Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-25, 08:05   #481
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hoł hoł hoł z zaśnieżonej krainy

brawa dla Olisia
przykro mi, że tak jest między Wami

brawa za nockę
a co do smarta, to sąsiad takim jeździ, a ma 2 metry wzrostu wyobraźcie sobie, jak on wygląda

a tymczasem za oknem....
Aaaaale
U mnie tylko popruszyło
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 08:06   #482
s i l v e r
Zakorzenienie

Jest śnieeeeg

Tż poszedł na siłownie, Daria wchodzi mi na głowę więc będę potem.
Stary 2013-11-25, 08:06   #483
LadyWhisper
Zakorzenienie

elllmi, wpadam na kawe

kurde, mialam mlodemu kaszke dac, a on widac ma w nosie, bawi sie w najlepsze i tanczy do donatana na glodnego mi mie wyglada

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 08:08   #484
BlackSanctum
Zakorzenienie

Śnieg.

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Śnieg sypie

BLACK! Myślisz, że ten podkład, co kupiłaś, będzie odpowiedni dla mnie? Ja ogólem blada jestem i podkrążone oczy
Ciężko powiedzieć. A nie przetłuszcza Ci się cera?

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Black pytałaś o korektor,kupiłam taki wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21693
(tylko on jest do cery przetłuszczającej się a nie trądzikowej).
Miał być pod oczy a jest na wypryski To wszystko przez ten tłum przez który nie mogłam się przebić i wzięłam pierwsze lepsze ustrojstwo gdzie było na etykiecie korektor. O ja głupia cipa
Ojoj, nie nakładaj tego przypadkiem pod oczy, bo to się nie nadaje... No i firma Miss Sporty robi raczej same gówienka dla nastolatek.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 08:12   #485
misia1505
Rozeznanie

my już po prawie poprzeprowadzce (dziś pojechał ostatni kurs i tż do pracy) zostało tylko pomalować 1 pokój i w 2 ściane i posprzątać. mam nadzieję że dłużej tam zagościmy bo juz mam dość tego przewożenia. W sobotę pojechal jeden bus i na wieczór pojechaliśmy, rano wstaliśmy i mamy ogarniętą sypialnie, łóżko skręcone, szafa po tej przeprowadzce ledwo stoi ale stoi więc sypialnię mamy ogarniętą.po południu musieliśmy wrócić do i ogarnąć piwnicę i reszte gratów, jejku miałam mało szefek, niespodziewałam się że tyle tego będzie, choć i tak jak coś mi nie potrzebne to wywoże do rodziców lub na śmietnik na bieżąco. Lenka strasznie chciała pomagać tacie skręcać meble będę musiała kupić sobie dywan bo tam jest wszędzie terakota i będę bała się że lenusia mi się potłucze. jestem jeszcze ten tydzień, znaczy do piątku u rodziców, w piątek tż wraca, zabiera nas i jedziemy dalej ogarniać ale już na spokojnie.
idę was przelecieć, tak po łepkach mam nadzieję że nie ma za dużo.

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Misia, tak, przed ciążą - chyba każda z nas, a przynajmniej większość, ma jeszcze jakieś pozostałości po ciąży. Ja w dodatku dobiłam się hormonami. Uważam, że Twoje pytanie było kompletnie nie na miejscu...
Black, przepraszam że cię uraziłam ale wydaje mi się że pisałaś że wóciłaś do wagi z przed ciąży (przed weselem)
Stary 2013-11-25, 08:17   #486
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Olej, pokruszony chlebek dla ptaszków to nie wyrzucanie jedzenia, poza tym mogą se apelować ile wlezie. Mam jednego takiego upierdliwca w klatce, który ewidentnie się do mojego męża i do mnie przyczepił. Wymyślił sobie nawet, że jakieś użądzenia dziwne na prąd w piwnicy mamy przez które korki wybijało Masakra.

