![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: IV tajemnica fatimska?proroctwo konca swiata?
Oj, Fresiaku, Fresiaku, od tego są pytania, aby je zadawać, no nie..? Temat zaczyna sie robić dosyć interesujący; i pomału coś mi zaczyna przypominać; czy słusznie, nie wiem.
I obstawiam ![]() No nic. Bądź coś. dopisek. Jako, że nie podejrzewam Impersony czy k-n o wymyślanie bzdur, ani też nie mam pojęcia o co (o kogo) może chodzić - zdania nie mam, a domysły idą spać. ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z decyzją admina, 'znudziły' mi się już 'zadymy' wywoływane przez coccinelle, które zawsze prowadziły do tego, że wątek zmieniał temat.
Watykan zawsze coś ukrywał, ale czy to jest akurat IV tajemnica? ![]() ![]() P.S. Wtaj Fresiu ![]() P.S. II A to dodatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Problem polega na tym, że Coccinelle była już recydywistką, a i tak co drugi jest post był, delikatnie ujmując, nieprzyjemny.
Chciałybyście, żeby ktoś poczęstował was takim tekstem? Cytat:
Bo ja nie. A niestety Coccinelle właśnie tak życzliwie mnie potraktowała. Rzeczywiście "smaczek" jak w mordę szczelił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O ile się nie mylę, publiczne podawanie nicków podpada chyba pod regulamin? ![]() ![]() Rzadko się tu ostatnio udzielam, więc trudno na mnie tu wpaść ![]() ![]() Cytat:
Upublicznianie korespondencji PW również podpada po regulamin, prawda....? Bo z chęcią bym tu zacytowała odpowiedz AgiZ jaką otrzymałam w sprawie notorycznych chamskich odzywek co niektórych osób.
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o rozlanym mleku-to za bardzo nie ma co dyskutować ![]() Ami ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
k-n, pisząc takie posty pozbawione konkretów, siejesz teorie spiskowe i nic więcej.
Zwłaszcza fragmentem Twojej wypowiedzi o PW od AgiZ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Co do tematu - nie wierze w koniec swiata. Tzn uwazam, ze to nigdy nie nastapi, podobnie jak nie bylo poczatku
![]() Chociaz przegladajac pobieznie watek widze, ze jednak przyniosl on koniec czegos tam (kogos tam wlasciwie). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Za Coccinelle na barykadę się nie rzucę, choć Ją (Cocci, nie: kamyki
![]() ![]() ![]() ![]() Nie bądźmy aż tacy konformisie. ![]() ![]() --- Szkoda mi Jej i z racji tego, że gdy mówiła, swoim, nazwijmy to: specyficznym ![]() ![]() ![]() ![]() No nic, nie ona pierwsza i nie ostatnia wyleciała z hukiem (a może jedynie z ''klaśnięciem'' drzwi). Kuniec.
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2007-05-18 o 23:33 Powód: przenosiny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Powiem krótko, zwięźle i na temat: NIE WIERZĘ W TO
![]()
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam świadkiem jak dziewczyny wyzywały się tutaj od kur** i jakoś nikt nie zareagował.... Przykładów jest sporo. Zabrałam głos w dyskusji, bo mamy tutaj kolejny przykład tego, że mimo wszystko są równi i równiejsi. Nie twierdzę, że Coccinelle jest święta, sama w wielu kwestiach sie z nią nie zgadzałam, ale skoro mamy regulamin to dlaczego jednych on obejmuje, a drugich nie? A może jest regulamin regulaminu? Wspomniałam o AdzeZ, bo nie spodziewałam się braku jej reakcji na liczne, obrazliwe posty dotyczące Wizażanek ![]() Jak dla mnie EOT. ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ponoć jeszcze więcej ich było ... . Szczerze powiem,że chadzam sobie po wielu wątkach na różnych forach i pod-forach (nie tylko na Plotkowym,żeby nie było) i tak ostrych słów jeszcze nie spotkałam. A gdybym spotkała,to na pewno bym taki wątek zapamiętała. Zapamiętuje się coś,co jest godne uwagi/ciekawe/dyskusyjne/skandaliczne... ,czyli po prostu coś,co w jakiś sposób się wyróżnia. A teorii o równych i równiejszych naprawdę nie rozumiem. Jak widać (chociażby po Aete) -każdy musi liczyć się z tym,że gdy coś przeskrobie-spotka sie z konsekwencjami. Weź pod uwagę,że to ,co może być Twoim zdaniem obraźliwe-wcale (powszechnie) za obraźliwe nie musi uchodzić . Mnie też czasami niektóre wypowiedzi zniesmaczą,ale gdy jest to wymiana powiedzmy "epitetów" -przechodzę nad tym do porządku dziennego.Bo w końcu to świadczy to o osobach posługujących sie takim slownictwem.Jeśli im to nie przeszkadza,to dlaczego mi powinno? Po prostu nie zwracam na nie uwagi. Poza tym. Chciałyście na ten temat dyskutować ,a tu "kuniec" i "eot" ![]() Więc po co w ogóle zaczynac dyskusję było?
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to nie jest watek o Cocci.Jej temat sie juz zakonczyl na dobre
![]() Prosze o powrot do tematu watku konca swiata i IV tajemnicy fatimskiej.
![]() |
![]() |
#73 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dla wyjaśnienia, Coccinella nie dostała bana stałego za ten jeden wątek, ale za recydywę ( okropne słowo
![]() k-n podaj mi proszę choć jeden wątek, gdzie dziewczyny wyzywają się od ostatnich, a my nie zareagowaliśmy. Zgłoszenia "złego postu" są zawsze analizowane. Ale nie funkcjonuje to zawsze na zasadzie "zgłoszenie=kara". Zgłoszenie na ogół jest subiektywne. Moderator ma prawo inaczej to zinterpretować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozstrzyganie,czy zgłoszona wypowiedź kwalifikuje się do "kary" -do łatwych zadań na pewno nie należy. Bo,jak pisałam wcześniej-to ,co dla nas uchodzi za obraźliwe (opinia subiektywna) ,powszechnie za obraźliwe nie musi uchodzić. Dlatego decyzja o przyznaniu kouś punktów,do łatwych na pewno nie należy-zwłaszcza,gdy wypowiedź balansuje na granicy ,powiedzmy "chamstwa" a nie jest "chamska" w sposób wyraźny i oczywisty. Zgłaszając ZP nie należy więc oczekiwać,że osoba od razu dostanie punkty,ponieważ (naszym zdaniem) przesadziła. Zresztą każdemu może się czasami omsknąć język -dlatego rozumiem wyrozumiałość i doceniam zdolność obiektywnego spojrzenia moderatorów i Szefostwa . Ponieważ nam -użytkownikom często tej zdolności brakuje. Zwłaszcza,gdy to nam jakaś wypowiedź dopiekła.I pewnie (co tu kryć)chętnie zobaczylibyśmy jakieś punkty karne na koncie autorki takiej wypowiedzi. A patrząc na medal z drugiej strony. Gdyby więcej ostrzeżeń/upomnień było-to podniósłby się znowu alarm,że nie ma wolności słowa na forum i za najmniejsze potknięcie można dostać "karę" . Tak by było lepiej?
![]() |
![]() |
#75 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zazwyczaj jest kilku moderatorów na danym forum i gdyby faktycznie jakaś wypowiedź była tak zła, to któryś z nich wlepiłby upomnienie. Cytat:
![]() I dajcie już spokój bidnej Cocci, bo ja pewnie uszy pieką od takiego gadania.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Wracając do tematu....nigdy głębiej się nad tym nie zastanawiałam,ale raczej nie wierzę,bo mam tyle planów, że huhuhu daleko wybiegają za rok 2012
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Hmm, to nie tak od razu ''górze'' zawdzięcza wylot; swojej niewyparzonej gębie oczywiście tak, ale w pierwszej kolejności - ekhem, nerwowości
![]() ![]() Fakt, miała irytujący (niektórych, ale mogę jeszcze tą irytację spokojnie zrozumieć) zwyczaj uważania za debila każdego ![]() ![]() ![]() A co do postów k-n czy Impersony (szanując brak zamiłowania Dziewczyn do kłótni ![]() ![]() Eot; a Dziewczynie z uszu pewnie i tak wiele już nie zostało. ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
IV tajemnica fatimską było to, że Coccinelle prędzej, czy później wyleci z forum za swój niewyparzony jęzor.
![]() Nie dziękujcie mi za odtajnienie tej informacji. ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Myślisz, że mi zawiążą gardło na supeł?
![]() JUz pakuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zgrabniejszą.
![]() E tam, odetną Ci paluchy, bo gdy palec... ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Ale ja mam większą.
![]() Aeterno prze Ciebie trafiłam na okropna stronę. ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Moja watki jak zwykle popularne
![]() ![]() Karmicie moj watek i chyba nigdy nie spadnie.Kazdy inaczej interpretuje tajemnice fatimska ![]()
![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie sobota chłoda,tam chłodna. U mnie (za oknem) już gorąca ![]() Cytat:
... Lecę, bo chcę Lecę, bo życie jest złe Czy są pieniądze czy nie Lecę, bo wolność to zew ... Jedna z moich ulubionych piosenek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Zostawmy już Cocinellę, bo nie może odpowiadać na forum.
A co do tajemnicy fatimskiej, to nawet jeśli jest, to nam zwykłym śmiertelnikom pozostają tylko spekulacje i domysły. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Niespecjalnie mnie to denerwowalo i podnosilo cisnienie. A moze zwyczajnie mialam wyobrazenie skad to sie wszystko bierze.
Piekna tak, ale calkiem ciepla byla. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cocci lubiłam/ lubię, chociaz czasmi miałam ochote jej palnać w ...ucho. ![]() Jednak jestem zwolennikiem zasady, że nawet jeśli się z kims nie zgadzamy to nie traktujemy go jak debila, tylko i wyłącznie dlatego, że się z nami nie zgadza. Cytat:
![]() Co do upomnien, banów i takch tam... To mozemy sobie dyskutować, zgłaszać itd. A decyzję ostatecznie podejmuje kto inny. Ten ktos też nie jest obiektywny, też patrzy "ze swojego punktu widzenia". I to jest normalne, nie ma się co oburzać, że ten punkt widzenia jest czasami inny niz "mój". Coś co dla mnie jest "koncem świata" dla kogos innego jest "normalną rozmową". I na odwrót. Wszyscy i tak nigdy nie będa zadowoleni.
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Kto nie był nerwowy
![]() ![]() Przecież nie mówię, że wszystkich ''wkurzała''. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.