Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-23, 20:45   #3751
RedShine
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
tak, cudowny sztywniejszy materiał, nie wygląda absolutnie tandetnie, bateria mi padła więc nie mam zdjęć, ale żałuję, że jej nie wzięłam (jutro nadrobię ), z nią nie będę czekać na %, strrrrrasznie mi się podoba

a ta czarna z Z ma jakąś jakby... nie podszewkę, ale ma inny materiał od spodu, jest taka gładka, grubsza, strasznie mi się spodobała, ale godzinę wcześniej kupiłam w Mohito tą czarną i troszkę bardziej mi podpasowała
Bordową muszę pomacać przy okazji kiedyś

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
i dobrze bo jest fajny

a spódnica oczywiście Studio
no i co to za fajne botki masz na nogach?

edit: już doczytałam że z zary
Czyli studio zostaje A szalik wędruje na listę do obmacania przy najbliższej okazji

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Przepraszam Musialam

Koniecznie spytaj o stan na magazynie. Mi dziś Pani przyniosła takie lux zapakowane - wszystkie papierki w środku, obłożone papierem. Elegancko.
Trzymam kciuki, żeby się udało znaleźć buty!

No rozumiem Twoją radość Super parę trafiłaś, tym bardziej zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Jest fajna
Też ją masz?

Cytat:
Napisane przez ZARAAA Pokaż wiadomość
Botki śliczne ale jednak potrzebuję trochę niższych bardziej do biegania
Dlaczego te na wysokim obcasie zawsze najbardziej mi się podobają

a i przez Ciebie nabrałam ochoty na spódniczkę studio

Botki są całkiem wygodne, powinny być dobre do biegania. Są stabilne
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 20:45   #3752
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Chyba nie...jest notatka, ze promocje nie lacza sie.
Ale kwestia jakie promocje? Bo przecież w SP zawsze coś jest w promocji. Może chodzi o to, że te dwie promocje na kuponie nie łączą się

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 20:49   #3753
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ale kwestia jakie promocje? Bo przecież w SP zawsze coś jest w promocji. Może chodzi o to, że te dwie promocje na kuponie nie łączą się
Mari, na 100% nie można wykorzystać tego kuponu, kupując z 40% rabatem. Sprawdzałam to.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 20:51   #3754
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Bbbee juz napisala, ze nie mogla wykorzystac dzis tego kuponu jest tez dziwna wzmianka ze do wyczerpania zapasow promocyjnych..to jakie to sa produkty?
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 20:53   #3755
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
To jest mój największy koszmar, moje puchnięcie oczu od niego się zaczęło. Ogólnie uważam, że coś w kosmetykach YR mnie uczula- mam jeszcze zafoliowaną całą serię Cure Solutions i nie wiem, komu zrobić taki prezent...

Jeśli chodzi o moje oczy to pierwszych epizodach robiłam wszystkie testy z krwi i nie wyszło mi nic ;/ Miałam natomiast lekko podwyższone Iqe, ale to ponoć ciężko stwierdzić czy to alergia, czy tak po prostu mam. Więc u mnie z kolei w drugą stronę. Ja się boję, że to może być jeszcze coś gorszego, bo poza oczami nie dzieje mi się nic innego- żadne tam czerwone policzki czy inne oznaki alergii, tylko zapuchnięte oczyi zawsze rano, w ciągu dnia ustępuje.
O kurczę To tylko potwierdza jak różne mamy organizmy
Z krwi też mi nic nigdy nie wyszło, jedynie niby kurz i roztocza (ze skórnych), ale to takie naciągane jak powiedziała lekarka... To nie musi być od razu nic strasznego, nie martw się na zapas tylko. Ja swego czasu miałam nawet podejrzenie stwardnienia rozsianego... Ale jak się okazało z czasem mój organizm po prostu się zbuntował. Wykończyłam go latami tabletek "na wszystko", antybiotyków, hormonów... Leczyłam już też tarczycę (też niby dożywotnio na tabletkach), a teraz wszystkie wyniki są dobre a ja zapomniałam, ze coś mi dolegało kiedyś
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 20:56   #3756
bbbeee
Zakorzenienie

Madzia, Ona, ten L`Oreal, Super Liner Black Lacquer Eyeliner jest z pędzelkiem?
Stary 2013-11-23, 20:59   #3757
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Mari, na 100% nie można wykorzystać tego kuponu, kupując z 40% rabatem. Sprawdzałam to.
Dzięki za info, a jakoś Ci to uzasadnili?

Cytat:

Bbbee juz napisala, ze nie mogla wykorzystac dzis tego kuponu jest tez dziwna wzmianka ze do wyczerpania zapasow promocyjnych..to jakie to sa produkty?
No właśnie!

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
O kurczę To tylko potwierdza jak różne mamy organizmy
Z krwi też mi nic nigdy nie wyszło, jedynie niby kurz i roztocza (ze skórnych), ale to takie naciągane jak powiedziała lekarka... To nie musi być od razu nic strasznego, nie martw się na zapas tylko. Ja swego czasu miałam nawet podejrzenie stwardnienia rozsianego... Ale jak się okazało z czasem mój organizm po prostu się zbuntował. Wykończyłam go latami tabletek "na wszystko", antybiotyków, hormonów... Leczyłam już też tarczycę (też niby dożywotnio na tabletkach), a teraz wszystkie wyniki są dobre a ja zapomniałam, ze coś mi dolegało kiedyś
Nie wiem, na ile wiarygodne są te testy. Ja wtedy sobie wymyśliłam, że to alergia na jakiś owoc, nie pamiętam jaki, ale już nigdy potem nigdy nie przydarzyły mi się zapuchnięte oczy po owocach. Jakoś szczególnie mnie to nie martwi, ale trochę niepokoi mnie skóra wokół oczu- przez te całe alergie, podrażnienia czy co to to jest zrobiły mi się pod oczami zmarchy ;/

Stary 2013-11-23, 21:01   #3758
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam na zakupach w SP, ale zrobiłam zakupy za stówę uhuhu Szkoda tylko że wszystkie podkłady apteczne już były przebrane ;/ Dostałam taki kupon -15 zł- nie orientujecie się czy jak będę chciała jutro jeszcze coś kupić z -40% to ten kupon też można wykorzystać?

Dziewczyny, czy któraś chce L-kę pikowanej spódnicy? Bo ja wolę M-kę, Forget kupiła, a dwie mi niepotrzebne Zaznaczam, że moim skromnym zdaniem na wszystkim będzie wyglądać super.
Marigold a mogłabym Cię prosić o zmierzenie w wolnej chwili tej spódniczki?czaję się na nią, ale nie wiem czy Mka czy Lka byłaby dobra...
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 21:01   #3759
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, Ona, ten L`Oreal, Super Liner Black Lacquer Eyeliner jest z pędzelkiem?
to jest raczej taka elastyczna końcówka, nie pędzelek.
Stary 2013-11-23, 21:02   #3760
KujawiankA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olasi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie reklamacji w Zarze. Kupiłam torebkę taką jak w załączniku jakoś w lutym tego roku. Udało mi się ja dostać na ostatniej turze wyprzedaży za 69zł, więc bardzo tanio. Ostatnio jednak zepsuł się w niej ten mechanizm do otwierana i mimo, że mało kosztowała to miałam ją w planie zareklamować bo przecież jej cena przed promocją wynosiła 169zł. Jednak po rozmowie z koleżanką, która chciała zareklamować kurtkę kupioną też w okolicach lutego, dowiedziałam się że podobno jak się kupuję na przecenach to okres reklamacji nie obejmuję 2 lata jak zawsze tylko 3 mc! :O Przynajmniej tak jej pani w Zarze powiedziały i nie uznały jej reklamacji. Czy to prawda? Mam szansę ją reklamować, bo niestety sama tego mechanizmu nie naprawię...
taaa, chyba na głowę upadła

Jeśli obniżka ceny nie dotyczyła wady, którą chcesz reklamować, to nie ma znaczenia, że kupiłaś w promocyjnej cenie. Ty kupowałaś pełnowartościowy towar podczas wyprzedaży sezonowej i obowiązują te same terminy, jakie w przypadku zakupu towaru w pierwszej cenie
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 21:05   #3761
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za info, a jakoś Ci to uzasadnili?

No właśnie!

Nie wiem, na ile wiarygodne są te testy. Ja wtedy sobie wymyśliłam, że to alergia na jakiś owoc, nie pamiętam jaki, ale już nigdy potem nigdy nie przydarzyły mi się zapuchnięte oczy po owocach. Jakoś szczególnie mnie to nie martwi, ale trochę niepokoi mnie skóra wokół oczu- przez te całe alergie, podrażnienia czy co to to jest zrobiły mi się pod oczami zmarchy ;/
Właśnie, że się nie łączą promocje.

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
to jest raczej taka elastyczna końcówka, nie pędzelek.
Stary 2013-11-23, 21:08   #3762
kasia89
Zakorzenienie

Dziewczyny jeszcze co do reklamacji, to myślicie, że przyjmą reklamację torebki w której zacina się zamek? Torebka jak w załączniku, dostałam ją ok. 2tyg temu i już zaraz na początku zamek się zacinał.
Dodam, że nie mam paragonu bo to prezent,a dodatkowo torba była kupowana za granicą. Czytałam, że mogę reklamować bez paragonu i skoro to torba z NC to pewnie wymienią mi na inną?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8335204040_1_1_1.jpg (59,3 KB, 19 załadowań)
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 21:17   #3763
ania9990
Raczkowanie

Dziewczyny, czy orientujecie się czy na mango online można anulować złożone zamówienie? Nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji...
ania9990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 21:18   #3764
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
Marigold a mogłabym Cię prosić o zmierzenie w wolnej chwili tej spódniczki?czaję się na nią, ale nie wiem czy Mka czy Lka byłaby dobra...
Na razie mogę Ci zmierzyć tylko L, a jakie chcesz wymiary? Ja standardowo teraz w Zarze wchodzę w M i M powinnam mieć. Ty chyba na L jesteś za szczuplutka, chyba że o długość Ci chodzi.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Właśnie, że się nie łączą promocje.

Bez sensu

Stary 2013-11-23, 21:22   #3765
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
A cos wiecej o tym serum? Marka , dzialanie

To reklamuj ...
Serum hand made arganowy + hialuronowy kwas + niacynamid + czasem inne składniki. Muszę teraz coś poszukać na nowe serum

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 21:22   #3766
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie mogę Ci zmierzyć tylko L, a jakie chcesz wymiary? Ja standardowo teraz w Zarze wchodzę w M i M powinnam mieć. Ty chyba na L jesteś za szczuplutka, chyba że o długość Ci chodzi.[COLOR="Silver"]
też przeważnie Mkę biorę, ale liczyłam, że Lką będzie dłuższa bo przy 176 cm boję się, że mi będzie widać jakby Ci się chciało to poproszę długość i szerokość w pasie
Stary 2013-11-23, 21:25   #3767
acupof
Raczkowanie

Cytat:
Byłam na zakupach w SP, ale zrobiłam zakupy za stówę uhuhu Szkoda tylko że wszystkie podkłady apteczne już były przebrane ;/ Dostałam taki kupon -15 zł- nie orientujecie się czy jak będę chciała jutro jeszcze coś kupić z -40% to ten kupon też można wykorzystać?

Dziewczyny, czy któraś chce L-kę pikowanej spódnicy? Bo ja wolę M-kę, Forget kupiła, a dwie mi niepotrzebne Zaznaczam, że moim skromnym zdaniem na wszystkim będzie wyglądać super.
Hm.. to zależy czy to -15 zł traktują jako "promocję" czy jako kupon wartościowy. Jeśli jako promocję to nie,bo zazwyczaj jest tak, że promocje nie łączą się ze sobą. Jeśli jaku kupon wartościowy to jak najbardziej miałam w sephorze taką sytuację, kupon wartościowy 50 zł i dodatkowo -20% dla vipów

BTW w Douglasie w Bonarce nie wiem do kiedy jest promocja na wszystko z okazji urodzin -20%, w Sephorze są dni VIP -20% do jutra
acupof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 21:39   #3768
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
też przeważnie Mkę biorę, ale liczyłam, że Lką będzie dłuższa bo przy 176 cm boję się, że mi będzie widać jakby Ci się chciało to poproszę długość i szerokość w pasie
Bo one są takie krótkie Mnie to akurat nie przeszkadza, bo mam 20 cm mniej od Ciebie, ale w takim razie ja zmierzę L, a Forget jak dotrze zmierzy M i zobaczymy jak to wychodzi.

