Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-24, 17:41   #4081
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
A i to pod warunkiem, że chodzi się w sukienkach, ja na codzień preferuję spodnie i trampki - jak rasowy informatyk, tylko koszuli w kratę mi brak mam dwie kiecki "weselne" (na sezon 2014 będę musiała dokupić przynajmniej dwie nowe, bu), i dwie bawełniane kiecki letnie

Na własne poprawiny nie mogę nic znaleźć w sumie nic dziwnego, w sklepach króluje teraz jesień. Po przekopaniu całego Asosa podoba mi się ta kiecka, ale jednak jej nie kupię - gdzie z długim rękawem w lipcu, a po drugie - jestem do niej o rozmiar za szczupła to w sumie miłe uczucie, w Polsce bardzo często wypadam z rozmiarówki, bo jestem za gruba.

uuuu ta sukienka świetna! a nie ma w jakichś bardziej pudrowych odcieniach? ja bym taką z długim rękawkiem chętnie zgarnęła na moje jesienne wesele

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 17:44   #4082
KasiaK_080290
Zadomowienie

witam nową PMkę Izę

say ładniejsze te kolczyki z apartu

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Widzę, że się przewinął link butów New Look.
Mam jedne letnie szpilki tej sieciówki (1o cm), ale z odkrytymi palcami i są jednymi z najniewygodniejszych butów, jakie miałam w życiu. Być może się uprzedziłam, ale akurat te, które ja mam, są fatalnie wyprofilowane. Po kilku minutach w nich odczuwam pieczenie poduszek stóp, mrowienie i mega dyskomfort. Podjęłam 3 próby i na tym się skończyło. Przekazałam mamie, ale mama stwierdziła, że nawet nie ma ochoty w nich stać i co ja za buty kupiłam Leżą drugi rok w szafie. Jak je mierzyłam w sklepie wydawało mi się ok, ale w użytkowaniu nie do zniesienia.
Pewnie akurat ten konkretny model był niewygodny, ale ja już nie chcę stamtąd butów

Te w linku są wyższe i obcas jest zupełnie inny niż te moje niewypały
ja kupiłam kiedyś buty na platformie i też strasznie niewygodne były ale zaryzykowałam i kupiłam pantofelki skórzane i to był strzał w 10 są w 3 najwygodniejszych butów na obcasie ze wszystkich które mam przy czym te na platformie są pierwsze od końca

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 17:46   #4083
TysiaBB1989
Rozeznanie

Dziewczyny jestem już z Wami kilka miesięcy.... pisałam kilka razy do założycielki wątku antonina_bielska jednak bez odpowiedzi oraz działania..... z prośbą o dopisanie mnie do kalendarza ślubnego....
czy są jakieś inne reguły ? czy o co chodzi ??

Edytowane przez TysiaBB1989
Czas edycji: 2013-11-24 o 17:56
TysiaBB1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 18:04   #4084
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elrosa Pokaż wiadomość
piękna!!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 18:06   #4085
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
ja bym dała coś rymowanego :P
dzięki za uwagę jeszcze będę nad tym pracować jak znajdę chwilę
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 18:28   #4086
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

zaczęłam szukać sukienki na poprawiny, co o tych sądzicie ?

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Scallo...t=-1&clr=Cream
Pierwsza cudna!

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a robicie SAVE THE DATE?

Ja postanowiłam, że zrobię sama takie kartki. Tylko dla dziadków i rodziców chrzestnych. Kupiłam takie kartki, do których dokleja się zdjęcie i wychodzi z tego piękna kartka, którą można sobie postawić na półce. A zdjęcie mam wyjątkowe, bo z zaręczyn na tle zachodu słońca nad morzem, mój W. wie, że kocham zdjęcia i zanim mi się oświadczył włączył samowyzwalacz
Ale zapobiegliwy narzeczony! Chciałabym takie piękne zdjęcie mieć. Fajny pomysł z tymi STD dla rodzinki. Ja tego nie robię, bo u mnie wszyscy już od dawna wiedzą kiedy biorę ślub.

