|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
ostatnio z babcią stwierdziłyśmy, że już nie współczujemy ludziom którzy zwariowali, teraz to my im zazdrośćimy - niemożność odbierania świata takiego jakim on jest - zbawienne, bezcenne
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() W piszukiwaniu dobrych wokalistek trafiłam na The Agonist - łooooooo ![]() szkoda tylko, że laska wygląda jak gotycko-dyskotekowa dziunia z żelazem w gębie, bo głos zacny ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-23 o 16:52 |
|
|
|
|
#1205 | ||||
|
Panaroja
|
Znad zaraz wzięcia otkurzacza , brrrrr
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.leżysz na plecach , nogi stawiasz ugięte w kolanach i przechylasz na bok ile wlezie , i w tej pozycji unosisz normalnie do przodu górną część kadłuba z rękami na karku . Ale dopytałam małża i mówi że najlepsze na zgubienie oponek w miejscu gdzie powinno być podtaliowe nadbiodrze jest rwanie odważnika .I chyba ma rację bo wtedy wszystko pracuje , cały kadłub ze szczególnym naciskiem na środek ![]() łomatko , Ciebie chyba naprawdę jakaś zołza przeklęła Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No cóż , kupiłam se Złotą Wanilię YR , limitka w końcu , grzech nie nabyć mogę powiedzieć że w nagrodę za wykończenie waniliowego masła Joanny i waniliowego palmoliwu pod prysznic , o
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-11-23 o 17:51 |
||||
|
|
|
#1206 |
|
Nindżopesz
|
Mursz, współczuję
![]() Czy na sali jest zwolenniczka książek w klimacie postapokaliptycznym lub dystopijnym? Poczebuję garści recenzji a portalom typu lubimyczytać nie ufam bo może tam siedzą same 16-letnie fanki Zmierzchu... |
|
|
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio z facetem rozwiązywaliśmy wspólnie krzyżówkę podczas pichcenia w kuchni i okazało się, że mamy prawie identyczne charaktery pisma ![]() czyżby to był sekret naszego udanego związku?
|
|
#1208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
|
|
#1209 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
?Naprawdę od tego wszystko pracuje 2.prawda ? A grzeszyć nieładnie 3.a może to znak podobieństwa charakterów ![]() Cytat:
ideu może coś zjeść a może poćwiczyć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() boję się, że mi mięśniory łap za bardzo urosną ![]() wracam do mojego starego ćwiczenia: uklęknąć na lewe kolano, prawa noga wyprostowana i wyciągnięta w bok, stopa na podłodze, lewa ręka nad głowę i heja skłony na prawą stronę no chyba tak, skoro po charakterze pisma można odczytać charakter człeka poćwicz lepiej, poćwicz... ćwiczenie zaostrza apetyt ![]()
|
|
#1211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
1. dziala? Probuję się zmobilizować, ale mi nie idzie....ale piwsko już porzucilam na rzecz wina czerwonego i wódki ![]() Zawsze to krok do przodu jakiś ![]() I odmowilam dziś golonki wujowej, a on robi najwspanialsza na świecie, zbilby majątek jakby sprzedal patent ![]() 2. Nie...seks zaostrza apetyt Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-11-24 o 13:18 |
||
|
|
|
#1212 | |
|
|
Cytat:
Mam pewne typy, co do tych zołz potencjalnych ![]() Nie, no myję specjalnym środkiem do piekarników... Dziś znów to samo, piekliśmy zbiorowo kunafę, balkavę i pizzę, i po rozgrzaniu piekarnika, dym zaczął z niego buchać, a umyłam piekarnik rano... Najpierw tym środkiem, a potem wodą samą, żeby mieć pewność, że to nie ta chemia capi... Boję się, że to pachnie (poza dymem ) wymianą piekarnika, a ten jest połączony z płytą, więc wszystko... A kolejny piekarnik chcę mieć już nie na podłodze, tylko wyżej, więc czuję groźbę odwlekanego remontu... Nie chcę...
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
bry znad środków przeciwbólowych
ad piekarnika wysoko - u Mam się uparłyśmy że tak być musi, ale w blokowej kuchni zmniejszył ja draaaastycznie, i w sumie byłyśmy niezadowolone gdyż jest za wysoko, my to jednak wolimy paczeć na miensko z góry teraz bym za Chiny nie kciała wysoko, ale ze mnei specyficzna kucharka jest Okrasy iinni majo wysoko więc to musi dobre być a propos, rodzina zamówiła kolejno transze chleba - albowiem dnia nastęnego okazał się być dobry - tzn imo był zjadliwy, ale nie stał się dobry, mnie nie smakował, ale widać inni mają mniej wyszukany gust ![]() no i kombinuję z drugim podejściem jak zrobić zeby uzyskać pożądany smak - jak nie uzyskam to będę kupować, bo sprowadzajo jeden pyszny taki do wsiowego sklepu, nota bene o wdzięcznej nazwie Baltazarek, ale nie ma ziaren w środku taki bidny jest, no ale smak ma jak trzeba
|
|
|
|
#1214 |
|
|
Rejcz -chyba się nie doceniasz po prostu!! Skoro rodzina się domaga, musi być dobry
U mojej maci zrobiłyśmy piekarnik wyżej -bardzo sobie chwali. Zwłaszcza, że po siedemdziesiątce jej skłony gorzej wychodzą ![]() Ja mam kuchnię w ogóle do doopy, bo była projektowana przez mojego małża w czasach kawalerskich. Jest idealna do produkcji kanapek i herbaty, przy bardziej skomplikowanych potrawach robi się problem... Małżon rozchorował się na dobre. Nie mówi, ma gorączkę i lekko świeci... Za to ja mam temperaturę w okolicach 35, więc w sumie średnia nie wychodzi dramatycznie jakoś... Ale wezwałam LuxMed do domu, głównie do niego.. Także proszę o kciuki, bo ja muszę być we wtorek zdrowa -wizytę u dentysty mam....
