Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-25, 10:00   #511
Ewik86
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
wpadłam tylko powiedzieć cześć i spadam, nie chcę psuć miłej atmosfery swoim podłym humorem
Co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
jakie argumenty?
http://www.globalnaswiadomosc.com/profmajewskalist.htm

http://vaccgenocide.wordpress.com/ta...rota-majewska/

Poza tym ona pracuje z autystami i mówi, że zawsze jak przeprowadza wywiad to różne niepokojące objawy rodzice zauważają jakiś niedługi czas po podaniu szczepionki.

Podała mi przykład chłopca (syna znajomej), który rozwijał się normalnie do czasu, gdy zaatakował go wirus opryszczki. Wszedł on w jakąś interakcje ze szczepionką (na co dowodem były przeprowadzone badania) i z dziecka zrobiło się dosłownie warzywo.

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 10:10   #512
misiaeel
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Hani się o 5 przebudziła z przesikaną pieluchą, nie pamiętam kiedy to się jej ostatnio zdarzyło. no, ale przebrałam dałam mleko i spałyśmy do 9
też u nas trochę śniegu popruszyło

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Heeeej.

Ano wczoraj zaczął RACZKOWAĆ i pomału siada. Co prawda jeszcze się rozjeżdża czasem i przeplata z pełzaniem, ale progres duży

Idę jeszcze trochę ponadrabiać. Weekend koszmarny - dziś tak się pokłóciliśmy z tż że masakra... I znów temat rozejścia się wrócił. My się kompletnie nie rozumiemy nie wiem czy on w ogóle mnie kocha... Ale to jak się zachowuje to przechodzi ludzkie pojęcie. Czuję się strasznie samotna

miała być fotka ale nie mogę załączyć.

Dobranoc
brawa za raczkowanie i siadanie
przykro mi, że Wam się nie uklada

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hejoooooooooooo aaaaaaaaaaaa laski co za noc!!!!!!!!!!!!!!!! wyszedł 4 ząbek wczoraj!! ale co do nocy, Amelka zasnela o 20;> wstała o 21 i już mialam załamkę, wizje nie spania do północy ;p zasnęłyśmy o 22.12 iiiiiiiiiii pierwsza pobudka o 3.45 na mlesio, gdyby nie tzt na pewno byśmy dalej spaly...;p później jeszcze ze 3 razy cyc iiiiiii Amelka nadal spi!!!!!!!!!! aaaaaa jaram sie ;p

tzt mi chciał kupić smarta, ale po co mi taki mini samochodzik

pada deszcz ze sniegiem;/ masakrejos.
brawa za ząbka

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Kuwa.. Wiecie co ja dawałam na parapet okna pokruszony chleb dla ptaszków i Młody zawsze jak jadł to miał zaciesz, bo ptasie jadły razem z nim. Sąsiadka nad nami to rzucała przez okno całe kawały.
No i ostatnio leżało pełno chleba pod blokiem. Raz TZ wchodził i któraś z sąsiadek się z nim mijała pod klatką i na cały ryj do swojego męża, że ludzie są nienormalni bo jedzenie wyrzucają. Dwa dni po tym apel zawisł o zakazie WYRZUCANIA jedzenia.
Wiecie co, nikt prosto w gębe nic nie powiedział, ale ja odnoszę wrażenie, że to na nas poszło. W ogóle w tym bloku, to mało kto dzień dobry odpowie, niesie się strasznie, wczoraj do 1 w nocy się sąsiedzi darli zza ściany (tugeza starszych pań)- efekt taki jakby w naszym drugim pokoju byli.
Jak ja otwieram komuś drzwi, to tylko słyszę jak się judasz u sąsiadki otwiera no maskara. Miało być tak pięknie
A tak szczerze gadaliśmy z TZ i o ile na kawalerce było ciasno jak fix, bo to pokój z aneksem i łazienka, o tyle sąsiedzi byli spoko i w ogóle atmosfera w bloku super. Poza tym nic nie słychać bo to cegła była.
Aktualnie jesteśmy na etapie rozmów o mieszkaniu w STBS.