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Mój TŻ wymarzył mnie sobie w księżniczce. Prosił nawet moje siostry, że jak będę ze mną chodziły to żeby doradzały mi księżniczkę, bo w niej na pewno będę wyglądać ślicznie. Ja też nie chcę wielkiej bezy. Zdecyduję się się chyba właśnie na taką księżniczkę, co w załączeniu. Będzie mi ją szyła krawcowa na zamówienie, jeśli będzie wstanie. Jeśli nie to kupię lub wypożyczę.
Baaaaardzo bajkowa sukienka. Na pewno w tej sukni będziesz księżniczką.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 18:31   #4087
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Suknię chyba będę szyła, nie miałam okazji jeszcze się przejść po salonach, ale mój typ to suknia z tej sesji fotograficznej ( http://www.stephaniefay.com/blog.cfm...ng-photography ) , motyw przewodni - kompletnie nie mam pomysłu, kwiaty - myślę o goździkach, kolor- może róż?
Witaj sukienka bardzo podobna do mojej zgoogluj sobie agnes 10750
różowy to mój kolor przewodni aktualnie szukam butów w takowym kolorze, ale łatwo nie jest a o goździkach z Aloffkową pogadaj, bo to chyba największa wielbicielka tych kiatów jaką znam

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Opium znalazłam dla Ciebie kolczyki :D http://www.pandora.net/pl-pl/explore...ings#!290680CZ
no idealnie opiumowe
Cytat:
Alkohol kupujecie w tym roku czy czekacie do przyszłego? Bo ja właśnie nie wiem jak zrobić. Podobno mają podnieść akcyzę, ale czy to będzie aż taka zwyżka, żeby kupować go teraz?
my już kupiliśmy, 120 krupniku wszyscy się śmieją, że nie wytrzyma do wesela
Cytat:
Obsługiwała mnie jedna pani, dura pracownica wtrącała się, zaglądała do mojej przymierzalni, komentowała - niezbyt przyjemnie, że wyglądam źle w danym modelu itd. ale to nic w porównaniu z tym, jaka była w stosunku do klientki, która obsługiwała. Dziewczyna była innej postury niż ja, troszeczkę grubsza. Jak tylko ją zobaczyła ta pani to się skrzywiła. spodobała się dziewczynie sukienka, którą miałam na sobie to do niej z tekstem "no niestety ta Pani ma figurę, a Pani wygląda jak wygląda i nic z tym nie zrobimy" aż mi się głupio zrobiło. Dziewczyna nie miała konkretnego typu sukienki, a ta do niej z tekstem "niech się zdecyduje, bo jej nie będzie dawać 50 sukienek do mierzenia, bo w takim tempie to tylko jedną klientkę, by obsłużyła". Daj Boże, by obsłużyła jedną klientkę na tyle dobrze, by sprzedała jedną sukienkę dziennie. Moim zdaniem, by miała dobre wyniki. Zaczęła narzekać, że już ją od tego gadania boli głowa, jak zaczęłam rozmawiać z mamą tej dziewczyny i doradzać np. bolerko zapinane do tylu, gdyby nie znalazła w swoim typie sukienki (bo chciała górę zabudowaną), to takie bolerko jest fajnym rozwiązaniem.
Na koniec weszła do mojej przymierzalni, zaczęła przewracać oczami i do mojej Pani mówi, że "ma już dość i kończy te mierzenie z ta panią"
No byłam w szoku!!!
co za szmacisko!!! ja tez bym języka za zębami nie trzymała, na pewno
nie wiem czy to przypadek, że mnie obsługiwała ta kobieta, która obsługiwała, ale druga była bardzo szczuplutka, a p. Marta była mnij więcej mojej postury, lekkiego brzuszka miała więc nie czułam się przy niej w żaden sposób skrępowana, przy tej chudzinie chyba bym sie lekko wstydziła

a TŻ znalazł dekorację samochodu (nasz jest srebrny ), a ja dokładnie coś takiego miałam na myśli tylko w różu oczywiście https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...80119216_n.jpg

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2013-11-24 o 18:33
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 18:35   #4088
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Obsługiwała mnie jedna pani, dura pracownica wtrącała się, zaglądała do mojej przymierzalni, komentowała - niezbyt przyjemnie, że wyglądam źle w danym modelu itd. ale to nic w porównaniu z tym, jaka była w stosunku do klientki, która obsługiwała. Dziewczyna była innej postury niż ja, troszeczkę grubsza. Jak tylko ją zobaczyła ta pani to się skrzywiła. spodobała się dziewczynie sukienka, którą miałam na sobie to do niej z tekstem "no niestety ta Pani ma figurę, a Pani wygląda jak wygląda i nic z tym nie zrobimy" aż mi się głupio zrobiło. Dziewczyna nie miała konkretnego typu sukienki, a ta do niej z tekstem "niech się zdecyduje, bo jej nie będzie dawać 50 sukienek do mierzenia, bo w takim tempie to tylko jedną klientkę, by obsłużyła". Daj Boże, by obsłużyła jedną klientkę na tyle dobrze, by sprzedała jedną sukienkę dziennie. Moim zdaniem, by miała dobre wyniki. Zaczęła narzekać, że już ją od tego gadania boli głowa, jak zaczęłam rozmawiać z mamą tej dziewczyny i doradzać np. bolerko zapinane do tylu, gdyby nie znalazła w swoim typie sukienki (bo chciała górę zabudowaną), to takie bolerko jest fajnym rozwiązaniem.
Na koniec weszła do mojej przymierzalni, zaczęła przewracać oczami i do mojej Pani mówi, że "ma już dość i kończy te mierzenie z ta panią"
No byłam w szoku!!!
rany.. jaki tupet!
biedna dziewczyna!
zjechałabym babę od góry do dołu po czym wyszła!

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
już rozwozicie zaproszenia?? Kurde dość wcześnie, ślubuję tydzień przed Tobą i zamierzamy zacząć 4 m-ce przed ślubem
Kochana, bez stresu - moim zdaniem 4 miesiące to ta akurat. My też mamy/mieliśmy taki plan.
Chcieliśmy zacząć pod koniec grudnia, ale chyba przyspieszymy o 2/3 tygodnie, po prostu ze względów logistycznych - mój kuzyn który na co dzień mieszka na wyspach przyjeżdża prawdopodobnie za dwa tygodnie do PL, więc szkoda, nie skorzystać z okazji i nie wręczyć im zaproszenia. Jeśli zatem nic się nie zmieni to zaczynamy w przyszły weekend - rodzice i świadkowie, później kuzyn i.. jedziemy dalej!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 18:44   #4089
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Witaj sukienka bardzo podobna do mojej zgoogluj sobie agnes 10750
różowy to mój kolor przewodni aktualnie szukam butów w takowym kolorze, ale łatwo nie jest a o goździkach z Aloffkową pogadaj, bo to chyba największa wielbicielka tych kiatów jaką znam
Suknia piękna, a jeśli mogę spytać? Jak mniej więcej takie suknie kosztują w salonie?
Stary 2013-11-24, 18:47   #4090
ijaa
Zakorzenienie

Aaaaa, gdzie moje maniery. Witam nową PM.

Stary 2013-11-24, 18:53   #4091
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Na własne poprawiny nie mogę nic znaleźć w sumie nic dziwnego, w sklepach króluje teraz jesień. Po przekopaniu całego Asosa podoba mi się ta kiecka, ale jednak jej nie kupię - gdzie z długim rękawem w lipcu, a po drugie - jestem do niej o rozmiar za szczupła to w sumie miłe uczucie, w Polsce bardzo często wypadam z rozmiarówki, bo jestem za gruba.

Booooska! Ja ją chcę, aż żałuję, że nie będę miała takich full wypas poprawin!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 18:54   #4092
marlenqa22
Zadomowienie

..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo

Edytowane przez marlenqa22
Czas edycji: 2013-11-25 o 21:22
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 18:58   #4093
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Hejka
Witam nowa PMke

Podczytuje Was dziś, ale nie mam ochoty nic pisać bo mam dola i mam wszystkiego dośc

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 19:01   #4094
iza1336
Raczkowanie

pysia1987 głowa do góry
Stary 2013-11-24, 19:03   #4095
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem już z Wami kilka miesięcy.... pisałam kilka razy do założycielki wątku antonina_bielska jednak bez odpowiedzi oraz działania..... z prośbą o dopisanie mnie do kalendarza ślubnego....
czy są jakieś inne reguły ? czy o co chodzi ??
Już dopisuję, miałam zapchaną skrzynkę pm na wizażu

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Jeju nie mogę uwierzyć, że już niedługo będziemy żonami... to robi się takie realne! Ciekawe co będzie po... czy uda nam się wrócić do normalności? Dziwne będzie takie "nie planowanie ślubu".
Też się ostatnio nad tym zastanawiałam

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 19:08   #4096
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Ja cięż pierdziele!! PIĘKNA PANNA MŁODA, PIĘKNA SUKNIA, PIĘKNE ZDJĘCIA!!!!!! <3<3<3
Stary 2013-11-24, 19:13   #4097
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

aa, witam Izę

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2013-11-24, 19:14   #4098
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale numer, no doubt- pamiętasz ja tutaj wstawiałam tą sukienkę. moja koleżanka była w niej na swoim ślubie i chciała żebym ją od niej odkupiła, ale że chciała za nią 3 tys a i Tż widział na niej tą kieckę to jej nie chciałam.
Ale jest piękna! widziałam ją na żywo na pannie młodej i na swoim weselu zrobiła tą suknią furorę!
Tu masz więcej fotek z tą suknią : http://marcinfo.webd.pl/?p=849#more-849
To Twoja koleżanka na zdjęciach? Wiesz może gdzie kupowała przypinkę do włosów?

