Rossmann cz. XX - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-25, 21:37   #1051
PPP90
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XX

Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
Hej, proszę o pomoc!
Potrzebuje bardzo jasnego pudru do przymatowienia twarzy. Po przeglądnięciu wątku, zorientowałam się, że polecacie Rimmel oraz Manhattan. Jakie numerki tych pudrów wybrać? Czy faktycznie 001 jest najjaśniejszy? U mnie znalazłam 003 który wydawał się jasny i nie wiem czy szukać 001 czy kupić ten 003.
Pomocy
tak, w Rimmel to 001 jest najjaśniejszy. Ja nie wiem czy jest duża różnica między tym a 003. Wiem natomiast tyle że 001 jest ciężko czasem dostać, tym bardziej jeśli jest taka promocja

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 21:40   #1052
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Ja kończe 2 albo 3 opakowanie ale jeszcze 3 mam w zapasie
Swoją drogą się pochwale że dziś TŻ przyniósł mi do domu nowego Skarba. Jak go zaczęłam oglądać to się okazało że ktoś w sklepie rozwiązał mi ołówkiem krzyżówkę ...
Pewnie jakiś znudzony pan czekający na swoją TŻ, która buszowała po szafach.

Chciałam kupić sobie dziś kredkę bourjois ale Wszystkie(!) były już mazane/użyte/zmacane
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 21:45   #1053
k@rolineczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Jezeli bardzo jasny to z Manhattanu koniecznie 001. Rimmel niech dziewczyny co posiadają sie wypowiedzą
Masz go? Polecasz?

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
tak, w Rimmel to 001 jest najjaśniejszy. Ja nie wiem czy jest duża różnica między tym a 003. Wiem natomiast tyle że 001 jest ciężko czasem dostać, tym bardziej jeśli jest taka promocja
No właśnie u mnie nie było. Ale poszukam w takim razie. Ten 001 to ten transparentny?

Który z tych dwóch jest jaśniejszy? Nie potrzebuje mocnego matu, bo czasem się tylko świece trochę na czole
k@rolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 21:48   #1054
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Tak, to nowa limitka Lovely. Widziałaś może rozświetlacz z tej serii?
uuuu jednak mnie coś kusi taki bronzero róż rozswietlajacy, to bym na lato zachomikowala ale szkoda ze takie brzydkie opakowania mają;(

Cytat:
Napisane przez Irreplaceable Pokaż wiadomość
nie na pewno nie bo jest to odcień perłowy o złoto-brązowym kolorze, do brwi był polecany permament taupe, który jest matowy i ma taki ziemisty szary odcień
nawet pokusiłabym sie powiedzieć, ze lekko w fiolet wpada

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Ja nakładam palcami z resztą jak wszystkie podkłady
ja HM nakładam podróbą bb, bo faktycznie zarówno pedzlem jak i placami włazi mi w pory.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 21:49   #1055
Pani_Herbatka
Rozeznanie

polecicie mi jakiś podkład? miałam maybelline affinitone 01 z tego, co pamiętam, ale w pewnym momencie wydawało mi się, że był za jasny. No i na zdjęciach byłam biała. Potrzebuję jakiegoś wtapiającego się podkładu, który dobrze będzie wyglądał w oświetlonym salonie (praca). Pomożecie?
Stary 2013-11-25, 22:04   #1056
wiosna494
Wtajemniczenie

kupiłam (póki co):
MF kredka (Natural Glaze)
L'oreal korektor rozświetlający Lumi Touch (1 Light)
L'oreal rozświetlacz w kamieniu (01 Rose Boudoir)
L'oreal Caresse pomadka (301 Dating Coral)
Bourjois róż (33 Lilas D'or)
Wibo Eliksir pomadka (04)

czaję się jeszcze na pomadkę Rimmel-Airy Fairy, może eyeliner brązowy z Wibo, kredka MF-Taupe, pomadka L'oreal Caresse-102
szkoda, że nie ma u mnie R., w którym jest Revlon
wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 22:04   #1057
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Wersja Satin Black daje efekt jeszcze wyraźniejszej i głębszej czerni, która będzie cudownie lśniła na Twoich rzęsach przez cały dzień.

Tyle znalazłam
Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
miałam kiedyś okazję porównać oba i faktycznie Satin Black daje głębszą czerń i tą czerwoną szczoteczkę lepiej pokrwał, zwykły miał prześwity także może i w konsystencji jest różnica
czytalam opinie na KWC, blogach i wg wiekszosci nie ma wiekszej roznicy . co wiecej, o satin black czytalam opinie, ze uczulil (popuchly powieki, oczy swedzialy itp.). chyba nie mam co kombinowac i wybiore stare, dobre a sprawdzone .

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Lakierowo ja z kolei po przejrzeniu blogow kosmetycznych chce jeszcze jeden eliksir (nudziakowy) i extra lasting nr 3 - i tak juz przekroczylam przewidziany budzet :p
te lakiery z wibo nie gestnieja zbyt szybko w butelce?

Cytat:
Zachciało mi się tych matowych smarowideł z Lovely, o których pisałyście. "Szarpnęłam się" od razu na dwa. Matko jedyna, jak one śmierdzą! Tanią herbatą z cytryną
tez je wzielam przez Was , jaki masz kolor? ja nie moglam sie zdecydowac, ale padlo na czerwien .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-25, 22:06   #1058
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
uuuu jednak mnie coś kusi taki bronzero róż rozswietlajacy, to bym na lato zachomikowala ale szkoda ze takie brzydkie opakowania mają;(
Nie tylko brzydkie, ale też słabe - ja mam wrażenie, że to wieczko od pudru rozświetlającego to jest z tak cieniutkiego plastiku, że za kilka dni pęknie albo ułamie się na zawiasach No ale w torebce nie zamierzam go nosić, więc pół biedy. Gorzej z wyjazdami. Z drugiej strony czego chcieć za te pieniądze - grunt żeby kosmetyk był dobry, to opakowanie jakoś wtedy przetrawię.
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 22:09   #1059
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość

tez je wzielam przez Was , jaki masz kolor? ja nie moglam sie zdecydowac, ale padlo na czerwien .
Też się nie mogłam zdecydować, a że zostały dwa odcienie, to wzięłam oba - róż i czerwień .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 22:09   #1060
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Cytat:
Tak, to nowa limitka Lovely. Widziałaś może rozświetlacz z tej serii?
Ten rozświetlacz to nie rozświetlacz tylko puder wykończeniowy do aplikacji na całą twarz. Daje mega subtelne rozświetlenie, ledwie zauważalne (a jednak pod jego wpływem twarz wygląda o wiele lepiej). Także jest to opcja raczej dla dziewczyn, które nie przepadają za typowym matem na twarzy i chcą żeby wykończenie makijażu było bardziej miękkie.
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]

Edytowane przez zawiechaczarny
Czas edycji: 2013-11-25 o 22:47
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 22:29   #1061
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
te lakiery z wibo nie gestnieja zbyt szybko w butelce?
Ale ja nie kupiłam lakierów, tylko pomadki (czy jak to tam nazwać ) więc nie wiem jak jest z tymi lakierami, bo żadnego nie posiadam (a lakierowo to był komentarz do jednej z zwizażanek - PaulinciKWC )

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 22:47   #1062
pannamima
Zakorzenienie

Jak codziennie wchodzę i zapisane 20 stron

Dziś poszłam na pierwsze zakupy i przeżyłam szok. Byłam w 3 H. i 2 rossmannach. Szafy przerzedzone. To co chciałam kupić było wykupione. Ludzi gdzieniegdzie sporo, ale bez szału. Po tym rajdzie udało mi się zdobyć:
* podkład Wipped creme 45 MF (jednak
* 2 róże Bell (miał być Bourjois, ale nie mogłam na odcień się zdecydować)
* żelowy liner Maybelline (nie było go nigdzie! ostatni dorwałam w H.)
* tusz MF False Lash Effect waterproof (chciałam zwykłą wersję wypróbować, ale się pomyliłam chętnie bym go oddała, bo ciężko się zmywa)

