|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Ale senna jestem, masakra. Za pol godziny wychodze z firmy i jedziemy z Tzetem do mojej mamy obgadac kwestie wigilii.
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
||
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
I już po wizycie u teściowej, normalnie jak słyszę co teściowa mówi o tej siostrze TŻ to mam ochotę krzyczeć, i w ogóle - działa mi na nerwy. Zapowiedziałam że 8 grudnia, na żaden roczek się nie wybieram, jak TŻ zapytał dlaczego - po prostu nikt mnie nie będzie obrażał, i mojego dziecka!! Mniejsza z tym już.. Nie będę się denerwować.. Ja tylko na chwilę, czy któraś z dziewczyn byłaby zainteresowana kupnem używanych spodniami ciążowymi H&M z pasem ciążowym rozm. 38.
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() teraz padam na twarz, odpoczywam, a jeszcze mężowi będę musiała obiad przyszykować, a nie chce mi się już ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swojego też zgłosiłam do testowania i się nie załapał A jak były te depilatory z brauna, to też się zgłaszałam i nic...
|
|
|
#1596 | |||||
|
Zadomowienie
|
Selenti dobrze ze dziś juz lepiej;-)
Też chcę mieć taki poród jak Nemesis:-D Przy każdym opisie porodu płacze;-) Cytat:
Cytat:
To super Cytat:
rozwalił mnie moment o tzcie, kobieta rodzi i z nią wszystko ok, wszystko przetrwa a facetom wiecznie słabo. Jak widziałam kilka godzin po porodzie moja siostrę, to ona piękna, zadowolona a jej mąż blady i wyglądał jakby to on rodzil...Tak jak mojemu mężowi, już zapowiedział że w sobotę nigdzie nie idziemy, pyszna kolacja i film. ... Ja posiedzę z wami;-) Cytat:
Cytat:
Edytowane przez pomarancza24 Czas edycji: 2013-11-23 o 17:46 |
|||||
|
|
|
#1597 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w staraczkowym śmieją się, że wygląda jak zgłodniała szyjka macicy w trakcie owulacji ![]() Cytat:
mojego bym tak pięknie nie opisała, chociaż wiadomo mogło być gorzej, bo z komplikacjami.Cytat:
![]() nie wymusił na Ciebie pomocy czasem? wiesz w końcu siedzisz jak darmozjad i nic nie robisz ![]() mój synuś też go lubi ![]() Cytat:
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Carmena, ten Twój robak z avatarka mnie hipnotyzuje
Byłam na krótkim spacerku po chlebek... powietrze fajne, w miarę ciepło... szkoda, że za każdym rogiem pełno żuli, bo chętnie bym sobie pospacerowała trochę... kiedyś uwielbiałam chodzić nocą... a teraz się po prostu boję
|
|
|
#1600 | |
|
Zadomowienie
|
Jestem!
![]() Niestety nie udało Nam się dotrzeć na świąteczny jarmark, bo deszcz się rozpadał, więc zostałyśmy z Misią w CH. Też długo nie wytrzymałyśmy, bo ludzi tyle, że nie było jak cokolwiek pooglądać. Niecierpię CH w weekendy!!! Teraz Misia już padła, a ja siedzę sama w domu Cytat:
![]() Co do chodzenia w nocy, to na studiach pracowałam w knajpie na wrocławskim rynku. Kilka razy w tygodniu wracałam autobusem sama!!! w środku nocy! Uwielbiałam tą pracę i do tej pory się zastanawiam jakim cudem nic mi się nigdy nie stało Teraz w życiu bym się tego nie podjęła
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, my dzisiaj byliśmy cały dzień w Poznaniu. Najpierw zaliczyłam fryzjera w końcu, potem pojechaliśmy na jakieś zakupy świąteczne i jakiś obiad, później byliśmy zobaczyć nowe CH w Poznaniu
kupiliśmy parę prezentów: dla mojej mamy, dla teściowej, dla siostrzeńców Macieja a ja sobie kupiłąm podkład revlon a potem spotkaliśmy się ze znajomymi Wróciłam mega głodna i wciągnęłam już 4 mandarynki... jeszcze 2 zostały w domu i teraz leżą i kuszą ![]() Zaraz spróbuję Was nadrobić, mam nadzieję, ze mi się to uda ![]() Miłego wieczora ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Czytałam opis porodu Nemosek i mnie dziewczyna zadziwiła, że tyle w domu wytrzymała ![]() Co do kreski na brzuchu to mi jeszcze nie zniknęła po Hani, więc mam ![]() Nikii bardzo się cieszę, że dzisiaj się czujesz lepiej Magdi i jak ugotowałaś ogórkową? Bo ja właśnie się dowiedziałam, że moja mamusia zrobiła więc jutro zjem ![]() I gratuluję cudownych ruchów! Selenity bardzo się cieszę, że dzisiaj już lepiej uffff… czytałam i czytałam i czekałam na wiadomość od Ciebie jak się czujesz dzisiaj na szczęście już jest znaczna poprawa Coodmalina – zdrówka dla Ziuta Lucynka to super, gratuluję udanej wizyty Gosius się nie denerwuj, nie myśl o tym i już
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wcześniej sie juz zastanawialam nad Kacperkiem, ale po kulku odcinkach upewniłm sie, że to jest "to "
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#1603 |
|
Zadomowienie
|
mogę dopisać sie do wątku?
