Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 18:06   #4651
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
A to dziwne. Ja wiem że np. mój fryzjer nie może się prywatnie umawiać w salonie z nikim, dlatego musimy się łapać na fejsie jak coś od niego chcę. Może nad nią też wisiała jakaś ukryta kierowniczka.

Zawsze do usług
EEEE tam zaden transwestyta, to 2 bardzo fajne. Ja bym na slub cos po srodku wybrala tzn nie ten leciutki ale tez lzejszy od tych.No i zdecydowanie Ci lepiej z ciemnych wlosach moim zdaniem.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Budżet jest zrobiony bardzo dokładnie juz jakis czas ile byśmy musieli zbierac tez wiemy (od stycznia po 1750zł miesięcznie). Pokazywałam Mu nasz kartonik z rzeczami na ślub, jak Go opisałam i wszystko więc już to wszystko widział...
a na targach byliśmy w zeszłym roku w Katowicach, nie wiem czy w tym pójdziemy bo dla TŻta większość rzeczy na tych targach to była wiocha i strasznie się wynudził a mnie też trochę wkurzało, że mnóstwo ludzi, dopchac się do żadnego stoiska nie szło zobaczymy...

nie wiem, bo tradycyjnie jak wychodziłam z domu po 5 to TŻ spał. I wróci dopiero koło 20. Ale jak dzis znów zasnie to jak Boga kocham walnę Go czyms i chce postawić sprawe jasno. Robimy wesele, niech On sobie kupuje co chce, ale jak przez to nie uzbieramy kasy to będzie Jego wina i będzie później na szybko kombinował (nie obchodzi mnie skąd ) wczoraj jak się przebudził to gadał cos, że mu smutno, że Kuleczka się do Niego nie przytula już którąś noc i że zrobimy to wesele jak tak bardzo o tym marzę ale byłam twarda i dalej miałam focha, więc specjalnie na to nie zareagowałam

wow, piękny staż

super stylizacja

trzymamy

o ja, widze ją oczami wyobraźni
wiecie co...uwielbiam syrenki i moja suknia mi się szalenie podoba, ale przez Was jestem ciekawa jak bym wyglądała w księżniczce

ładnie wyglądasz choć dla mnie makijaz za delikatny jest jak na ślub, ale ja to tapeciara jestem

w dniu zaręczyn byłam tak pomalowana i to był delikatny makijaz jak dla mnie
Kurde w sumie ciezko powiedziec czy to mocny makijaz, tak naprawde tylko ten ciemny cien to robi kolor. Ale fajnie to wyglada.
Ja na codzien maluje sie w moim mniemaniu bardzo slabo ale jak widze laski w autobusach to przy nich jestem mocno umalowana. A uzywam tylko tuszu,kreska na gorze i ciemniem na dole takim ciemno szarym.

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
ja, z racji pracy na scenie, lubię i trochę umiem się umalować za równo lekko jak i mocno (patrz załączniki ) nie wiem jeszcze, jak się umaluję na ślub i to mnie zajmuje trochę...

z góry przepraszam za brzydotę
Jakos nie bardzo do mnie przemawiaja te makijaze.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:08   #4652
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie nie mogłam w salonie rozmawiać o przenoszeniu się. Wiesz jak się nazywała? Może ją sobie wygoogluj i prywatnie się z nią umów ?

W temacie spraw urodowoślubnych to zmalowałam sobie próbny ślubny make-up. Chyba już zostanę przy takich kolor, bo w czymkolwiek mocniejszym wyglądam jak transwestyta Załączam foty
Bardzo ładnie, chciałam mieć coś podobnego, też delikatnego, ale wyszło... już z resztą pisałam o moim próbnym....

Te mocniejsze też są bardzo ładne, zwłaszcza ten drugi

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:13   #4653
Linaewen
Zakorzenienie

U mnie raczej z jednej strony była faza "weźcie ślub zjedzcie obiad i jeźdzcie w podróż" (moja mama) i "zrobicie jak zechcecie, ale wesele musi być"...

A, pokażę Wam też zdjęcia (wiem, że jakość fatalna, ale deszczyło strasznie i do tego robione komórką...) dwóch miejsc, które rozważamy jako te do wzięcia ślubu. Plus bonusowo ja w poglądowym miejscu.
(1, 3 i 4 zdjęcia do miejsce przy studni)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-23 15.41.09.jpg (159,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-23 15.43.23.jpg (147,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-23 15.40.03.jpg (232,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-11-23 15.40.30.jpg (263,7 KB, 56 załadowań)
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:17   #4654
aneczka25057
Rozeznanie

Podczytuje Was dzisiaj

justynkie b. podobają mi się Twoje buty postawowe
dotka chyba trafiłaś na TĘ jedyną
ysia ładnemu we wszystkim ładnie. Ja bym jednak wybrała ciut mocniejszy makijaż
pysia aleś Ty ładna i przypominasz mi trochę moją koleżankę ze studiów, nawet kolor włosów macie podobny. I ona też bardzo interesuje się makijażem/kosmetykami itp.
antonina uśmiech masz rewelacyjny! Uśmiechaj się jak najczęściej!
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-11-26 o 18:19
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:17   #4655
vixena
Rozeznanie

dziewczyny super te wasze makijaże, antonina pierwsza focia jakie ty masz oczy!
ja to makijaż na co dzień w 5 minut, ale tusz obowiązkowo

iija gratulacje co do daty
vel z tą metallica genialny pomysł, chyba go rozważę i podwójny bilet Tzowi zakupie
na mikołajki - symboliczny czekoladowy mikolaj
Stary 2013-11-26, 18:22   #4656
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
moje marzenie też legło w gruzach - chciałam do ślubu buty zakryte a na wesele z odkrytym palcem. Tylko najlepiej jakby było na odwrót o czym uświadomiła mnie Pani w salonie z sukniami ślubnymi. Zwróciła uwagę na to, że tańczymy z różnymi osobami na weselu i nie każdy ma odpowiednie wyczucie i jeżeli w butach odkrytych nadepnie nam na duży palec to może się to zakończyć źle. (w dodatku gdy nie będzie to tylko jedna osoba). Ewentualnie buty z ukrytą platformą z przodu.
Ja też chciałam z odkrytymi palcami, ale ostatnio znajomy opowiadał, że był na weselu i tańcząc z PM nadepnął jej na palec tak niefortunnie, że straciła paznokieć i godzinę spędziła na pogotowiu także wolę nie ryzykować

Cytat:
W temacie spraw urodowoślubnych to zmalowałam sobie próbny ślubny make-up. Chyba już zostanę przy takich kolor, bo w czymkolwiek mocniejszym wyglądam jak transwestyta Załączam foty
ysia, śliczne makijaże. Ja jednak wybrałabym coś pomiędzy tym delikatnym, a tym "z kopalni" skoro nie czujesz się zbyt dobrze w takim ciemnym. Pośredni będzie akurat

Ja czekam na zdjęcia z wesela koleżanki, tam mam makijaż wykonany przez moją wizażystkę, poddam się tutaj ocenie
A na co dzień się nie maluję z czystego lenistwa kiedyś sobie obiecałam, że będę się co rano malować (tzn podkład +tusz ot, wielkie malowanie) ale nie wytrzymałam nawet tygodnia Za to jak jeździłam na uczelnię to codziennie rano make up...

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2013-11-26 o 18:24
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:22   #4657
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
pewnie chodzi o cywilny i kościelny
Nie rozumiem.

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
http://www.deichmann.pl/PL/pl/shop/d...mskie-czolenka

fajne te buciki ale zamszowe? chyba lipa? lepiej gładkie jak myslicie?
Mi się podobają, ale też nie wiem czy zamszowe są najlepsze do ślubu. Sama takie chciałam najpierw, ale potem jakoś zrezygnowałam. Ale buty same w sobie są fajne.

Cytat:

Ze mną pojechał, obejrzał i kupił. Był się nawet łaskaw popłakać ze wzruszenia w trakcie przymiarki

Ja marzę, że się mój pan młody popłacze się na mój widok. Ale chyba to tylko marzenia.

Cytat:
Pewnie nie mogłam w salonie rozmawiać o przenoszeniu się. Wiesz jak się nazywała? Może ją sobie wygoogluj i prywatnie się z nią umów ?

Mi się bardziej podoba ten lżejszy makijaż.

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja bym nawet rano znalazła chwilę na makijaż (zamiast wizażu :P ), ale po paru nieprzyjemnych sytuacjach w robocie (propozycje matrymonialne, prośby o numer i inne) nie dość, że staram się jak najmniej uśmiechać do klientów i nie maluję się, b wtedy jest jeszcze gorzej...
Wow! Kobieto to jak Ty musisz wyglądać?
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:27   #4658
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Wow! Kobieto to jak Ty musisz wyglądać?
Całkowicie normalnie, ale wiesz kasjerka jak się uśmiecha do klienta (zwłaszcza namolnego ) to mówi nie-wprost "zabierz mnie stąd, mój książę". To po co mam ich dodatkowo makijażem prowokować?

A ja mam jakąś taką właściwość, że jak jestem zakochana to ustawiają się tabuny facetów... A żeby chociaż większość była interesująca, nie, tak dobrze nie ma :P
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2013-11-26, 18:28   #4659
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Mamy wstępnie fotografa na oku (siostra przyjaciela TŻ) i zdjęcia sesji nas zachwycają: https://www.facebook.com/K.Mikolajcz...graphy?fref=ts
Dostaliśmy też kilka fotek z jednego ślubnego reportażu i chyba będzimy się decydować.
Tak, wiem, że to mroczne zdjęcia, ale te fantasy to nasze klimaty
Ja się co prawda na fotografii nie znam, ale wydaje mi się, że jeżeli chodzi o zdjęcia ślubne to najważniejsze jest obejrzenie jakie fotograf robi zdjęcia właśnie w czasie uroczystości, wesela - czy potrafi uchwycić CHWILĘ. Sesja jest prostsza, bo zdjęcia można powtórzyć, zapozować. To właśnie powinna być wyrocznia podczas wyboru ślubnego fotografa.
Cytat:
Specjalistką od makijażu nie jestem (choć specjalizację taką mam), ale bardzo się tym tematem interesuję, więc chciałabym się wypowiedzieć - makijaż jest bardzo ładny! Ja sama też mam delikatną urodę i w mocnym makijażu oka wyglądam nieatrakcyjnie, bo wychodzę jak pokemon Przydałoby się trochę bronzera na boki czoła, aby je optycznie zmniejszyć, wydłużyć rzęsy (albo przedłużyć albo kępki) i coś powinno się zadziać na dolnej powiece - jakiś może blady róż, albo szary? I mocno wytuszowane dolne rzęsy. Oraz szminka w naturalnym, różowym kolorze (ale nie wpadającym w nude lub fioletowo-sine tony!)
Ja będę celować w taki makijaż (ale właśnie szminka jest moim zdaniem niedobrana)
Będziesz malować się sama?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jak-zrobic-makijaz-slubny-7-110324_XL.jpg (29,6 KB, 41 załadowań)
Stary 2013-11-26, 18:29   #4660
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem.
ParisParisienne ma tż obcokrajowca i z uwagi na formalności najpierw będzie cywilny w kraju gdzie żyją a potem w Polsce kościelny w sierpniu.Tak mi się wydaje - mam nadzieję że nie pokićkałam nic A dla Paris "ważniejszy" jest ślub kościelny dlatego mówi że sercem jest za datą sierpniową

