|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
Zależy też w jakim domu cnie
ale dzisiaj miałam przyjemność spędzić godzinę na poddaszu :facepalm: nie wiem jaka tam jest izolacja czy coś ale przy zimnym kaloryferze ubrałam tam moją kurtkę (a uwaga mam już grubą zimówkę membrani hrany i inne łiłeałaęła termiczne rzeczy) bo myślałam że umre. Ech jeszcze co do tych wszystkich śmiesznych integracji - aż się uśmiechnęłam pod nosem jak sobie przypomniałam, te wspaniałe przyjaźnie i grupy osób które cmokały się nawzajem na wykładach. Rachunek na dziś; dziekanka, dwa erasmusy, dwa rzucenia studiów, powtarzanie roku i ewentualnie 3 osoby zostały ale się nienawidzą i na siebie nie patrzą ojojoj a tacy przyjaciele Ja tam nie tworzyłam sobie grupki, każdego trzymałam na dystans i dopiero teraz zagaduję nie poszłam na studia żeby znaleźć sobie przyjaciół bo ich mam dużo, a że dwie bardzo sensowne osoby się napatoczyły przypadkowo to fajnie, ale jakiegoś ciśnienia nie miałam bo dopiero na drugim roku bodajże zaczęłam z nimi rozmawiać bardziej:P
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim domu jest ciepło, właśnie byłam przyłożyć do pieca
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-11-25 o 19:33 |
|
|
|
|
#4354 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym się pochlastała gdybym miała mieszkać w wieżowcu i mieć wejście przez galerię :|
|
|
|
|
#4355 |
|
Konto usunięte
|
Mnie wkurzają takie psiapsiółeczki, które cmokają się w policzki na przywitanie, chichrają się na widok chłopaków, razem chodzą na zakupy i imprezy, a jak któraś nie polub drugiej zdjęcia na fb to jest foch.
Poszłam do liceum z moją koleżanką z gimnazjum. Przez pierwszy rok wszystko było spoko, układało nam się dobrze, chociaż jesteśmy kompletnymi przeciwieństwami. W drugim wszystko się pochrzaniło, ona poszła do innych dziewczyn, które słuchają eski i lubią Zmierzch. Odrzuciła mnie, bo mam oryginalną osobowość i jestem indywidualna, że tak powiem, ona z kolei taka typowa, bardzo typowa nastolatka. I niby w nosie ją mam, bo sensowna z niej przyjaciółka to to nie jest, ciągle tylko liczyła na prace domowe i lajki na fb z mojej strony. Teraz idzie do mnie tylko wtedy jak coś chce, tak to tyłkiem się odwróci i już. Najzabawniejsze jest to, że kiedy czegoś ode mnie chce to udaje milutką przyjaciółeczkę i jaką troskliwą. A tak-jest zimna i oschła, traktuje mnie na zasadzie Łaskę ci robię, że się do ciebie odzywam Poza tym widzę jak czasami rozpadają się ,,wielkie przyjaźnie" które u nas powstały w pierwszej klasie
|
|
|
|
#4356 |
|
Konto usunięte
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;43881690]Odrzuciła mnie, bo mam oryginalną osobowość i jestem indywidualna, że tak powiem, ona z kolei taka typowa, bardzo typowa nastolatka. [/QUOTE]
Nie chcę być tą, która ci to powie, ale... |
|
|
|
#4357 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
150coś metrów użytkowej, dobre drewniane okna, dobre ocieplenie, na dole podłogówka, na górze kaloryfery, piec gazowy w kotłowni, obecnie 23 stopnie w domu, u mnie w pokoju 22. [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;43881690]Mnie wkurzają takie psiapsiółeczki, które cmokają się w policzki na przywitanie, chichrają się na widok chłopaków, razem chodzą na zakupy i imprezy, a jak któraś nie polub drugiej zdjęcia na fb to jest foch. Poszłam do liceum z moją koleżanką z gimnazjum. Przez pierwszy rok wszystko było spoko, układało nam się dobrze, chociaż jesteśmy kompletnymi przeciwieństwami. W drugim wszystko się pochrzaniło, ona poszła do innych dziewczyn, które słuchają eski i lubią Zmierzch. Odrzuciła mnie, bo mam oryginalną osobowość i jestem indywidualna, że tak powiem, ona z kolei taka typowa, bardzo typowa nastolatka. I niby w nosie ją mam, bo sensowna z niej przyjaciółka to to nie jest, ciągle tylko liczyła na prace domowe i lajki na fb z mojej strony. Teraz idzie do mnie tylko wtedy jak coś chce, tak to tyłkiem się odwróci i już. Najzabawniejsze jest to, że kiedy czegoś ode mnie chce to udaje milutką przyjaciółeczkę i jaką troskliwą. A tak-jest zimna i oschła, traktuje mnie na zasadzie Łaskę ci robię, że się do ciebie odzywam Poza tym widzę jak czasami rozpadają się ,,wielkie przyjaźnie" które u nas powstały w pierwszej klasie [/QUOTE]Błagam, powiedz, że masz maks 16 lat. Dziwi mnie to tak bardzo... http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...#BoxSlotII3img |
|
|
|
|
#4358 |
|
Konto usunięte
|
![]() such individual, wow |
|
|
|
#4359 |
|
... choć nie Westwood
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;43881690]Mnie wkurzają takie psiapsiółeczki, które cmokają się w policzki na przywitanie, chichrają się na widok chłopaków, razem chodzą na zakupy i imprezy, a jak któraś nie polub drugiej zdjęcia na fb to jest foch.
