|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
![]() Ale niestety zimą w ogóle slońce nie świeci mi prosto w okna
|
|
#3512 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() U mnie na blogu włosowa aktualizacja ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3513 |
|
Rozeznanie
|
Ano ja już po szkole. Dzisiaj króciutko lekcje. W tym 2 matematyki, ale dałam radę. Załamuje mnie ten fakt, że nic nie rozumiem. Jestem ciekawa jak zdam maturę
Wszystkie tutaj piszecie, że słoneczko u Was za oknem to ja również się pochwalę, że słońce umilało mi siedzenie w szkole, a teraz będzie mi towarzyszyło przy nauce z historii i polskiego. Nie znoszę historii, a muszę wykuć na pamięć cały dział coby dostać pozytywną ocenę bo to praca klasowa wagi 3 . Jak ogarnę historię to w ramach przerwy przed nauką polskiego wybiorę się do Rossmanna. Kilka rzeczy zdenkowałam więc czas nadrobić braki Polecicie jakiś dobry krem na dzień, pod makijaż dostępny w Rossmannie? |
|
|
|
#3514 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie umyłam włosy czarnym mydłem babuszki agafii i jestem zachwycona! Pierwszy raz w życiu taki świetny efekt. Myślałam, że to będzie trochę przereklamowany produkt, nie spodziewałam się tak fajnego działania. Włosy są uniesione, łatwo się ułożyły, błyszczą jak szalone i takie miękkie... Na górze nie używam nigdy odżywki, ale po tym mydełku faktycznie one wydają się jej nie potrzebować. Wiem, że praktycznie powtarzam recenzje innych, ale podpisuję się rękami i nogami pod tym mydłem
|
#3515 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
U mnie dzisiaj dzień wolny i dalsze poszukiwanie pracy |
|
|
|
#3516 | ||
|
Zakorzenienie
|
nic, sama bardziej na prawo jestem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam w Rossie, nie widziałam promocji na kolorówkę ale kupiłam odżywkę alterry, szampon bambus i papaja i puder BD, zobaczę jak się sprawdzi do twarzy. i przyszła kiecka z allegro, w ogóle na mnie nie leży, a nie ma możliwości zwrotu dobra, szamam kurczaka w sezamie z sosem sojowym, ryżem i szpinakiem i biegnę z powrotem na uczelnię uczyć się na jutrzejszego kolosa
|
|
#3517 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie jest mroźno... rano jak wstałam, to aż jęknęłam - ponuro + deszcz ze śniegiem. Teraz na szczęście pięknie świeci słońce, nie pada, ale zimno. Idę umyć włosy, dziś maskowanie
I muszę się nauczyć łaciny, niemieckiego, angielskiego, zacząć uczyć się biologii. Dam se radę, mam nadzieję
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie słońce wyszło aż na 15 minut po czym zaczęło lać
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodałam do obserwowanych Cytat:
Dzisiaj straciłam kolejne 15 zł na Rossmanna xD Kupiłam tusz Eveline, bo pani która tam wykładała, miała nim pomalowane i mi się spodobało, bo rzęsy niesklejone, wydłużone i pogrubione I wzięłam jeszcze korektor z Lovely, ciekawe jak się spisze
|
|
#3520 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie wiem, dam znać jutro/pojutrze chociaż, kilka h po myciu to nie mam zdania
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bardzo zimno
|
#3522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ostatnio skusiłam się na korektor z Synergen... Wróciłam do domu, otwieram, a tam żółć jakich mało... Na twarzy wygląda na pomarańczowy... Od razu wylądował w koszu... A kupiłam go tylko dlatego, że nic chciałam wydać o 4 zł w na kamuflaż z Catrice.... I moja oszczędność wyszła mi bokiem...
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj było mi zimno w grubym płaszczu.. Nie wiem co ja pocznę jak będzie na minusie
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
|
|
#3524 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wybrałam się dzisiaj do second handu, bo wielka dostawa była. Wchodzę 30 min po otwarciu, a tam już kilometrowa kolejka do kasy i wataha ludzi przy wieszakach Przeraziłam się, ale koniec końców dorwałam kilka rzeczy idealnie w moim guście i rozmiarze. Szkoda tylko, że zabolało przy kasie
|
||
|
|
|
#3525 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! U mnie dzisiaj piękne słońce, ale okropnie zimno. Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam czerwony sweterek, pędzelek do brwi Vipery i suchy szampon Batiste. Oczywiście musiałam wejść też do Rossmanna, wyszłam z dwiema szminkami Maybelline Color Whisper, matową pomadką Lovely, lakierem Wibo i czarną kredką Rimmel
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Już w domu, ale przemarzłam.. przechadzki po zakupy mi się zachciało
![]() Idę się położyć. Brr |
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Cytat:
Tak, zielony
|
|
#3528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja cały rok w jednej kurtce z ekoskóry na zimę tylko dopinam futerko jako podszewkę, też w sumie cienkie. A ciepło jest mi dlatego, że od połowy jesieni (mniej więcej, jak się zaczynają deszcze) przez całą zimę aż do wiosny chodzę w glanach. Więc ciepluuutko :3 za niedługo zmienię chustkę na ciepły szal i może się wreszcie zmuszę do czapki
|
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka to?Ale miałam dzisiaj pobudkę Na zajęcia nie poszłam, śpię sobie cała chora i w gorączce nie wiedząc gdzie jestem, która jest ani nic, a tu na raz jakieś głosy, wrzaski i nie wiadomo co jeszcze.. nosz cała grupa mnie postanowiła odwiedzić w chorobie A teraz siedzę ze Stapizem na łbie i się zabieram za montmorylonity
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-11-25 o 17:17 |
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3531 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jak mi trzeba ładnie wyglądać, to się wylaszczam w płaszcz i kozaki na obcasie nie lubię tej kurtki, bo nie jest obcisła. Uwielbiam mieć wąsko w talii - przy okazji chwalę się 90/60/90 ![]() Dziewczyny, kończy mi się Biovax. Macie pomysł na jakąś tanią maskę jako suplement Kallosa Latte?
|
|
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze pamiętam, to Ty ciągle na figurę narzekasz, a teraz... 90/60/90 ![]() Chyba nie jestem typową kobietą i nie rozumiem tego
|
|
#3534 |
|
Rozeznanie
|
Ależ ja dzisiaj zmarzłam
W przerwie między nauką z historii i z polskiego wybrałam się do Rossmanna i ledwo co doszłam, dłonie mi dosłownie zamarzły, a uszy i nos wraz z nimi. Chyba czas wyjąć czapkę i rękawiczki Nie byłabym sobą gdybym się nie pochwaliła co kupiłam Tak więc wróciłam dumna i zadowolona z: * Tuszem do rzęs z Miss Sporty * Płynem micelarnym z Lirene * Odżywką do paznokci Eveline * Perfumem Beckham * Piasekiem z Wibo czerwonym ( * Szamponem z Green Pharmacy do włosów zniszczonych i osłabionych No i jeszcze buty sobie żem kupiła. Zastanawiałam się nad nimi 30 minut, ale koniec końców jednak wzięłam. Tymczasem zjem kolację i nawiedzę łazienkę. Muszę się jakoś odstresować bo głowa mi paruje od takiej ilości nauki
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perfumami dziewczyny, perfumami, bo zacznę płakać ! ![]() Wstałam, zrobiłam sobie sobie jedzenie, zjadłam i jestem dalej głodna (@, jak masz przyjść, to chodź, a nie ludzi męczysz..) Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-11-25 o 18:17 |
|
|
|
|
#3536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hej jo, narzekam na moje lenistwo, ale się zebrałam w sobie Wizaż dobrze mi robi, podtrzymuje w ambicjach ![]() 90/60/90, ale jak wałeczki wiszą, to też 90 może być ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- To jeszcze nic, ja mam takie odpały czasem, że jak widzę wyraz z błędem, typu żóbr, to czytam kilkanaście razy, bo nie wiem, co tenże wyraz oznacza
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to tylko pośpiech/ cokolwiek, co by to usprawiedliwiło, ale cholera.. mamy Worda, on wszystko pięknie za nas sprawdza.. chyba bym się publicznie więcej nie pokazała, gdybym komuś puściła takie kwiatki ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- O jakich wałeczkach przy takich wymiarach mowa.. Chyba, że jesteś bardzo, bardzo niejędrną i zaniedbaną klepsydrą. |
|
|
|
|
#3538 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaś lakiery dziś do mnie przybyły, jejju jakie one są ->
|
#3539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tą zamianą j na i to mnie na serio wkurza. Coś typu - cytuję mojego Tatę - Andrzei, Ioasia, itp... Nurz sje w kjeszenji otwjera ![]() A tak, jestem - ćwiczyć ani uważać na dietę mi się nigdy nie chciało, bo byłam przekonana, że mam szybką przemianę materii - no kiedyś to się sprawdzało. Co więcej, w genach odziedziczyłam skłonności do odkładania się tłuszczu na upie, szerokich bioder (od strony Taty) oraz dużych cycków (to po Mamusi ). No i ten, nigdy nie używałam żadnego balsamu do ciała. I mam cellulit
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki ma się rozmiar stanika przy takich wymiarach?
(takie tam małe zboczenie )
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

i jest tak przyjemnie 

.
Polecicie jakiś dobry krem na dzień, pod makijaż dostępny w Rossmannie?