I to tyle
Naprawdę szukałam, co jeszcze mogłabym sobie kupić, ale zdrowy rozsadek wygrał
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 22:47   #1063
owocelki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
Ja mam 003 Peach Glow, a używam podkładu Affinitone 24h 005 Light Beige oraz Revlonu 110 ivory. Według mnie ten puder jest jaśniutki, zawiera maluteńkie drobinki, ale widać je praktycznie tylko na ręce, na twarzy jeszcze nigdy ich nie zauważylam. A kupiłam go na pierwszej promocji -40% i do kolejnej spokojnie mi go wystarczy
owocelki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 23:10   #1064
MOgrama
Zadomowienie

Jakoś nie mogę nic wybrać w tej promocji ciekawego . 2 podkłady kupiłam z lirene z CND jeszcze przed promocją gdy poszłam zobaczyć co kupię na promocji

Na 40% skusiłam się na :
1. WIBO piasek mat brązowy.... Mi się podoba, niestety ma identyczny kolor i wygląda jak mój płaszcza na zimę. Jakbym wycięła sobie kawałki i przykleiła na paznokcie
2. WIbo korektor 4 - dla mnie super, byłam zdziwiona bo pomimo tego że ostatnio jestem bardzo blada i używam w miarę jasnych podkładów to moje zmiany na twarzy super zakrywa ten ciemniejszy kolor, czuje że się polubimy na dłużej
3. Lovely extra lasting.... chciałam się przełamać i zacząć malować usta ( do tej pory tylko pomadki ochronne) wybrałam kolor czerwony na specjalne okazje i niestety wyglądam jak klaun Może jeszcze skuszę się na jakiś normalniejszy kolor chociaż nie idzie mi to wybieranie Nie wiem co pasuje a co nie, nie znam się i lubię moje usta takie nieumalowane
4. Manhattan Trio Effect Blush https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-w-jednym.html Jeszcze nie próbowałam, ale to strasznie mało popularny produkt z tego co widzę. Nikt go nie kocha, ani nawet nie lubi...Zobaczymy

Szukam jeszcze pomysłów na dokupienie czegoś, ale ceny Bourjois niestety nie dla mnie, więc nie ulegnę modzie na czekoladę i róż Podchwyciłam tylko piasek i korektor 4 Mam sporą ilość podkładów, tuszy i pudrów, więc troszkę mi się nudzi na tej promocji
MOgrama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 23:19   #1065
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
No i napoczęłam ostatnie zachomikowane isanowe masełko. Jak myślicie, na zimę wypuszczą jakąś limitowankę? Bardzo bym tego chciała...
Załącznik 5490754

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o jaaaaaa już zapomniałam jakie było genialne. niestety zapasów nie zrobiłam

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Ja kończe 2 albo 3 opakowanie ale jeszcze 3 mam w zapasie
Swoją drogą się pochwale że dziś TŻ przyniósł mi do domu nowego Skarba. Jak go zaczęłam oglądać to się okazało że ktoś w sklepie rozwiązał mi ołówkiem krzyżówkę ...
może ochroniarz się nudził

Cytat:
Hej, proszę o pomoc!
Potrzebuje bardzo jasnego pudru do przymatowienia twarzy. Po przeglądnięciu wątku, zorientowałam się, że polecacie Rimmel oraz Manhattan. Jakie numerki tych pudrów wybrać? Czy faktycznie 001 jest najjaśniejszy? U mnie znalazłam 003 który wydawał się jasny i nie wiem czy szukać 001 czy kupić ten 003.
Pomocy
bardzo jasny jest najjaśniejszy puder Affinitone Maybelline. w testerze były 4 odcienie i przy reszcie wyglądał jak biały
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 00:08   #1066
_czarny_kot
Zakorzenienie

Byłam dziś w trzech rossmannach i w żadnym nie było tego co chciałam, czyli cielistej kredki MF, wysuszacza SH, korektora wibo 4 w 1, ani korektora eveline art scenic.
Szafy prawie puściutkie, ludzi tłumy.
We wtorek późnym wieczorem mają dostawę, więc idę w środę - mam nadzieję, że dołożą to czego szukam.
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 07:33   #1067
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
cs 110 jest jasniejszy niż hm51 ale to zupełnie inny kolor, bo 110 jest bardziej rózowa. fajny jest 103 visible lift z loreala, ale on jest niedostepny chyba już.

dziwie sie ze nie ma sząłu właśnie za nimi, bo ja tylko czekalam na promo ze wzgledu na nie i mam wszystkie 3
Kupilam zloty i wrzosowy i jeszcze preparat do skorek. A ten bialy jest fajny? Bo odpuscilam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 08:15   #1068
loverek86
Raczkowanie

co Wam powiem to Wam powiem, ale piaski WIBO sa super chcę wiecej...
mam ten brązow nr 3, który w sumie wieczorem wyglądał na fioletowy.. w sumie to nie wiem jaki to kolor
wstałam, nic mi sie w koncu nie odbiło na paznokciach od poscieli :brzyda l: lubie to

co warto kupic z eveline oprocz korektora i tuszu?
i z bell oprocz mojego ulubionego rozu? widziałam recenzje Hani na temat korektora bb. Co by tu wziąć... hmmm

i jeszcze pytanie techniczne, nie moge sie zalogowac w operze...wskakuje ekran ze sie loguje a pozniej i tak nie jestem zalogowana...musze na mozilli wchodzic..ktos wie jak to naprawiac?

Edytowane przez loverek86
Czas edycji: 2013-11-26 o 08:20
loverek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:08   #1069
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
Byłam dziś w trzech rossmannach i w żadnym nie było tego co chciałam, czyli cielistej kredki MF, wysuszacza SH, korektora wibo 4 w 1, ani korektora eveline art scenic.
Szafy prawie puściutkie, ludzi tłumy.
We wtorek późnym wieczorem mają dostawę, więc idę w środę - mam nadzieję, że dołożą to czego szukam.
O widzisz, czyli zobaczyłyśmy to samo i tego samego nie dostałyśmy. Sprawdzone informacje z tą dostawą?
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:09   #1070
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez loverek86 Pokaż wiadomość
co Wam powiem to Wam powiem, ale piaski WIBO sa super chcę wiecej...
mam ten brązow nr 3, który w sumie wieczorem wyglądał na fioletowy.. w sumie to nie wiem jaki to kolor
wstałam, nic mi sie w koncu nie odbiło na paznokciach od poscieli :brzyda l: lubie to

co warto kupic z eveline oprocz korektora i tuszu?
i z bell oprocz mojego ulubionego rozu? widziałam recenzje Hani na temat korektora bb. Co by tu wziąć... hmmm

i jeszcze pytanie techniczne, nie moge sie zalogowac w operze...wskakuje ekran ze sie loguje a pozniej i tak nie jestem zalogowana...musze na mozilli wchodzic..ktos wie jak to naprawiac?
Z Eveline - pomadki Aqua Platinum.
Co do Bell (którego nie ma w Rossmannie, ale domyślam się, że chodzi ci o promocję w Hebe) - korektora BB tam nie dostaniesz.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-11-26, 09:12   #1071
kasia1608
Zakorzenienie

ja dzisiaj będę zmywać piasek wibo, trzymajcie kciuki
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:13   #1072
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez loverek86 Pokaż wiadomość
Może spróbuj usunąć ciasteczka

Idę po jakieś lakiery, numery już spisane

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:15   #1073
pendeloquee
Rozeznanie

Wydałam na tej promocji "tylko" 58 zł, dzisiaj się przejdę i sprawdzę czy aby na pewno nic nie potrzebuję .
I mała prośba: wiecie jaki odcień Colorstay'a odpowiada HM 51 albo Rimmel Match Perfection 101?
107,8 - 105 - 100 - - 95 - 90 - 85 - 80

Moja biżuteria
Zapraszam na mojego bloga
pendeloquee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:21   #1074
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj będę zmywać piasek wibo, trzymajcie kciuki
Polecam metodę foliową, schodzi bez problemu

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-11-26, 09:55   #1075
asia2285
Zakorzenienie

Dziewczyny który odcień rózy z Bourjois ma taki mocny odcień podchodzacy pod czerwień z niewielką ilościa drobinek ale nie zeby był matowy całkowicie. Jest taki wogóle? MA któaś z was Rose Frisson?

Manchester United

Coś o mnie--->
All about me
Nowy post: Łapacz snów - DIY Dreamcatcher
asia2285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:00   #1076
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja HM nakładam podróbą bb, bo faktycznie zarówno pedzlem jak i placami włazi mi w pory.

Ja bb nie mam ale słyszałam już sporo opinii że fajnie się sprawdza
Nie wiem tylko czy nie pochłania za dużo podkładu?
HM faktycznie trochę włazi w pory ale nie rzuca się to jakoś szczególnie w oczy aż tak mi to nie przeszkadza
Jak miała bym kupić to też podróbę czaiłam się kilka razy póki co odpuszczam

Dziewczyny myślicie że gdzieś w maju będzie znów -40% ? bo nie wiem czy robić zapas podkładowy haha Znów mnie kusi;/ i nie wiem co tak akurat na podkłady skoro mam ich trochę...

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez asia2285 Pokaż wiadomość
Dziewczyny który odcień rózy z Bourjois ma taki mocny odcień podchodzacy pod czerwień z niewielką ilościa drobinek ale nie zeby był matowy całkowicie. Jest taki wogóle? MA któaś z was Rose Frisson?

Na Rose Frission się czaję oglądałam go ostatnio nie widzę w nim czerwonych tonów a ładny wyrazisty róż no i nie ma drobinek tylko jest taki satynowy
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:04   #1077
rosechat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Ja bb nie mam ale słyszałam już sporo opinii że fajnie się sprawdza
Nie wiem tylko czy nie pochłania za dużo podkładu?
HM faktycznie trochę włazi w pory ale nie rzuca się to jakoś szczególnie w oczy aż tak mi to nie przeszkadza
Jak miała bym kupić to też podróbę czaiłam się kilka razy póki co odpuszczam

Dziewczyny myślicie że gdzieś w maju będzie znów -40% ? bo nie wiem czy robić zapas podkładowy haha Znów mnie kusi;/ i nie wiem co tak akurat na podkłady skoro mam ich trochę...

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Na Rose Frission się czaję oglądałam go ostatnio nie widzę w nim czerwonych tonów a ładny wyrazisty róż no i nie ma drobinek tylko jest taki satynowy
Heh ja mam 4 podkłady a też mnie kusi na nowy skoro można teraz taniej
rosechat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:18   #1078
annnie88
Zadomowienie

GG do annnie88

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43884654]

A ja nie mogę trafić na bordowego piaska wibo a teraz ten puder z lovely kusi bo ładnie wygląda ;d[/QUOTE]
A u mnie dla odmiany same bordowe zostały ale wzielam

Cytat:
Hej, proszę o pomoc!
Pomocy
Cytat:
No właśnie u mnie nie było. Ale poszukam w takim razie. Ten 001 to ten transparentny?

Który z tych dwóch jest jaśniejszy? Nie potrzebuje mocnego matu, bo czasem się tylko świece trochę na czole
Rimmel 001 jest transparentny kupiłam i polecam do zmatowienia idealny.

Kupiłam jeszcze wczoraj Rimmel Stay matte Ivory ale jest za jasny wiec wychodzi na to, że nie jestem kompletnym bledziochem ale bede musiala kupic ciemniejszy.. na soft beige 200 pewnie stanie, albo true ivory..

Czytam.. 8/2014
annnie88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:22   #1079
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rosechat Pokaż wiadomość
Heh ja mam 4 podkłady a też mnie kusi na nowy skoro można teraz taniej

No nie straszne to jest!
Chociaż tak z drugiej strony jak będzie sobie stał na półce nie otwarty to może długo wytrzymać Ja mam 7 otwartych;/ i 1 nowy.
Może lepiej najpierw zużyję to co mam...
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:24   #1080
Jenna__
Rozeznanie

Dziewczyny, często polecacie tusz Wibo. Tylko nie pamiętam który. Pomożecie?

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości