![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co ja mam z nim zrobić?
Witam. Mam problem ze swoim chłopakiem. Mam 18 lat on ma 22 lata. Jesteśmy razem ponad 2 lata. Generalnie chodzi o to że mój chłopak pół roku temu poszedł do pracy i kiedy tam poszedł wszystko się między nami popsuło. Zaczęliśmy się bardzo często kłócić ponieważ ja nie mogę znieść pewnej sytuacji. U niego w pracy pracuje większość kobiet, on nie chce aby ktokolwiek z pracy dowiedział się o tym że jest w związku ze mną (tłumaczy się tym, że nie chce być wyśmiewany z tego powodu jakby było z czego...), ze mną nie chce nigdzie wychodzić a nie daj Boże żebym poszła gdzieś z nim i z jego znajomymi z pracy (to jest wręcz niedopuszczalne), zaczął mnie okłamywać (chociaż później sam się do tego przyznaje). Dla mnie jest ważne aby on w końcu przestał się ukrywać z tym że jest ze mną bo po pierwsze mnie tym okropnie rani a po drugie ciągle mam 3 tysiące wizji że mnie zdradza. Mówiłam mi o tym wiele razy ale on się upiera przy swoim a ja mam już tego serdecznie dosyć tylko niestety go bardzo kocham...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co ja mam z nim zrobić?
yyyyy...
chłopak się Ciebie wstydzi i prawdopodobnie wykorzystuje Twoją naiwność. Postaw sprawę jasno - albo koniec ukrywania się albo koniec związku. Chociaż ja po takim czymś już bym dawno zakończyła znajomość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
on woli ze mną zerwać niż im to powiedzieć, tylko że sam mi powiedział że kocha mnie i nie chce być z żadną inną. Widujemy się codziennie więc też nie miał by kiedy mnie zdradzać ale ja i tak mu nie ufam. A i obiecał mi że jak zmieni pracę to juz tak nie będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Yy ale czemu on Cie ukrywa przed swiatem? Jak Ci to tlumaczy??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43863066]Yy ale czemu on Cie ukrywa przed swiatem? Jak Ci to tlumaczy??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] no tłumaczy się tak, że nie chce żeby w pracy wiedzieli bo będą się z niego śmiać, wypytywać o mnie itp. Opisał mi sytuację z jego kolegą iż wszyscy się wyśmiewają z jego żony jak ona wygląda itd. Ja ogólnie nie rozumiem jak dorośli ludzie mogą się tak zachowywać. I tylko ludzie z pracy o mnie nie wiedzą, wszyscy inni już tak. Wychodzić też ze mną niby chce ale jakoś rzadko nam to wychodzi gdyż on by ciągle siedział w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
może wiekowo ma, ale emocjonalnie to tak 15-sto latek... Co z tego, że się będą z niego śmiać w pracy? I w ogóle co to za praca... Same kobiety ok, chociaż o takie wyśmiewanie się to bym raczej podejrzewała facetów. Dziwne ![]() ![]() A to, że Twój chłopak Cię ukrywa przed nimi to świadczy o jego dziecinności i niedojrzałości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;43862978]yyyyy...
chłopak się Ciebie wstydzi i prawdopodobnie wykorzystuje Twoją naiwność. Postaw sprawę jasno - albo koniec ukrywania się albo koniec związku. Chociaż ja po takim czymś już bym dawno zakończyła znajomość.[/QUOTE] Zgadzam się. Wierzysz w te bajki, że się wstydzi, bo ludzie w pracy moga się śmiać? Prędzej obstawiałabym jakaś fajna koleżanke w pracy, która wpadła mu w oko, i nie chce mieć łańcucha w postaci "ona wie, że mam dziewczyne". To po prostu tak wygląda. Facet 22 lata, mowiący że Cię kocha i nie chce z żadną inną być, mowilby wszystkim o Tobie, nawet nie zastanawiając się. A samo to, że on Ci powie, że Cie kocha, wcale o tym nie świadczy jeszcze, trzeba dorzucić czyny do tego. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mówiłam mu o tym bo też to tak odebrałam ale on twierdzi że nie ma żadnej dziewczyny w pracy która by mu się jakoś podobała, poznałam jego jedną koleżankę z pracy ale ona nie wiedziała że jestem jego dziewczyną, i ona później mu "dokuczała" że pewnie do mnie zarywa itd. i w sumie tylko z tą dziewczyną się jakoś koleguje. tłumaczył mi też że gdyby miał być z inną i by chciał to już by nie był ze mną. w wakacje ze mną zerwał i później sam do mnie przyjechał i mnie przepraszał i pierwszy raz wtedy zobaczyłam że mu zależy. ogólnie on jest taki że bardzo specyficznie okazuje uczucia, ja go znam na tyle że wiem kiedy kłamie. nie umiem wam tego opisac nooo xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce być kojarzonym z partnerką i uchodzi za kawalera do wzięcia. ja podziękowałabym temu panu za współpracę,bo co to za związek ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Kobieto, rysujesz rogami po suficie. Przejrzyj na oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja nie wiem, może czegoś nie rozumiem, ale domyslam się że Twoj chłopak nie poracuje z gimbazą, tylko z dorosłymi ludźmi, w wieku conajmniej 20 lat. I sory, ale "dokuczala mi, że zarywam do Ciebie" to brzmi jak w podstawówce....
Co on, z dzieciuchami pracuje? ![]() Więc wniosek prosty - z jakiegoś powodu broni sie rękami i nogami, żeby nikt w pracy (w ktorej wiekszość to dziewczyny, o dziwne ![]() Nie śmierdzi Ci to na kilometr? Co z tego, że on Ci POWIE, że nie ma nikogo, że żadna mu się nie podoba... Mówić to sobie każdy może, trochę lepiej, trochę gorzej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
nie chce wychodzić w takim sensie że ogólnie nie lubi wychodzić z domu ale jak ja bym chciała iść czy do galerii czy gdzieś to pójdzie ze mną ale sam z siebie to woli siedzieć ze mną w domu i film obejrzeć ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
bo mam mętlik w głowie i sama nie wiem co zrobić a zrywanie to dla mnie nie jest rozwiązanie bo problemy się powinno rozwiązywać a nie kończyć tylko nie wiem jak mu przetłumaczyć to jak ja się z tym czuję. on uważa że to nie jest nic wielkiego i że jak ja bym tak zrobiła to by to uszanował. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwna sytuacja, nie wyobrazam sobie, by moj mezczyzna ukrywal mnie przed wspolpracownikami, szczegolnie z tak idiotycznego powodu. Abstrakcja jakas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie, to się kupy nie trzyma, wstydzi się o Tobie mówić, ale chce żebyś z nim pracowała...[brak odpowiedniej emotki] ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Co Ty jeszcze z nim robisz??? Gdzie Twój rozum? Gdzie Twoja godność?
Twój facet udaje singla przed innymi kobietami i generalnie ludźmi z pracy, wstydzi się związku z Tobą, a Ty nadal w tym tkwisz? Śmiech na sali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
"to nie jest nic wielkiego" że on się Ciebie wstydzi???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że Ty ten problem próbowałaś rozwiązać - podejrzewam, że rozmawiałaś z nim o tym nie raz i nie dwa. On problemu nie chce rozwiązać, a Ty sama tego nie zrobisz. Sytuacja absurdalna i ja osobiście nie wierzę, że jest tak, jak on Ci mówi - zbyt dużo znaków pokazuje, że doprawia Ci rogi, tylko Ty nie chcesz tego zauważyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Co to za związek w którym on się Ciebie wstydzi? Widzisz sama, że coś tu nie gra. Odpuść tego chłoptasia, bo miłości i zaangażowania u niego nie znajdziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Może i nie ma nawet kochanki, ale zostawia sobie otwartą furtkę, napatoczy się jakaś, zaczną kręcić, coś się rozwinie, a jak nie wypali to przynajmniej nie zostanie sam, bo będzie miał Ciebie.
![]() Edytowane przez maggie_grace Czas edycji: 2013-11-24 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.