Dziewczyny współczuje nocek nieprzespanych, u nas standardowo dwie pobudki.
klaski dla Blaneczki fewciowej
to jest największy minus mieszkania w bloku. sąsiedzi
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hoł hoł hoł z zaśnieżonej krainy

a tymczasem za oknem....
łooo

Cytat:
kiedyś nas naszło ze szwagierką, żeby iść na naleśniki na Łabowską jak już się tam doczołgałyśmy (upał był nieziemski), to doszłyśmy do wniosku, ze trzeba było w domu te naleśniki zrobić

wpadaj, wpadaj, zapraszam wsiądź do tego samego pociągu, co nawijka na drina będzie jechać albo w sumie przybiegnij, co to dla Ciebie
mój tata rano donatana na fula puścił
o co chodzi z tym donatanem, ja nie wiem?

Cytat:
Deli, Black, Laurko WSZYSTKIEGO DOBREGO
podłączam się

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zgłupiałam już. Kilka tygodni temu przyszła do nas do pracy nowa pani psycholog. Ma 2 dziewczynki - bliźniaczki i one nie są szczepione. Jest przeciwniczką szczepień, oczywiście wytłumaczyła mi dlaczego, podała argumenty itd. I kurde, nie wiem co dalej robić ze szczepieniami. Nie interesowałam się tym wcześniej, ale naprawdę wychodzi na to, że okropny syf podaje się dzieciom.
co to za argumenty? w ogóle nie szczepi na nic?

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
cześć Kochanieńkie!

U nas piękny słońce, ani jednej chmurki, zero śniegu. Tylko u nas??? Deli u Ciebie pada? To i do nas pewnie przyjdzie po południu

witam Was po weekendzie. Nie wiem w co ręce włożyć. TŻ pojechał wczoraj do Szczecina Jak ja nienawidzę tych Jego delegacji

Lady u mnie właśnie siemię lniane się "robi" na włosy. Dziękuję!

Hope dziękuję w imieniu Blanki za buziaki

Kasie, wszystkiego naj!!!!
na długo pojechał?

Cytat:
cześć dziewczyny
wpadłam tylko powiedzieć cześć i spadam, nie chcę psuć miłej atmosfery swoim podłym humorem
oj co się dzieje?

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 10:15   #513
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Ktoś mnie pytal,przepraszam nie pamiętam kto Nie ma dolnego limitu aby uzyskać ulgę na dziecko. Jedynie musi być na tyle wysoki dochód,aby wystarczyło podatku.

Ciężki dzień za nami. Mnóstwo złych wiadomości.

Buziaki dla Was!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja pytałam.. dziękuję...kurde zawsze marzyłam, aby być księgową, ale podatków nie cierpię....

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Insolito - brawa za 10 miesiecy

hje - tez mysle o takim day off, ale ja jestem uzalezniona od lapa (sluzy mi za tv :P = seriale) i od telefonu. Jak ide na spacer (dlugi) a Borys spi to zaraz rozmowy.
ja też nie wyobrażam sobie dnia a nawet godz bez tel i komputera, to moje jedyne okno na świat... Niedługo tż wyjeżdza i zabiera laptopa, nie wiem jak ja to wytrzymam, jak wytrzymam bez Was... Może do tego czasu uda nam sie naprawić komputer, który stoi u rodziców to bym sobie go przywiozła do domu... na tel internetu nie mam za bardzo jak sprawdzać, a lipa przez tego durnego playa wyszła i dopiero koło połowy stycznia będę mogła podpisać umowę i wziąść nowy normalny tel... nie mogę zrobić tego wcześniej, bo tż musi koniecznie mieć ten nr który ma a w play se taki okres wypowiedzenia wymyślili.... wrrrrrr

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Sylwia - ja jednym okiem czytam a drugim oglądam film
Też często myślę o marsi
Czy u Marsi coś nie tak??? Przez szpital nie jestem do końca na bierząco a i do klubu nie mam dostępu.... Martwię się....

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

A jak u Was dziewczyny planujecie drugie, trzecie?
jaka różnica wieku pomiedzy dziecmi
i czy jest ktos kto na dzien dzisiejszy nie chce wiecej dzieci?

Tź chce 2 ja 3.... Planowaliśmy już wiosną zaczynać starania o rodzeństwo, ale że narazie mamy problemy zdrowotne z Pauliną to niestety musimy odczekać... Planowaliśmy tak rok po roku, albo dwa lata różnicy... No, ale niestety różnica będzie pewnie dłuższa... Niestety nie możemy pozwolić sobie na małą różnicę wieku, bo co zrobię z młodszym, kiedy z pauliną będę w szpitalu??? Nie mam za bardzo na kogo liczyć, tzn tylko na swoich rodziców, ale oni pracuja... a jak by nie daj boże to drugie też takie chorowite było to już wogle sobie tego nie wyobrażam....

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

Kochana przestań Jak bedziesz siedziec i myslec to tylko bedziesz sie nakrecac: ze Twoj wiek, ze jedynak, ze trzeba.... Pocczekaj, wyluzuj. Moze za pare miesiecy spojrzysz na coreczke i pomysisz, ze chcesz
A co do pyt. to chciałabym jeszcze 2 (jak nie mysle o porodzie i braku snu po). Ale na razie Nas nie stac, no i nie ma warunków mieszkaniowych
super, ze restart sie udał

w pierwszej chwili pomyslałam, ze piszesz o kaszance

za kolejny wizazowy zabek
ja jakos nie umiem tak spokojnie czytac jak kobieta sie chwali, ze usuwała dzieci jak pryszcze bo chciała sie spokojnie bzykac

podobno jak ida zeby to duzo dzieci przestaje 'jesc' i wraca na piers/butelke....

ja bym sama nie kupiła, ale dostalismy wiec jest. Na poczatku zero zainteresowania, teraz troche go oglada, i potancuje przy piosenkach (ja juz wszystkie znam na pamiec)
dokładnie... mnie też coś trafia jak coś takiego słyszę... Skoro decydowali się na seks to powinni ponieść tego konsekwencje...

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, moze ktoras z was widziala cos takiego na allegro?
Bede robic jakas nalewke i pierniki dla rodziny na prezenty i to by mi pasilo na opakowanie :
http://www.aliexpress.com/item/Santa...409206825.html
myślę, że mogłabyś takie coś sama zrobić... jak nie materiałowe to kartonowe spokojnie.... myślę, że też by fajnie wyglądały...

ale się wzruszyłam.. Moja paulina miała urodzić się w 30 tyg....

Pisalsm Wam, że mam doła, że nigdzie z domu wyjść nie mogę, że nawet butów na zimę nie mam... No więć chcę oznajmić wszem i wobec, że buciki na zimę są..... Planowałam max 150-180zł wydać, ale zaszalałam i dałam sporo więcej... O takie sobie sprawiłam...http://www.filippo.pl/Kozaki-LEMAR-1...A-8017075.html
tzn takie tylko w ślicznym brązowym odcieniu, ale na necie nie widzę takich, tylko te czarne... no i są całe skórzane, więc muszą posłużyć mi parę lat.. właśnie zna któraś firmę Lemar??? Ja osobiście nie znam, ale zaufałam koleżance i jej mamie....
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 10:15   #514
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
co to za argumenty? w ogóle nie szczepi na nic?
Nie szczepi na nic. Wyżej podałam linki i mniej więcej co mi mówiła, bo tyle zapamiętałam.

Dominika

Alicja
Stary 2013-11-25, 10:16   #515
s i l v e r
Zakorzenienie

Black, miałaś rację..... !!! Kupiłam za ciemny ten podkład! Dziś w świetle dziennym dopiero to zauważyłam ....
Ale kupiłam go w zaprzyjaźnionym rossie Więc nie będzie problemu z wymianą. Powiedz mi jaki odcień wziąć?? Ton jaśniejszy od tego który kupiłam ( mam 203) ??
Stary 2013-11-25, 10:20   #516
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie szczepi na nic. Wyżej podałam linki i mniej więcej co mi mówiła, bo tyle zapamiętałam.
no widzę, że to dłuższa lektura na wieczór jak coś
tylko wiesz, zawsze są dwie strony medalu. znajomych synek nie słyszy bo zwlekali ze szczepieniem na pneumo.

gojka super te buty

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 10:30   #517
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
o co chodzi z tym donatanem, ja nie wiem?
o cycki i ubijanie masła

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
ja pytałam.. dziękuję...kurde zawsze marzyłam, aby być księgową, ale podatków nie cierpię....
a ja się zawsze zarzekałam, że nigdy w życiu nie będę siedzieć za biurkiem i grzebać w papierach no i co....siedzę i grzebię;
jak koleżanka chciała iść do średniej szkoły do ekonoma, to jej marudziłam, ze takie nuuuudy, że to i tamto i w końcu sama w tych nudach wylądowałam ale jakby tylko była okazja, to spylam stamtąd, bo bycie księgową nie dla mnie

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 10:30   #518
s i l v e r
Zakorzenienie

Fewciu, przeczytałam Twój wpis na blogu i się wzruszyłam Pięknie!!
Stary 2013-11-25, 10:39   #519
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Michael na tydzień

Silver, dziękuję, zawstydziłaś mnie

Ellmi jak pięknie u Ciebie!!!!!!!!!!!!!!

