|
|
#1681 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Czym dziś pachniesz? - odsłona LIII
Czarna Coco EDP
|
#1682 |
|
Matka buldoga
|
Innocent
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Samsara edp
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Elle edp
|
#1685 |
|
Spod wody.....
|
Człowieki! Pomocy! Gdzie można kupić 24 Gold? Tak wszyscy się zachwycacie, a ja nie znam i mnie skręca z ciekawości
![]() Może ktoś ma ociupinkę, maluteńką kropeleczkę, o taką malunią . jak ta kropeczka, widzicie? nie widzicie, bo taka malunia A dzisiaj ...... Angel, nuda
|
|
|
|
#1686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.iperfumy.pl/20th-century-...letowa-unisex/ |
|
|
|
|
#1687 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
![]() Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2013-11-25 o 13:11 |
|
|
|
|
#1688 |
|
Rozeznanie
|
no wiem, i mam nieco sceptyczne podejście do tej perfumerii choć jest oznaczona jako wiarygodna itp itd ale nie chce podnosić tematu bo to nie ten wątek... możesz zamówić próbkę albo ewentualnie poczekać na resztę miłośników tej wody co by Ci podali jakiś inny namiar
|
|
|
|
#1689 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Zadomowienie
|
CK Euphoria Forbidden
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#1692 |
|
Wtajemniczenie
|
Escada Magnetism
|
#1693 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
" Cytat:
![]() Cytat:
_________________________ _____________________ Noble Cedar |
||||
|
|
|
#1694 |
|
Zadomowienie
|
Penhaligon's Vaara dziś na mnie pachnie.
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Si
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Angel Leather
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz ? - odsłona LIII
lancome la vie est belle edp
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dlaczego podejrzanie?
Po prostu tyle kosztują. I może warto byłoby zajrzeć do wyszukiwarki? Tam jest wątek z listą polecanych perfumerii internetowych.Violet Blonde
|
|
|
|
#1699 | |||||||
|
Her Worshipfulness
|
Cytat:
![]() Najlepszy jest zawsze ten dreszcz emocji przed testami - po każdym "fuj" idę dalej szukać kolejnych olśnień Szkoda tylko że częściej te olśnienia są w większości przypadków bardzo drogie, a rozczarowania częściej w przystępnych cenach. ![]() Cytat:
bo ja niestety często tę nutę na sobie czuję dość wyraźnie , jeżeli jest w zapachu, a nie lubię bardzo, ale z naszych wcześniejszych wymian poglądów zauważyłam, że na nas zapachy układają się zupełnie inaczej. ![]() Dobre i to. Ja wychodząc z podobnego założenia, nawet listów do Mikołaj nie piszę, a co dopiero z 48 pozycjami! Cytat:
Zdrówka dla dziecka. Cytat:
Ja nawet nie potrafię opisać czym "TO" na mnie pachnie, ale za każdym razem mnie odrzuca. Cytat:
Parówka to straszliwa-straszliwość. Cytat:
Cytat:
Zadziwiają mnie za każdym razem kolejne pytania o wiarygodność tego sklepu, bo "ktoś, coś, gdzieś " słyszał czy wyczytał. Jeżeli nie ufa się liście z tego wątku, podważa się zaufanie do wszystkiego o czym się w nim pisze i korzystanie z zawartej w nim listy traci sens. ![]() ---------------------------------------------------------------------- Dziś HP
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Miss Dior Cherie
|
|
#1701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha, prawda, co więcej miałam Cię już poprzednio zapytać, jakich zapachów jeszcze nie lubisz, albo jakie nie układają się na Tobie tak, jakbyś chciała- może ja ich spróbuję ![]() Po odkryciu na nowo Maroussi wyciągnęłam l'Heure Bleue. Nadal nie mogłabym go regularnie nosić, ale wyczuwam już zmianę. Cytat:
PS Na dniach ma do mnie dolecieć nowa flaszka, perfumeria jest na liście wiarygodnych Tak tak- to będą moje migdałowe Małe Szaleństwa ----------------------- Globalnie 1881, prawy nadgarstek B'exquisite, zaraz zastąpi je mandarynkowo bazyliowa Aqua Allegoria
|
|
#1702 |
|
Spod wody.....
|
Napisane przez carlajna Chyba ospa zaczyna "panować", u mnie też kilka znajomych z dziećmi się na nią skarżyło.
Zdrówka dla dziecka. Dziękujemy Ja mam i jeżeli podasz mi adres na PW to mogę Cię nim poczęstować. Dziękuję ślicznie , ale już Kaataarzynaa1 chce mnie obdarzyćiperfumy to sprawdzony sklep (ja w nim kupowałam wiele razy i nigdy nie miałam zastrzeżeń), a jeżeli nie wierzycie mi to poczytajcie sobie opinie bardziej doświadczonych i wiarygodnych wizażanek (np. Asiuli, Zani, czy Siarki ) Zadziwiają mnie za każdym razem kolejne pytania o wiarygodność tego sklepu, bo "ktoś, coś, gdzieś " słyszał czy wyczytał. Jeżeli nie ufa się liście z tego wątku, podważa się zaufanie do wszystkiego o czym się w nim pisze i korzystanie z zawartej w nim listy traci sens. ![]() Przepraszam, jeśli to źle zabrzmiało, i oczywiście, że znam listę-od tego zaczęłam swoją przygodę z perfumami i Wizażem, ale właśnie niedawno nacięłam się na perfumerii z w/w listy(nie podam nazwy, żeby znowu nie "mieszać") , data produkcji perfum, które dostałam okazała się październik 2008 rok - więc można się chyba zdenerwować? Złożyłam reklamację i dostałam zwrot pieniędzy, ale niesmak pozostał, więc w tej chwili jestem trochę podejrzliwa Jeszcze raz przepraszam![]() ---------------------------------------------------------------------- Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2013-11-25 o 18:12 |
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc niech leci, ciesząc inne nosy ![]() Mandarynki od Guerlain, bez cienia bazylii (co mnie cieszy) i robi się miły nastrój
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Cendres
|
|
|
|
#1705 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Na dodatek w przypadku 24 Gold [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;43875850]No nie wiem co napisać [/quote]Napisz, że bardzo mnie przepraszasz i to wszystko złe to jak zawsze Twoja wina Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Jeszcze niczym... nadrobię zaraz La Nuit de l'Homme
|
|||||
|
|
|
#1706 |
|
Spod wody.....
|
Napisał gryx82
No ja doprawdy nie rozumiem, jak można aż tak nie na czasie być z trendami Na dodatek w przypadku 24 Gold Ależ mnie zawstydziłeś, Św. Mikołaj patrzy z zadrością na moje "kolory" i mówi, że jego czapka jakaś taka blada ![]() Coco edp Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2013-11-25 o 18:59 |
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Tuscan Leather
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Amber Ylang Ylang
|
|
|
|
#1709 | |||||||
|
Her Worshipfulness
|
Cytat:
Pomysł niezły, bo właśnie z ciekawości kliknęłam na Twój link z półeczkami na Fragrantice i półka z "nie lubię" to w 3/4 to co ja lubię. Choć częściowo lubiane też nam się pokrywają. ![]() Jeżeli Ci to jakoś pomoże to tu są moje fragrantikowe półeczki (co prawda w dużej mierze niekompletne, ale ogólny pogląd dają )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja osobiście nie skreślałabym sklepu za wtopę, którą naprawił (vide rozpatrzona pozytywnie reklamacja i zwrot pieniędzy). Taka sytuacja może się zdarzyć wszędzie, nawet w perfumerii stacjonarnej. Dla mnie np. najważniejsze jest jak sprzedawca rozwiąże problem, bo "nie myli się tylko ten kto nic nie robi" .Oczywiście wiem z doświadczenia że nerwy są za każdym razem, sama miałam kiedyś podobną sytuację z perfumerią.pl Z tym że po ich bardzo profesjonalnym zachowaniu wróciłam do nich i ciągle tam kupuję. ![]() Cytat:
Czyli prawidłowo - nich Gold idzie tam gdzie ktoś na niego czeka, po co ma smutno kurzyć się w kącie. ![]() Do Śnieżki to trzeba się raczej udać osobiście, to zawsze skuteczniej działa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To dlatego że nie chcę żebyś jadał śmieci, w końcu podobno "jesteś tym co jesz", ja po prostu dbam o Ciebie. Jak chcesz zjeść coś tłustego to już lepiej golonkę czy tłusty boczuś, a nie tłuszcz z nie wiadomo czym.
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

", bo Ci tak jeszcze zostanie
"
Miałam tak z Royal Muska. Ale z drugiej strony, czym byłby świat perfumiarza bez takich niespodzianek? Przewidywalność nie jest tu chyba do końca pożądana