|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
|
|
|
|
#692 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwietta
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
DEBRAH Amelka cudna i ten pchacz jest super
MISIA nam dom stawiał teść i chrzetny mojego męża :/ oj wiem coś nie coś o pracy z rodzinką :/ I powiedziałam - nigdy więcej. Teraz wykończeniówki i to co zostalo zlecamy sąsiadowi, rodzinie nie. GOJKA ładne te twoje smerfy co do choinek - nie boicie się ze bedą nam maluchy sie do nich dobierać? Pamiętam że przed Wojtkiem w pierwszym roku to choinke fotelami zastawialiśmy, ale to było jeszcze u teściów i w salonie gdzi ebyła choinka spędzał mało czasu. Ewa uwielbia mi skubać kwiatki ![]() więc coś czuję że z choinką będzie kiepsko :/ N a szczęście większość bombek mam plastikowych
|
#694 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
ptaki olały mój karmnik, a Filip cały czas stoi przy szybie i robi ssssssssssssss może dlatego![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też się dołączę, na fb widziałam
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
SYLWIETTA wszystkiego dobrego
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia podlaczam się!
Dziś Ty polewasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hope u jaś Antonio usypia przy jedzeniu w bujaczku, potem przekładam go do łóżka, jak się obudzi i już nie da się go uspac.....leci.do nas....i z nami zazwyczaj śpi pięknie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ode mnie takze!
|
|
#698 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Pierwszy raz tak późno. I stwierdzam, że muszę ją wybudzać z drugiej drzemki, bo nie dość, że zasypia później to jeszcze wstaje wcześniej - dziś 6:10 W piątek robiłam małej morfologię. Wczoraj moja mama odebrała wyniki i się zmartwiłam, bo płytki krwi miała przekroczone dość mocno - norma była do 450, a miała 703. Lekarka mnie jednak uspokoiła i powiedziała, że po prostu Domcia za mało pije i to by się zgadzało. Przed szczepieniem mamy jeszcze powtórzyć wynik. Kurde jak ją przekonać, żeby więcej piła???? Cytat:
Cytat:
Przyłączam się!!! Sylwietta wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń kochana Cytat:
Gojka fajne smerfy zmalowałaś
|
|||
|
|
|
#699 |
|
Wtajemniczenie
|
co do choinki to ja zawsze ją stawiam w rogu pokoju, na stoliczku i przysłaniam fotelami, więc może Maja nie dostanie. A nie wyobrażam sobie świąt bez choinki. Mam sztuczną i co roku była ubrana na czerwono-złoto, a w tym bedzie różowo-biało
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam za wysoką na stolik :/ i chciałam ją w tym roku w okno tarasowe wstawić. zobaczymy :/
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik a jak erytrocyty, hemoglobina, hematokryt?
|
|
|
|
#702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedaczku mi Hania ostanio już 3 noce z rzędu budzi się z płaczem, tzn nie budzi sie tylko płacze przez sen :/ nie da się jej obudzić, nawet nie wiem czy mogę ją wybudzać. Ale jak się obudzi to jest ok uśmiechnięta i pogodna ![]() Cytat:
Czy Wasze dzieci są bardzie senne w ta pogodę?? Hope- Hania nie zasypia już z Nami, odkładam ją do łóżeczka i czasem zasnie sama a czasem musze pobujać. Jedynie nad ranem się przytulamy i czasem zaśnie, dziś np i trzeba ją było ciągle głaskać po brzuszku, więc najpierw tż wziął kąpiel a potem ja się zamienialiśmy z głaskaniem
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o hemoglobinę to coś było nie tak, ale nie pamiętam już co, a wyniki wpięła do karty :/ Z MCV coś było.... Limfocytów też było ponad normę. Zapomniałam, żeby się Ciebie poradzić
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta wszystkiego Najlepszego !!!
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Ja mam Roemera Duo Plus isofix |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Szajuś-jak tylko zaczęły mi się te problemy skórne to zaczęłam smarować Alantanem (właśnie stosowałam go na sutki teraz na podrażnienia okołopieluszkowe małego)ale to chyba dawało tylko tyle że miejsce było natłuszczone i nie swędziało,ale nie niwelowało całkowicie podrażnienia. Przyjrze się jeszcze raz tej sprawie a jak nie to kupię coś w aptece. Co do 3dniówki,powiedzcie po ilu dniach teoretycznie powinna już schodzić? Bo kuwa głupia już jestem co to jest. W dodatku dziś zauważyłam dziwną rzecz... Zrobiłam małemu kaszkę tą co się robi na wodzie ,do picia ale taką treściwszą. I tak już pod koniec picia patrzę a on ma takie podskórne placki na szyi,rozpinam body a on cały brzuch i klatkę w takich cętkach. Po jakiejś chwili to zeszło. Co to było nie wiem
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() limfocytów niemowlęta mają zwykle więcej, powinni to uwzględnić na wyniku podając normy adekwatne dla wieku pacjenta. ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- ninag jak Ci się mieszka w Skarżysku? |
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Sylwietta kochanie-sto lat nasza iskierko
![]() A jeśli o noc chodzi to była ok. Jedna pobudka. Ale za to usypianie... Oskar usnął o 18 40 i ja jak wam pisałam poszłam się myć. Zdąrzyłam wyjść z łaźni i mąż z uśmiechem mnie woła. Przychodzę do pokoju a Oskar stoi w łożeczku i coś tam tłumaczy. Zrobiłam mleko i miałam nadzieję że uśnie(przeważnie tak jest) ale że mąż szamotał się z laptopami próbując jeden naprawić, całkowicie małego rozproszył. Podjełam dwie próby uspania i nic. Potem mąż jeszcze dwie i też bez skutku. W końcu ja położyłam się na chwilę jak mąż usypiał małego i odjechałam,no to ten go do łożeczka ... Dał mu tego lwa z fp i w tle słyszałam tylko potem łomotanie o szczebelki. Oskar tak się bawił że w końcu usnął-sam ![]() Ale to zupełnie nie jego pora bo była godz 22. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Ciągle zapominam... Nancy-mąż pieprzył mi o częściach jakie wymieni w laptopie ![]() Jak słyszę karta graficzna,matryca itp to mnie krew zalewa Bokeh-dostanę ten korektor w rossmannie? I jaka jego cena?
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta kochanie, sto lat!!!
Polewaj polewaj!!! :drink: :wino:MARSI pytałaś o to, jak małż usypia, siada na fotelu, bąbel tyłem do niego, i tak sobie siedzą przytuleni, Pietraszko nawet nie ma czasu zamarudzić, bo od razu się przytula i odpływa dzisiaj spróbowałam uspać go w ten sposób (od kilku dobrych miesięcy tylko wózek dawał radę w dzień) i....5min i spał jestem w szoku. No i śpi w łóżeczku , w dzień!!!!! Sukces jak pieron ![]() Ale się przeziębiłam Debrah, ale fajny ten pchacz, jakoś tak właśnie go sobie wyobrażałam nie większy
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli taki jest okej?
http://allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-...736082516.html Macie tą wkładkę pod głowę czy bez? |
|
|
|
#710 |
|
Konto usunięte
|
Debrah, pierwsze spodnie - cudo! też chcę
![]() Wózeczek rewelacja BOkeh, wcale nie musi chcieć butelki trzymać, Agatka nie trzymala nigdy
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, pierwsze spodnie super!!!
A fotelik mamy taki jak Deli - tzn Deli ma taki jak my (chicco xpace)Bokeh, mój trzyma butlę tylko wtedy, jak je na śpiocha Wiecie, co mój małż robi
|
#712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo bobrze, miasteczko jest dużo mniejsze niż Kielce. Nie ma tyle kurzu i w domu też mi się tak nie brudzi. Jest dużo sklepów, wszędzie blisko, taniej niż w Kielcach. A dojazd do CK mam super. Wszystko na plus a dużo tańsze mieszkanie niż w CK. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
dostaniesz on z burżuła, kosztował mnie chyba z 35 zł normalnie więc na promo trochę mniej. Fajnie rożświetla.
SIlver, fajny ten podkład healty mix? może też sobie kupię, będę wtedy mieć 3 [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43889838]Debrah, pierwsze spodnie - cudo! też chcę ![]() Wózeczek rewelacja BOkeh, wcale nie musi chcieć butelki trzymać, Agatka nie trzymala nigdy [/QUOTE]dzięki Ci za odpowiedź ! bo jak widziałam takie malce w tramwajach ce same duldały z butli to gupłam już ![]() Cytat:
my kupimy ten lub romera, zalezy ile będzie hajsiwa.... Hania jest strasznie senna dziś nie dość że w nocy tylko raz się obudziła prawie o 4 potem o 6 40 myslam juz że koniec spania będzie, ale usnęła jeszcze tak do 7 20, potem z niecałą godzine buszowała i 8 15 znów zasnęła, no i teraz znów śpi pewnie wieczorem pójdzie spać jak wczoraj o 21.....
|
|
#714 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli tak, to kombinujcie ![]() Fakt, w Gd zlobek tez tani nie jest, 800zl minimum... za zębolki, oby teraz lepiej Wam sie zylo! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wnerwialo mnie to ciagle wstawanie i Kuba znow wyladowal u nas ![]() U nas nocka podobna do wczorajszej - pobudka o polnocy (godzinne wiszenie na uu+nieodkladalnosc), potem o 7 i spalismy do 9:30. Z tym, ze w nocy jeszcze wiercil sie przez sen, plakal, rzucal sie jakby cos mu sie snilo... |
||||
|
|
|
#715 |
|
Rozeznanie
|
Neti prościutka droga, z Radzymińskiej (obok mc donalda) kierunek na wołomin. jakieś 300-400 metrów (na oko ;-) ) naprzeciwko cpn Optima. Zapraszamy po weekendzie ;-)
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo interesujące tematy widzę
|
|
|
|
|
#717 |
|
Rozeznanie
|
Bokeh a jakiego macie niekapka? musze kupić.
|
#718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie dokładnie mieszkasz?Cytat:
co do pogrubionego to u nas identyko
|
||
|
|
|
#719 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mamy podobny jeździk z biedronki, ostatnia oferta myszka miki ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam na Tysiąclecia. Niedaleko Domu Kultury
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

więc coś czuję że z choinką będzie kiepsko :/ N a szczęście większość bombek mam plastikowych

Pierwszy raz tak późno. I stwierdzam, że muszę ją wybudzać z drugiej drzemki, bo nie dość, że zasypia później to jeszcze wstaje wcześniej - dziś 6:10

:drink: :wino:
nie większy
pewnie wieczorem pójdzie spać jak wczoraj o 21.....
za zębolki, oby teraz lepiej Wam sie zylo!