Poszłam do liceum z moją koleżanką z gimnazjum. Przez pierwszy rok wszystko było spoko, układało nam się dobrze, chociaż jesteśmy kompletnymi przeciwieństwami. W drugim wszystko się pochrzaniło, ona poszła do innych dziewczyn, które słuchają eski i lubią Zmierzch. Odrzuciła mnie, bo mam oryginalną osobowość i jestem indywidualna, że tak powiem, ona z kolei taka typowa, bardzo typowa nastolatka. I niby w nosie ją mam, bo sensowna z niej przyjaciółka to to nie jest, ciągle tylko liczyła na prace domowe i lajki na fb z mojej strony. Teraz idzie do mnie tylko wtedy jak coś chce, tak to tyłkiem się odwróci i już. Najzabawniejsze jest to, że kiedy czegoś ode mnie chce to udaje milutką przyjaciółeczkę i jaką troskliwą. A tak-jest zimna i oschła, traktuje mnie na zasadzie Łaskę ci robię, że się do ciebie odzywam Poza tym widzę jak czasami rozpadają się ,,wielkie przyjaźnie" które u nas powstały w pierwszej klasie [/QUOTE]Nie dziwię się, jak tak łatwo idzie Ci szufladkować innych
|
|
#4360 |
|
Konto usunięte
|
Ja powiem wprost.
To ty brzmisz jak typowa nastolatka. Na pęczki jest takich, które myślą, że są oryginalne, super osobowość, ciekawe zainteresowania, tak inne od tej "dzisiejszej młodzieży", tak nietypowe, tak bardzo Myslovitz i głębokie teksty Comy. Na pęczki. Nie przejmuj się, jeśli masz max 16 lat to z tego wyrośniesz. Jeśli masz 19 to przejmuj się, bo najprawdopodobniej jest już dla ciebie za późno. |
|
|
|
#4361 |
|
Konto usunięte
|
Niestety bardziej typowo dla tego wieku brzmieć się nie da.
|
|
|
|
#4362 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Konto usunięte
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;43881690]Mnie wkurzają takie psiapsiółeczki, które cmokają się w policzki na przywitanie, chichrają się na widok chłopaków, razem chodzą na zakupy i imprezy, a jak któraś nie polub drugiej zdjęcia na fb to jest foch.
Poszłam do liceum z moją koleżanką z gimnazjum. Przez pierwszy rok wszystko było spoko, układało nam się dobrze, chociaż jesteśmy kompletnymi przeciwieństwami. W drugim wszystko się pochrzaniło, ona poszła do innych dziewczyn, które słuchają eski i lubią Zmierzch. Odrzuciła mnie, bo mam oryginalną osobowość i jestem indywidualna, że tak powiem, ona z kolei taka typowa, bardzo typowa nastolatka. I niby w nosie ją mam, bo sensowna z niej przyjaciółka to to nie jest, ciągle tylko liczyła na prace domowe i lajki na fb z mojej strony. Teraz idzie do mnie tylko wtedy jak coś chce, tak to tyłkiem się odwróci i już. Najzabawniejsze jest to, że kiedy czegoś ode mnie chce to udaje milutką przyjaciółeczkę i jaką troskliwą. A tak-jest zimna i oschła, traktuje mnie na zasadzie Łaskę ci robię, że się do ciebie odzywam Poza tym widzę jak czasami rozpadają się ,,wielkie przyjaźnie" które u nas powstały w pierwszej klasie [/QUOTE]... w tym wieku każda większość nastolatek myśli, że jest taką wielka indywidualnością i posiada oryginalną osobowość. Ale spokojnie, to przechodzi z wiekiem, przynajmniej u większości. Też tak myślałam, teraz myślę, że byłam strasznie głupia
|
|
|
|
#4364 |
|
Konto usunięte
|
I anime, nie zapominaj o anime. Wszyscy, którzy chcą być oryginalni lubią anime. Niestety, wszyscy chcą być oryginalni, więc dopowiedzcie sobie wnioski
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- [1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43881919]Ej, przecież Abisans jest gdzieś na początku liceum. Każdy ma prawo do takich poglądów oraz do wyrośnięcia z nich [/QUOTE]No własnie dlatego gada takie pierdoły, więc uświadamiamy jej, że lol, nope :P |
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiedziałam, że się podkładam wszystkim "domkowiczom" Co nie zmienia faktu, że tam, gdzie byłam, było zimno. Ale pewnie kiedyś, się budowało inaczej niż dzisiaj. Abisnas, nawet nie wiesz, jak typowo nastolatkowe, jest to co piszesz
|
|
|
|
|
#4366 |
|
Konto usunięte
|
No wiemy że ma prawo
ale miała pecha bo trafiła na stado wrednych dwudziestolatek skupionych wokół tego wątku
|
|
|
|
#4367 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Byłam na kilkunastu koncertach Myslovitz, przyznaję się
|
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43881925]... w tym wieku każda większość nastolatek myśli, że jest taką wielka indywidualnością i posiada oryginalną osobowość. Ale spokojnie, to przechodzi z wiekiem, przynajmniej u większości.
