|
|
#511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XX
Cytat:
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis weszlam po lactacyd i ewentualnie korektor MF. a wyszlam z korektorem, podkladem i antyalergicznymem do rzes, wszystko z burzuja
stowa nie moja, jeszcze tesciowa mnie wsypala przed chlopem ile wydalam :-P sama wydala tyle samo :-P
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam wlaśnie ten numer bo tak była zachwalana ta szminka i nie wiem co wy w nich widzicie:/ no kolor owszem fajny, ale trwałość to katastrofa,,,po ok 15 minutach prawie nic nie ma na ustach..to już dłużej się trzymają zwykłe, tanie błyszczyki z wibo czy lovely... zmarnowałam prawie 17 zł...
|
|
|
|
#514 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale moze ktos jeszcze Ci podpowie |
|
|
|
|
#515 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Miałam iść do Rossmanna i zapomniałam
ale to nic, liczę, że jutro dołożą mi Insta-dri, no i jeszcze przy malowaniu paznokci wczoraj okazało się, że zgluciły się dwa ulubione lakiery, więc...
|
|
|
|
#516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To może podskoczę po niego Kupiłam teraz eyeliner w płynie Eveline chociaż wolę żelowe. Żal nie wziąć jak -40% ![]() Ja miałam tylko raz iść a co chwile mnie kusi ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
No to nie wiem czy za jasny nie będzie
|
||
|
|
|
#518 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj znów w Rossie, wpadłam na chwilę tylko po puder, a kupiłam dodatkowo 2 rzeczy
![]() - Puder Nearly Naked Revlon - kolor 030 Medium, został tylko ten i ciemniejszy. Jest dość ciemny, idealny do mojej karnacji, ale z tego co zauważyłam dość dobrze kryje, także nie wiem czy na zimę będzie dla mojej bladej twarzy odpowiedni... 29,90 - Lakier Eveline Mini Max 810 - seledynowy kolorek, będzie świetny na lato kosztował mniej niż 4 zł- Sally Hansen top coat Insta-Dri - nie umiem dorwać nigdzie Essence gel nails, więc wzięłam ten. kosztował 15 zł z groszami Więcej grzechów nie pamiętam
|
|
|
|
#520 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cytat:
O to chodzi i portfelik robi się lżejszy No ale jest to spora oszczędność. Bardziej szkoda wydać 35 zł na eyeliner niż 21 Albo pomadka za 12 zł to nie to samo co za 20zł |
||
|
|
|
#521 |
|
Wtajemniczenie
|
Ucieklam z Ross w galerii. Takie tlumy ze nie idzie sis dopchac do szafy. Wszyscy wszystko macaja otwieraja. A ekspedientki patrza ..Tragedia.. babka przy mnie.. leza testery a ta sie maluje pelnymi produktamo. Mowie jej zs sa testry a ona ze to wszyscy dotykaja uzywaja ona nie bedzie tego dotykac a jakos musi sprawdzic. Oczywiscie produkty odlozyla bo nie pasowaly..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Szminki /pomadki nude nie znalazlam nadal ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że się nie rozczarujesz, też lecę po inny kolor albo wezmę na zapas ![]() tak, to nowość Cytat:
wypróbuję go, może u mnie da radę, chociaż małe szanse są bo na mojej cerze mało co się sprawdza Cytat:
|
|||
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tym bardziej za tą cenę ![]() Cytat:
Dokładnie później nie będę tyle kupować jak takie zapasy narobię
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze że zrobiłam zakupy w piątek rano, nie wiedziałam że takie dantejskie sceny będą odchodzić przy tych szafach
|
|
|
|
#527 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Do zgęstniałych lakierów polecam rozcieńczalnik Delia. Trzymam swoje w lodówce i rozcieńczam zanim zgęstnieją. Nie wiem jak się sprawdza na już "zgluciałych". Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-24 o 13:44 |
|
|
|
|
#528 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
A kto cos o apocalips nude eclipse?
Jade po czekoladke i sypki manhattan Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#531 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Natomiast moda na kolory zmienia się tak błyskawicznie, że nie ma co wydawać na lakier więcej niż 10 zł. Oprócz Wibo kupuję limitowanki np. z Catrice czy Golden Rose. Te tanie firmy w miarę nadążają za trendami. Pani z firmowego salonu GR powiedziała mi, że za dwa tygodnie będą mieli nowe kolory piasków, oprócz tej obecnej jasnej palety. Miałam rozmowę ze sprzedawczynią o pudrach MF i tuszu 2000Calorie. Powiedziała, że produkty te nie zmieniają się od lat, pamiętają jeszcze komunę i kupują je głównie starsze klientki. A ja kupiłam zestaw na prezent dla 30-latki... Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-24 o 14:23 |
|
|
|
|
#532 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Dzięki za podpowiedź, wyruszę na poszukiwania. Jednak te lakiery sporo mnie kosztowały i szkoda mi wyrzucić połowę. |
|
|
|
|
#533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Wczoraj jakoś pominęłam to 3 zdjęcie, na którym lepiej widać i rzeczywiście jest różnica między HM51 a tym Rimmelem. Niby nie duża, ale boję się, że HM 51 będzie za ciemny. A pogoda zdecywodanie nie sprzyja testowaniu. Dobór podkładu to dramat |
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
użyłam dzisiaj po raz pierwszy matującego topu z lovely i jestem bardzo zadowolona
daje śliczne matowe wykończenie i schnie naprawdę szybko. Jakby jeszcze któraś z was wahała się nad jego zakupem to polecam
|
#535 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
http://bellesplash.blogspot.com/2013...oundation.html O gęstnieniu lakierów czy wysychaniu tuszy było dużo. Mało osób natomiast wie, że podkład w szklanym słoiczku poddany działaniu światłą i ciepła może się utlenić nawet o kilka tonów. Dlatego jak macie kupione na zapas podkłady trzymajcie w ciemnej szafce. To samo dotyczy perfum choć pięknie wyglądają flakony na toaletce. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-24 o 14:02 |
|
|
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#537 |
|
Wtajemniczenie
|
Uroczyscie oswiadczam. Swieza dostawa poczwornych korektorow z wibo w pasazu! !
oczywiscie kupilam ale tym razem chyba schowam pod poduszke. Poszukuje jeszcze sypkiego manhattanu 1 bo albo nie ma albo same 2.. jade ro renomy arkad i koniec na ta promocje. Wydalam majatek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Wybrałam się dziś do Rossmanna i nabyłam:
- bibułki Wibo - 3.39 - pomadka Eveline Aqua Platinum 430 - 5,99 - HM 51 - 35,99 (pani znalazła mi ostatnią sztukę w szufladzie. Tzn na półce był jeden w tym kolorze, ale oczywiście zmacany - mimo tego, że na półce był tester Czyli razem z wczorajszymi zakupami wydałam 99,11
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
i ja dziś weszłam do Rosska, różu z Lovely-brak nadal, ale za to dorwałam piaskowy lakier Wibo nr4
![]() Pięknie kusicie, teraz się zastanawiam jeszcze nad sypkim Manhattanem mimo,że mam dwa pudry z Manhattanu w kamieniu i jestem zadowolona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

Ale kusicie...sama już nie wiem co chcę
). .
jest transparentny;>