Stary 2013-11-23, 21:44   #3769
mint_ivy
Rozeznanie

http://www.zara.com/pl/pl/trf/buty/s...6p1295487.html

Posiada ktoś zdjęcia prezentujące te buty w rzeczywistości?
mint_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 21:46   #3770
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:
Bo one są takie krótkie Mnie to akurat nie przeszkadza, bo mam 20 cm mniej od Ciebie, ale w takim razie ja zmierzę L, a Forget jak dotrze zmierzy M i zobaczymy jak to wychodzi.
super, zatem dziękuję bardzo i czekam
Stary 2013-11-23, 22:05   #3771
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

.
Stary 2013-11-23, 22:14   #3772
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
.
Złośniczka coś Ci subskrypcje szaleją że albo "sub" albo kropka?

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Zonjusha, jutro jutro, dziś już padam :/

Stary 2013-11-23, 22:19   #3773
Anulenka
Zakorzenienie

Dziewczyny poszukuję naszyjnika w stylu jak ten z załącznika, tyle że nieco mniejszego i ładniejszego, bez żadnego napisu Był on na stronie, ale zniknął niedawno, za długo się nad nim zastanawiałam, a jak zdecydowałam że chce go mieć, to już nie jest dostępny Nie mam też zapisanej strony z nim, ani nr ref, żeby dokładnie pokazać o który mi chodzi Może któraś z Was kojarzy o którym naszyjniku mówię i może widziała go w sklepie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg naszyjnik.jpg (21,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg naszyjnik II.jpg (16,7 KB, 26 załadowań)
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 22:21   #3774
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
A ten z Lore to jaki? Bo akurat byłam dziś w Rossie, już nie będę mieć po drodze, może coś w SP znajdę

Moja okulistka przy ostatnim razie mówiła żebym obserwowała w której fazie cyklu mi się tak dzieje, bo to też może mieć znaczenie. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale zapłaciłam 80 zł za samą wizytę trwającą 10 min więc dzielę się wiedzą
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wrazliwej.html
Ale szukaj tego Mixa- w Sp w sumie też może być
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 22:25   #3775
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny poszukuję naszyjnika w stylu jak ten z załącznika, tyle że nieco mniejszego i ładniejszego, bez żadnego napisu Był on na stronie, ale zniknął niedawno, za długo się nad nim zastanawiałam, a jak zdecydowałam że chce go mieć, to już nie jest dostępny Nie mam też zapisanej strony z nim, ani nr ref, żeby dokładnie pokazać o który mi chodzi Może któraś z Was kojarzy o którym naszyjniku mówię i może widziała go w sklepie?
tylko ten mi się kojarzy http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...7p1514030.html
Stary 2013-11-23, 22:34   #3776
gabi1234
Zakorzenienie

PHOEBE z jakiego bloga pochodzi to zdjecie ktore wrzucalas laska w czarnejj pikowanej z falbanka spodnicy i bialym swetrze???
Stary 2013-11-23, 22:35   #3777
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
Tak dokładnie o ten mi chodzi! Dzięki za link! Tyle że jest już niedostępny i nie wiem czy go dodadzą jeszcze Może któraś z Was widziała go stacjonarnie w sklepie?
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 22:38   #3778
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
tylko ten mi się kojarzy http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...7p1514030.html

jest na allegro ... ale cena zbójecka
Stary 2013-11-23, 22:45   #3779
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
PHOEBE z jakiego bloga pochodzi to zdjecie ktore wrzucalas laska w czarnejj pikowanej z falbanka spodnicy i bialym swetrze???
Marianny, tutaj adres.

Te kocykowe swetry były w zeszłorocznej kolekcji, chciałam kupić sobie,ale sie wycofałam. Wyglądałam w nich koszmarnie, jak w plandece.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-11-23 o 22:47
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 22:54   #3780
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Też ją masz?

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4559

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
.
Dorwałam S z tej sukienki szarej, tylko że czarną I jest to jednak firma "o la la". Ale mogłaby być spokojnie XS, więc jak jesteś szczuplutka to i tak byłaby ta S-ka na Ciebie za duża

Pozytywnie rozpatrzyli moją reklamację z Zary na spodnie i kupiłam od razu woski. Wahałam się między tymi zwykłymi a tymi z zamkami, ale jednak te zwykłe były głębsze i to je wzięłam.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości