|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek siódmy już nam leci, nie budzimy naszych dzieci :) Mamy IX-X 2012
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o takie same jak te http://allegro.pl/rybnik-sanki-z-wyj...707310634.html Ula jaktam Oliwka i Hubcik? lepiej już troszkę czy dalej masz "przesrane"
|
||
|
|
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
MOni kontaktowałam sie z medicover na podgórskiej i maja jedna szczepionke zarezerwowana dla kogos na srode. oczywiswcie jak ja umawialma wizyte to pani w recepcji mi powiedziala, ze nie trzeba rezerwowoac ze szczepionki sa
|
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej kobity ![]() Ja cos czasu nie mam na neta bom sama w domu z rozrabiarkiem mym ![]() Dzisiaj pożegnałam adidasy na buty zimowe bo śnieg napadał z rana i piździiiii. Nienawidze zimna... napisane paluchem na szybce
|
|
|
|
|
#1084 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witanko!
udało mi się zrealizować sobotni plan i powyrzucać niechodzone ciuchy ło matko jak mam teraz luźno w szafie ![]() dwa mega wory poszły do pojemnika na używaną odzież a pięć wielkich reklamówek siostra sobie odłożyła ![]() mąż się śmieje, że teraz czas na zakupy ![]() ale zacznę na nowo uzupełniać braki jak uda mi się schudnąć do tych 55 kg teraz kupuję tylko jak się jakaś nagła potrzeba pojawi zrobiłam dziś sobie manikjur hybrydowy zobaczymy, ile czasu się utrzyma na moich paznokciach Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
słonko pięknie świeciło ale za to jaki wiatr pi.....dził to masakra Cytat:
![]() ja dziś miałam w pracy kontrolę ze straży pożarnej na szczęście wszystko dobrze i szybko przebiegło no i musiałam ułożyć w końcu grafik na grudzień odwlekałam jak mogłam, ale już dłużej się nie dało zawsze co roku ten sam problem - komu dać w "nagrodę" zmianę w sylwestra i w nowy rok ze świętami jakoś nie ma takiego problemu, ale z sylwkiem zawsze no i potem nowy rok, bo jak ktoś ma mieć na dzień, to też sobie nie popije w sylwka a może wy mi podpowiecie na przyszłość, według jakiego schematu przydzielić komuś zmianę w takie dni? ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- a jeszcze się rozpisywałyście o PLL, że i ja kiedyś w czasie drzemki Lili się skusiłam na pierwszy odcinek i wsiąkłam paskudy wy ![]() i tak mam mało czasu na wszystko a tu mnie jeszcze kusi ten serial ![]() Gda gdzie kupujecie ebooki? |
||||
|
|
|
#1085 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Roztańczone macie dzieci Paulinka aż tak nie szaleje a szkoda, tylko lekko się kiwa i podstakuje. Ona z dziecięcych piosenek to lubi "kundla burego" bo tam szczeka piesek i "wszystkie dzieci nasze są". No a wybitnie ma fazę na tą piosenkę. http://www.youtube.com/watch?v=CGyEd0aKWZE Weronika mojej Myszce arka bardzo przypadła do gustu ![]() Ja polecam serial American Horror Story jeśli gustujecie w kinie grozy ![]() Bardzo dziękujemy za gratulacje. Ząbek nie ukazał się jeszcze w pełnej odsłonie
Edytowane przez Agnes!84!! Czas edycji: 2013-11-25 o 17:43 |
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Lidka - kupujemy na amazonie(czytamy na Kindle głównie po angielsku) albo ściągamy pdf-y z chomika i innych.
Marta - kremu używam La Roche Posay Hydraphase Legere. Mnie ostatnio tak wysypało pryszczami Przed okresem oczywiście i od czekolady... Cieszę się, że olejki się sprawują!
|
|
|
|
#1087 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byłam na zebraniu w przedszkolu oj niezbyt chętne do nauki te moje dziecko |
|||
|
|
|
#1088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1090 | ||
|
potworkowa
|
Cytat:
![]() w Krakowie rano sypało ![]() Cytat:
Mucha w mucholocie, Boogie woogie, kaczuszki, Bańkę łap, Ylvis i fox i Rolnik pole orze |
||
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
![]() Spoko, jeszcze tylko jakieś 3-4 miesiące i będzie ciepło ![]() Gda dostałam dziś te lakiery essie, dwa kupiłam, super faktycznie, pomalowałam i po chwili sucho. Tylko jeden kolor mi się nie podoba za bardzo, jednak co na żywo to na żywo zakup, a w jakim sklepie one są dostępne?, bo ja na all kupiłam oczywiście. Michaś mi dziś zasnął na rękach o godz 12. Ja nie wiem, to dziecko co dzień to inaczej... Ale zdecydowałam, że już na pewno nie będę go kładła o jednej porze spać, żeby męczyć się tam z usypianiem, bo jak chce to zasypia w mig. |
|
|
|
#1092 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzałam właśnie na kwestie smaku w nowe przepisy, Iwa ściągnęli Twój pomysł z serem na pizzę pod spód!
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziewczyny pogalopowałyście z postami na wątku. jakoś tak nie mam czasu ogarniać.. coraz bardziej zmęczona jestem. Maluszek ułożony na samiutkim dole ciśnie niesamowicie na jakieś nerwy. i normalnie czuję sie jakby miał zaraz wyskoczyć. dziwne to uczucie jak się tak niziutko rusza.
Podziwiam Was za te kulinarne wyczyny. Szalejecie. Iwa, jutro robię schab po rusku. w sumie już zamarynowany w lodówce siedzi. i planuję krem z pora - macie jakiś przepis? Tamlin, wrzucaj zdjęcie KONIECZNIE! Katarinka, gratuluję egzaminów ![]() no i zapomniałam, co miałam więcej pisać
|
|
#1095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lidka moja mama jest pielegniarka i w szpitalu układają patrząc na poprzedni rok. jak ktos miał np sylwestra nocke w zeszlym roku to w tym juz nie ma Marta a mata wodna co wstawiąłs to masz sprawdzona ze ejst najlepsza ?bo widzialam na allegro rozne tansze i nie wiem ktora wybrac. |
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
sama się jeszcze waham i nie wiem którą wybrać
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Nasza kicia czeka na nas w Poznaniu
Teraz wsiąkłam w fora bo muszę zakupić drapaka, legowisko, kuwetę. Cholera jakie to skomplikowane |
|
|
|
#1098 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
![]() mi brakuje tutaj jakiegoś przytulasa albo kanapowca. szkoda, ze nie możemy mieć zwierząt. |
|
|
|
|
#1099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jaki kolor Ci się podoba?? Tamlin, super, że tak szybko jest kotek
|
|
#1103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tamlin a kiedy odbieracie koteczka? Ja zarzuciłąm oliwę na łepetynę i siedzę Otylka padła dzisiaj o 19 bo za cały dzień spałą 20 min ![]() A jutro mamy szczepienie ale na pneumo 4 (albo 3 ) dawkę. Odrę świnkę i różyczkę przekładamy bliżej wiosny ![]() W ogóle dziewczyny opowiem Wam coś i powiedzcie mi co ja mam o tym myśleć Otylka jak do tej pory nie przejawiała chęci do siadania na nocniku...stał on pewnien czas przy zabawkach, bawiła się nim, wrzucała klocki i takie tam. Później nocnik powędrował do ubikacji, zawsze jak go widziała pokazywała i mówiła siii, od czasu do czasu sadzałam ją na nim w pieluszce i bez pieluszki ale zawsze siadała i wstawał i tak w kółko ale nigdy nic na niego nie zrobiła A dzisiaj poszłam sama do ubikacji i ona mówi siii i leci za mną więc jej zdjęłam pieluchę i posadziłam ją na nocnik, posiedziła chwilę nagle zrobiła przerażoną minę i zrobiła siku, w sumie to popuściła tylko troszkę ale zerwała się przestraszona i w płacz wzięłam ją na ręce i mnie obsikałą bo ewidentnie nie zrobiła siku na nocniku do końca ![]() Wyglądało to tak jakby się przestraszyła No i nie wiem co teraz robić...sadzać ją dalej tak jak sadzałam w pieluszce? Czy odpuścić i nawet nie wspominać o nocniku
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-11-25 o 20:20 |
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Rany julek, nigdy tego nie liczyłam. Ja mam dwa koty. Jednemu muszę kupować specjalną karmę, bo ma tendencje do kamieni w przewodzie moczowym. Generalnie jedzą tylko swoją karmę, nic z domowych rzeczy, czasem jakieś surowe mięsko. No ale nie wiem nawet w jaką kwotę strzelać
Pewnie koło stówki.
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
O masz... a ciągnąć mi sie to będzie jak rok
![]() Dzisiaj obcięłam maluchowi ciut włosków ![]() Z tyłu miał lekkie sianko i zaczynały się kręcić, więc ja maszynke w łapy i jazda ![]() Nie mam wprawy w obcinaniu dzieciaczków takich małych ale nie ma źle ![]() A że mój ma mało włosków to też malusio obciełam. Ma leciutkiego grzybka ![]() Alanek zasypia to lece na serial Dobranockam napisane paluchem na szybce
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super!Cytat:
![]() witajcie ![]() nie mam cos weny na forum i zaglądam tylko aby podczytać ![]() U Nas ok,chłopcy zdrowi,bawią się ładnie razem ciągle ![]() dzisiaj poszli spac już przed 20 ![]() mąż ma nocki a ja siedze sama ![]() rano był konkretny przymrozek,ojj zima się zbliża
|
||
|
|
|
#1109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejne rzeczy upatrzone ![]() Cytat:
A kotka w tym tygodniu odbierzemy, tylko Krop musi o przyzwoitej godzinie skończyć pracę
|
||
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś ma te skarpetki które będą w lidlu od poniedziałku? Warto kupić czy byle co? http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-2D625...Detail&id=4853
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

pierwszy egzamin na mgr zaliczony na 4, 5 więc się cieszę

hehe. Od teraz będę na bieżąco
coś tam naskrobalam ale chyba nie wystarczy,tym bardziej,że duzo było pytań z poza wykładów

dostała teraz pianinko i bębenek przestawiamy ją na granie,zamiast tańczenia