![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w listopadzie my little pony
może ktoś ma na wymianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w listopadzie my little pony
Mam dwa pony i 2 zwierzaki z little pet shop gdybyś też szukała
![]()
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2013-11-25 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pony chętnie przygarnę. jak są duże? czego szukasz w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Jest to wersja normalna, nie mini, od "piętki" do głowy (nie licząc uszu czy tam rogu
![]()
![]() |
#5 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małgosiu, baardzo jestem zainteresowana ![]() szczególnie kucykami "większymi" i akcesoriami. a za co chciałabyś się wymienić? z tego zdjęcia zgarnęłabym wszystko ![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2013-11-26 o 06:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o to, co w zamian - mam dość, myślę, obszerną listę szukam w podpisie.... niestety póki co z Twoich wątków: róży i książek w ogóle nie przyjmuję, bo mam znaczny nadmiar; buty noszę w rozmiarze 39, zapachy nie bardzo mi pasują. Ewentualnie Guilty mogłabym spróbować, ale to też z opcją dalszej wymiany na coś bardziej odpowiedniego dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
guilty wchodzi w grę. mam niemal nowe szpilki Aldo co prawda rozm. na metce 40 ale jest to 39. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
min. 13cm (musiałabym dokładnie wymierzyć). Kurcze chyba znowu się nie dogadamy... szkoda...
a prócz modułowej interesuje Cię inne srebro? Edytowane przez peonies Czas edycji: 2013-11-26 o 06:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Ogólnie tylko pandorę teraz noszę, wszystko inne leży... Ewentualnie tą flaszkę bym przygarnęła. Także zastanów się, czy byś oddała (za jakieś murana i kucyki), jeśli się zdecydujesz to powrzucam Ci fotki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a może szukasz "czegoś" dla dziewczynki? mam nowiutkie misie Me to You... no już sama nie wiem co wymyślać
![]() napisz mi co jesteś w stanie oddać za flaszkę - ile muranek (i czy w ogóle) i co z tych cudów (czy może wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
jestem w stanie oddać tyle, by się zgadzało cenowo
![]() musiałabym wyjąć z szafy ten karton z kucykami, żeby zobaczyć co tam zostało. Ale jeśli ma być tak, że przemyślisz sprawę i napiszesz (znowu), że flaszkę chcesz jednak za inną flaszkę oddać, to szczerze, trochę mi się nie chce tego targać ![]() Moja córka ma prawie 10 lat, ona teraz ma jazdę na psa (York) więc jak masz jakieś książki/akcesoria dla takiego, to chętnie. Zabawkami już się nie bardzo bawi. Gra w Simsy trochę, czyta książki, takie tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie za bardzo mi się kalkulowało oddanie guilty za 3 murana (zapach małż zakupił w duglas za cos około 400zł) poza tym miałam nadzieję, że może coś innego z zapachów wpadnie Ci w oko ![]() Z książkami dla takich dam to trudno trafić - mam sporo "jak nowych" ale raczej coś w stylu przyrodniczo-albumowych (mogę sprawdzić gdy wrócę do domu i wrzucić fotki tego co mogę zaproponować). Aby Cię bardzo nie fatygować - proszę, nie rób zdjęć a jedynie zajrzyj i sprawdź co ze zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1367840299 jest jeszcze dostępne - może tak być? Edytowane przez peonies Czas edycji: 2013-11-26 o 07:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Książki tylko poradnikowe o wychowaniu psa lub o rasie jako takiej przyjmę (York). Innych to naprawdę mam straszny nadmiar ![]() na foto: "Salon piękności" i "Cinema" - oba z drobiazgami z zestawu i małymi kucykami Duży kucyk do czesania z długą grzywą i elementami (szczotki, spinki itp) machający skrzydełkami, średni dwa średnie z serii baby ( z wózeczkiem i z krzesełkiem do karmienia) zestaw urodziny (z tortem) średni kucyk w rogu trzyelementowy zestaw do ciastoliny - kucyk/wyciskarka, podstawka i lustro ze schowkiem w osobnej torebce drobiazgi od w/wym. zestawów. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2013-11-26 o 07:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa... mnie się coś popiętroliło, że murana z Pandory są po 79zł ![]() zapach już tyle nie jest warty ponieważ jak zaznaczyłam w wątku zużycie (zawsze daję "na wyrost") to ok. 10ml. zestaw do ciastoliny to raczej a resztę jak wyceniasz? gdy wrócę do domu sprawdzę co jeszcze mam "kosmetycznego" i wrzucę info. a ugg dla małej nie chcesz?... heh... mogą być za duże. Edytowane przez peonies Czas edycji: 2013-11-26 o 07:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() widziałam zużycie ![]() co to znaczy: zestaw do ciastoliny to raczej ? cen musiałabym poszukać w necie (-50% z zaokrągleniem w dół. Plus trzeba liczyć wyższe koszty mojej ewentualnej wysyłki (gabaryt)) 37 to za dużo, teraz nosi 34/35 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreflektowałam się właśnie po czasie że będą zbyt duże. ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- tylko orientacyjnie - czy to takie zestawy: http://allegro.pl/my-little-pony-tor...739490567.html http://allegro.pl/domek-salon-piekno...729504479.html http://allegro.pl/my-little-pony-zes...740030092.html ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
drugi i trzeci tak ![]() Urodzinowy to ten: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CCwQ9QEwAA tylko ten stoliczek kartonowy i nie przetrwał: |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu,
przepraszam, wczoraj bardzo późno wróciłam do domu i już nie miałam siły na fotografowanie - zrobię to dziś. wycenisz zabaweczki? przypomniałam sobie, że mam 2 korale z pandory. Edytowane przez peonies Czas edycji: 2013-11-27 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2013-11-27 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
http://www.pandora.net/pl-pl/explore...857/sort-by/pl ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- jeśli zaś chodzi o "wycenę" zabawek, to przejrzałam allegro - myślę, że na potrzeby wymiany można by przyjąć ok. 120zł za wszystkie kuce z foto (oprócz zestawu do ciastoliny). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze botki rozm. 39 Nine West (nie skóra) ocieplone. za małe na mnie więc tylko leżą w skrzyni nie noszone. i misie me to you - mam ich więcej a te wrzuciłam na pokuszenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu, jak widziałabyś wymianę? zastanowiłaś się?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dzięki za fotki
![]() Za buciki i zabawki podziękuję. Bratki chętnie przygarnę, choć - jeśli to nie problem - poprosiłabym o lepsze zdjęcie ![]() Może do tego coś z mniejszej pojemności (Lolitę lub Insolence? to też nie moje zapachy, ale mogłabym wymienić na coś mojego ![]() Zaproponuj coś, jak to widzisz i w ogóle ![]() A i z góry sorry za słabą dostępność, ale akurat rodzina powiększa sie nam o psa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę oddać lolitę lub insolence. czyli wstępnie dla ciebie: jeden z powyższych zapachów plus bratki a dla mnie pony ze zdjęcia (wyłączając zestaw do ciastoliny) i ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
oddam zapachy i bratka za pony, murano i pierścionek
![]() śpieszno mi z wymianą bo dziecię się niecierpliwi ![]() poniżej zdjęcia ale kurcze cięzko mi zrobić wyraźne bo mam stary sprzęt ![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2013-11-28 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.