|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek siódmy już nam leci, nie budzimy naszych dzieci :) Mamy IX-X 2012
Cytat:
w gazetce wołowina luz w chłodni paczkowana,i śmierdząca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kliknęłam,co jest do wygrania? U nas dzis cienki obiadek,kartoflanka tylko |
||||
|
|
|
#1142 | |||
|
Zakorzenienie
|
P.s. Foto po depilacji
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kliknięte Cytat:
Spokojnie, dojedziemy ![]() Mam łeb jak sklep przez te kociaki. Okazało się, że te stowarzyszenia kotów co dają rodowody to nie zawsze są w porządku. Trzeba szukać wśród wybranych. Na razie się nie poddaję. |
|||
|
|
|
#1143 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry. U nas śnieg za oknem i cały czas sypie
o wiele ładniejszy na biało widok za oknem ![]() ja zrobiłam dzis 100 pierogów ala "po żydowsku" i kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa nie wiem co się dzieje ale już któryś raz z kolei jak dłużej postoje, naschylam się to później krzyż łupie nie miłosiernie. Nic tylko starość![]() Jagoda zasnęła,a ja z kawką mam czas na wizaż ![]() no mam nadzieję,że nie ratuje nas to,że pianinko można ściszyć i Jagoda jeszcze nie opanowała dawania głośniej---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
cieplutkie i nic się po praniu nie dzieje, nawet nie mechacą się tak bardzo---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Baobabek super bluzeczka z MM w ogóle uduszę Cie,bo teraz się rozchorowałam takie ładne ubrania mają i dla kobiet też---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Lewek Misiek jest boski
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-11-26 o 14:03 |
|||
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Zuzia teraz padła na drzemkę a ja mam chwilkę na wizaż. Mam płytkę skalpel wyzwanie Zaraz idę potrenować
|
#1145 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie mąż nie cierpi kotów.Ja toleruje ale się ich boję,bo kiedyś mnie jeden zaatakował i mam uraz
jak u koleżanki nocowałam to wbił mi się tak w palce u stóp, że myślałam,że się za przeproszeniem ze#ram z bólu![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Kaczuszka kliknęłam ale Twojego foto nie widzę ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
angel co to są pierogi po żydowsku?
I chyba się zdecyduję na te skarpetki tylko muszę szwagra poprosić żeby mi kupił bo się jednak nie wyrobię przed pracą. A koniecznie potrzebujemy takich na zimę. |
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
kochane mam głupie pytanie ale jak zabezpieczacie choinkę przed dzieciaczkami w tym roku?
bo chcemy dużą ubrac, sztuczną niestety ale szklane bombki odpadają przy naszym łobuzie. Kupie trochę plastikowych i ciasteczka upieke(któe Jagoda pewnie zje z choinki w dwa dni---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
bo miałam zamrożonej kg,a nie lubię i stwierdziłam,że w pierogach będzie bardziej zjadliwa w przepisie są z wołowej,a ja robiłam z drobiowej tylko trochę za dużo mi ich wyszło. Ale z 40 szt mamę wysłałam do domu reszta na obiad i do mrożenia
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-11-26 o 14:16 |
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do choinki to my stawiamy w kącie za kanapą na stoliku tak by miała ograniczony dostęp. A ozdoby? Łańcuchy, ozdoby z wikliny, cukierki w kolorowych papierkach, czerwone kokardki... |
|
|
|
|
#1149 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiedziałam, ze są jakieś syropy z węglem oby pomógł Oliwci![]() Cytat:
mnie się jeszcze nie zdarzyło, żeby coś z c&a się wydarzyłoCytat:
Cytat:
ale jutro andrzejki, to jak wizyta u teściów nie obkupiona katarem to pewnie po jutrzejszej imprezie nadrobi![]() Cytat:
podziel się pierogami!!!! ![]() Gdzie wy ten śnieg macie ![]() Cytat:
no i u nas też sztuczna choinka
|
|
#1150 |
|
potworkowa
|
dziekuje Kosmetyki sa do wygrania![]() dziekuje: * Zdjecia byly kiedys i w tym nie bralam udzialu
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Skalpel wyzwanie to zabójstwo
![]() Ale zrobiłam i jestem z siebie dumna Choć ledwo piszę bo tak mi się nogi i ręce trzesą a koszulkę mam mokrą. POLECAM ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
śliczny komplecik
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
Moni nie ma priorixu tak jak przewidywałaś. dzwoniła do mnie pielęgniarka. wkurzająca jest ta sytuacja, nic nie wiadomo. pielęgniarka nie wie czy ze szczepiona jest cos nie tak i wycofują. no nic nie wiadomo
|
|
|
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chyba pójdę w ten desen albo wypierdziele choinkę na górę na balkon i zawieszę lampki![]() Byłam u lekarza po Nifuroksazyd mam nadzieję że teraz coś ją zastopuje bo już ma tyłek jak ognisko
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jagoda wyżebrala odemnie pieroga z watwobka i tak jej podeszły ze zjadła 4 nie muszę chyba dodawać,ze przed 13zjadla 250ml gęstej jarzynowej Coś czuje,ze czeka nas dziś kupna masakra Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak każda z nas swoją księżniczkę staram się ładnie ubrać ten zestawik ma na Mikołaja, bo zabawki jej nie kupuję żadnej - teściowie i moi rodzice pewnie coś kupią, a tych zabawek to mają więcej niż w sklepie wiec się szarpnęłam na ten komplet a tak to ja dzieciom właściwie wszystko na wyprzedażach kupuje na wyrost - na następny sezonJagódka ma spust jak i moja Isia:P
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie ona to mieści??? |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam dzisiaj w empiku,już są
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Baobabku piękne ubranka. Lewek śliczne koty - to Majnekuny? ( nie wiem jak się pisze )U nas po staremu, duzo pracy, od wczoraj chodze wymęczona i nie mam na nic siły i ochoty.
