![]() |
#1051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XX
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
Chciałam kupić sobie dziś kredkę bourjois ale Wszystkie(!) były już mazane/użyte/zmacane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Który z tych dwóch jest jaśniejszy? Nie potrzebuje mocnego matu, bo czasem się tylko świece trochę na czole ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
uuuu jednak mnie coś kusi
![]() ![]() Cytat:
ja HM nakładam podróbą bb, bo faktycznie zarówno pedzlem jak i placami włazi mi w pory. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Rozeznanie
|
polecicie mi jakiś podkład? miałam maybelline affinitone 01 z tego, co pamiętam, ale w pewnym momencie wydawało mi się, że był za jasny. No i na zdjęciach byłam biała. Potrzebuję jakiegoś wtapiającego się podkładu, który dobrze będzie wyglądał w oświetlonym salonie (praca). Pomożecie?
![]()
#1056 |
Wtajemniczenie
|
kupiłam (póki co):
MF kredka (Natural Glaze) L'oreal korektor rozświetlający Lumi Touch (1 Light) L'oreal rozświetlacz w kamieniu (01 Rose Boudoir) L'oreal Caresse pomadka (301 Dating Coral) Bourjois róż (33 Lilas D'or) Wibo Eliksir pomadka (04) czaję się jeszcze na pomadkę Rimmel-Airy Fairy, może eyeliner brązowy z Wibo, kredka MF-Taupe, pomadka L'oreal Caresse-102 szkoda, że nie ma u mnie R., w którym jest Revlon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1060 |
Wtajemniczenie
|
Ten rozświetlacz to nie rozświetlacz tylko puder wykończeniowy do aplikacji na całą twarz. Daje mega subtelne rozświetlenie, ledwie zauważalne (a jednak pod jego wpływem twarz wygląda o wiele lepiej). Także jest to opcja raczej dla dziewczyn, które nie przepadają za typowym matem na twarzy i chcą żeby wykończenie makijażu było bardziej miękkie.
![]() 26.04.2019 - 9tc[*] ![]() Edytowane przez zawiechaczarny Czas edycji: 2013-11-25 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
luckygirl
|
Ale ja nie kupiłam lakierów, tylko pomadki (czy jak to tam nazwać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Jak codziennie wchodzę i zapisane 20 stron
![]() Dziś poszłam na pierwsze zakupy i przeżyłam szok. Byłam w 3 H. i 2 rossmannach. Szafy przerzedzone. To co chciałam kupić było wykupione. Ludzi gdzieniegdzie sporo, ale bez szału. Po tym rajdzie udało mi się zdobyć: * podkład Wipped creme 45 MF (jednak ![]() * 2 róże Bell (miał być Bourjois, ale nie mogłam na odcień się zdecydować) * żelowy liner Maybelline (nie było go nigdzie! ostatni dorwałam w H.) * tusz MF False Lash Effect waterproof (chciałam zwykłą wersję wypróbować, ale się pomyliłam ![]() I to tyle ![]() Naprawdę szukałam, co jeszcze mogłabym sobie kupić, ale zdrowy rozsadek wygrał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zadomowienie
|
Jakoś nie mogę nic wybrać w tej promocji ciekawego
![]() ![]() Na 40% skusiłam się na : 1. WIBO piasek mat brązowy.... Mi się podoba, niestety ma identyczny kolor i wygląda jak mój płaszcza na zimę. Jakbym wycięła sobie kawałki i przykleiła na paznokcie ![]() 2. WIbo korektor 4 - dla mnie super, byłam zdziwiona bo pomimo tego że ostatnio jestem bardzo blada i używam w miarę jasnych podkładów to moje zmiany na twarzy super zakrywa ten ciemniejszy kolor, czuje że się polubimy na dłużej 3. Lovely extra lasting.... chciałam się przełamać i zacząć malować usta ( do tej pory tylko pomadki ochronne) wybrałam kolor czerwony na specjalne okazje i niestety wyglądam jak klaun ![]() ![]() ![]() 4. Manhattan Trio Effect Blush https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-w-jednym.html Jeszcze nie próbowałam, ale to strasznie mało popularny produkt z tego co widzę. Nikt go nie kocha, ani nawet nie lubi...Zobaczymy ![]() Szukam jeszcze pomysłów na dokupienie czegoś, ale ceny Bourjois niestety nie dla mnie, więc nie ulegnę modzie na czekoladę i róż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w trzech rossmannach i w żadnym nie było tego co chciałam, czyli cielistej kredki MF, wysuszacza SH, korektora wibo 4 w 1, ani korektora eveline art scenic.
Szafy prawie puściutkie, ludzi tłumy. We wtorek późnym wieczorem mają dostawę, więc idę w środę - mam nadzieję, że dołożą to czego szukam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1068 |
Raczkowanie
|
co Wam powiem to Wam powiem, ale piaski WIBO sa super
![]() mam ten brązow nr 3, który w sumie wieczorem wyglądał na fioletowy.. w sumie to nie wiem jaki to kolor ![]() wstałam, nic mi sie w koncu nie odbiło na paznokciach od poscieli ![]() ![]() ![]() ![]() co warto kupic z eveline oprocz korektora i tuszu? i z bell oprocz mojego ulubionego rozu? widziałam recenzje Hani na temat korektora bb. Co by tu wziąć... hmmm i jeszcze pytanie techniczne, nie moge sie zalogowac w operze...wskakuje ekran ze sie loguje a pozniej i tak nie jestem zalogowana...musze na mozilli wchodzic..ktos wie jak to naprawiac? ![]() Edytowane przez loverek86 Czas edycji: 2013-11-26 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Co do Bell (którego nie ma w Rossmannie, ale domyślam się, że chodzi ci o promocję w Hebe) - korektora BB tam nie dostaniesz.
![]() |
#1071 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj będę zmywać piasek wibo, trzymajcie kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Idę po jakieś lakiery, numery już spisane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Rozeznanie
|
Wydałam na tej promocji "tylko" 58 zł, dzisiaj się przejdę i sprawdzę czy aby na pewno nic nie potrzebuję
![]() I mała prośba: wiecie jaki odcień Colorstay'a odpowiada HM 51 albo Rimmel Match Perfection 101?
#1074 |
Klientka w krawacie
|
Polecam metodę foliową, schodzi bez problemu
![]()
#1075 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny który odcień rózy z Bourjois ma taki mocny odcień podchodzacy pod czerwień z niewielką ilościa drobinek ale nie zeby był matowy całkowicie. Jest taki wogóle? MA któaś z was Rose Frisson?
#1076 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bb nie mam ![]() ![]() Nie wiem tylko czy nie pochłania za dużo podkładu? ![]() HM faktycznie trochę włazi w pory ale nie rzuca się to jakoś szczególnie w oczy aż tak mi to nie przeszkadza ![]() Jak miała bym kupić to też podróbę ![]() ![]() Dziewczyny myślicie że gdzieś w maju będzie znów -40% ? bo nie wiem czy robić zapas podkładowy haha ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Na Rose Frission się czaję ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1078 | ||
Zadomowienie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43884654]
![]() A ja nie mogę trafić na bordowego piaska wibo a teraz ten puder z lovely kusi bo ładnie wygląda ;d[/QUOTE] A u mnie dla odmiany same bordowe zostały ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam jeszcze wczoraj Rimmel Stay matte Ivory ale jest za jasny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1079 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, często polecacie tusz Wibo. Tylko nie pamiętam który. Pomożecie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.