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się do was zajrzeć na chwilkę... Nie będę nadrabiała...
Widziałam że Lucynce udała się wizyta ![]() Dzień miałam ogólnie w porządku, ale jego koniec mnie załamał. Odkąd mieszkamy z rodzicami już prawie 2 lata kontakty z moją mama między nami są różne. Niestety nie działam tak jak ona, mam inne priorytety no i ona pewnych rzeczy nie rozumie. Dziś mnie hasłem zaskoczyła nawet nie chce mi się cytować... Ja tylko spokojnie odpowiedziałam że Nie wiem co mam jej odpowiedzieć. A ona zbulwersowana odpowiedziała że to miał być żart... ja nie lubie żartować z pewnych spraw... Trzasnęła drzwiami powiedziała że do mnie lepiej się nie odzywać, nakręciła sie... Poszłam spokojnie do jej pokoju chciałam wytłumaczyć co mi się nie spodobało, dlaczego nie potraktowałam tego jak żart... No ale ona już była na maxa nakręcona... I ogólnie kazała mi wyjść z jej pokoju (pierwszy raz mnie z niego wyrzuciła) ![]() Mam taki niesmak i zastanawiam się jak powinnam się zachować... Ale nie czuje się winna, chciałam z nią na spokojnie pogadać wytłumaczyć... Nie dało się. Teraz mnie czeka kilka dni tzw cichych dni... czasem jak czytam jakie wy macie kontakty z mamami to wydaje mi się że tylko ja nie potrafie się ze swoją dogadać, aż mi się płakać chce
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
witam się wieczornie, wpadłam tylko na chwilę. "Przeleciałam Was na szybko" ale jakoś nie mam siły odpisywać i cytować... Dziś mój bąbel dał mi troszkę popalić, spać po południu nie chciał ale po długim płaczu wkoncu zasnął, teraz tez nie dawno arie operową odwalił i patrzy na bajkę. Mnie strasznie głowa dziś bolała, tz posprzatal, zrobił obiad, pranie, kolacje Ja zmykam. Coś mnie tak dziwnie tli w oczach i ta głowa................
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka współczuję
![]() pomagałam tesciowej w wyrzucaniu starych bubli z szafy, wiecie jakies stare przybrania świec od chrztu, stare książki do testów na prawko, stare kosmetyki, tam jest wszystko dobrze, że jeszcze chce się tego pozbyć, a nie będzie z powrotem chomikować na "nowym" miejscu teść już poszedł
|
|
|
|
#1607 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny z powodu dalszego braku kompa nie odp. Ale czytam.
Ja z szybkim pytaniem , czy tez nie dajecie rady tyle chodzic co wczesniej? Ja po dluzszym spacerku musze siadac bo prawie mdleje i dusze sie. |
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Sylvunia
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
No ja z nią mieszkam więc nie mogę się ciągle zastanawiać czy tym razem odpowiednio zareagowałam... Bez sensu... Fajnie że teściowie sie już przenoszą
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh mój też ledwo się trzymał nawet po drzemce w dzień ![]() Wow to długo masz ![]() Witaj Napisz coś o sobie ![]() Cytat:
![]() Mój też sie buntuje jeszcze nie śpi siedziałam z nim godzinę teraz Tż śpiewa mu aaa kotki dwa mały Oliś pójdzie spać a Olaf mu odpowiada tak ![]() No my po gościach, chętne na ciasto? Bo nie wszystko się uadło wydać, a nam długo schodzi ![]() Mała dzięki ![]()
|
|
#1610 |
|
Zadomowienie
|
Wiec tak - to moja druga ciąża
obecnie 8 tydz i 3 dni.Bedzie CC ustalona na 18 czerwca czyli dwa tyg przed terminem bo termin wypadal by na 5 lipca.Mezatka oczywiście od wieków hehe mam juz 11 letnia córę.obecna ciąża planowana oczywiście,tylko teraz sie dziwie czemu tyle z tym zwlekalam...Biorę luteine od 5 tyg - zalecił lekarz tak dla bezpieczeństwa.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja tak na szybko. Z telefonu odpisuje ale wszystko nadrobilam. Słuchajcie zrobiłam dziś głupote. Nadrobilam się piwka owocowego 2.5 procenta miały ale. Tylko dwa łyczki. Siedzimy właśnie. Na imieninach u teścia zagladne później. Buziaki
|
|
|
|
#1612 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ugotowałam ...cały gar! Będziemy jeść ze trzy dni Pycha ![]() Pewnie, że możesz Witaj Cytat:
Nie przejmuj się - minie Jej, a Tobie nie wolno się stresować Cytat:
![]() Cytat:
Rzuć kawałkiem Idę do wanny - później jeszcze zajrzę
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
MAGDI mama moja ma czasem naapady zlosci. Ale ostatnio jakby rzadziej az do dzis... smutno mi przez nia... fakt przejdzie jej napewno tylko ile to bedzie frwalo... przepraszam ze was tak mecze...
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1614 | ||
|
Rozeznanie
|
A ta kreska to taka pionowa wzdłuż pepka? Czy każda kobieta ją bedzie miała?
Cytat:
Cześć, jak się czujesz? Cytat:
oj tylko 2 łyki wzięłaś, nie schizuj się :P |
||
|
|
|
#1615 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Gosius jest to owszem Twoja decyzja , ale z jednej strony co jest winne dziecko??
Pomarańcza ja i tak jestem dumna z TŻ że tyle wytrzymał, bo on nie przepada za krwią itp. :P Carmena a ja nie wiem dlaczego ale mnie ten robaczek z avatarka jakoś denerwuje ![]() Sylvuniaa84 witaj Justyna daj dzisiaj spokój i spróbuj jutro pogadać na spokojnie z mamą Ja nie mam z moją zbytnio dobrego kontaktu , jakoś nie wiem o czym z nią rozmawiać. Za dużo złych rzeczy mi czasem robiła swoimi tekstami itp.Anulka powiem że też się szybciej męczę ![]() Janeczka niby „przeleciałaś” a ja nic nie poczułam ja po południowej drzemce dostałam takiego powera że posprzątałam generalnie sypialnię ![]() Cieszę się że podobał Wam się mój opis porodu ![]() Co do chodzenie nocą to z centrum miasta do mnie idzie się lasem gdzie nie ma latarni i chodząc jeszcze do gimnazjum i liceum to nie bałam się tak wracać, ale z wiekiem już się boję i sama bym nie poszła. Swoją drogą miałam kiedyś taką sytuację że szłam tym lasem w zimie lewą stroną i nagle tak jakby jakiś głos mówił mi "przejdź na druga stronę" więc przeszłam i wiecie co?? w miejscu w którym bym była jakbym została po tej lewej stronie to na głowę spadłby mi gruby konar drzewa. Oskar też miał być Kacprem Ale tak ma na drugie
|
|
|
|
#1617 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
nadrobiłam Was ![]() ale mnie dziś mężul wkurzył, głowa mnie cały dzień bolała, Iga marudna , do tego spać nie chciała w ogóle dziś, więc myślałam że on się trochę nią zajmie dziś, a on sobie na mecz pojechał w dodatku w godzinach gdy Ige trzeba kąpać i położyć spać. Wnerwił mnie. co do kreski na brzuchu, ja nie mam bo i z Igą mi poźno wyszła, ale za to długo się utrzymywała ![]() obejrze mam talent do końca i idę chyba spać, bo dzisiejsza nocka była straszna, chyba każdą godzinę na zegarze widziałam |
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Seleniti a jak tam mama TŻ cieszy się już bardziej z wnuka ? No i czy tata TŻ już wie??
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
NIKI, EMILIA moja mama menopauze ma juz za soba... ja staralam sie juz nie raz ugryzc w jezyk... no a dzis nie potraktowalam jej tekstu jak zart i buch... mega problem i krzyk...
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- NIKI awatat carmen tez mnie drazni;D Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1620 |
|
Raczkowanie
|
Dwa lyczki to nic wielkiego,choć ja w ciąży strasznie bałam się nawet lyczka...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

mam takie ciągoty na słodkie, że szok! Ramona co za ciacho nam upiekłaś? 

Mniejsza z tym już.. Nie będę się denerwować..

mojego bym tak pięknie nie opisała, chociaż wiadomo mogło być gorzej, bo z komplikacjami.