Też tak myślałam, teraz myślę, że byłam strasznie głupia [/QUOTE]U mnie przeszło ![]() Ale w liceum to byłam najbardziej wyjątkowa i oryginalna na świecie. Po prostu jedyna. |
|
|
|
#4370 |
|
Konto usunięte
|
Ja w liceum mniej, ale w gimnazjum? Ho, ho, ho, cierpiałam za milijony. Byłam taka dojrzała, tak bardzo głęboka i uduchowiona, a nie taka płytka jak reszta
byłam nadzieją narodu i za naród cierpiałam.
|
|
|
|
#4371 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pamiętam jaka się czułam wyjątkowa i oryginalna, anime, manga, Supernatural, Oscar Wilde, Iron Maiden, Safona wow wow... ... a potem odkryłam Internet :< Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2013-11-25 o 20:00 |
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nosiłam trampki, a nie halówki!!!111! Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2013-11-25 o 20:01 |
|
|
|
|
#4373 |
|
Konto usunięte
|
Ja byłam oryginalna bo:
-oglądałam anime -słuchałam metalu i rocka -ubierałam się w ciemne, obszerne ciuchy -nie nosiłam spódniczek, spódnic i sukienek -czytałam książki -nie malowałam się i miałam brwi jak Breżniew Jak już wspominałam, Boże jaka ja byłam głupia myśląc, że to wszystko czyniło mnie taka oryginalną . Teraz bym pewnie palnęła swoją przeszłą ja w łeb, na otrzeźwienie.
|
|
|
|
#4374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszyscy z mojej rodziny, którzy mieszkają w domach jednorodzinnych, na zimę chcieliby się przenieść do bloków. Całodobowo ciepło, można chodzić w samych gaciach po domu. Marzenie!W domu albo trzeba rozpalać w piecu, albo mając gaz płacić słone rachunki. Znam takich kozaków, którzy zarzekali się ze oszczędzać nie bedą bo stać ich na dom i ogrzewanie. Ale trochę zmiękła im rura, gdy dostali kilka rachunków na 1,5 tys. Teraz stwierdzili, ze lepiej rozpalać w kominku i założyć ciepłe skarpety
Edytowane przez BioIvO Czas edycji: 2013-11-25 o 20:04 |
||
|
|
|
#4375 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, że brzmię jak typowa nastolatka, tak już jest. Patrzę na siebie, patrzę na innych i wiem, ze jednak coś nas różni. Ja szufladkuję, inni szufladkują, bo lubią mieć pozory porządku. Jednak trochę mnie irytuje kiedy nie mogę znaleźć ludzi, którzy mnie zaakceptują, bo jakoś ne za bardzo odnajduje się tych czasach
![]() Ja sobie zdaję sprawę, że jestem pierdołogadką, ale każdy ma swoje okno na rzeczywistość
|
|
|
|
#4376 |
|
Konto usunięte
|
-glany
-ciemne ciuchy -rock i metal -poważne książki -papierosy -oczy na czarno -trampki właśnie :d nie halówki!!! :d -bunt przeciwko systemowi :d -bunt przeciwko wszystkiemu :d |
|
|
|
#4377 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mojej znajomej jest cholernie zimno, jak u niej nocowałam to przykryłam się kołdrą, narzutą a spałam w dresie i pod nim miałam jeszcze piżamę.
|
|
|
#4378 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
marzą się o przeniesieniu się do bloków, po prostu niektórzy mają dwie pary kurtek zimowych - domową i tę na zewnątrz |
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

ale dzisiaj miałam przyjemność spędzić godzinę na poddaszu :facepalm: nie wiem jaka tam jest izolacja czy coś ale przy zimnym kaloryferze ubrałam tam moją kurtkę (a uwaga mam już grubą zimówkę membrani hrany i inne łiłeałaęła termiczne rzeczy) bo myślałam że umre.
Ja tam nie tworzyłam sobie grupki, każdego trzymałam na dystans i dopiero teraz zagaduję