|
|
#1231 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LI
właśnie zrobiłam sobie kawę z jakimś kwaśnym mlekiem... w poniedziałek rano. gorzej być nie może kawy |
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1233 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Ja herbatę, ale ze świeżym Chai massalę wałkuję od piątku, mrrr... Z tym, że ta własnej produkcji jest zdecydowanie lepsza od gotowych mieszanek, ale cóż, w pracy niezręcznie od podstaw produkowac ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Ja o tym mocno myślę... Teraz jeszcze nie,ale za kilka lat...
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn ja wiem, że dla chcącego... kwestia kilku lat nauki jak mówisz, być mejbi - no ale nie jest to bułka z masłem ![]() chooociaż jakby tak zadać sobie pytanie co jest gorzej wytrzymać - co pół roku w zmarzlinie i śpiworach do śmierci czy za kilka lat w raju po latach memłania językiem w gębiem to odpowiedź nasuwa się sama
|
|
|
|
|
#1235 |
|
BAN stały
|
Ale pi****... I mroźne wiatrzycho, mało łba nie urwie.
Ała, moje uszy. Oczywiście jeszcze tu nie mam kurtki zimowej, ani nawet kaptura. Ja chcę piątek. Tzn. nie żeby w piątek już było lato, ale wiadomo...
|
|
|
|
#1236 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#1237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() nie no znacznie ułatwiają przetrwanie choć ideałem byłoby włożyć kask motorowy ![]() Polly - widziałam na żywo kobitkę w "Twojej" kurtce zimowej, baaaaaardzo łądnie wyglądała Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-25 o 12:45 |
||
|
|
|
#1238 |
|
Wtajemniczenie
|
macham znad wielkiej życiowej wsysającej czarnej dziury i uciekam
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1240 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zaczynam chcieć mieć ![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj skończyłam robotę za 20 min północ, a ten tydzień szykuje się równie przyjemnie. Nie ma to jak kumulacja zleceń ![]() Cytat:
Wyrosła mi malutka (ok. 1 mm średnicy) krostka w kolorze ciała na dolnej powiece, dokładniej: na linii wodnej. Nie boli, nie swędzi, tylko uwiera. Baru, co to może być, skąd się wzięło i co z tym zrobić? Nigdy w życiu linii wodnej nie malowałam, kosmetyków ostatnio nie zmieniałam, ręce przed wkładaniem do oka zawsze myję, o soczewki dbam...
|
||||
|
|
|
#1241 | |
|
Panaroja
|
Znad
![]() ![]() ojojoj , nie daj się wsysnąć i wyłaź ![]() Cytat:
? na razie zostaw w spokoju , a jak nie będzie chciało w ciągu tygodnia zniknąć albo coś się z tym zrobi ić do oczowracza .Włosy mi znowu wyłażą mimo pokrzywy , skrzypu , minerałów , witamin , odżywki i hgw czego jeszcze Śnieku u mnie ni ma , za to wieeeeeeje i ziiimno , i słoneczko do tego dla zmyłki I wymyśliłam sobie prezent na gwiazdkę co mi mają kupić - skarpetki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha!!! dokładnie tych samych słów użyłam dziś w sklepie bieliźniano - wszelakim, szukając koszuli nocnej do pół ouda i z rękawkiem no i nie róźiowej/buenknitnej/lafendofej tudzież z fontaziem bądź kontrafaudom ![]() no nie ma nic dla białej kobiety ![]() edit a skarpetuszcza wciąż polecam te FF z teska, ale turekie (nie chińskie)
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-11-25 o 17:50 |
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero dziś wróciłam, byłam z Didką u Brata i ... wszyscy mają kota, mam i ja! ![]() A poważnie to kot współlokatora i tym razem go sfociłam, specjalnie dla Was, bo Wy lubicie Już coraz śmielszy, nie łuciekał ani przed Didką ani przede mną nawet ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1245 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Ja jutro ja wdziewM nie ma na ci czekac,. Poszlam do sklepu po czpke...a tam wszedzie takie czapki jak 20 lat temu.takie zwykle zwyklaste ciut dresowate....no to nie kupilam...wrocilam wygrzebalam identyczna z czelusci szafy i jutro w niej ide
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly - po rozmiarze
|
|
|
|
|
#1247 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo dziś chodziłam w czapce i kapturze ale i tak mi uszy przewiało totalnie Cytat:
![]() ja miałam takie cuś i nie znikało dłuższy czas, więc leczyłam to u okulisty (jakimiś kroplami + przykładanie ciepłego okładu do oka) , ale nadal nie przechodziło więc miałam to mieć usuwane chirurgicznie i już byłam w szpitalu i czekałam na zabieg kiedy nagle mi to samo z siebie odpadło ![]() Cytat:
jak szukałam piżamy do szpitala to też nie było niczego co by mi odpowiadało, w końcu i tak kupiłam z misiem bo nie miałam czasu szukać wszędzie, a tylko ta spełniała moje wymogi co do kroju (krótkie spodnie przed kolano, ale spodnie, a nie majtki ) Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1248 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
kolor mię zwisa jeżeli o koszulę idzie , ale kontrafaudy nie zdzierżę ![]() 2. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.mnie specjalnie nie zależy co na piżamie widać , ostatecznie przez sen i tak na to nie paczę ale fakt że ilośc suotkich misiaczuf na bieliźnie spalniczej przekracza przeciętną lucką wyczymałość ![]() jestem dzielna , poćwficzyłam , ha ![]() ideu coś zjeść w nagrodę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Animal Planet - ja chcę leniwca i hienę - po prostu czuję wspólnotę dusz
właśnie jestem po programie o leniwcach - oraz o zwierzakach od dzieciaka we chacie ludzi od rezerwatu nosorożec, guziec - w pościeli ![]() ![]() to jest ochrona przed kłusownikami itp ale zwierzęta jak zwykle rozwalają |
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
A więc od dziś oficjalnie śmiga moja zrobiona od podstaw strona internetowa - http://neyman.pl/ (oesu, czy ja umię wklejać link???)
Co najważniejsze - mogę sama przy niej wszystko robić - wprowadzać obrazy, opisy, no co chcę! Cieszę się tym bardziej, że zrobiła mi ją VI4 - czyli nasz człowiek
|
#1252 | |||
|
Zakorzenienie
|
ano
![]() Cytat:
![]() i Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:dziewczyna z mojego regionu od najwspanialszego pieska EVER nie jestem zdziwiona nic a nic Cytat:
boję się, że naiwnie coś postrzegam jako słuszne, a od kuchni będzie straszność ![]() ufff snam to snaaaam z chuopinem paczalimy jak do lustra
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-25 o 22:55 |
||
|
|
|
#1254 |
|
Wpisz tu zomzing
|
o zwiąchach i zabawne, spacz zwiąchową serię
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
kuuurde normalnie the coolest thin ever
nie ma lepszego haju na świecie no nie ma zwiąchową widziałaaaaaaaaaam w tivi spadliśmy z sofy ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
ale to tylko szczere spostrzeżenie - rób tylko to i tak jak uważasz jest świetnie - tło: bo jest Twoje, wyjatkowe, nie "zrobione" tylko takie jakie jest może niechby i czcionka została ale da się ją wytłuszczyć? żeby jakoś sama prosiła się o klikniecie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-25 o 23:09 |
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale strąciłam ze stołu na 10 minut przed wyjściem do pracy i tyle...kurtyna
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Miłego dnia |
|
|
|
#1258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
cynamon i miód? Muszę spróbować
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, myślałam, żeby zrobić czcionkę taką, jak na blogu - czyli prostszą
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
link na blogu do stronki nie działa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-26 o 09:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

kawy 

Ja herbatę, ale ze świeżym

) 
i
klask i:
no ale strąciłam ze stołu na 10 minut przed wyjściem do pracy i tyle...kurtyna