Moja Gwiazda tak zasnęła, dawno tak nie spała na wznak Przepraszam za jakość, ale zdjęcie robione tel
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-25 10.27.36.jpg (114,3 KB, 33 załadowań)
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 10:42   #520
s i l v e r
Zakorzenienie

gojka, piękne buty!

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Moja Gwiazda tak zasnęła, dawno tak nie spała na wznak Przepraszam za jakość, ale zdjęcie robione tel
coraz bardziej podobna do tatusia
Stary 2013-11-25, 10:45   #521
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

coraz bardziej podobna do tatusia
Też tak myślę Śliczna jest

Dominika

Alicja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 11:17   #522
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
a tymczasem za oknem....

To na pewno z tego roku?
U nas padal snieg z deszczem, ale juz wszystko zniklo.
Nie cierpie zimy w Gd - wieczna chlapa i wilgoc...

Cytat:
wpadaj, wpadaj, zapraszam wsiądź do tego samego pociągu, co nawijka na drina będzie jechać albo w sumie przybiegnij, co to dla Ciebie

grzeje miejsce dla laurki!

Cytat:
cześć dziewczyny

gadaj co jest!

Cytat:
http://www.globalnaswiadomosc.com/profmajewskalist.htm

http://vaccgenocide.wordpress.com/ta...rota-majewska/

Poza tym ona pracuje z autystami i mówi, że zawsze jak przeprowadza wywiad to różne niepokojące objawy rodzice zauważają jakiś niedługi czas po podaniu szczepionki.

Podała mi przykład chłopca (syna znajomej), który rozwijał się normalnie do czasu, gdy zaatakował go wirus opryszczki. Wszedł on w jakąś interakcje ze szczepionką (na co dowodem były przeprowadzone badania) i z dziecka zrobiło się dosłownie warzywo.
Z tego, co pamietam to nasza szaja jest na NIE jesli chodzi o te pania prof
Nie pamietam argumentow, ale pewnie zaraz sama sie odniesie!

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

U nas noc calkiem calkiem.
Pobudki o 3 i 7, spanko do 9:30

TZ ma dzis wolne, planujemy isc na zakupy (Hebeeee w koncu! +buty dla mnie).
Kurcze, zaczelam sie zastanawiac nad kupnem cos a'la trekkingowych butow na zime.
Nie sa kompletnie w moim stylu, ale wlasciwie co rok kupuje nowe buty, a i tak wiecznie marzne albo mam mokre stopy....

Licze, ze znajde jakies w miare zgrabne, a nie takie bucioooory...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 11:18   #523
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Z tego, co pamietam to nasza szaja jest na NIE jesli chodzi o te pania prof
Nie pamietam argumentow, ale pewnie zaraz sama sie odniesie!
Oooo ciekawe ciekawe Szaja jak możesz to poproszę o info co z nią nie tak

Dominika

Alicja
Stary 2013-11-25, 11:19   #524
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Black, miałaś rację..... !!! Kupiłam za ciemny ten podkład! Dziś w świetle dziennym dopiero to zauważyłam ....
Ale kupiłam go w zaprzyjaźnionym rossie Więc nie będzie problemu z wymianą. Powiedz mi jaki odcień wziąć?? Ton jaśniejszy od tego który kupiłam ( mam 203) ??
Hehe. Ja bym wzięła 2 tony jaśniejszy, jeśli jest duża różnica.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 11:19   #525
e_vel
Wtajemniczenie

Nancy, Ty tutaj szybciutko pisz a nie uciekaj
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 11:23   #526
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
U nas noc calkiem calkiem.
Pobudki o 3 i 7, spanko do 9:30

TZ ma dzis wolne, planujemy isc na zakupy (Hebeeee w koncu! +buty dla mnie).
Kurcze, zaczelam sie zastanawiac nad kupnem cos a'la trekkingowych butow na zime.
Nie sa kompletnie w moim stylu, ale wlasciwie co rok kupuje nowe buty, a i tak wiecznie marzne albo mam mokre stopy....

Licze, ze znajde jakies w miare zgrabne, a nie takie bucioooory...
To ładnie Ci Kubulek pospał! Domcia wczoraj zasnęła przed 21, ale wcale dłużej nie spała. O 7 pobudka.

A jak z TŻ? Lepiej?

Co do promocji w ross - to kupiłam w sobotę 3 lakiery, róż "Burżła" , puder matujący Maybelline i puder rozświetlający, tzn. mąż mi kupił w ramach przeprosin...

Dominika

Alicja
Stary 2013-11-25, 11:39   #527
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
kiedyś nas naszło ze szwagierką, żeby iść na naleśniki na Łabowską jak już się tam doczołgałyśmy (upał był nieziemski), to doszłyśmy do wniosku, ze trzeba było w domu te naleśniki zrobić
Noo dobre naleśniki mieli, z serem, bitą śmietaną i czekoladą

Cytat:
Dziękuję i Kasiom życzę wszystkiego co najlepsze!

Cytat:
Dziewczyny zgłupiałam już. Kilka tygodni temu przyszła do nas do pracy nowa pani psycholog. Ma 2 dziewczynki - bliźniaczki i one nie są szczepione. Jest przeciwniczką szczepień, oczywiście wytłumaczyła mi dlaczego, podała argumenty itd. I kurde, nie wiem co dalej robić ze szczepieniami. Nie interesowałam się tym wcześniej, ale naprawdę wychodzi na to, że okropny syf podaje się dzieciom.
No, dużo o tym czytałam. Generalnie zdanie na ten temat mam takie, że tyle szczepień na pewno nie jest potrzebne, a jest ich taka ilość, co by dać zarobić koncernom farmaceutycznym. A uwierzcie mi, na tym zarabiają grubaśną kasiurę, często kosztem dzieciaczków. Trudny temat generalnie.

Cytat:
cześć dziewczyny
Mów szybciutko co się dzieje

Cytat:
Kasie, wszystkiego naj!!!!
100 lat dla Blanusi!

Cytat:
[

Cała tata!

Cytat:

grzeje miejsce dla laurki!
Grzej, grzej!
Fajnie że nocka dobra. U nas nie najgorsza, szkoda tylko że rano nie umie do tej 8 pospać
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 11:50   #528
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:

U nas padal snieg z deszczem, ale juz wszystko zniklo.
Nie cierpie zimy w Gd - wieczna chlapa i wilgoc...
z tego, z tego ale własnie przestało sypać

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 11:52   #529
mala_19kw
Zakorzenienie

W piątek był w sąsiedniej wiosce wypadek. Samochód potrącił chłopaka na motorze i ten zginął na miejscu. Jeszcze tego dnia wiedziałam że to chłopak w moim wieku... Ale nic więcej.
Dziś się dowiedziałam że to mój kolega z gimnazjum
Sporo osób było z którymi nie miałam dobrego kontaktu,ale on był wyjątkiem. Bardzo go lubiłam. Żywy,wesoły chłopak. Jeszcze tyle życia było przed nim

Dzisiaj dostałam lwa-Oskar ma go w nosie
Jego żadna zabawka nie zajmuje dłużej jak 5 minut.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 11:54   #530
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
W piątek był w sąsiedniej wiosce wypadek. Samochód potrącił chłopaka na motorze i ten zginął na miejscu. Jeszcze tego dnia wiedziałam że to chłopak w moim wieku... Ale nic więcej.
Dziś się dowiedziałam że to mój kolega z gimnazjum
Sporo osób było z którymi nie miałam dobrego kontaktu,ale on był wyjątkiem. Bardzo go lubiłam. Żywy,wesoły chłopak. Jeszcze tyle życia było przed nim

Dzisiaj dostałam lwa-Oskar ma go w nosie
Jego żadna zabawka nie zajmuje dłużej jak 5 minut.

aaa nie pisałam - Domcia też dostała lwa i też go olewa

Dominika

Alicja
Stary 2013-11-25, 11:58   #531
marsi11
Zakorzenienie

hej kochane, widziałam,ze pytałyście o mnie więc melduję,że żyje
czytam Was ale naprawdę ostatnio miałam tyle smutnych rzeczy na głowie,że ciężko mi było wbijać na tugeze

rozkręcę się jeszcze, obiecuję

dla wszystkich Kaś

tak czasami chciałabym się wbić, zaczynam cytować a potem to już nie pamiętam,czy wysłąłam wiadomość czy nie

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-11-25 o 12:03
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:16   #532
BlackSanctum
Zakorzenienie

My dzisiaj też dostałyśmy lwa. Oliwa zwróciła nawet uwagę przez chwilę, bo jest lusterko, a ona to taka mała sroczka, podoba jej się wszystko, co się świeci... Ale generalnie szału nie ma. Pewnie niedługo lew będzie służył jako dłuto do szczebelek w łóżku, żeby nikt przypadkiem nie pomyślał, że Oliwa jest cichym dzieckiem.

Co do imienin, to zażyczyłam sobie od męża perfumy, które są teraz w Biedronce. Jeden z zapachów wyjątkowo mi się spodobał, pachną identycznie, jak jakieś firmówki, których kiedyś używałam... Ale nie mogę sobie przypomnieć, jakie to były? W każdym razie te z Biedry kosztują aż 14zł/100ml.

A tak w ogóle to żałuję, że narzekałam na to, że mała się mało rusza... Odkąd nauczyła się wstawać i stawać na kolankach (w pozycji do raczkowania) to wszędzie jej pełno...

Cytat:
Co do promocji w ross - to kupiłam w sobotę 3 lakiery, róż "Burżła" , puder matujący Maybelline i puder rozświetlający, tzn. mąż mi kupił w ramach przeprosin...
I on myśli, że to wystarczy? Jakiś głupi rozświetlacz?
Stary 2013-11-25, 12:26   #533
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
My dzisiaj też dostałyśmy lwa. Oliwa zwróciła nawet uwagę przez chwilę, bo jest lusterko, a ona to taka mała sroczka, podoba jej się wszystko, co się świeci... Ale generalnie szału nie ma. Pewnie niedługo lew będzie służył jako dłuto do szczebelek w łóżku, żeby nikt przypadkiem nie pomyślał, że Oliwa jest cichym dzieckiem.

Co do imienin, to zażyczyłam sobie od męża perfumy, które są teraz w Biedronce. Jeden z zapachów wyjątkowo mi się spodobał, pachną identycznie, jak jakieś firmówki, których kiedyś używałam... Ale nie mogę sobie przypomnieć, jakie to były? W każdym razie te z Biedry kosztują aż 14zł/100ml.

A tak w ogóle to żałuję, że narzekałam na to, że mała się mało rusza... Odkąd nauczyła się wstawać i stawać na kolankach (w pozycji do raczkowania) to wszędzie jej pełno...
a ja nadal nie mam lwa a dostajecie jakieś meile z tej strony albo coś?

To niedużo sobie zażyczyłaś :P

Co do "bycia wszędzie" to się dopiero zacznie jak będzie dreptać. Maja robi tak 2-3 kroczki sama, ale to wystarczy by dostać się do mebli czy ścian i spacerować po całym domu
Stary 2013-11-25, 12:29   #534
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

I on myśli, że to wystarczy? Jakiś głupi rozświetlacz?
Daj znać jak długo się te perfumy trzymają

Tzn. on mi wszystkie te kosmetyki kupił. Sam mnie namawiał, żebym się obkupiła

Black jak już jesteś zasypywana pytaniami dot. makijażu to i ja zapytam Niektóre dziewczyny jak się malują to mają efekt takiej hmmm aksamitnej skóry. Jak to osiągnąć? Zależy to po prostu od cery?

Dominika

Alicja
Stary 2013-11-25, 12:30   #535
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
i ode mnie i ode mnie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja to byłam dwa dni przed porodem
A teraz to jak tylko mama zostaje na weekend to my siup do kina.

U nas tak w sobotę: my w trakcie, Mała płacz, ja szybko szlafrok lece do niej, ok kontynuujemy, Mała płacz ja szlfrok i lece do niej; za trzecim razem się udało, ale czar troszkę prysł.

Ja wychodzę jak jest pora spania, pojeździmy z 20 min i Mała pada.
ojjj ja moja wkladam do wozka i jest ryk niesamowity, daje szybko chrupka do buzi, i jade i jak na razie to sposob uspokaja sie i zasypia

Cytat:
Hej

Fajne

Mam nadzieję, że wreszcie ktoś Wam pomoże

No to brawo

Przykro mi bardzo z powodu Waszej kłótni, trzymaj się jakoś

za zęba

Ale pięknie

A u mnie na razie słońce i bezchmurne niebo

A co to- zbiorowe imieninki??? Oczywiście się przyłączam i liczę na tugezę

hmmm sama czesto sie zastanawiam
ale rozmawialam z 3 pediatrami i mowia ze to bujda
i ze sa zaaa szczepieniami
ajjj kiedys nie bylo takich problemow jak ja bylam mala

Cytat:
aj te szczepienia, czlowiek nie wie co robic

tutaj raczej sa za szczepieniami w sensie ze w Niemczech

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Noo dobre naleśniki mieli, z serem, bitą śmietaną i czekoladą

Dziękuję i Kasiom życzę wszystkiego co najlepsze!

No, dużo o tym czytałam. Generalnie zdanie na ten temat mam takie, że tyle szczepień na pewno nie jest potrzebne, a jest ich taka ilość, co by dać zarobić koncernom farmaceutycznym. A uwierzcie mi, na tym zarabiają grubaśną kasiurę, często kosztem dzieciaczków. Trudny temat generalnie.

a szczepilas na pneumo???
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:32   #536
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
a ja nadal nie mam lwa a dostajecie jakieś meile z tej strony albo coś?

To niedużo sobie zażyczyłaś :P

Co do "bycia wszędzie" to się dopiero zacznie jak będzie dreptać. Maja robi tak 2-3 kroczki sama, ale to wystarczy by dostać się do mebli czy ścian i spacerować po całym domu
Ja żadnych maili nie dostaję. Dostałam tylko info, że "lew jest w drodze", od razu po tym, jak go zamówiłam...

Co do prezentu, to niczego więcej nie potrzebuję... Ma mnie jeszcze zabrać na kolację, ale to za jakiś czas, bo teraz nie ma kiedy.

A co do dreptania, to już się boję, bo my mamy swoje mieszkanko na piętrze...

Ewik, w dużej mierze tak. Skóra z bliznami trądzikowymi czy innymi nigdy nie będzie tak dobrze wyglądała... Ale wiele daje też podkład i puder, dobrze dobrane oczywiście.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-11-25 o 12:33
Stary 2013-11-25, 12:33   #537
marsi11
Zakorzenienie

e-vel- ja nie dostałam zadnego maila ani info,że paczka wysłąna, po prostu dostałam tak o, z dna na dzień, na dodatek 2 lwy, bo wpisałam dwójkę dzieci
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:36   #538
mala_19kw
Zakorzenienie

Gapa ze mnie. KASIEŃKI nasze,wszystkiego naj

Ewik-czyżbyś dała się przeprosić?

Cholera ostatnio mam straszny problem z dłońmi,każde mydło mnie uczula drażniąc skórę między palcami. Muszę używać tylko i wyłącznie szarego mydła. Poza tym po bokach palców,tuż przy paznokciach zaczęła mi pękać skóra i robią się ranki. Tak myślę od czego to może być...
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:40   #539
sarah67
Zadomowienie

yellow

brawa dla synusia

co do meza przykro mi

Moja Nati tak od 1,5 tygodnia siada juz sama nie posadzona tylko sama z pełzania, staje przy lozku juz nie tylko przy mezu ale i przy mnie, bo u mnie zawsze wymuszala placzem, a maz badz twarda nie reaguj no i rzeczywiscie podchodzi do mie i sama sie podnosi

tanczy dalej do wszystkiego jak tylko uslyszy muzyke

i o dtygodnia ulubiona zabawa to wyrzucanie ciuchow z szafy
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:47   #540
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
e-vel- ja nie dostałam zadnego maila ani info,że paczka wysłąna, po prostu dostałam tak o, z dna na dzień, na dodatek 2 lwy, bo wpisałam dwójkę dzieci
hehe... już widzę Samuela bawiącego się i zasypiającego z lwem

czyli nic... czekam
a może któraś wstawić fotkę tego lwa?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości