim wrócę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#230 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() byłam w klubie, o c.h.u.j.u złoty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2013-11-22 o 21:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie, raz na jakis czas potrzebne sa takie wyjscia i wg mnie nie ma w nich nic zlego (nawet jak trwaja te 4h...). Naladowal baterie i teraz bedziesz miec fantastycznego pomocnika ![]() szaja, ale Ci Dorka wystrzelila!!! Super!! ![]() nancy, na pewno krotka rehabilitacja wystarczy i Kubus nadrobi to i owo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Btw BLACK, masz może zdanie na temat pudru BELL? jasne! Tylko po Top Trendy jak celowo na taką imprezę zaprosił Gurala, (no bo chyba wiedział co się będzie na scenie działo ![]() No ale najważniejsze, że HAJS SIĘ ZGADZA. Lol :d Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień bez wazeliny dniem straconym - mawiała moja pani od niemieckiego. Ach te nauczycielki...... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Szaja, się Dorka rozpędziła! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
insolito ja miałam rtg na samiuśkim początku ciąży, nie wiem 4 tydzień? i wszystko ok ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-11-22 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
weeeenoooo, przybyyyyywaaaaaj
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
o kutwa ![]() pije martini ze spritem i cytryną i już mi lepiej
![]() |
#236 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie też mi się tak wydaje, dlatego dziwią mnie tak różne opinie. Najważniejsze, że obie zgadzają się w jednym, niewielka rehabilitacja powinna pomóc i że nauczymy się ćwiczyć i będziemy sobie ćwiczyć sami a potem pokażemy, czy robimy to dobrze ![]() ![]() nawijko Twój Kubuś też taki rozemocjonowany na rehabilitacji? ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Hania na pierwszej rehab strasznie płakała, potem już było lepiej, nawet lubiła się na piłce pokulać ![]()
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
a pochwalisz się oczywiście, jak już artykuł będzie opublikowany
![]()
#240 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.