Swoją drogą, piękna suknia i piękna PMka!

Stary 2013-11-24, 19:15   #4099
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
dzięki za uwagę jeszcze będę nad tym pracować jak znajdę chwilę
jak będziesz miała problem z rymami to dawaj znać będziemy razem myśleć :P

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
a TŻ znalazł dekorację samochodu (nasz jest srebrny ), a ja dokładnie coś takiego miałam na myśli tylko w różu oczywiście https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...80119216_n.jpg
srebrne autka rządzą hehe
fajna dekoracja, ale ja jestem minimalistą więc usunęłabym już to serce z maski i te dwa ozdobniki z szyby :P

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Hejka
Witam nowa PMke

Podczytuje Was dziś, ale nie mam ochoty nic pisać bo mam dola i mam wszystkiego dośc

co tam pysia?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-11-24, 19:18   #4100
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale numer, no doubt- pamiętasz ja tutaj wstawiałam tą sukienkę. moja koleżanka była w niej na swoim ślubie i chciała żebym ją od niej odkupiła, ale że chciała za nią 3 tys a i Tż widział na niej tą kieckę to jej nie chciałam.
Ale jest piękna! widziałam ją na żywo na pannie młodej i na swoim weselu zrobiła tą suknią furorę!
Tu masz więcej fotek z tą suknią : http://marcinfo.webd.pl/?p=849#more-849
Heh, fajny zbieg okoliczności Ale ja też bym się nie zdecydowała, mam takie poczucie, że ta suknia musi być moja i tylko moja
A suknia piękna!
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Hejka
Witam nowa PMke

Co się dzieje?
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Też się ostatnio nad tym zastanawiałam
Ja też... dziś rano konkretnie o tym myślałam Jestem w zasadzie na półmetku, bo zaręczyliśmy się w styczniu, ślub we wrześniu... Nie mówiąc o tym, że w zasadzie pół roku mooocno czekałam na zaręczyny i dużo myślałam o pierścionku No i nie wiem co będzie zaprzątało moją głowę później... ech
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 19:25   #4101
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Już dopisuję, miałam zapchaną skrzynkę pm na wizażu
Dziękuje
TysiaBB1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 19:26   #4102
iza1336
Raczkowanie

Później będą posty świeżych małżonek, narzekanie na teściowe i wychwalanie kochanych mężów heheh..
Stary 2013-11-24, 19:28   #4103
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

pewnie dzieci albo mieszkanka

Stary 2013-11-24, 19:31   #4104
ijaa
Zakorzenienie

Ja myślę, że później trzeba będzie założyć wątek ŻON 2014 i dzielić się radościami i narzekaniami.

Stary 2013-11-24, 19:34   #4105
iza1336
Raczkowanie

ijaa świetny pomysł!
Stary 2013-11-24, 19:36   #4106
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ja myślę, że później trzeba będzie założyć wątek ŻON 2014 i dzielić się radościami i narzekaniami.
zgadzam się zwłaszcza jeśli chodzi o narzekanie haha w sumie można zacząć od razu, ale żeby za bardzo nie odbiegać od tematu obecnego wątku możemy ponarzekać na wydatki związane z weselem ;D po ostatnim bilansie wpadłam w jednonocną rozpacz haha ;D

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-11-24, 19:43   #4107
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
zgadzam się zwłaszcza jeśli chodzi o narzekanie haha w sumie można zacząć od razu, ale żeby za bardzo nie odbiegać od tematu obecnego wątku możemy ponarzekać na wydatki związane z weselem ;D po ostatnim bilansie wpadłam w jednonocną rozpacz haha ;D
Ja i mój TŻ też jesteśmy załamani kwotami. Wydamy majątek na kam + foto, ale to mój wybór i nie chcę go zmienić. Zakochałam się w ich pracach wiele lat temu i powiedziałam sobie, że jak dojdzie kiedyś do mojego ślubu chcę, aby oni go uwiecznili i tak też się stanie, ale kwota masakruje...
Stary 2013-11-24, 19:47   #4108
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Ja i mój TŻ też jesteśmy załamani kwotami. Wydamy majątek na kam + foto, ale to mój wybór i nie chcę go zmienić. Zakochałam się w ich pracach wiele lat temu i powiedziałam sobie, że jak dojdzie kiedyś do mojego ślubu chcę, aby oni go uwiecznili i tak też się stanie, ale kwota masakruje...
mi też się wydaje, że zapłacimy dużo, a za zespół to już w ogóle majątek.. ale chyba warto
a no i koniecznie pokaż kam i foto strasznie jestem ciekawa tych geniuszy!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-11-24, 19:48   #4109
marlenqa22
Zadomowienie

..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo

Edytowane przez marlenqa22
Czas edycji: 2013-11-25 o 21:21
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 19:50   #4110
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Nie spotkałam się do tej pory z wzmianką o poprawinach w zaproszeniu. Zawsze para młoda ogłaszała to, gdy kończyła się zabawa weselna.

Atomoowka, fajna fryzurka pomyślałabym nad warkoczem dobieranym - aby cały był dobierany.

Linaewen, suknia inna niż wszystkie, szkoda, że u nas nie ma za wielkiego wyboru... Gratuluję tej pewności
My na pewno będziemy wpisywać poprawiny oraz prośbę o potwierdzenie lub nie obecności na nich, bo od tego będzie zależeć cena. A przynajmniej przy kilku osobach mamy spore wątpliwości czy mimo obecności na weselu zostaną na drugi dzień. No, i będziemy też wspominać o formie poprawin, bo w chatce nie można mieć butów na obcasach

O, właśnie dobierany pewnie się o wiele lepiej skomponuje!

Dziękuję. Coraz bardziej się chyba zniechęcam do dalszych poszukiwań, ale w inspiracjach mam jeszcze dwa typy, które chętnie obejrzę.

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
My byliśmy w tym roku na 3 weselach i na żadnym nie było win wytrawnych i półwytrawnych, jedynie półsłodkie. Mi akurat to pasuje, bo tylko takie piję
My decydujemy się też tylko na półsłodkie.
My będziemy mieć czerwone wytrawne i Tokaje(oryginalne, sprowadzane z Węgier).

Cytat:
Ale mi miło Ja miałam mieć pierwotnie ślub 13 września, ale sala nam na to nie pozwoliła... mieliśmy małe zawirowania salowe, dlatego wyszło, że pobierzemy się 27 września.
Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Witaj
My też chcieliśmy poczatkowo 13.09.2014, ale z powodu zajętego terminu na sali padło na 30.08.
Śliczna ta suknia, którą wkleiłaś
Myśmy chcieli bardzo 13 września, ale nie dało rady bo mieli już zajęty weekend. A jednak bardziej zależało nam na miejscu...

Cytat:
jak będziesz miała problem z rymami to dawaj znać będziemy razem myśleć :P:
Nie rymuj, nie rymuj...

Jesteśmy po rozmowach i jestem zachwycona.
W cenie menu mamy posiłki dla obsługi! Czyli dwóch dj i dwóch fotografów nam nie zawyżą ceny Niemal dowolne dekoracje, w cenie tradycyjnie ciasta(BOSKIE!), możliwość zmian w menu (ograniczone oczywiście cenami produktów, ale jak bez szaleństw to pełna dowolność). Sami proponują oddzielny stół na CandyBar i alkohole

Do dyspozycji będziemy mieć 3 sale (jedna lub dwie na jedzenie i jedna na tańce), sale z bilardem, konsolą i piłkarzykami, 21 pokoi, na drugi dzień chatkę grillową, rozległy ogród-z pięknym miejscem na ślub plenerowy. Do tego za opłatą(dla Młodych gratis :P ) jest sauna, wanna z masażem, siłownia. Jeśli nie będzie rezerwacji to doba hotelowa nam się wydłuży nawet do wieczora. No i oczywiście goście będą mogli sobie zarezerwować dzień wcześniej i później z jakimś rabatem. Dostaliśmy też ulotki, żeby załączyć do zaproszeń (my dorzucimy do STD)-co nam ułatwi wyjaśnianie, gdzie i dlaczego tak daleko .
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości