![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() http://www.globalnaswiadomosc.com/profmajewskalist.htm http://vaccgenocide.wordpress.com/ta...rota-majewska/ Poza tym ona pracuje z autystami i mówi, że zawsze jak przeprowadza wywiad to różne niepokojące objawy rodzice zauważają jakiś niedługi czas po podaniu szczepionki. Podała mi przykład chłopca (syna znajomej), który rozwijał się normalnie do czasu, gdy zaatakował go wirus opryszczki. Wszedł on w jakąś interakcje ze szczepionką (na co dowodem były przeprowadzone badania) i z dziecka zrobiło się dosłownie warzywo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Hani się o 5 przebudziła z przesikaną pieluchą, nie pamiętam kiedy to się jej ostatnio zdarzyło. no, ale przebrałam dałam mleko i spałyśmy do 9 ![]() też u nas trochę śniegu popruszyło ![]() Cytat:
![]() przykro mi, że Wam się nie uklada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() łooo ![]() Cytat:
![]() podłączam się ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#513 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tź chce 2 ja 3.... Planowaliśmy już wiosną zaczynać starania o rodzeństwo, ale że narazie mamy problemy zdrowotne z Pauliną to niestety musimy odczekać... Planowaliśmy tak rok po roku, albo dwa lata różnicy... No, ale niestety różnica będzie pewnie dłuższa... Niestety nie możemy pozwolić sobie na małą różnicę wieku, bo co zrobię z młodszym, kiedy z pauliną będę w szpitalu??? Nie mam za bardzo na kogo liczyć, tzn tylko na swoich rodziców, ale oni pracuja... a jak by nie daj boże to drugie też takie chorowite było to już wogle sobie tego nie wyobrażam.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale się wzruszyłam.. Moja paulina miała urodzić się w 30 tyg.... Pisalsm Wam, że mam doła, że nigdzie z domu wyjść nie mogę, że nawet butów na zimę nie mam... No więć chcę oznajmić wszem i wobec, że buciki na zimę są..... Planowałam max 150-180zł wydać, ale zaszalałam i dałam sporo więcej... O takie sobie sprawiłam...http://www.filippo.pl/Kozaki-LEMAR-1...A-8017075.html tzn takie tylko w ślicznym brązowym odcieniu, ale na necie nie widzę takich, tylko te czarne... no i są całe skórzane, więc muszą posłużyć mi parę lat.. właśnie zna któraś firmę Lemar??? Ja osobiście nie znam, ale zaufałam koleżance i jej mamie.... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Nie szczepi na nic. Wyżej podałam linki i mniej więcej co mi mówiła, bo tyle zapamiętałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Black, miałaś rację..... !!! Kupiłam za ciemny ten podkład!
![]() Ale kupiłam go w zaprzyjaźnionym rossie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko wiesz, zawsze są dwie strony medalu. znajomych synek nie słyszy bo zwlekali ze szczepieniem na pneumo. gojka super te buty ![]()
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
o cycki i ubijanie masła
![]() Cytat:
![]() jak koleżanka chciała iść do średniej szkoły do ekonoma, to jej marudziłam, ze takie nuuuudy, że to i tamto i w końcu sama w tych nudach wylądowałam ![]() ![]()
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, przeczytałam Twój wpis na blogu i się wzruszyłam
![]()
#519 |
Zakorzenienie
|
Michael na tydzień
![]() Silver, dziękuję, zawstydziłaś mnie ![]() Ellmi jak pięknie u Ciebie!!!!!!!!!!!!!! Moja Gwiazda tak zasnęła, dawno tak nie spała na wznak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
gojka, piękne buty!
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |||
Zakorzenienie
|
![]() To na pewno z tego roku? ![]() U nas padal snieg z deszczem, ale juz wszystko zniklo. Nie cierpie zimy w Gd - wieczna chlapa i wilgoc... Cytat:
![]() grzeje miejsce dla laurki! Cytat:
![]() gadaj co jest! Cytat:
![]() Nie pamietam argumentow, ale pewnie zaraz sama sie odniesie! ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- U nas noc calkiem calkiem. Pobudki o 3 i 7, spanko do 9:30 ![]() TZ ma dzis wolne, planujemy isc na zakupy (Hebeeee w koncu! +buty dla mnie). Kurcze, zaczelam sie zastanawiac nad kupnem cos a'la trekkingowych butow na zime. Nie sa kompletnie w moim stylu, ale wlasciwie co rok kupuje nowe buty, a i tak wiecznie marzne albo mam mokre stopy.... Licze, ze znajde jakies w miare zgrabne, a nie takie bucioooory... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
Nancy, Ty tutaj szybciutko pisz a nie uciekaj
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z TŻ? Lepiej? Co do promocji w ross - to kupiłam w sobotę 3 lakiery, róż "Burżła" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Grzej, grzej! ![]() Fajnie że nocka dobra. U nas nie najgorsza, szkoda tylko że rano nie umie do tej 8 pospać ![]()
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
W piątek był w sąsiedniej wiosce wypadek. Samochód potrącił chłopaka na motorze i ten zginął na miejscu. Jeszcze tego dnia wiedziałam że to chłopak w moim wieku... Ale nic więcej.
Dziś się dowiedziałam że to mój kolega z gimnazjum ![]() Sporo osób było z którymi nie miałam dobrego kontaktu,ale on był wyjątkiem. Bardzo go lubiłam. Żywy,wesoły chłopak. Jeszcze tyle życia było przed nim ![]() Dzisiaj dostałam lwa-Oskar ma go w nosie ![]() Jego żadna zabawka nie zajmuje dłużej jak 5 minut.
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa nie pisałam - Domcia też dostała lwa i też go olewa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
hej kochane, widziałam,ze pytałyście o mnie więc melduję,że żyje
czytam Was ale naprawdę ostatnio miałam tyle smutnych rzeczy na głowie,że ciężko mi było wbijać na tugeze rozkręcę się jeszcze, obiecuję dla wszystkich Kaś ![]() ![]() tak czasami chciałabym się wbić, zaczynam cytować a potem to już nie pamiętam,czy wysłąłam wiadomość czy nie ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-11-25 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
My dzisiaj też dostałyśmy lwa. Oliwa zwróciła nawet uwagę przez chwilę, bo jest lusterko, a ona to taka mała sroczka, podoba jej się wszystko, co się świeci...
![]() ![]() Co do imienin, to zażyczyłam sobie od męża perfumy, które są teraz w Biedronce. ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to żałuję, że narzekałam na to, że mała się mało rusza... Odkąd nauczyła się wstawać i stawać na kolankach (w pozycji do raczkowania) to wszędzie jej pełno... ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To niedużo sobie zażyczyłaś :P Co do "bycia wszędzie" to się dopiero zacznie jak będzie dreptać. Maja robi tak 2-3 kroczki sama, ale to wystarczy by dostać się do mebli czy ścian i spacerować po całym domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn. on mi wszystkie te kosmetyki kupił. Sam mnie namawiał, żebym się obkupiła ![]() Black jak już jesteś zasypywana pytaniami dot. makijażu to i ja zapytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | ||||
Zadomowienie
|
i ode mnie i ode mnie
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale rozmawialam z 3 pediatrami i mowia ze to bujda i ze sa zaaa szczepieniami ajjj kiedys nie bylo takich problemow jak ja bylam mala Cytat:
tutaj raczej sa za szczepieniami w sensie ze w Niemczech Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do prezentu, to niczego więcej nie potrzebuję... Ma mnie jeszcze zabrać na kolację, ale to za jakiś czas, bo teraz nie ma kiedy. A co do dreptania, to już się boję, bo my mamy swoje mieszkanko na piętrze... ![]() Ewik, w dużej mierze tak. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-11-25 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
e-vel- ja nie dostałam zadnego maila ani info,że paczka wysłąna, po prostu dostałam tak o, z dna na dzień, na dodatek 2 lwy, bo wpisałam dwójkę dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Gapa ze mnie. KASIEŃKI nasze,wszystkiego naj
![]() Ewik-czyżbyś dała się przeprosić? Cholera ostatnio mam straszny problem z dłońmi,każde mydło mnie uczula drażniąc skórę między palcami. Muszę używać tylko i wyłącznie szarego mydła. Poza tym po bokach palców,tuż przy paznokciach zaczęła mi pękać skóra i robią się ranki. Tak myślę od czego to może być...
#539 |
Zadomowienie
|
yellow
brawa ![]() co do meza przykro mi ![]() Moja Nati tak od 1,5 tygodnia siada juz sama nie posadzona tylko sama z pełzania, staje przy lozku juz nie tylko przy mezu ale i przy mnie, bo u mnie zawsze wymuszala placzem, a maz badz twarda nie reaguj no i rzeczywiscie podchodzi do mie i sama sie podnosi tanczy dalej do wszystkiego jak tylko uslyszy muzyke i o dtygodnia ulubiona zabawa to wyrzucanie ciuchow z szafy |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czyli nic... czekam ![]() a może któraś wstawić fotkę tego lwa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.