Mam sentyment do beskidu sądeckiego, jako dzieciuch spędzałam całe wakacje na łabowskiej hali, uwielbiałam to miejsce!
Pierdzielisz? Ludzie są pieprznięci
Zapraszamy

Cytat:

na nosie trochę

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 08:17   #487
e_vel
Wtajemniczenie

dzień dobry

wstaję, patrzę, a tam biało nie lubię

biorę się za nadrabianie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1170555.jpg (63,6 KB, 21 załadowań)
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 08:19   #488
gochaa_p
Zakorzenienie

hej
u nas też biało
Wojtek nadal chrypiaty :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 08:20   #489
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Mam sentyment do beskidu sądeckiego, jako dzieciuch spędzałam całe wakacje na łabowskiej hali, uwielbiałam to miejsce!
kiedyś nas naszło ze szwagierką, żeby iść na naleśniki na Łabowską jak już się tam doczołgałyśmy (upał był nieziemski), to doszłyśmy do wniosku, ze trzeba było w domu te naleśniki zrobić

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
elllmi, wpadam na kawe

kurde, mialam mlodemu kaszke dac, a on widac ma w nosie, bawi sie w najlepsze i tanczy do donatana na glodnego mi mie wyglada
wpadaj, wpadaj, zapraszam wsiądź do tego samego pociągu, co nawijka na drina będzie jechać albo w sumie przybiegnij, co to dla Ciebie
mój tata rano donatana na fula puścił

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 08:21   #490
LadyWhisper
Zakorzenienie

blAck, pomozesz?
chodzi o podklad, iz gdyz poniewaz, jak sie maluje w domu to wydaje mi sie, ze idealnie dobralam kolor, a jak wychodze na swiatlo dzienne to
zawsze sie okazuje, ze jestem zbyt pomaranxzowa w stosunku do szyi jak biore jasniejszy to zbyt zolty itd. .... albo zbyt rozowy nie wiem jak to ogarnac
i chyba chodzi wlasnie o podklad, bo jak sie maluje samym pudrem to nie ma tego problemu. i w efekcie uzywam samego pudru na twarz

co do miss sporty, super byl puder, ale sie popsul, teraz kupilam bo bylam zdesperowana bo do mojego nie mialam dostepu i masakra, przejechalam sie

a z miss sporty genialny jest tusz, taki gruby fioletowy, grosze kosztuje a pokochalam go miloscia bezgraniczna

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 08:24   #491
hope01
Zakorzenienie

Deli, Black, Laurko WSZYSTKIEGO DOBREGO

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 08:33   #492
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Helol. Przezylam zjazd na uczelni i jestem.

Piszcie o umiejetnosciach, to tez cos dodam od siebie o swojej.
*motorycznie to wiecie, chodzi przy meblach, raczkuje od dawna.
* robi "papa", ale nie tylko machajac raczka, w tym samym czasie mowi "papa"
* ulubiona zabawa to rzucanie - tak wiec nauczyla sie rzucajac mowic "baaam" - za kazdym razem niemal;p
* "mama", tata" na kazdym kroku i bezposrednio do nas. Obecnie doszedl do repertuaru "ziaaadek" (dziadek) - ja mowie "Amelciu, powiedz "dziadek" a ona powazna mina i "ziiiiiaaadeek" - zdebialam
"baba", "idzi" (idzie chyba)
"bruuuuum" - to uroczo robi, bo rr jest wyrazne i parska przy tym. Nauczyla sie ode mnie w jeden dzien. Teraz wystarczy ze ktos zaintonuje "bruuuum" to zaraz sie dolacza i tez "brrrrumm"

A dzisiaj mi sie udalo : "Amelciu powiedz mama"
- 'mama"
- Amelciu powiedz tata
- "tata"
- Amelciu "brrrruuum"
- "Brrrruuum"

Szok jakie te dzieci madre sie robia

Dzis zaczela dreptac popychajac za soba krzeslo

Cytat:
Misiael, ja też nie mam.
ja też nie mam
Cytat:
B
Miał być pod oczy a jest na wypryski To wszystko przez ten tłum przez który nie mogłam się przebić i wzięłam pierwsze lepsze ustrojstwo gdzie było na etykiecie korektor. O ja głupia cipa
przepraszam, ale
Cytat:
i ja się przyłączam
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 08:33   #493
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
pokażę wam historyjkę obrazkową
tak wygląda od jakiegoś czasu usypianie Pietraszka
Marita jest genialna do tego bo ma takie resory, że bąbel chcąc nie chcąc odpływa
Powiem tak: dołączyłam do grona szczęśliwych posiadaczek kataraka. A stało się to tak: moja Olwika się pochorowała noce to po prostu kosmos. W sobotę Tż był w pracy więc zostałam sama z tym wszystkim, aż się z tego wszystkiego umówiłam do lekarza prywatnie, niestety dopiero na dzisiaj ale doradziła mi babka przez telefon krople, syrop i kazała kupić odciągacz „Katarek” i powiem Wam że rewelacja. Żałuję że nie kupiłam tego przy pierwszym katarze. Tż kupił jak z pracy wracał i tyle glutów wyciągnęliśmy z Małej że szok. Wczoraj też już spała ale jak się rozkaszlałam to musiała ją z łóżeczka wyjąć i plecki oklepywać, a jak zaczęłam katar odciągać to zwymiotowała tyle flegmy że szok. Ale potem widac było że jej ulżyło i całą noc przespała praktycznie bez kaszlu i z czystym nosem. No i oczywiście ponieważ została z Tż to spała grzecznie do 7. Najgorzej to z tym kaszlem bo raz to się prawie udławiła tą śliną jak się rozkaszlała, więc w nocy ja na czuja i jak tylko zaczynała kaszleć to ja przy niej.
No i jak przez 9 miesięcy nie była huśtana (ruszanie w przód i tył wózkiem to według mnie nie to samo) to teraz przy tej chorobie bujamy. Też mam Marię i właśnie doceniam możliwość kołysania. W ogóle w piątek to już myślałam że Mała cała noc będzie spała w wózku bo każda próba przełożenia z wózka do łóżeczka kończyła się histerią. Dopiero po 22 Tż udało się ją przełożyć.

I lece nadrabiać weekend
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 08:36   #494
litllesweetangel
Lurker ;)

U nas nie ma sniegu i dobrze, bo nie cierpie zimy i ciaglej chlapy

Ehh penisowy dzien dzis, nie moge sie ogarnac zeby isc zrobic sobie sniadanie, do pracy na 16 do 2 w nocy Ciekawe czy bede miala z kim wracac, czy pozostanie mi czekanie na nocny

Na Miss Sporty tez nie klne. Lady tez mialam ten tusz i jest spoko, tzn ja moge miec byle jaki i rzesy jak firanki Z tej firmy mam podklad i bardzo chwale, kupilam go w czasie biedy kiedy nie moglam sobie pozwolic na wydanie 40 zl na Rimmel Match Perfection. Wzielam na probe ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html i przy nim juz zostalam

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 08:37   #495
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Śnieg.

Ojoj, nie nakładaj tego przypadkiem pod oczy, bo to się nie nadaje... No i firma Miss Sporty robi raczej same gówienka dla nastolatek.
Nie,nie-absolutnie nie zamierzam. Ale wiesz powiem Ci że ma nawet dobre krycie. Mam po ostatniej opryszczce małą sino-czerwoną blizne koło ust (mam nadzieję że mi to zejdzie kiedyś ) i właśnie dla próby nałożyłam na to ten korektor i fajnie zakrył ten ślad,więc może uda mi się go zużyć do takich ewenementów

A pod oczy jaki polecasz? Bo muszę coś kupić. Muszę muszę muszę

Widzę że tylko ellmi,silver i ja cieszymy się ze śniegu?
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-11-25, 08:42   #496
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
U nas nie ma sniegu i dobrze, bo nie cierpie zimy i ciaglej chlapy
no zima w mieście jest średnia z uwagi na tą chlapę, fakt

Cytat:
Widzę że tylko ellmi,silver i ja cieszymy się ze śniegu?

a co do tej blizny po opryszczce, to mój tata ma taką, już chyba 2 lata i nie schodzi

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

podobają mi się te spodnie http://allegro.pl/79-s-m-spodnie-bag...710549243.html ; znalazłam takie same, tylko tańsze http://allegro.pl/s-m-spodnie-baggy-...723856314.html , ale wygladają zdecydowanie gorzej na tej modelce i teraz ciekawa jestem, czy są po prostu na nią za duże i dlatego taki efekt, czy one na serio tak będą wyglądać bo na tej pierwszej aukcji prezentują się super

Stary 2013-11-25, 08:45   #497
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:

a co do tej blizny po opryszczce, to mój tata ma taką, już chyba 2 lata i nie schodzi

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

podobają mi się te spodnie http://allegro.pl/79-s-m-spodnie-bag...710549243.html ; znalazłam takie same, tylko tańsze http://allegro.pl/s-m-spodnie-baggy-...723856314.html , ale wygladają zdecydowanie gorzej na tej modelce i teraz ciekawa jestem, czy są po prostu na nią za duże i dlatego taki efekt, czy one na serio tak będą wyglądać bo na tej pierwszej aukcji prezentują się super
Weź nie strasz 'tylko że ja mam taką skórę na której wszystko bardzo bardzo długo się goi.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-11-25, 09:00   #498
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:

o, ja też śledzę tą aukcję też mi się podobają.
Mam ochotę na dresowe spodnie typu baggy z zamkami, albo z elemenami skórzanymi..ktoś coś???

Korci mnie trochę by kupić ale też się boję bo mocno nietypowe są.

Przyszedł pchacz z Boikido, fajowy jest tylko jakoś myślałam, że będzie..większy?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 09:09   #499
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
o, ja też śledzę tą aukcję też mi się podobają.
Mam ochotę na dresowe spodnie typu baggy z zamkami, albo z elemenami skórzanymi..ktoś coś???

Korci mnie trochę by kupić ale też się boję bo mocno nietypowe są.

Przyszedł pchacz z Boikido, fajowy jest tylko jakoś myślałam, że będzie..większy?
no i co myślisz o tych spodniach na tej drugiej aukcji? za duże czy na serio tak wygladają?

a co Amelka na pchacza?

Stary 2013-11-25, 09:20   #500
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Ja w kinie też byłam rok temu, na Zmierzchu. Pamiętam jak się bałam, że urodzę w trakcie, to było dwa tyg chyba przed porodem
Ja to byłam dwa dni przed porodem
A teraz to jak tylko mama zostaje na weekend to my siup do kina.
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Fewciu, życzę Wam udanego wieczorku... bo nam ostatnio nie poszło TŻ chcąc być romantyczny przygotował wspólną kąpiel pełną piany z winkiem w dłoni i tak się rozkoszujemy chwilą i nagle słyszymy płacz Mai oczywiście zła wyskoczyłam jak poparzona, ubrałam tylko szlafrok i dałam jej smoczek. Od razu zasnęła ale taka zła byłam, bo jeszcze mokrą podłogę musiałam ścierać

U nas tak w sobotę: my w trakcie, Mała płacz, ja szybko szlafrok lece do niej, ok kontynuujemy, Mała płacz ja szlfrok i lece do niej; za trzecim razem się udało, ale czar troszkę prysł.
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Wychodzimy na dwór po spaniu, po jedzeniu i z czystym pampkiem. Posiedzi chwilę grecznie i potem jest ryk, wije się jak węgorz, macha rękami. Śpiewam -źle, daje zabakę- pizg o ziemię, smoczek-pizg o ziemię, spać nie, siedzieć nieee. No mówię Wam MA SA KRA . Macie jakieś sposoby na takie sytuacje ??
Ja wychodzę jak jest pora spania, pojeździmy z 20 min i Mała pada.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 09:20   #501
Ewik86
Zakorzenienie

