|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują |
|
14 | 40,00% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
2 | 5,71% |
| Jeszcze trochę, jeszcze chwilka i porodów będzie kilka |
|
0 | 0% |
| Już ostatnie brzuchatki pakują do szpitala manatki |
|
12 | 34,29% |
ten co teraz.
|
|
7 | 20,00% |
| Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz
Tak po cichu wrzucam na razie jedna fotkę (ja mam na tel) i jak bede na kompie cos wrzucę jeszcze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2882 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz
Witam!
Chciałam tylko napisać że: Ktosiula, Ryba - chciałabym żebyście miały rację co do tej poczekalni.... U mnie jednak termin był na piątek a tu nic się nie dzieje. Tylko do szpitala latam co chwilę na ktg i badania. Dziś się oczywiście dowiedziałam, że jestem szczelnie pozamykana.... W środę po badaniach już tam prawdopodobnie zostanę. Czytam Was na bieżąco ale brak weny żeby napisać... Anoula kciuki zaciśnięte! P.s. Lecę na klatkę pobiegać po schodach. Tylko nie wiem po co bo nic na mnie nie działa! |
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrr nie widac...
|
|
|
#2884 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() weszłam tylko napisać, że 21.11 urodziła się Roksana 60 cm 4140g przez cc |
|
|
|
#2885 | |
|
Raczkowanie
|
Hej widze że macie świetne tempo
![]() Mam pytanie, czy jak jutro ide na KTG do szpitala i wszystko będzie ok to nie będą chcieli mnie zatrzymać ? Pozdrawiam wszystkie mamusie ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra! Ciekawe na kiedy ja dostanę skierowanie do szpitala, bo na razie mam ktg w środę. A ginka do mnie: "No widzimy się w środę, chyba że urodzi pani wcześniej " - i uśmiech jak milion dolców... Ha ha.. dowcipnisia...
|
|
|
|
|
#2887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) Cytat:
Ide młoda kapac I oby dzis normalnie padła bo jutro wstajemy o 7 I idziemy na wyprzedaze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mogę się jeszcze pochwalić fotkami z dzidzusiem, ale już niedlugo narazie wrzucę fotkę sprzed kilku tygodni ( jeszcze 8 miesiąca ) z mężem i Savikiem
|
|
|
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
Agnieszka GRATULACJE
![]() Issia trzymaj się, jeszcze tylko trochę. Malinka a tak się martwilas,ze się przeterminujesz, a tu się zaczyna. Trzymam kcuki. Antibia bardzo ci wspolczuje. A ja po dzisiejszej wizycie tak samo jak po poprzedniejszych, czyli nic się nie zapowiada. Na ktg zero skurczy i samopoczucie też nie na poród. Dziś juz skakalam na piłce, jeszcze zostało mi się zająć sutkami, ale wątpię ze coś to pomoże. Chyba się przeterminuje.
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
ja to na bank będę tyrać pełny opis z porodówki, bo widziałam, że jak u nas są skurcze to laski chodziły normalnie po sali i wgl, dopiero pod koniec na porodówkę... będzie porodówka - full
|
|
|
|
#2892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
nie ma co się bać, nadgorliwi to oni w takich przypadkach nie są:P
|
||
|
|
|
#2894 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To dobrze bo w tym szpitalu co ide na KTG to jakby mnie chcieli zostawić to bym chyba uciekała :P Ale idę jeszcze po zwolnienie także już ostatni raz w tym szpitalu (mam nadzieję) moja noga postanie !
|
|
|
|
|
#2895 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mao- jeszcze nie wiem, skuteczną, ale dobrą dla Kacperkowego jedzenia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba ze cos sie złego niedaj Boże bedzie dzialo. niunia- nic nie widać.. Masakra, mogłabym sie tak czuć przy zatruciu, ale mąz jadł to samo co ja.. boli mnie cały brzuch, żołądek, jeita i w okolicach tej rany po cięciu , ale tak wewnątrz.. moze jak sie tego nadbagażu pozbędę to sie bede czuła lepiej . Ide sie położyć, Kacper śpi po kapieli i jedzeniu wiec mogę też iść. Dobranoc
|
|
#2896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. ...