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałabym wiedzieć
W ogóle zaczyna mnie ten apetyt Jagody przerażać coraz bardziej ![]() Baobabku no to super prezencik mała dostanie ja ciuchow na razie staram sie nie kupować,bo ma Jagoda zapas gdzieś do wiosny ale i tak co jestem w lumpku to coś małej kupię,bo tyle ładnych rzeczy,ze sie powstrzymać nie mogę nie ktore rzeczy tylko raz na sobie miała,bo okazji nie było,a pozniej wyrosła
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Zbyt wiele ras żeby je wymienić
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
Dzisiaj była u mnie teściowa na obiedzie, przynajmniej ogarnęłam mieszkanie, bo już był syf ![]() U nas wszystko w porządku, nic nowego. Baobabek my też kupiliśmy ta żółtą bluzkę z myszka. angel my choinki nie wystawiamy, bo nawet nie mamy swojej i wiem jak by to wyglądało, gdyby Kinga się dorwała W przyszłym roku kupimy i pewnie ozdoby wybierzemy plastikowe![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Co do kotów to lubię, ale u kogoś u siebie w domu bym nie chciała, bo jednak zawsze trochę kłaczy, kuweta i inne kocie rzeczy zajmują przestrzeń itd. angel to faktycznie Jagódka dużo je, moja Kinga je tak średnio, ale ona już tyle waży, że jej wystarczy i może się "poodchudzać" troszkę Oczywiście ja jej nie wydzielam, żeby nie było, gdyby chciała więcej to by dostała
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lewek Misiek słodki ![]() mi sie podobają koty bengalskie i ragdoll ale moj tż chyba nigdy nie zgodzi sie na kota ...tak czytalam ,ze sadzacie dzieci na nocniku ,wiec posadzilam Polcie -rano nic a przed chwilą siku teraz lata po domu bez pampka
|
|
#1164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Na Biedronkowym przecieki że od czwartku artykuły dziecięce - 20 %
Cytat:
|
|
|
|
|
#1165 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Cytat:
Cytat:
Alu dalej przeziębiona, oddychać przez nos nie może, dzisiaj doszła jeszcze gorączka. Nie znoszę tego mierzenia prze pupę, biedna tak się drze jakbym nie wiem jaką jej krzywdę robiła. Te bezdotykowe pokazują z każdej strony inną temperaturę więc im nie wierzę. Kupiłam więc przez chwilą termometr w smoczku. Mała lubi cmokać więc powinien zdać egzamin. Nie wiem jak jej pomóc. Wyssać gilów nie da, nie pozwala też psiknąć sobie niczego do nosa i tak się męczy... |
||
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
Nie próbowałam, chyba spróbuję.
|
|
|
|
#1168 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś mi przyszło zamówienie z all http://allegro.pl/estyl-piekna-sukie...728332251.html piękna jest tylko za duża no i jeszcze sosbie sweter-tunike zamówiłam i też się w niej topię Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zuzanka uwielbia ruskie. ostatnio wsunęła 3 ode mnie z talerza. dziś 2 talerze pomidorowej z makaronem i jeszcze pół drugiego mi wyjadła... Iwa schab po rusku jest PRZEEPYSZNY! Cytat:
![]()
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A taki w smoczku jest dokładny? My też próbowaliśmy już normalnie pod pachą, na szczęście jak w pupce mierzymy to się nie drze - przecież to nic nie boli więc nie miej wyrzutów że coś jej robisz. Dzięki Dziewczynki za komplementa Misiek nam wyładniał, prawda to
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maggie ty kruszynko.... śliczna sukienka
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

w gazetce wołowina luz w chłodni paczkowana,i śmierdząca 
Wbrew temu co na nich widać oni wcale się nie lubią aż tak, nie śpią ze sobą chyba że sytuacja ich do tego zmusza, czyli np "ja chcę spać w pani nowej torebce teraz natychmiast" albo "o jest nowy kocyk na fotelu, muszę się na nim położyć" 
Dobrze, że tżt jest w domu 

Kosmetyki sa do wygrania