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:29   #4661
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
opłata w USC zapłacona, jeszcze tylko zapowiedzi w parafii TŻa, wzięcie papierów z USC i wszystkie formalności beda załatwione
o raaaany moniczka, to już za chwilę.. stresujesz się?

wszystkie dziewczyny jesteście śliczne i jakie by nie były wasze makijaże będziecie wyglądać przepięknie

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:31   #4662
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja się co prawda na fotografii nie znam, ale wydaje mi się, że jeżeli chodzi o zdjęcia ślubne to najważniejsze jest obejrzenie jakie fotograf robi zdjęcia właśnie w czasie uroczystości, wesela - czy potrafi uchwycić CHWILĘ. Sesja jest prostsza, bo zdjęcia można powtórzyć, zapozować. To właśnie powinna być wyrocznia podczas wyboru ślubnego fotografa.

Specjalistką od makijażu nie jestem (choć specjalizację taką mam), ale bardzo się tym tematem interesuję, więc chciałabym się wypowiedzieć - makijaż jest bardzo ładny! Ja sama też mam delikatną urodę i w mocnym makijażu oka wyglądam nieatrakcyjnie, bo wychodzę jak pokemon Przydałoby się trochę bronzera na boki czoła, aby je optycznie zmniejszyć, wydłużyć rzęsy (albo przedłużyć albo kępki) i coś powinno się zadziać na dolnej powiece - jakiś może blady róż, albo szary? I mocno wytuszowane dolne rzęsy. Oraz szminka w naturalnym, różowym kolorze (ale nie wpadającym w nude lub fioletowo-sine tony!)
Ja będę celować w taki makijaż (ale właśnie szminka jest moim zdaniem niedobrana)
Będziesz malować się sama?
Blondi, wiem, dlatego prosiliśmy ją o zdjęcia reportażowe. Których tu nie pokażę, bo nie wiem co na to osoby na fotkach i fotografka
Stary 2013-11-26, 18:34   #4663
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
antonina uśmiech masz rewelacyjny! Uśmiechaj się jak najczęściej!
Oh, rety apropos uśmiechu - planuje któraś z Was wybielać zęby przed ceremonią? Dentysta czy domowe sposoby?

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:37   #4664
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Całkowicie normalnie, ale wiesz kasjerka jak się uśmiecha do klienta (zwłaszcza namolnego ) to mówi nie-wprost "zabierz mnie stąd, mój książę". To po co mam ich dodatkowo makijażem prowokować?

A ja mam jakąś taką właściwość, że jak jestem zakochana to ustawiają się tabuny facetów... A żeby chociaż większość była interesująca, nie, tak dobrze nie ma :P
Teraz będziesz miała straszak na klientów - obrączkę.
Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
ParisParisienne ma tż obcokrajowca i z uwagi na formalności najpierw będzie cywilny w kraju gdzie żyją a potem w Polsce kościelny w sierpniu.Tak mi się wydaje - mam nadzieję że nie pokićkałam nic A dla Paris "ważniejszy" jest ślub kościelny dlatego mówi że sercem jest za datą sierpniową
Ok, dziękuję za wyjaśnienie!
Stary 2013-11-26, 18:38   #4665
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
o raaaany moniczka, to już za chwilę.. stresujesz się?

wszystkie dziewczyny jesteście śliczne i jakie by nie były wasze makijaże będziecie wyglądać przepięknie
1 miesiąc i 29 dni hehe czasem po mnie przejdzie taki chwilowy dreszcz stresu a tak to nie w końcu czym mam się stresować ? tzn. stresuje się tym, że nie mam np. butów, bielizny itp. ale co tam, mam jeszcze troche czasu jednak
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:41   #4666
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Czemu? Czemu? Co ma sierpień czego nie mają inne miesiące? I dlaczego w takim razie bierzesz ślub w kwietniu, a nie w sierpniu? To bardzo ciekawe.
Dokladnie tak jak wytlumaczyly dziewczyny ponizej

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
pewnie chodzi o cywilny i kościelny
tak

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
dokladnie

Po za tym ja zawsze marzylam o weselu ( Tz nie koniecznie, ale ma ) i nie mialabym jak sciagnac calej rodziny tutaj, no i nie byloby tego klimatu
Ale ze TZ uparl sie, ze cywilny chce miec u siebie, to poszlismy na kompromis. Niech mu bedzie

Podobaja mi sie Wasz okazje, ale ja na taka okazje nie polegalabym na wlasnym talencie. Makijaz musi byc przede wszystkim trwaly i odporny na goraco/pot/lzy/stres itd.... Cala noc musisz wygladac jak z bajki, takze moim zdaniem lepiej zainwestowac w profesjonaliste. Przy takim ogromie wydatkow to nie bedzie az tak bolense, a jednak na prawie kazdym zdjeciu bedzie ten makijaz uwieczniony....

Edytowane przez ParisParisienne
Czas edycji: 2013-11-26 o 18:45
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 18:41   #4667
aneczka25057
Rozeznanie

Któraś wczoraj pisała, że to nasze ostatnie święta w panieńskim wydaniu. Powoli to do mnie dociera... Nooo! i wszystko staje się coraz bardziej realne

ija

moniczka A Tobie to już w ogóle panieńskiego czasu mało zostało
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-11-26, 19:03   #4668
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
U mnie raczej z jednej strony była faza "weźcie ślub zjedzcie obiad i jeźdzcie w podróż" (moja mama) i "zrobicie jak zechcecie, ale wesele musi być"...

A, pokażę Wam też zdjęcia (wiem, że jakość fatalna, ale deszczyło strasznie i do tego robione komórką...) dwóch miejsc, które rozważamy jako te do wzięcia ślubu. Plus bonusowo ja w poglądowym miejscu.
Fajne miejsce. Macie ślub w rustykalnym stylu?

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
O dzięki, zaspokoiłyście moją ciekawość
Stary 2013-11-26, 19:04   #4669
cashmere
Zakorzenienie

Hej!

Na początek chciałam się pochwalić: przyszły dziś nasze zaproszenia!
Niesamowite uczucie widzieć je ze swoim nazwiskiem

A teraz idę nadrabiać z kieliszkiem różowego wina!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 19:13   #4670
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
moniczka A Tobie to już w ogóle panieńskiego czasu mało zostało
nie narzekam
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 19:15   #4671
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne miejsce. Macie ślub w rustykalnym stylu?

O dzięki, zaspokoiłyście moją ciekawość
Jak najbardziej. Niestety moje marzenie o hafowanych obrusach i folkowej sukience się chyba nie spełni, ale będę wciskać motywy i hafty ludowe gdzie się da
Stary 2013-11-26, 19:19   #4672
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Oh, rety apropos uśmiechu - planuje któraś z Was wybielać zęby przed ceremonią? Dentysta czy domowe sposoby?
Ja planuję kupić paski Crest na Allegro

Cytat:
Któraś wczoraj pisała, że to nasze ostatnie święta w panieńskim wydaniu. Powoli to do mnie dociera... Nooo! i wszystko staje się coraz bardziej realne
Mam tak samo Jak czas zszedł poniżej roku to emocje zaczęły rosnąć, a z drugiej strony jestem coraz bardziej spokojna... pewnie mi przejdzie
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!

Gratuluję! Pokaż!

My uciekamy do kina, miłego wieczoru!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 19:23   #4673
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Jak najbardziej. Niestety moje marzenie o hafowanych obrusach i folkowej sukience się chyba nie spełni, ale będę wciskać motywy i hafty ludowe gdzie się da
A jaką masz sukienkę?
Stary 2013-11-26, 19:32   #4674
Linaewen
Zakorzenienie

na 95% tą->
Stary 2013-11-26, 19:32   #4675
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

kurcze, jeszcze nigdy nie byłam na ślubie plenerowym, aż ciekawa jestem jak to wszystko wygląda

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!

A teraz idę nadrabiać z kieliszkiem różowego wina!
poka poka !

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-11-26, 19:34   #4676
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
nie narzekam
A, no absolutnie to nie powód do narzekań

Anesthesia

u mnie 263 ddś - 8 miesięcy i 3 tygodnie

na razie jeszcze spokój totalny, zobaczymy co będzie później ale zazwyczaj w stresowych sytuacjach nie czuję zdenerwoania
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-11-26, 19:37   #4677
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
na 95% tą->
Ach, faktycznie. Nie kojarzę Was jeszcze z Waszymi sukienkami. Przepiękna suknia.
Stary 2013-11-26, 19:46   #4678
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość

tak

dokladnie

Po za tym ja zawsze marzylam o weselu ( Tz nie koniecznie, ale ma ) i nie mialabym jak sciagnac calej rodziny tutaj, no i nie byloby tego klimatu
Ale ze TZ uparl sie, ze cywilny chce miec u siebie, to poszlismy na kompromis. Niech mu bedzie

Podobaja mi sie Wasz okazje, ale ja na taka okazje nie polegalabym na wlasnym talencie. Makijaz musi byc przede wszystkim trwaly i odporny na goraco/pot/lzy/stres itd.... Cala noc musisz wygladac jak z bajki, takze moim zdaniem lepiej zainwestowac w profesjonaliste. Przy takim ogromie wydatkow to nie bedzie az tak bolense, a jednak na prawie kazdym zdjeciu bedzie ten makijaz uwieczniony....
A nie mieliście problemu z załatwieniem samego kościelnego?? Bo moja kuzynka musiała zahaczyć aż o kurię i biskupa, żeby pozwolenie wydał wziąć tylko kościelny w kraju a zagranicą cywilny. Robili tak, żeby mogła mieć podwójne obywatelstwo.

Mi zostało 9 miesięcy bez 3 dni i już czasami łapię się na tym, że się stresuję. Najbardziej się obawiam, że mnóstwo gości mi odmówi. Nie wiem czy słusznie, bo nasza rodzina gdzie by nie była proszona zawsze idzie. Czy akurat wypada w sezonie jedno wesele czy sześć.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 19:48   #4679
cashmere
Zakorzenienie

Ysia ja na ślub wybrałabym coś pośredniego co pokazujesz. Co Ty pisałaś o transwestycie?

Ja na pewno będę chciała mocniejszy, ale w ramach rosądku i pasujący PMce

Anesthesia, Czekolada mamy takie zaproszenia. http://zaproszenia-sklep.az.pl/slubne2/img/15b.jpg Z wiadomych względów nie wstawiam tych spersonalizowanych na wątek

A co do świątecznego prezentu ja chyba kupię perfumy + ewentualnie jakąś bluzę/koszulkę, w zależności jakie perfumy wybierze TŻ

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 19:50   #4680
Lg_ago
Zadomowienie

ysia makijaż bardzo ładny
Jak dla mnie już za mocny
Ale ja w życiu nie miałam ani cieni, ani kreski na oku. Jestem beztalenciem jeśli chodzi o makijaż oka. Dobrze, że jeszcze mam oczy - szczoteczką od tuszu jeszcze sobie nie wydłubałam

antonia_bielska najbardziej podobasz mi się na zdjęciu z kawą Makijaż masz tu też świetny, bo dobrze do Ciebie pasuje

pysia lekki makijaż ? Dla mnie to po pierwsze mistrzostwo świata, żeby takie coś sobie strzelić na oku A po drugie, to mi na głęboki, wieczorowy wygląda

Linaewen cieszę się, że jednak decydujesz się na koronkową. Jest prześliczna !!

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości