|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII
U mnie wzrost i teraz jest 61,3 kg, kończe już zabawe w odchudzanie, ile bym się starała i tak nie wychodzi, nawet liczenie kcal i BTW nic nie daje. Jedyna wpadką przez 10 dni były racuchy wliczone w bilans kaloryczny i % w ubiegłym tygodniu a waga w góre. KONIEC (!)
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za Mel B i rowerek
|
|
|
|
|
#4594 |
|
Wtajemniczenie
|
Alice u mnie też dziś wzrost - bardzo demotywujące to jest... chyba przestanę codziennie się ważyć Sikorko za kontrakt, fajnie że praca jest, u nam coraz gorzej, tż myśli żeby gdzieś jechać, siedzi i języka się uczy
„nie można nic nie robić, tylko dlatego, że nie można zrobić wszystkiego” Edytowane przez Anielllka Czas edycji: 2013-11-23 o 09:41 |
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem od wczoraj tak wściekła... nie wiem co poprawi mi humor. |
|
|
|
#4597 | ||
|
Tajka
|
![]() Obudził mnie gościu, bo przyszedł domofon naprawiać a miałam pospać do 12 Już po śniadanku, zaraz wybywam z psiakiem na spacer i chyba zrobię jakieś zakupy spożywcze Na 13 idę do pracy i znowu do 20 będę tam siedzieć. Po wczorajszym dniu tak mnie nogi bolały od tego ciągłego latania tam i z powrotem. Lepsze to niż trening hah. Najgorsze jest, że nie mam czasu, by zjeść. I tak biegam tam i z powrotem. Wstaję o 10 -> jem śniadanie, potem coś wpieprzę na szybko przed 13, następnie wszamię coś dopiero po robocie, czyli koło 21. I to mnie przeraża, bo wchodzę w taki dość niezdrowy tryb życia. Jem ładnie, ale nieregularnie i nie wiem, jak to odbije się na moim zdrowiu itp. Dzisiaj postanowione. Poćwiczę co nieco PRZED pracą. Czyli teraz idę z psem i tak od 11 do 12 coś porobię i sru do roboty
|
|
#4598 |
|
Wtajemniczenie
|
tż zaczyna prawko C i będzie miał kurs nawet w soboty i nie mam z kim dziaciaków zostawić bo moja mama w soboty pracuje. A do tego jak wyjedzie gdzieś do pracy to nie będę mogła tak obciążać mamy dzieciakami.... nie wiem jak to będzie a dzieci małe
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Alice ![]() aga co jest? u mnie się opłaciło liczenie kcal i pilnowanie w tym tygodniu, bo w końcu zaliczyłam spadek, jest mnie dzisiaj 64,7 kg ![]() od najwyższej w życiu wagi poleciało równe 13,5 kg
|
#4600 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4601 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 posiłków, w tym 3 większe. Kwestia przyzwyczajenia i oczywiście tego co jesz. Bo hamburgerem się mniej najesz niż piersią z kurczaka, z połową woreczka ryżu ciemnego i góry warzyw ![]() Cytat:
mówiłam, że zaraz ruszy!!Cytat:
![]() Cytat:
brawo! fajnie, że humor już się poprawił! Co do chleba to ja jak jem to mało, ale zdarza się że prawie w ogóle nie jem, wczoraj tylko jakoś tak wyszło ![]() Cytat:
![]() ćwiczenia! ![]() Hej Dziewczyny, obudziłam się z bólem gardła i mega katarem .. . Muszę się czym prędzej wykurować. Zaraziłam się pewnie od TŻ-ta, bo ostatni tydzień chorował, a ja u niego byłam kilka razy. W sumie już wczoraj mnie brało, faszerowałam się tabletkami, ale nic nie dało. Ku mojemu zdziwieniu na wadze 66,9 A na śniadanie zjadłam omleta. Dziś na obiad krewetki A w ogóle to dzień dobry ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() lecimy razem, ja też ponad 13 kg mniej A Twoja waga to mój cel do końca roku
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
anulciak
![]() traxx anns no jasne! nawet kiedyś byłyśmy na innym wątku razem, pamiętasz?
|
#4603 | ||
|
Zakorzenienie
|
w tym przedsylwestrowym?
![]() to był mój 1 wątek na wizażu, szkoda że upadł. No, ale ten jest lepszy
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
anns w tym gdzie była też Iza, Narhien, erha, Czerwona Herbata
, anulciak nazwy nie pamiętam
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam w klubie
|
|
|
|
#4607 | |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie spróbowałam kawałek do kawki-pyszniutkie
z mojego przepisu[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43845559]Hej Jednak opłaca się być na warzywkach i nie jeść chleba ![]() Zjadłam śniadanie, później będzie kawa Ale zanim to nastąpi chyba zrobię poranne ćwiczenia, jakoś nie umiem robić sobie przerw bo dzień mi się dłuży [/QUOTE]hej! ![]() extra,że brzuszek płaski-ja też jem mniej chleba,staram się nie jeść na kolację,no i brak słodyczy na tygodniu też działa ![]() Cytat:
![]() cześć! czekamy na relacje co nabyłaś w rossie
|
|
|
|
|
#4608 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie,że masz dziś dobry dzień ![]() z Mel B.robisz tylko brzuch i pośladki? super,że Tż już podpisał kontrakt,wiecie na czym stoicie za ćwiczeniaile przejeżdżam km w te 40 min? Cytat:
hej!lecę zaraz do klubu Cytat:
![]() za spadekCytat:
![]() zdrówka za wagę---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- dzień dobry! ja na śniadanko dziś kanapki razowiec,wędlinka,serek,p omidor i paprykaa teraz wypiłam kawkę i zjadłam kawałek tiramisu
|
|||||
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
|
#4610 | ||
|
Tajka
|
Melduję:
Rozgrzewka około 5 minut ABS 8 minut Arms Workout 10 minut Waist Workout 10 minut Agrafka 15 minut Cool Down około 5 minut Razem, jak prawie zawsze wyszło -> 53 min.Najpierw pobiegałam z psem, potem się rozgrzałam w mieszkaniu i ćwiczenia. Muszę coś dorzucić do każdego treningu, bo taka ilość mnie nie satysfakcjonuje. ![]() Zmykam jeszcze z psem i do pracy Do wieczora kochane.
|
|
#4611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43845559]Hej
Jednak opłaca się być na warzywkach i nie jeść chleba ![]() Zjadłam śniadanie, później będzie kawa Ale zanim to nastąpi chyba zrobię poranne ćwiczenia, jakoś nie umiem robić sobie przerw bo dzień mi się dłuży [/QUOTE]W jakim sensie być na warzywach? moglabys napisać jak wyglądają Twoje jadlospisy? zazdroszczę Ci spadającej wagi Cytat:
![]() Cytat:
wiesz, że bardzo dobrze Cię rozumiem z tą głupia wagą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie cheat meal w kfc musiałam coś zjeść, ale wzięłam tylko sałatkę a później alko i trochę słodyczy ![]() Wszyscy spali jeszcze, więc Was zaczęłam nadrabiać i tak mi zeszło duuuużo czasu ![]() Czas na sniadanko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||||
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu
kfc? wole MC i lody
|
#4613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
Cytat:
(mam u siebie damską siłkę ale lokalizacja mi nie odpowiada). I byłam na tej i tam jest naaaprawdę fajnie I moja przyjaciółka tam chodzi więc mogłybyśmy też chodzić we dwie ![]() pewnie, ale siłka wydaje mi się fajnym rozwiązaniem bo ja jak kończę np w poniedziałki o 10 to mam dużo czasu żeby pojechać i poćwiczyć. ![]() Jak ja dawno nie grałam w monopol ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43845559]Hej Jednak opłaca się być na warzywkach i nie jeść chleba ![]() [/QUOTE] Faaajnie Mój też był płaski ale co z tego skoro gruby ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za rowerek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
czerwona herbata go założyła (jadłam wtedy mniej niż 1000kcal, moja pseudo dietaCytat:
![]() ![]() wróciłam z rossa kupiłam:podkład z Rimmela puder z Rimmela podkład Astor dla koleżanki szminka z Rimmela tusz z Lovely konturówka do oczy z Lovely eyeliner Lovely szampon Alterra odzywka Alterra gdyby nie promocja byłoby po pieniądzach uciekam czytać streszczenia
|
|||||
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do km to już miałam Wam kiedyś pisać ale zapomniałam... nie ma co porównywać przejechanych km. Dlaczego? Jeździłam na kilku rowerkach już i każdy mierzył inaczej. Kiedyś jeździłam na siłowni, i w dni bez siłowni w domu. Rowerek na siłowni mimo, że pedałowałam szybciej pokazywał 1/2 przejchanych km co rowerek w domu (żeby nie było na obu najlżejszy program).W 40 min przejechałam 23km według domowego ale tak jak mówie nijak się to ma z rzeczywistością
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie spadają Wam kilogramy
|
|
|
|
|
#4618 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to za moment bo gotuję pierogi z kapustą i grzybami I sałatkę już zrobiłam ![]() Oj tam I ja mam fałdkę jeszcze
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43848546]
Oj tam I ja mam fałdkę jeszcze [/QUOTE]Spoko, spali się wszystko
|
|
|
|
#4620 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj,raz na jakiś czas można zaszaleć ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

) zrobiłam 10min pośladki i 10min brzuch.
Choć to w sumie żaden wyczyn bo kiedyś jeśli już jadłam to maksymalnie 2 kromki na dzień (z racji jego dostępności
)

a miałam pospać do 12

..
. Muszę się czym prędzej wykurować. Zaraziłam się pewnie od TŻ-ta, bo ostatni tydzień chorował, a ja u niego byłam kilka razy. W sumie już wczoraj mnie brało, faszerowałam się tabletkami, ale nic nie dało. 
zazdroszczę Ci spadającej wagi
wiesz, że bardzo dobrze Cię rozumiem z tą głupia wagą

I moja przyjaciółka tam chodzi więc mogłybyśmy też chodzić we dwie
I sałatkę już zrobiłam