Cytat:
A co do wygladu sie nie przejmuj, teraz juz I tak nic nie zmienisz , z wyboru tak nie wygladasz jakolwiek by to nie bylo. I pamietaj ze Ty sie widzisz najgorzej ! Ja jak wyszlam ze szpitala to juz sie cieszylam z tego jak wygladam. Znikneło mi podgardle I świnski nosek Cytat:
DuzA dziewczynka!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Dxiewczyny ta jej wysypka co przez ostatnie dwa dni nas meczyła po kapaniu to chyba to Oilatum. Dzis nie posmarowalam I spokoj, zasneła normalnie I wysypki nie ma. Moze to zbieg okolicznosci No wiec krem ktory ma pomagac na wszelkie mozliwe wysypki , sam jest uczulajacy? Bezsensu! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Majeczka KCIUKI DLA ANI ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2013-11-25 o 21:55 |
|||
|
|
|
#2898 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. ..
Cytat:
![]() Ale kochany jest i co najważniejsze Pańcie wielbi najbardziej ! ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2899 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero teraz oddali mi internet...
A miałam tak pięknie wszystko pocytowane
|
|
|
|
#2900 |
|
Rozeznanie
|
Slimaczek GRRATULACJE !!!!
Malinka jak u Ciebie?
|
#2901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. ..
Cytat:
Cytat:
Pomogła dopiero kapiel w krochmalu. |
||
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co moja 'kuzynka' z ktora srednio utzrymuje kontakt urodziła w podobnym terminie jak ja i jej syn ma na imie Kacper.......
Może na Maje oilatum działa uczulająco.. sprawdz
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Wcięlo mi cytaty
Issia,Anoula ![]() slimaczekgratki,ale duża dziewczynka! antibia za laktacje!tyle pamietam.... ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Paulina Ja prasuje,mialam to samo pytanie zadać. Własnie niedawno skonczyłam prasować i wieszac kolejne pranie :/Babku Pisz szybko opis bom ciekawa ![]() Basiaa Przewijam przed kazdym karmieniem |
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
wg jak u nas duuuuuuuuuyo cc..
|
#2905 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tego co zapamiętałam:
Gabrysiaczek piękne rodzinne zdjęcie Majeczka jest rewelacyjna!!!Nasza kochana bułeczka Lusesita- bardzo ładna łazienka ![]() Issia - trzymam kciuki! Do północy już niedaleko ![]() Miss Triss wróciłaś Lilith porządny kopniak dla męża!Trzeba chyba mocno nim potrząsnąć żeby się ogarnął Antiba współczuję co do kolek używam espumisanu, jak widzę że coś się dzieje to daję 3 lub 4 kropelki, nam pomaga. Swoją drogą nastawiam się na masakre w nocy bo kupki na wieczór malitka nie zrobila. slmaczek Uciekam się zdrzemnąć do następnego karmienia |
|
|
|
#2906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za rozwinięcie akcjiCytat:
Cytat:
Fajna rodzinna fotka
|
|||
|
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kciuki! i dla Issi,Malinki,Anouli tez!!! ![]() fajnie,ze Wam lazienka sie podoba- mi tez ![]() Przyszla dzis paczka od mojego wujka ze Stanow a w niej piekne ubranka! i przewijak ![]() tylko gdzie ja.to poupycham???? dobranoc kochane, a dla rodzacych szybkich porodow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Lineczka ale Nela ma bujna czuprynke
Babku Przeczytałam o Toim męzu ,supr że tak pomaga.Tez nie wiem jakbym sobie poradziła bez mojego.On wprost uwielbia przewijać,usypiać,kapac.S zkoda że karmic nie może
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Mao ale piękna Zuzolka
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Nadrobiłam weekend Piekny ten filmik dobranoc |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

masakra! Ciekawe na kiedy ja dostanę skierowanie do szpitala, bo na razie mam ktg w środę. A ginka do mnie: "No widzimy się w środę, chyba że urodzi pani wcześniej " - i uśmiech jak milion dolców... Ha ha.. dowcipnisia...
hehe
za wagę malutkiej i zaciskam kciuki mocno.

nie ma co się bać, nadgorliwi to oni w takich przypadkach nie są:P
chyba ze cos sie złego niedaj Boże bedzie dzialo.