Hej

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43860660]Buty SOBIE wczoraj kupiłam i nową książkę Moniki Szwaji, którą bardzo lubię. I w rossie tusz do rzęs. Na poprawę nastroju [/QUOTE]

Fajne

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj 3 doba goraczki i nic nie szlo ku poprawie, do tego doszlo pokaslywanie, wiec pojechalismy do lekarza( udalo mi sie dopiero dzisiaj umowic prytwatna wizyte, a probowalam od piatku po poludniu )
Okazalo sie, ze gardlo czerwone, jesli do jutra bedzie sie utrYmywala temperatura to trzeba wlaczyc antybiotyk ale korzystajac z okazji wizyty u kolejnego doktora, wspomnielismy o problemie z naszym spaniem i powiem wam, ze po raz pierwszy sie spotkalam z kims, kto po obejrzeniu filmow stwerdzil, ze to nie jest tylko cos co sie niektore dzieci maja, ale cos z czym trzeba cos jak najszybciej zrobic. Dostalismy skierowanie na usg przezciemiaczkowe, na eeg snu i mamy zbadac tarczyce, okazalo sie, ze pani miala stycznosc z takim problemem i nalezy wykluczyc wszystkie powazne przyczyny.
Mam nadzieję, że wreszcie ktoś Wam pomoże

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Ano wczoraj zaczął RACZKOWAĆ i pomału siada. Co prawda jeszcze się rozjeżdża czasem i przeplata z pełzaniem, ale progres duży

Idę jeszcze trochę ponadrabiać. Weekend koszmarny - dziś tak się pokłóciliśmy z tż że masakra... I znów temat rozejścia się wrócił. My się kompletnie nie rozumiemy nie wiem czy on w ogóle mnie kocha... Ale to jak się zachowuje to przechodzi ludzkie pojęcie. Czuję się strasznie samotna

miała być fotka ale nie mogę załączyć.

Dobranoc
No to brawo

Przykro mi bardzo z powodu Waszej kłótni, trzymaj się jakoś

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hejoooooooooooo aaaaaaaaaaaa laski co za noc!!!!!!!!!!!!!!!! wyszedł 4 ząbek wczoraj!! ale co do nocy, Amelka zasnela o 20;> wstała o 21 i już mialam załamkę, wizje nie spania do północy ;p zasnęłyśmy o 22.12 iiiiiiiiiii pierwsza pobudka o 3.45 na mlesio, gdyby nie tzt na pewno byśmy dalej spaly...;p później jeszcze ze 3 razy cyc iiiiiii Amelka nadal spi!!!!!!!!!! aaaaaa jaram sie ;p

tzt mi chciał kupić smarta, ale po co mi taki mini samochodzik

pada deszcz ze sniegiem;/ masakrejos.
za zęba

Cytat:
a tymczasem za oknem....
Ale pięknie

A u mnie na razie słońce i bezchmurne niebo

Cytat:
A co to- zbiorowe imieninki??? Oczywiście się przyłączam i liczę na tugezę

Dziewczyny zgłupiałam już. Kilka tygodni temu przyszła do nas do pracy nowa pani psycholog. Ma 2 dziewczynki - bliźniaczki i one nie są szczepione. Jest przeciwniczką szczepień, oczywiście wytłumaczyła mi dlaczego, podała argumenty itd. I kurde, nie wiem co dalej robić ze szczepieniami. Nie interesowałam się tym wcześniej, ale naprawdę wychodzi na to, że okropny syf podaje się dzieciom.

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2013-11-25 o 09:31
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 09:21   #502
nancykenator
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
wpadłam tylko powiedzieć cześć i spadam, nie chcę psuć miłej atmosfery swoim podłym humorem
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 09:22   #503
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

cześć Kochanieńkie!

U nas piękny słońce, ani jednej chmurki, zero śniegu. Tylko u nas??? Deli u Ciebie pada? To i do nas pewnie przyjdzie po południu

witam Was po weekendzie. Nie wiem w co ręce włożyć. TŻ pojechał wczoraj do Szczecina Jak ja nienawidzę tych Jego delegacji

Lady u mnie właśnie siemię lniane się "robi" na włosy. Dziękuję!

Hope dziękuję w imieniu Blanki za buziaki

Kasie, wszystkiego naj!!!!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 09:24   #504
hope01
Zakorzenienie

dziewczyny jak łososia dzieciom przygotowywałyście? (piekarnik mi nie działa)

i drugie pytanko: mogą już bąble bakłażana?

Stary 2013-11-25, 09:28   #505
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
no i co myślisz o tych spodniach na tej drugiej aukcji? za duże czy na serio tak wygladają?

a co Amelka na pchacza?
Tak, wylicytowałam jej używkę Boikido i przyszedł właśnie niedawno

Co do spodni: mogą tak wyglądać, mogą być luźnawe w tyłklu bo baggy takie są. Pytanie JAK BARDZO - dlatego też się waham kurdę.
Jakbyś widziała jakieś fajne dresy o tym kroju, zarzuć linkiem.
Nad tymi to już myślę o myślę...

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Jeszcze te fajne ale to już nie baggy tylko rurki po prostu
http://allegro.pl/devi124-dresowe-ru...728191434.html
Stary 2013-11-25, 09:32   #506
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wylicytowałam jej używkę Boikido i przyszedł właśnie niedawno
ale ja pytałam co Amelka NA pchacza, a nie czy MA pchacza

Stary 2013-11-25, 09:41   #507
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Hej

Fajne

Mam nadzieję, że wreszcie ktoś Wam pomoże

No to brawo

Przykro mi bardzo z powodu Waszej kłótni, trzymaj się jakoś

za zęba

Ale pięknie

A u mnie na razie słońce i bezchmurne niebo

A co to- zbiorowe urodzinki??? Oczywiście się przyłączam i liczę na tugezę

Dziewczyny zgłupiałam już. Kilka tygodni temu przyszła do nas do pracy nowa pani psycholog. Ma 2 dziewczynki - bliźniaczki i one nie są szczepione. Jest przeciwniczką szczepień, oczywiście wytłumaczyła mi dlaczego, podała argumenty itd. I kurde, nie wiem co dalej robić ze szczepieniami. Nie interesowałam się tym wcześniej, ale naprawdę wychodzi na to, że okropny syf podaje się dzieciom.
jakie argumenty?

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
wpadłam tylko powiedzieć cześć i spadam, nie chcę psuć miłej atmosfery swoim podłym humorem
co się dzieje?

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
ale ja pytałam co Amelka NA pchacza, a nie czy MA pchacza
o jezusie, nie wiem co czytam:d
chyba jej się podoba, zainteresowała się tyki labiryntami z boku i od razu przy nim stała, przeszła trochę.
Stary 2013-11-25, 09:49   #508
BlackSanctum
Zakorzenienie

Aaaj, napisałam bardzo długiego posta i moje dziecko postanowiło mi coś kliknąć na klawiaturze i ehhh, wszystko się poszło eeeebać. :P No dobra, to od początku.

Aaaaa, dziękuję za życzenia. Prześlę Wam wirtualnie po kawałku ciasta wieczorem. Biszkopt z kremem mascarpone-śmietanowym.

Cytat:
na nosie trochę
Czyli strefa T... To może nie być dobry. On się bardzo mocno świeci, jest idealny dla cer suchych, które naturalnie same z siebie są matowe i potrzebują tego rozświetlenia... Ty musisz raczej postawić na coś uniwersalnego lub lekko rozświetlającego, bez takich mocno widocznych drobinek, jak Wake Me Up. Bo generalnie każdą cerę powinno się trochę rozświetlać, ale trzeba umieć stopniować ten efekt, żeby to wyglądało jak zdrowy glow, a nie jak tłusta maska.

Cytat:
blAck, pomozesz?
chodzi o podklad, iz gdyz poniewaz, jak sie maluje w domu to wydaje mi sie, ze idealnie dobralam kolor, a jak wychodze na swiatlo dzienne to
zawsze sie okazuje, ze jestem zbyt pomaranxzowa w stosunku do szyi jak biore jasniejszy to zbyt zolty itd. .... albo zbyt rozowy nie wiem jak to ogarnac
i chyba chodzi wlasnie o podklad, bo jak sie maluje samym pudrem to nie ma tego problemu. i w efekcie uzywam samego pudru na twarz

a z miss sporty genialny jest tusz, taki gruby fioletowy, grosze kosztuje a pokochalam go miloscia bezgraniczna
Ojoj, szkoda, że nie mieszkam na Śląsku... Byłoby prościej.
No to tak - jakim typem urody jesteś? Wiosna, lato, jesień, zima? Warto się najpierw dowiedzieć, bo po typie urody dobierasz pigment podkładu (dla zimnych - lato, zima - różowy, a dla ciepłych - wiosna, jesień - żółty). Odcień dobierasz już sobie pod swój odcień skóry, trzeba mieć po prostu dobre oko. Generalnie lepiej za jasny, niż za ciemny.

Co do tuszu, to przyglądałam mu się kilka razy, muszę kiedyś wypróbować, jak już mi odrosną moje połamane rzęsy... Na razie kupiłam na allegro 30 par rzęs za 20zł z przesyłką, będę nosić sztuczne.

Cytat:
Nie,nie-absolutnie nie zamierzam. Ale wiesz powiem Ci że ma nawet dobre krycie. Mam po ostatniej opryszczce małą sino-czerwoną blizne koło ust (mam nadzieję że mi to zejdzie kiedyś ) i właśnie dla próby nałożyłam na to ten korektor i fajnie zakrył ten ślad,więc może uda mi się go zużyć do takich ewenementów

Do wyprysków jak najbardziej możesz go używać.

A co do cieni pod oczami, to polecam ten, który sama kupiłam - Maybelline Affinitone Concealer - w promocji wychodzi za 17zł, a jest duży, dobrze kryje i cała masa kolorów do wyboru.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-11-25 o 09:50
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 09:58   #509
elllmi
Zakorzenienie

a to dzisiaj są Kasiowe imieniny???? ja myslałam, że w niedzielę były
to buziaki

Cytat:
o jezusie, nie wiem co czytam:d
chyba jej się podoba, zainteresowała się tyki labiryntami z boku i od razu przy nim stała, przeszła trochę.

Stary 2013-11-25, 09:59   #510
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Idę jeszcze trochę ponadrabiać. Weekend koszmarny - dziś tak się pokłóciliśmy z tż że masakra... I znów temat rozejścia się wrócił. My się kompletnie nie rozumiemy nie wiem czy on w ogóle mnie kocha... Ale to jak się zachowuje to przechodzi ludzkie pojęcie. Czuję się strasznie samotna
Dobranoc
Kurcze tak mi przykro że Wam się nie układa
On zaczął temat rozejścia??
Cytat:
Helou!

Silver, czarownico!!!
Sniegu po pas

Cytat:

a tymczasem za oknem....
Ale pięknie!
Cytat:
:
Nie wiem czy widziałaś jaki ja kupiłam
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,32781,magic-pen.html
bardzo fajny jest. W pędzelku
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
witam Was po weekendzie. Nie wiem w co ręce włożyć. TŻ pojechał wczoraj do Szczecina Jak ja nienawidzę tych Jego delegacji

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Co się dzieje?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości