|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X
Mimo że kupiłam puder Manhattan to mnie kusi dalej puder sypki z clinique. :sciana:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wynika to po części pewnie z tego, że zupełnie zmieniły mi się preferencje kolorystyczne - długo używałam stonowanych, przybrudzonych kolorów, takich "smutnych" a przekonałam się do kolorów soczystych i żywych
|
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
a ja nic nie kupiłam w Rssmannie
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Rossie nie ma kosmetykow Eveline
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już za tydzień sobie pobuszuje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam straszna niechec do kupowania kosmetykow,nie poznaje siebie. Nie mam ochoty korzystac z zadnych ofert i promocji.
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam buty na zimę, w zasadzie tak na siłę. Wszędzie to samo, same ćwieki albo nity, a jak buty nie mają takich "ozdób" to wyglądają jak cholewiaki. Zużylam żel pod prysznic i kulkę Nivea. Do końca miesiąca powinnam zużyć jeszcze 2 rzeczy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-11-23 o 14:16 |
|
|
|
|
#3728 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Kupiłam lakier Wibo Glitters Matte, dostałam:
1. Lakier do włosów Taft 2. Puder Lovely - niby rozświetlający, ale na szczęście drobiny nie są nachalne 3. Cienie do powiek Lovely 4. Złoty lakier Lovely 6. Trymer do brw FYB 7. Kredka do oczu Max Factor 8. Eyeliner Bourjois 9. Tusz do rzęs Miss Sporty 10. Tusz do rzęs Rimmel |
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie promo w Rossku nie ciągnie, bo nic z kolorówki nie jest mi potrzebne
|
|
|
|
#3730 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
witam się po przerwie i od razu przyznaję się do szaleństw w Rossmannie
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam tylko jedną pomadkę- i jest nią pomadka nawilżająca
|
|
|
|
#3732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sporo... Cytat:
Nie lubisz malować ust?Poszła maseczka do twarzy BingoSpa. Złożyłam zamówienie z YR dla kremów dla mamy. Wzięłam dla niej też świąteczny żel pod prysznic i tusz. Dla siebie wzięłam potrzebną dwufazę i peeling do stóp, a z zachcianek mleczko do ciała czekoladowo-pistacjowe. Chcę jeszcze złożyć drugie zamówienie dla perfum dla TŻ-a, ale to na początku grudnia, żeby nie brać tych samych prezentów. |
||
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o tym zapominam.
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądzę
Szminki w żywych kolorach zaczęłam kupować przed ciążą.
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
A propo pomadek. Możecie polecić coś kolorowego ale z funkcją pielęgnacyjną? Bo na przykład od pomadek Oriflame wysychają mi usta.
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
Średnio...tzn. mało który kosmetyk do ust mnie satysfakcjonuje
Tak naprawdę do tej pory jedynie błyszczyki Sexy Pulp z YR oraz jeden z Clinique, ale miałam go lata świetlne temu, że nawet nie pamiętam nazwy Szminki za każdym razem jak kupowałam to po 1-2 użyciach dawałam komuś. Nie lubię jakoś pomadek. Poza tym mam wąskie usta i nie podobają mi się one z nałożoną pomadką. Wczoraj kupiłam błyszczyk z Astora i zapowiada się całkiem całkiem. Błyszczyków mam obecnie 4![]() Ponoć Chubby sticks z Clinique są świetne |
|
|
|
#3737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ostatnio coraz częściej o tym pamiętam.A no chyba że tak Myślałam, że teraz Cię nagle wzięło.Cytat:
Z tych, co używam, w porządku są np. Avon Glazewear i L’Oreal Rouge Caresse.Cytat:
Zapomniałam, że jesteś fanką Sexy Pulp
|
|||
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem, miałam już 4 błyszczyki SP w 3 odcieniach i tylko jeden mi nie odpowiadał
A tak na marginesie, to mam odwyk od YR. Nic mnie nie kusi od paru miesięcy, ale może kupię na silę coś drobnego, żeby dostac misia dla dzieciaków
|
|
|
|
#3739 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
No to ja się spowiadam
![]() nie chciałam wogóle iść do rossmana, mam tam wiecznie nie po drodze. Ale dziś pojechałam do CH żeby odebrać koszulkę w diversie za punkty z pepsi. oczywiście okazało się, że koszulek już nie ma i nie będzie. lekko się wkurzyłam a że obok diversa jest ross, to wlazłam. Kupiłam:potrzebne: * liner w słoiczku manhattan - potrzebny niepotrzebne: * odzywka alterra granat - zupełnie niepotrzebna, mam pierdyliard odżywek * lovely kawior do paznokci - nie mam co prawda kawioru, ale mnostwo innych glupot do paznokci, nie potrzebowalam kolejnej * lovely lakier baltic sand niebieski - niepotrzebny kompletnie (ale jest ładny, właśnie nim przed chwilą pomalowałam paznokcie) ![]() * puder l'oreala ten przypominający prasowane meteorki ) ![]() poza tym kupiłam 2 tusze do rzęs, loreala false lash wings i rimmela volume flash. potrzebowałam tuszu, ale jeden by mi wystarczył Tego rimmela wzięłam, bo pamiętam, że używałam go w LO i był moim KWC, zobaczę, czy dalej jest OK.
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam swój bilans listopadowy.
Zakupy: 1) Balsam ujędrniający do ciała 2) żel pod prysznic c-thru 3) żel pod prysznic c-thru 4) kremowe mydło z jedwabiem Ziaja 5) żel do higieny intymnej Green Pharmacy 6) masełko do ust Bielenda 7) olejek regenerujący do włosów Marion zużycia: 1) krem z nagietkiem Babydream 2) antyperspirant Dove 3) krem do stóp Paloma )4) krem oliwkowy Ziaja 5) zmywcza Isana 6) balsam do ust Tisane 7) podkład my secret 8) peeling do ciała Joanna 9) korektor Golden Rose 10) balsam do ciała Safira 11) balsam do ciała Soraya 12) zel pod prysznic Soraya 13) żel pod prysznic Eva 14) żel pod prysznic Isana 15) mleczko do włosów Dove 16) odżywka do włosów Garnier z lawenda 17) odżywka do włosów z masłem shea i awokado 18) odżywka do włosów Pantene Aqua light 19) odżywka total repair Loreal 20) tonik Pollena Eva 21) tonik Nantes 22) żel do mycia twarzy alverde 23) płyn micelarny BeBeauty 24) szampon miód i cytryna Joanna 25) szampon z zieloną herbatą Joanna 26) szampon z henna Timotei 27) szampon ze skrzypem polnym Barwa na plus jeszcze jest to co dostałam na spotkaniu blogowym. nie chce mi sie wypisywać fotki tutaj są Z kolorówki się nie odwykuję, .więc nie wypisuję.(ale też już stopuje z jej kupowaniem na jakiś czas) W kazdym bądz razie ja się cieszę, że znowu jak głupia pielągnacji nie nakupowałam
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2013-11-24 o 00:12 |
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam tonik antytrądzikowy i preparat ułatwiający rozczesywanie włosów z AVON
Hosenko a używasz wszystkich tych szminek?
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2013-11-24 o 12:20 |
|
|
|
#3742 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Zużyłam płyn micelarny Bourjois i podwójną saszetkę do stóp
to chyba będzie koniec zużyć w tym miesiącu.
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie juz tez zuzycia:
-olejek alterra -plyn sephora do demakijazu(probka) -balsam do ust tisane -balsam z filtrem mini-size -mydlo w plynie aleppo -zel balea nektarynka -olejek do wlosow Bottega Verde -plyn do demakijazu Kiko W sobote juz Polska |
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 2 zużycia: tusz Sexy Pulp oraz deo Dove. Za to nawiedziłam SP i kupiłam piankę do mycia twarzy Nivea ok 10 zł , peeling do twarzy Loreal ok 10 zł, wodę termalną uriage ok 12 zł, tusz Loreal False Lash Wings ok 33 zł. Wszystko potrzebne, chociaż z pianką do twarzy mogłam poczekać z miesiąc, ale żal było nie skorzystać z -40%
|
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Parole, super zuzycia, tyle ci tego poszlo, brawo!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio brałam dla TŻ perfumy na imieniny na e-glamour (Paco Rabanne Ultraviolet edp 30ml było za 128zł. Jednym z moich postanowień na 2014 rok jest nie kupić ani jednej butelki perfum A Wy myślicie już o jakichś postanowieniach?Cytat:
![]() dziś dostałam rabat do księgarni i też parę książek kusi. (60 zł przy zakupach za 150zł) no i u nas w mieście zrobili paczkomat, to już w ogóle przepadnę!Często wysyłki za 0zł. Chciałabym kupić też poradnik perfekcyjnej pani domu Rozenek - ma być od 4 grudnia ![]() Co do zużyć to nadal walczę z próbkami i nieźle mi idzie - już spore czystki w koszyczku mi się zrobiły ![]() U mnie dziś pierwszy śnieg, a u Was? Jak miło się teraz siedzi w domu z dzidzią ![]() Kosh, piękna ta paletka Clarins! Lubię takie kolory! Na pewno by się wszystkich używało. U mnie w Rossie wstawili ostatnio szafę Eveline - podobały mi się lakiery. Będę w Rossku koło czwartku dopiero, to pewnie z kolorówki już nic ciekawego nie zostanie... Ja lubię szminki (mam ich 18, no i błyszczyki też mam 19 - wiem, wiem. Do końca życia ich nie zużyję! Dochodzą jeszcze te pielęgnacyjne - jest ich tylko 3 ![]() Parole, gratuluję tylu zużyć
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kupilam nic na promocji -40% ani w SP ani w Rossie!
A bylam w Rossie w ten dzien, stalam przy regalach, ogladalam, smarowalam, wąchalam i ... nic nie kupilam ![]() Najbardziej mnie kusila ta paletka rozswietlajaca z Loreala, ale mam do rozswietlania High Beam i Meteoryty, wiec uznalam, ze to bez sensu. W ten sposob kupilam tylko to, co potrzebuje np.pieluchy dla malej |
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam plyn do demakijazu dwufazowy z Ori
![]() U mnie jeszcze nie ma sniegu, za to okropnie wieje ;/
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam peeling do stóp YR, kolejne opakowanie
Będę musiała zamówić zapasik, bo już nie mam To najlepszy peeling do stóp Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2013-11-26 o 17:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

Z tych, co używam, w porządku są np. Avon Glazewear i L’Oreal Rouge Caresse.
)
A Wy myślicie już o jakichś postanowieniach?