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. w sumie ja mam wysuwane prowadnice więc i to schylanie prawie żadne, ale jasna sprawa że 70latce to pewnie łatwiej jak wyżej. Ale serio? Nie bolą ją ręce od dźwigania? Mnie np gorzej z maminego coś wyjąć, a nie mamy go pod sufitem 3. speedy recovery dla Was, oby nie zdążył Cię zarazić i oby mu pomogli biedny
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-24 o 13:06 |
|
|
|
|
#1216 |
|
grozi wypollizowaniem
|
polece wam prezent dla wąchaczy
o zmysle powonieniahttp://allegro.pl/co-wnosi-nos-nauka...665097680.html nie zebymz znała ale podobno ciekawa
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1218 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja zem se zanabyła pod chujke ![]() chc8iałabym tez jakąs ksiazke o perfumach niszowych,ale nie ma czegos takiego ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- chciałabym tez album o owensie ale w polsce tyz ni ma , w zwiazku z tym dochodze do wniosku ze nie ma dla mnie prezentow pod chuike ,a mam zrobic liste inspiracji dla darczynców ![]() ha! a jednak jest..ale cena lekko mnie zabiła edit-omg jako to kloc! waga 2,3 kg ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- no topra, wiec ja chce prezenty same drogie...bo niedrogie rzeczy to se sama kupuje ![]() , ale chyba nie wypada takich drogich se zyczyc?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-11-24 o 14:42 |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
ja tylko w przelocie zarzucę: czy Polly albo Tru albo Aileen albo inne krakowianki wybierają się w przyszłym tygodniu na koncerty? ![]() wczoraj upolowałam bilety na Hogartha
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-24 o 14:59 |
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale u mnie dawniej, zwłaszcza kiedy jeszcze rodzina była większa, jeśli było wiadomo, że ktoś pożąda jakiejś dużej rzeczy robiło się zrzutkę w kilka osób i pożądający otrzymywał prezent grupowy
|
|
|
|
|
#1222 | ||||
|
Panaroja
|
znad na razie niczego
![]() Cytat:
![]() 2.niii , to uruchamia wszystkie mięśnie , całe ciało praktycznie pracuje , więc jeżeli coś rośnie , to równomiernie wszędzie , zatem różnicy nie widać ćwiczenie skłonów nietopre dla kręgosłupa i tószczu od tego sie chyba raczej nie spali 3. mnie akurat ćwiczenie odbiera apetyt (na jakiś czas )Cytat:
![]() 2.to zastosuj jakieś voodoo tak profilaktycznie 3.oj współczuwam - mój piekarnik wysiadł już jakiś czas temu , co ma tę dobrą stronę , że nie można robić drobnych ciasteczek które się pożera mimochodem hurtowo ![]() Cytat:
mam nadzieję że jutro do robo nie pójdzie Kciuki w czymaniu ![]() Cytat:
![]() 2. znaczy looksosoove kobity jesteśmy ![]() zważyłam się dziś . Nie będę więcej tego robić ponoć objętość mi się nie zwiększyła na oko , ale masy mi przybyło 2 kg
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas robi się tak po dzis dzień, nietopsz dostaje od całej rodziny duuuży prezent, teściu też - jakaś piła chuopin jakieś maszynki wypasione w kosmos do golenia strzyżenia itp, także wystarczy ogłosić wcześniej komu trzeba, najbliższej rodzinie zazwyczaj ![]() |
|
|
|
|
#1224 |
|
|
Pfff... Moja firma prowadzi co roku akcję w domach dziecka, dzieci piszą listy do Mikołaja, potem my je dostajemy i robimy dzieciom paczki... Jakże nisko opadła moja szczęka w tym roku... Perfumy to mały pikuś... MP4, firmowe ciuchy, łyżworolki, dizajnerskie słuchawki, komórki PlayStation4...
Że tak powiem -eeeee???
|
#1225 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#1226 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, po tygodniu zawsze mi sie nudzą
![]() aa to też Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a może to np. woda? u mnie pms się rozkręca własnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-24 o 19:20 |
|||
|
|
|
#1227 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja wyrodna matka jestem bo moje dziecko nie ma nic z tego choc nie jest z domu dziecka , w sumie łyzworolki ma-takie marketowe, ale nie jeźdxi
|
|
|
#1228 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzebuję do drobnych krostek oraz pod oczy Cytat:
mnie jeden podkład oraz jeden korektor starcza na ok rok (przy codziennym używaniu) wiec mnie to nie dziwi Cytat:
![]() Cytat:
nie doceniasz siebie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie ma to jak końcówka weekendu a ja niewyspana i zmęczona noc spędziłam u dawno niewidzianej koleżanki, a dziś wracaliśmy drogą okrężną
|
||||||
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
śniek
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza?
edit. jednak nie pierwsza ![]() u mnie śnieg ![]() edit. i widzę że nie tylko u mnie Miłego dnia Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-11-25 o 07:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

I na tym kończę dywagacje polityczne 

) nie ma kosmetyku kolorowego, który by nie był przedatowany 

) wymianą piekarnika, a ten jest połączony z płytą, więc wszystko... A kolejny piekarnik chcę mieć już nie na podłodze, tylko wyżej, więc czuję groźbę odwlekanego remontu... Nie chcę...
- tzn imo był zjadliwy, ale nie stał się dobry, mnie nie smakował, ale widać inni mają mniej wyszukany gust

, ale chyba nie wypada takich drogich se zyczyc? 
mnie akurat ćwiczenie odbiera apetyt (na jakiś czas