|
|
#331 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Hejka!
Cytat:
cuuudnie! to ja sie nie pokaze w takim razie bo przy Bokeh to bede wygladac jak ćwok ![]() Cytat:
fajnie ze juz zdrowiejecie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wstal, raczkowal, siedzial ![]() Cytat:
![]() a fota gdzie? ![]()
|
||||||||
|
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
upiekłam pierniczki
|
|
|
|
#333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fewciu a jest jakiś dolny próg, żeby dostać tą ulgę na dziecko??? ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Fewciu a jest jakiś dolny próg, żeby dostać tą ulgę na dziecko??? sorki ze tak brzydko pisz1`12e ale paulina co roaz mi `cos wciska.... |
||
|
|
|
#334 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
my już po jednych gościach. Hania dostała od kuzynki szczeniaczka kiwaczka, ale nie jest nim za bardzo zainteresowana zaraz kąpiel i czekamy na kolejnych![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a skoro jest sto pytań do Black to ja też mam Jaki podkład polecasz dla tłustej, świecącej się cery?
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-11-23 o 18:49 |
|||||||||
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Misiael, Revlon Colorstay dla cery tłustej i mieszanej. Do tego puder (bo to ważniejsza sprawa) Anti Shine firmy Kryolan. Mat zachowany na długi, długi czas.
Nie jest to najmniejszy wydatek, bo podkład kosztuje na internecie od 25zł + przesyłka, a puder około 50zł, ale starczają na długo i są dobre.W ogóle Bokeh -
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-11-23 o 19:08 |
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w sumie male potrzeby kosmetyczne, bo na codzien szkoda mi czasu, zeby sie tapetowac, ale od wielkiego dzwonu przydaloby sie cos miec ![]() U mnie tez dzis pracujacy dzien: - ugotowalam 4 obiadki dla Kubusia, - zrobilam gigantyczne zakupy, - odkurzylam, - umylam podloge, - zrobilam dwa obiady: dla siebie i TZ, - obejrzalam 3 odcinki Zbuntowanego ![]() - bylismy na spacerku z Kuba, - wizaz nadrobiony ![]() - zrobilam druga partie gruszek do sloikow.
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#338 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja siostra była twarzą Hebe w tamtym roku https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Cytat:
![]() Na pewno się przyda! Cytat:
|
||||
|
|
|
#339 |
|
Wtajemniczenie
|
a Black jeszcze mi powiedz mi proszę jakim pędzlem czy czymś nakładac taki puder
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Misiael, puder czy podkład?
Masz pędzle w Rossmannie, bardzo fajne, niezbyt drogie - do pudru: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html oraz do podkładu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ing-brush.html Nawijko, dla mnie Revlon to podkład nr 1, ale lubię testować inne rzeczy, dlatego chwilowo zmieniam go na Wake Me Up.
|
|
|
|
#341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję mam już prezent dla siebie na mikołaja
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was kochane po dniu pełnym wrażeń,ale dzień uważam za udany
![]() Jakże bym mogła przejść obojętnie obok rossmanna i takiej promocji? No nie dało się Tak naprawdę poszłam po eyliner i jakiś trwały błyszczyk/szminke. Kupiłam eyeliner,korektor,lakier do paznokci,dwa błyszczyki i szampon arganowy 8 w 1 (to akurat nie w promocji ale gdzieś mi się kiedyś spodobał na blogu). Iiii szczerze mówiąc TAK NAPRAWDĘ potrzebny był mi tylko eyeliner![]() Potem jeszcze było mi mało kosmetyków i kupiłam krem do stóp w netto i żel do higieny int. i żel do mycia twarzy w lidlu ![]() Przesadziłam,grubo ![]() No ale to nie koniec później wpadłam w wir kupowania zabawekCo mąż nie mógł mnie znaleźć w sklepie to byłam zawsze przy zabawkach Kupiłam chrześnicy zestaw sklepowy-kasę fiskalną z takim mikrofonem i skanerem(nie prowizorka) Nawet są karty kredytowe i kosz pełen zakupów. Fajne,jestem zadowolona tym bardziej że kupiłam to 30% taniej Pooootem kupiłam Oskarowi bączka który świeci i gra (urwał już głowę klaunowi ),książkę z wierszykami które czyta Pani i piłeczke taką gumową świecącą. Do tego kupiłam mu kolejny niekapek ale tym razem to był strzał w dziesiątkę i bardzo go polubił. Elegancko z niego pijeTak właśnie w dużym skrócie wyglądał mój dzień ![]() Dziewczyny (bo pytałyście) tytuł horroru OBECNOŚĆ
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Karkowki? ![]()
|
|
|
|
|
#346 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() ooo a do kiedy jest ta promocja w rossie? koniecznie musze zagladnac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
My już po imprezce, Antoss był tak padniety że zjadł butle i od razu usnął..
O a to my... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-11-23 o 20:58 |
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a lekarka to jakaś fanatyczja czy jak mój szwagier ma teraz łupież różowy - może go jej podesłąć ? ![]()
|
|
#349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale elegancik z Antonia! Cytat:
|
||
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
BOKEHHHH ślicznie-chyba się zakochałam
![]() ![]() jak ja bym chciala mieć taki kolor![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#351 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
buhahha ![]() Cytat:
NO WŁAŚNIE dziewczyny macie jakies dobre rady, kosmetyki co do pielegnacji lokow???????? Cytat:
wspolczuje
|
|
#352 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej hej
dziecie mi dzisiaj wstało po pięknie przespanej nocy (tylko jedno picianko) o 7,30, drzemka 12,00-14,25 (wyfewciowałam w tym czasie bez mała cały dom) i padł o 19,30 ale to chyba z wrażenia po dwugodzinnej wizycie rodziciela a ja mam desperadosa ![]() sie rilaksuje, ponadrabiałam i cytuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo sie ciesze z Waszego udanego wieczoru |
||
|
|
|
#353 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() LADY, nie zacytowało mi- super, ze wreszcie Piotrus przespał nocke ![]() no pięknie, pięknie sie zaczyna Cytat:
o zesz kurna, ale z Ciebie laska Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#354 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdjęc 4 bo zrobił po jednym na prawą, lewą stronę górę i dół Za mobilność EwyI daj koniecznie foty swoich dzieł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cudnie ![]() Cytat:
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
Ufff ale zescie zaszaaly ;> ale jestem na biezaco
![]() Bokeh slicznie wygladasz! Insolito ja tez w pierwszych tygodniach ciazy mialam zdjecie robione, jak sie okazalo, ze mam fasolke w btprzuchu to myslalam, ze wszystkie wlosy sobie z glowy wyrwe. Misiael pisalas ostatnio, że maszwozek mutsego, ja tez mam i coraz gorzej mi sie z nim wspolpracuje, ale kurna w czasie przeprowadzki gdzies sie nam paragon zapodzial i nie da rady z nim do reklamacji Lady ogromnie Ci zazdroszcze przespanej nocki, wychodz na to, ze sama na nocnym polu walki zostalam, czy u nas to sie tez kiedys unormuje??? ![]() U nas maly nadal goraczkuje, podaje mu pedicamol i to niby zbija na kilka godzin temperature, ale po 4 godzinach znowu wzrost, noce jeszcze wieksza masakra, bo dziecko wogole nieodladalne tylko raczki lub cycus ale dzisiaj nam dziadki duzo pomogly w ciagu dnia zajmowali sie bablem, a my troche moglismy despac.
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś mnie pytal,przepraszam nie pamiętam kto
Nie ma dolnego limitu aby uzyskać ulgę na dziecko. Jedynie musi być na tyle wysoki dochód,aby wystarczyło podatku.Ciężki dzień za nami. Mnóstwo złych wiadomości. Buziaki dla Was! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze tak ni z gruchy ni z pietruchy wpadam z pytaniem - czy macie moze szczeniaczka-uczniaczka? Tz sie napalil strasznie, zeby malej kupic, bo dzisiaj macali w sklepie (ja na uczelni).
Warto? |
|
|
|
#359 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Debrah skoro jetes, to znowu cie troche pomecze, jak juz bedziesz miala mnie dosyc to powiedz ![]() Moglabys mi powiedziec o co chodzi z integracja sensoryczna i w czym taki specjalista moglby nam pomoc? ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#360 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ellmi, takie body są i w hm (http://www.hm.com/pl/product/14223?article=14223-B) i w reserved ( http://www.reserved.com/pl/pl/kids/b...-size-62-86-cm) Też się nad nimi zastanawiam, w sumie można je ubrać w święta i na urodzinki i sesję zdjęciową będziemy robić z okazji roczku Może się skuszę A ja jednak nie kpiłam tej marynarki co ją na tablicy znalazłaś, przemyślałam, że 74 jednak mała do świat będzie, tak więc jakbyś gdzieś jeszcze widziała to proszę o info
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-11-23 o 21:56 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

Z tym że lekarka stwierdziła że jeszcze nigdy nie widziała tak potężnego wysypu bostonki, była prawdziwie zafascynowana :-) I pełna żalu że nie dałam rady dotrzeć do przychodni w tej najgorszej fazie, mówi że chyba wszyscy lekarze by się zlecieli oglądać...
mam takiego niechcieja że szok, dobrze że moim mężem nie jest TŻbokeh bo by mnie zrugał ostro

ale chyba postanowil wstac
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie jest to najmniejszy wydatek, bo podkład kosztuje na internecie od 25zł + przesyłka, a puder około 50zł, ale starczają na długo i są dobre.

mam już prezent dla siebie na mikołaja