5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-11-22, 18:02   #2461
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Ewi,wiem wiem twoje juz mam wpisane reszte co nie podali upominam szlabym na spacer ale jakos mi sie nie chce...

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

A cisza bo weekend sie zaczyna

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2013-11-22 o 18:02
strongwomen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-22, 18:22   #2462
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Poka¿ wiadomo¶æ
Okaza³o siê, ¿e za ma³o jem i po prostu obni¿y³am sobie przemianê materii. Tylko, ¿e ja ju¿ nie wiem, co ja mam je¶æ, najchêtniej nie jad³abym wcale Od wielu rzeczy mam wzdêcia, chleb (wszelki) i wszystko co pszenne muszê wyeliminowaæ zupe³nie, ograniczyæ nabia³. Z kolei warzywa nie maj± a¿ tylu kcal, ¿eby wyrobiæ moje zapotrzebowanie kaloryczne. A kaszy i kurczaka nie mogê je¶æ codzinnie.

Chyba wszystko muszê odstawiæ lub ograniczyæ, wiêc czy jeszcze cokolwiek mi zosta³o do jedzenia?

Chyba naprawdê d³ugo mnie nie by³o, ja nic nie wiem o ¿adnym Turku, o co chodzi Ali?

Dziekujê Wam za wsparcie. Wy to naprawdê jeste¶cie niezniszczalne
O przyczynie napisa³am wy¿ej.

Brawo

Witam Te¿ zaczyna³am od podobnej wagi i jestem podobnego wzrostu

Uff ju¿ po kole, ale nie by³o ³atwo. Ciekawe czy zda³am!!!
Co to za filmy by³y wczoraj??
Pokolenie mutantów czy jakos takKasiu bo to tak jest-nie mozesz zjesc za ma³o,bo organizm gromadzi co sie da.Ja jak jad³am wszystko ale po³ porcji.Slodycze nawet jad³am.Byol czas ze nie chudlam.Pojechalam na wesele,nawpier... sie za przeproszeniem i myslalam,ze padne w poniedzialek bo waga pokazala mi sporo mniej.Dzis np zrobilam sobie dzien rozpusty i jad³am co chcia³am-nawet paczka,2 pierniki,donata nie wspomne o tych 2 drinkach co sacze terazAle juz od jutra polowa tego ¿arcia.Trzeba jesc,¿eby organizm mial z czego spalac
A ten turek to znowu dzisiaj dzwonil do mnie dziad.Zaprosil mnie na fb i troche popisalismy w jego jezyku i mu sie chyba wydawalo,ze zlapa³ g³upia na ³adna buzieMoze myslal,ze bogata jestem i mam duzo kóz

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Ewi,wiem wiem twoje juz mam wpisane reszte co nie podali upominam szlabym na spacer ale jakos mi sie nie chce...

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

A cisza bo weekend sie zaczyna

ej ej czy weekend czy nie Alina tu zawsze jest
A na mnie verdin tak niestety nie dziala.Kupilam sobie nawet specjalna na przeczyszczenie.Ponoc dobra a moj zadek mnie nawet kiepskim pierdnieciem nie zaszczyci³:P wiec do d..takie czary mary:P

Edytowane przez Lady Ali
Czas edycji: 2013-11-22 o 18:25
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-22, 18:34   #2463
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 879

Martyna w³a¶nie dietetyczka mi to powiedzia³a, bo do niej napisa³am. Nie mam teraz mo¿liwo¶ci do niej pój¶æ. Muszê stopniowo podnosiæ kcal, ale jak mam to robiæ, jak nic nie mogê je¶æ?

Poza tym mam inny problem- nie mam jak, gdzie æwiczyæ. Szkoda mi kasy na si³owniê, jak zobaczy³am ceny za karnet to pad³am. W domu siê wstydzê. I nie wiem, co tu robiæ

Ali w³asnie s³ysza³am o tzw skokach wêglowodanowych, tak jakby daj± rozpêd organizmowi. I fakt, posz³am do rodzinki i siê najad³am, ale na wagê potem nie stanê³am, bo siê ba³am, w ogóle bojê siê tego ustrojstwa jak diabe³ swiêconej wody! Nie wiem czy ju¿ zaczynam ¶wirowaæ, ale mam wra¿enie, ¿e przyty³am. Mo¿e to przez @ które powinnam dostaæ wczoraj, a ci±gle go nie ma

Muszê NA SERIO przy³o¿yc siê do mojego menu

Ali z tym Turkiem to najlepiej wywal go ze znajomych, bêdzie Ci tru³ ty³ek. I zablokuj jego tel w komórce. Albo powiedz ¿e nie masz kóz, to siê sam odczepi

Wysy³am Wam ¶wi±tecznego banana, moj± ostatnio ulubion± emotkê

³o¶ te¿ spoko
Stary 2013-11-22, 19:01   #2464
ewi781
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 935

Nie wiem czy dzisiaj dobrze zrobi³am.W nocy dzisiaj prawie nie spa³am.Rano dopiero wsta³am ok.10
i tak wygl±da³ mój dzieñ.
10,00 ¶niadanie 2 kromki chleba razowego z szynk± i ogórkiem,kawa z mlekiem
14,00 obiad-100 g fileta z kurczaka(podsma¿ony na 1 ³y¿eczce oliwy z oliwek oraz sa³atka z 2 ma³ych pomidorów z cebul±,³y¿k± kukurydzy i pó³ jog.naturalnego + kromka chleba razowego
19,00 kolacja -mleko 300 ml z p³atkami owsianymi plus 5 ¶liwek suszonych.To ugotowane.
Jem musli i p³atki owsiane czasami problemy z wc.Dlatego dzisiaj doda³am ¶liwki suszone.
Czy to by by³o 1200 kcal???????Czy za du¿o?????
ewi781 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-22, 19:59   #2465
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Poka¿ wiadomo¶æ
Martyna w³a¶nie dietetyczka mi to powiedzia³a, bo do niej napisa³am. Nie mam teraz mo¿liwo¶ci do niej pój¶æ. Muszê stopniowo podnosiæ kcal, ale jak mam to robiæ, jak nic nie mogê je¶æ?

Poza tym mam inny problem- nie mam jak, gdzie æwiczyæ. Szkoda mi kasy na si³owniê, jak zobaczy³am ceny za karnet to pad³am. W domu siê wstydzê. I nie wiem, co tu robiæ

Ali w³asnie s³ysza³am o tzw skokach wêglowodanowych, tak jakby daj± rozpêd organizmowi. I fakt, posz³am do rodzinki i siê najad³am, ale na wagê potem nie stanê³am, bo siê ba³am, w ogóle bojê siê tego ustrojstwa jak diabe³ swiêconej wody! Nie wiem czy ju¿ zaczynam ¶wirowaæ, ale mam wra¿enie, ¿e przyty³am. Mo¿e to przez @ które powinnam dostaæ wczoraj, a ci±gle go nie ma

Muszê NA SERIO przy³o¿yc siê do mojego menu

Ali z tym Turkiem to najlepiej wywal go ze znajomych, bêdzie Ci tru³ ty³ek. I zablokuj jego tel w komórce. Albo powiedz ¿e nie masz kóz, to siê sam odczepi

Wysy³am Wam ¶wi±tecznego banana, moj± ostatnio ulubion± emotkê

³o¶ te¿ spoko
banan jest mega zarypisty:P troche mnie przypomina:P a z turasem zrobi³am tak jak piszesz juz wczoraj.dzis tylko sms przyszed³,ze próbowa³ dzwonic:P

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez ewi781 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem czy dzisiaj dobrze zrobi³am.W nocy dzisiaj prawie nie spa³am.Rano dopiero wsta³am ok.10
i tak wygl±da³ mój dzieñ.
10,00 ¶niadanie 2 kromki chleba razowego z szynk± i ogórkiem,kawa z mlekiem
14,00 obiad-100 g fileta z kurczaka(podsma¿ony na 1 ³y¿eczce oliwy z oliwek oraz sa³atka z 2 ma³ych pomidorów z cebul±,³y¿k± kukurydzy i pó³ jog.naturalnego + kromka chleba razowego
19,00 kolacja -mleko 300 ml z p³atkami owsianymi plus 5 ¶liwek suszonych.To ugotowane.
Jem musli i p³atki owsiane czasami problemy z wc.Dlatego dzisiaj doda³am ¶liwki suszone.
Czy to by by³o 1200 kcal???????Czy za du¿o?????
Tylko spojrza³am i pierwsze co sie nasune³o to,¿e za ma³o jesz.Nie mozesz robiæ takich duzych przerw.Zrobisz sobie krzywde tym.musisz zjesc chocia¿ 4 posi³ki.Ja zaczynam od 10 zawsze jedzenie.I o 12 np ju¿ cos przegryzam.Potem obiad,znowu przegryzka i kolacja przed 18.Jak zjesz za ma³o to organizm stwierdzi,¿e czas robiæ zapas i nie bedziesz chudn±æwiem co mowie,bo to ju¿ nie raz przerabia³±m

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
banan jest mega zarypisty:P troche mnie przypomina:P a z turasem zrobi³am tak jak piszesz juz wczoraj.dzis tylko sms przyszed³,ze próbowa³ dzwonic:P

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Tylko spojrza³am i pierwsze co sie nasune³o to,¿e za ma³o jesz.Nie mozesz robiæ takich duzych przerw.Zrobisz sobie krzywde tym.musisz zjesc chocia¿ 4 posi³ki.Ja zaczynam od 10 zawsze jedzenie.I o 12 np ju¿ cos przegryzam.Potem obiad,znowu przegryzka i kolacja przed 18.Jak zjesz za ma³o to organizm stwierdzi,¿e czas robiæ zapas i nie bedziesz chudn±æwiem co mowie,bo to ju¿ nie raz przerabia³±m
A odnosnie tych przerw duzych-jak ja zjem za ma³o na sniadanie np badz zjem za pozno obiad to automatycznie jestem g³odna i zjem wiêcej nizbym zjad³a,gdybym wczesnbiej cos przekasi³a-np jab³ko
Stary 2013-11-22, 20:15   #2466
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Hello hello
Dzisiaj mam dola ...przez t± wagê pieprzona..Martynka wymiary wpisz jak ostatnio. A wagê 103

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Ale jutro ju¿ bêdzie lepiej ...napewno...dietowo ok. Tylko jeszcze muszê pocwiczyc rundke

Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-22, 20:36   #2467
ewi781
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

A odnosnie tych przerw duzych-jak ja zjem za ma³o na sniadanie np badz zjem za pozno obiad to automatycznie jestem g³odna i zjem wiêcej nizbym zjad³a,gdybym wczesnbiej cos przekasi³a-np jab³ko
Dziêki.
Zazwyczaj jem 4 posi³ki ale dzisiaj za pó¿no wsta³am i szwagierki by³y dogadaæ siê ze ¶wiêtami.A normalnie to jem o 8,30/11,00/14,00/19,00

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Ali a to jest z dnia poprzedniego
¦ 2 kromki razowca z ryb±
II ¦ musli z mlekiem
O cycek w papirusie kalafior got.,2 ziemniaki
K owsianka(mleko i 2 ³y¿ki p³atków)

Jak myslisz oki.?? Mi dietetyczka ustalila 1200 kcal.Tak jak ugóry tylko ¿e na kolacje powinnam zje¶æ 1 kanapke a ja owsianke zrobi³am.Dzwonila dzisiaj do mnie i mówi³a ¿e mam je¶æ chleb 2x dzienie.
To jak my¶lisz???

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-11-22, 20:57   #2468
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Dziêki.
Zazwyczaj jem 4 posi³ki ale dzisiaj za pó¿no wsta³am i szwagierki by³y dogadaæ siê ze ¶wiêtami.A normalnie to jem o 8,30/11,00/14,00/19,00

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Ali a to jest z dnia poprzedniego
¦ 2 kromki razowca z ryb±
II ¦ musli z mlekiem
O cycek w papirusie kalafior got.,2 ziemniaki
K owsianka(mleko i 2 ³y¿ki p³atków)

Jak myslisz oki.?? Mi dietetyczka ustalila 1200 kcal.Tak jak ugóry tylko ¿e na kolacje powinnam zje¶æ 1 kanapke a ja owsianke zrobi³am.Dzwonila dzisiaj do mnie i mówi³a ¿e mam je¶æ chleb 2x dzienie.
To jak my¶lisz???
Ja my¶le,¿e menu bardzo dobrze dobrane.Tez mam diete od dietetyczki(kolezanka da³a mi)na 1200 kcal rozlozone.1 kg tygodniowo mniej

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Ja my¶le,¿e menu bardzo dobrze dobrane.Tez mam diete od dietetyczki(kolezanka da³a mi)na 1200 kcal rozlozone.1 kg tygodniowo mniej
w mojej diecie tez wystepuj± wafle ryzowe zamiast chleba.Ale to nie zawsze

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka¿ wiadomo¶æ
Hello hello
Dzisiaj mam dola ...przez t± wagê pieprzona..Martynka wymiary wpisz jak ostatnio. A wagê 103

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Ale jutro ju¿ bêdzie lepiej ...napewno...dietowo ok. Tylko jeszcze muszê pocwiczyc rundke

kasiu nie my¶l o wadze.Bo sie zniecheciszrobisz postepy.Jest okuzbroj siê w cierpliwo¶æ
Stary 2013-11-22, 22:48   #2469
ewi781
Zadomowienie

Ali ja te¿ mam za³o¿one 1 kg na tydzieñ

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Dobranoc dziewczyny
Stary 2013-11-22, 22:59   #2470
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

Cytat:
[
Madzia, witaj nie musisz nie dojadaæ jak zaczniesz je¶æ 5 regularnych ma³ych posi³ków to bêdzie syta. Przyzwyczaisz do tego organizm Dawaj jakie zdj ze ¶lubu bo 2 msc ju¿ minê³y a ja jeszcze nie widzialam
i wracaj do nas to i do diety wrócisz
Kurka, to juz dwa miesi±ce a czas mi minal szybko jak nie wiem, ja Twoich tez nie widzia³am czy¿by co¶ mi umnknê³o? A w koncu przecie¿ mamy tego samego dnia miesiêcznicê:lov e: Przyznajê, ¿e by³ czas ¿e nie zagl±da³am tu, ale kilka spraw zaraz po slubie na nas sie zwali³o i czasu nie bylo na nic. Odsy³am do w±tku suknia marzeñ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post43840846
post 1538 A gdzie ja mogê znale¼æ Twoje? I co z Manni ? wróci³a po slubie czy przepadla?
zmykam dzi¶ spac bo w³a¶nie znajomi od nas wyszli, ale nie martwcie siê- du¿o nie grzeszyli¶my z grzechów g³ownych to chyba tylko majonez z do¶æ ma³ej ilo¶ci
Dobranoc

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-23, 12:34   #2471
Lady Ali
Rozeznanie

Cze¶æ chudzinkiWsta³am dzis uwaga!!!O 9:30!!!Te drinki mnie niezle ulula³y:P
Pjecha³am przed po³udniem na targ,kupili¶my mlodemu buty i ma³ej kapcie.po drodze objazdy,i dluga jazda lewa strona ulicy,bo olej rozlany na dlugiej trasie.fuck.ale dojechalam.
Oczywiscie weekend,mniejszy tu ruch,ale mi to nie przeszkadza moge pisac do siebie samej,ca³kiem dobrze sie ze soba dogadujeWejdziecie potem to bedziecie mia³y co czytaæ:P:P
Stary 2013-11-23, 13:47   #2472
madziullka
Wtajemniczenie

nie jestes tu sama, te¿ tu zagl±dam a tu cisza. Na ¶niadanie dzi¶ racuchy-mojej mamy- oprzeæ sie nie da³o
w pracy dwa posi³ki, ma³a porcja wczorajszej sa³atki (ry¿, pier¶ kurczaka w zio³ach, groszek, papryka i majonez) i musli domowej roboty z jogurtem fruvita.
Gdyby nie te racuchy to by³oby niezle

I pochwalê siê: od tygodnia nie pijê kawy

Stary 2013-11-23, 13:57   #2473
Kasia5891
Raczkowanie

Cze¶æ kobietki
Weekend to i cisza u nas ...normalka
Ja dzi¶ pobudka 5:40 a co tam sobota w koñcu jest heheheheh
Dietowo wzorowo tylko nie æwiczy³am ale nadrobiê wieczorkiem
ALI kobieto Ty to zawsze masz jakie¶ przeboje
A by³am dzi¶ na ryneczku naszym ma³ym a tu firaneczki ....to Kasiunia niewiele my¶l±c kupi³a 3....do pokoju i kuchni i wyda³a tylko 80 z³...Tyle czeka³am a¿ na nich trafiê z tymi firankami i uda³o siê wkoñcu
Mi³ej soboty

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Madziullka wracasz do nas??????????mi³o ciê znów widzieæ
Stary 2013-11-23, 16:13   #2474
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
nie jestes tu sama, te¿ tu zagl±dam a tu cisza. Na ¶niadanie dzi¶ racuchy-mojej mamy- oprzeæ sie nie da³o
w pracy dwa posi³ki, ma³a porcja wczorajszej sa³atki (ry¿, pier¶ kurczaka w zio³ach, groszek, papryka i majonez) i musli domowej roboty z jogurtem fruvita.
Gdyby nie te racuchy to by³oby niezle

I pochwalê siê: od tygodnia nie pijê kawy
brawo MadziuJa ju¿ te¿ d³ugi czas nie pije kawyBodajze od wrzesnia jakosZA to kawe zbozowa 2x dziennie

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Cze¶æ kobietki
Weekend to i cisza u nas ...normalka
Ja dzi¶ pobudka 5:40 a co tam sobota w koñcu jest heheheheh
Dietowo wzorowo tylko nie æwiczy³am ale nadrobiê wieczorkiem
ALI kobieto Ty to zawsze masz jakie¶ przeboje
A by³am dzi¶ na ryneczku naszym ma³ym a tu firaneczki ....to Kasiunia niewiele my¶l±c kupi³a 3....do pokoju i kuchni i wyda³a tylko 80 z³...Tyle czeka³am a¿ na nich trafiê z tymi firankami i uda³o siê wkoñcu
Mi³ej soboty

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Madziullka wracasz do nas??????????mi³o ciê znów widzieæ
ja dzisiaj tez nie cwiczylam.fuck.wypstrykan a jestem z chêciAle do poniedzia³ku siê ogarne:P jedzeniowo nie tak zle,chociaz dupy nie urywa.Ja dzisiaj tez mialam chrapke na firanki ale ze mialam rece pe³ne a samochod dalekooooo zaparkowwany to darowalam sobie
Stary 2013-11-23, 19:37   #2475
ewi781
Zadomowienie

Cze¶æ.
Ja za to w domu by³am i nic nie kupi³am
Sprz±ta³am ,gotowa³am i tak przelecia³ dzieñ.
Dzisiaj
¶ 2 kromki razowca z szynk±,pomidorem,ogórkiem oraz kawa
II ¦ 2 ³y¿ki musli z pó³ jog.nat. do tego pó³ banana oraz czerwona herbata
O 100 g schabu pieczonego bez t³uszczu,2 ziemniaki i broku³ gotowany
K 2 jajka ugotowane,³y¿ka kukurydzy oraz kromka razowca

Dzieñ zaliczony
Stary 2013-11-23, 20:21   #2476
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]Madziullka wracasz do nas??????????mi³o ciê znów widzieæ
A chêtnie co prawda mój zapa³ " odchudzaniowy " jest ró¿ny ale chêtnie tu zagl±dam, najwy¿ej bêd± baty za niezrzucanie kg

Stary 2013-11-23, 22:10   #2477
Lady Ali
Rozeznanie

dobrej nocy babolki moje
Stary 2013-11-24, 09:42   #2478
Lady Ali
Rozeznanie

dzieñ dobrySpa³am dzisiaj do 9:P taki sen przerywany,bo Anna skakala mi po g³owie.W planie dzisiaj wyjazd do mamy na cmentarz,wskocze do pepco oraz odwiedze moja chora siostrê dzieci zostaja z tatu¶kiem
Stary 2013-11-24, 11:31   #2479
Kasia5891
Raczkowanie

Czesc dziewczynki..
My dzi¶ na wyje¼dzie u siostry Daniela w Ko³obrzegu

Sent from my ST21i using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-11-24, 15:29   #2480
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

czesæ kochane

z aktywnoscia forumowa w weekend jak zawsze s³abo, ale ju¿ siê poprawiam m±¿ pojecha³ ju¿ w trase i znowu same...mecz±ce to ale co zrobiæ...

dietowo jak to w weekend do d...py du¿o grzechów, mniej ruchu i piwko

a Wy jak siê trzymacie?
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-24, 18:23   #2481
ewi781
Zadomowienie

Hej.
Ja siê trzymam oki dietowo zero s³odyczy i podjadania
Stary 2013-11-24, 18:54   #2482
simplicity
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 741

Cze¶æ Dziewczyny! Czy mogê do Was do³±czyæ?

Wczoraj wesz³am na wagê po raz pierwszy od baaardzo d³ugiego czasu i skoñczy³o siê to ciê¿k± depresj±. ¯eby ratowaæ swoje dobre samopoczucie uzna³am, ¿e waga k³amie i ¿eby to sobie udowodniæ posz³am do sklepu z ciuchami... Có¿, okaza³o siê, ¿e jest 0:1 dla wagi Pozwoli³am sobie to poprze¿ywaæ przez jaki¶ czas, a potem (to znaczy dzi¶) mi siê to znudzi³o i dla odmiany podjê³am mêsk± decyzjê, ¿e siê wezmê za siebie.
Wczoraj rano wa¿y³am 78 kg, przy wzro¶cie 168 cm (podkre¶lam: to by³o wczoraj! Bo jednak chcia³abym wierzyæ, ¿e dzisiaj wa¿ê mniej co nie zmienia faktu, ¿e muszê siê zabraæ do roboty). Mam bardzo dobre do¶wiadczenia z odchudzania z Wiza¿ankami (jakie¶ 3 lata temu schud³am 14 kg), wiêc ratunku przed utoniêciem we w³asnej osobie szukam w³a¶nie tutaj

Mój plan to M¯WR, ze szczególnym uwzglêdnieniem przepisów stosowanych te lata temu. Chcê te¿ bezwzglêdnie odstawiæ s³odycze i alkohol. Czeka mnie te¿ wizyta u gin (w lipcu zmieni³am tabsy i prawdopodobnie przez nie siê uty³am tak szybko w tak krótkim czasie).

Je¿eli chodzi o cel, to tak po cichutku marzy mi siê 60 kg... Ale na ten moment preferujê bardziejprzyjazn± metodê celu praktycznego. W okolicach drugiej po³owy lutego podpisujê akt notarialny i zaszczycê to wydarzenie swoim pojawieniem siê w mojej ukochanej ma³ej czarnej, któr± mia³am na sobie dos³ownie trzy razy (ostatnio - w czerwcu tego roku), a która jako¶ nie chce siê rozci±gn±æ, ¿eby pomie¶ciæ now± mnie I jeszcze bêdê wygl±daæ w niej tak, ¿e

Mam nadziejê, ¿e mnie przyjmiecie...?

---
Konrad

My

simplicity jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-24, 19:38   #2483
Kasia5891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez simplicity Poka¿ wiadomo¶æ

Wczoraj wesz³am na wagê po raz pierwszy od baaardzo d³ugiego czasu i skoñczy³o siê to ciê¿k± depresj±. ¯eby ratowaæ swoje dobre samopoczucie uzna³am, ¿e waga k³amie i ¿eby to sobie udowodniæ posz³am do sklepu z ciuchami... Có¿, okaza³o siê, ¿e jest 0:1 dla wagi Pozwoli³am sobie to poprze¿ywaæ przez jaki¶ czas, a potem (to znaczy dzi¶) mi siê to znudzi³o i dla odmiany podjê³am mêsk± decyzjê, ¿e siê wezmê za siebie.
Wczoraj rano wa¿y³am 78 kg, przy wzro¶cie 168 cm (podkre¶lam: to by³o wczoraj! Bo jednak chcia³abym wierzyæ, ¿e dzisiaj wa¿ê mniej co nie zmienia faktu, ¿e muszê siê zabraæ do roboty). Mam bardzo dobre do¶wiadczenia z odchudzania z Wiza¿ankami (jakie¶ 3 lata temu schud³am 14 kg), wiêc ratunku przed utoniêciem we w³asnej osobie szukam w³a¶nie tutaj

Mój plan to M¯WR, ze szczególnym uwzglêdnieniem przepisów stosowanych te lata temu. Chcê te¿ bezwzglêdnie odstawiæ s³odycze i alkohol. Czeka mnie te¿ wizyta u gin (w lipcu zmieni³am tabsy i prawdopodobnie przez nie siê uty³am tak szybko w tak krótkim czasie).

Je¿eli chodzi o cel, to tak po cichutku marzy mi siê 60 kg... Ale na ten moment preferujê bardziejprzyjazn± metodê celu praktycznego. W okolicach drugiej po³owy lutego podpisujê akt notarialny i zaszczycê to wydarzenie swoim pojawieniem siê w mojej ukochanej ma³ej czarnej, któr± mia³am na sobie dos³ownie trzy razy (ostatnio - w czerwcu tego roku), a która jako¶ nie chce siê rozci±gn±æ, ¿eby pomie¶ciæ now± mnie I jeszcze bêdê wygl±daæ w niej tak, ¿e

Witaj
Zapraszamy

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
czesæ kochane

z aktywnoscia forumowa w weekend jak zawsze s³abo, ale ju¿ siê poprawiam m±¿ pojecha³ ju¿ w trase i znowu same...mecz±ce to ale co zrobiæ...

a Wy jak siê trzymacie?
U mnie ¶rednio dzisiaj z diet± ale by³am w go¶ciach i pozwoli³am sobie na kawa³ek ciasta ...aaaa coo tam
Mój najczarniejszy scenariusz siê sprawdzi³ i mój m±¿ wyje¿dza we wtorek wróci na ¶wiêta .....
Nie æwiczy³am dzisiaj ju¿ nie mam ochoty
Stary 2013-11-24, 20:30   #2484
TysiaBB1989
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 787

a¿ mi wstyd nie mam metra ani wagi w domu.... muszê dopiero kupiæ ale by³am u T¯ i mi pozwoli³ siê zmierzyæ i zwa¿yæ

wiêc tak :
waga: 76,5kg
wzrost 163 ( ca³e ¿ycie my¶la³am ¿e 160 )
nie wiem dok³adnie jakie miary trzeba ale tak : biust - 103; pod biustem - 88; brzuch na wysoko¶ci pêpka - 100; biodra - 104 , pod pupa - 105; udo-64;

próbuje zrzuciæ z wagi ju¿ od czerwca ale w ogóle waga ani drgnie...
- przesta³am je¶æ s³odycze i fast foody
- zaczê³am æwiczyæ - biega³am , jakie¶ æwiczenia w domu -
ale niestety po braku efektów w tak d³ugim czasie siê za³ama³am
i teraz w listopadzie sobie troszkê popu¶ci³am.

mój cel to : ok 60 kg do pa¼dziernika
i najbardziej mi zale¿y aby zej¶æ z cm z brzucha , pasa i ud.
TysiaBB1989 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-24, 20:57   #2485
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez simplicity Poka¿ wiadomo¶æ

witajSerdecznie zapraszamyu¶mia³am siê czytaj±c Twój postMam wra¿enie,¿e jeste¶ pozytywnie nastawion± do ¿ycia osóbk±I nawet nie tak daleko od siebie mieszkamy:P

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Poka¿ wiadomo¶æ
a¿ mi wstyd nie mam metra ani wagi w domu.... muszê dopiero kupiæ ale by³am u T¯ i mi pozwoli³ siê zmierzyæ i zwa¿yæ

wiêc tak :
waga: 76,5kg
wzrost 163 ( ca³e ¿ycie my¶la³am ¿e 160 )
nie wiem dok³adnie jakie miary trzeba ale tak : biust - 103; pod biustem - 88; brzuch na wysoko¶ci pêpka - 100; biodra - 104 , pod pupa - 105; udo-64;

próbuje zrzuciæ z wagi ju¿ od czerwca ale w ogóle waga ani drgnie...
- przesta³am je¶æ s³odycze i fast foody
- zaczê³am æwiczyæ - biega³am , jakie¶ æwiczenia w domu -
ale niestety po braku efektów w tak d³ugim czasie siê za³ama³am
i teraz w listopadzie sobie troszkê popu¶ci³am.

mój cel to : ok 60 kg do pa¼dziernika
i najbardziej mi zale¿y aby zej¶æ z cm z brzucha , pasa i ud.
polecam ci mel b cwiczenia.My tutaj bardzo na nich skorzysta³y¶myja to mam 159 nawet wzrostu,a w dowodzie 160

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Hej.
Ja siê trzymam oki dietowo zero s³odyczy i podjadania
jestem dumna

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
czesæ kochane

a Wy jak siê trzymacie?
u mnie dieta i kwiczy:P Ale nie martwie sieod jutra spinam zadek

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Ciekawe jak tam nasza imprezowiczka:sba nan:
Stary 2013-11-25, 07:21   #2486
Kasia5891
Raczkowanie

Czesc kochane
U mnie dzi¶ mrozny poranek bbrrrr
Zaczynamy nowy tydzieñ walki o now± siebie .....nie poddamy siê o nie nie.....
dup..w troki i do roboty....
p:p

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Poæwiczy³am prawie 20 minut dopóki dziecko ¶pi ....
Stary 2013-11-25, 09:01   #2487
malutka_ziutka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

hej laseczki
na pocz±tku przepraszam ¿e sie nie odzywa³am ale po prostu nie mia³am jak. Zajêæ mi siê nawali³o z ka¿dej strony i nie mia³am kiedy pisaæ. Pisa³am wam ¿e idziemy na zabawê andrzejkow±- i poszli¶my. Pozna³am sympatycznych ludzi i naprawdê dobrze sie bawi³am. Muszê was koniecznie nadrobiæ w czytaniu...
Martynko moje wymiary nie uleg³y nawet najmniejszej zmianie, waga tak samo
Buziaki kochane mi³ego dnia wszystkim ¿yczê
malutka_ziutka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-25, 09:47   #2488
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Czesc kochane
U mnie dzi¶ mrozny poranek bbrrrr
Zaczynamy nowy tydzieñ walki o now± siebie .....nie poddamy siê o nie nie.....
dup..w troki i do roboty....
p:p

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Poæwiczy³am prawie 20 minut dopóki dziecko ¶pi ....
dok³±dnie.Dupy w troki,bierzmy sie do roboty
Zamowilam sobie koronkowa sukienkê i kusi mnie jeszcze jakas zamowic
Stary 2013-11-25, 16:34   #2489
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen

Jestem zalamana... Zle mi... Wejde jak kamil pojdzie spac.

Stary 2013-11-25, 16:35   #2490
Lady Ali
Rozeznanie

dobry wieczór moje mi³e.A tu widzê pustoMusze ratowaæ nasza reputacjê:P wiec napisze,¿e u mnie jedzeniowo ok.Kupilam sobie fajne spodenki i bede cwiczyc zaraz.W³asnie mnie ¶wiadkowie Jehowych odwiedzili.Bog mi swiadkiem,¿e nie jestem zadna rasistka jesli chodzi pochodzenie ani o wiare,ale jak widzê ich jak ³a¿a po cha³upach i ciagaja za soba dzieciaki to mnie szlag trafia,krew nag³a zalewa.Niech sobie wierz± ale nie zmuszaja innych do wys³uchiwania tych wszystkich ☠☠☠☠☠☠☠ jakimi racza zazwyczaj.Ja nie chodze do ko¶cio³a,ani nic,ale w Boga wierze.Taki typ czlowiekaNastepn ym razem pogonie w cholere

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Jestem zalamana... Zle mi... Wejde jak kamil pojdzie spac.

co siê dzieje s³oñce??
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.