Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 19:44   #4531
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
southern comfort

Ja różnie Raz po 18, a raz później. Najwazniejsze, że sie zmotywowałam, żeby w ogóle podnosić 4 litery z kanapy. Ja ćwiczę dopiero 2 tygodnie z hakiem. Powiedz, jak jest u Ciebie, widzisz jakieś efekty, no i czy ćwiczysz tylko z Ewką?
Mnie najlepiej sie ćwiczyło zaraz po wstaniu, Killer od razu stawiał mnie na nogi lepiej niż jakakolwiek kawa
U mnie efekty były już po 2 tygodniach widoczne Ale ja co dzień ćwiczyłam. Z tym, ze zaczynałąm od Ewki, a skończyłam na Jillian

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-11-26 o 19:45
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 19:44   #4532
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się po pierwszych 2 treningach wydawało, że efekt jest taki że łoooooo szybko mi przeszło i po tych 2,5 tygodnia, gdzie nie ćwiczyłam dwa dni stwierdzam, że żadnych zmian nie widzę. Oczywiście to jest bardzo krótki czas i nie zamierzam się zniechęcac, bo tak jak pisałam najważniejsze, że w ogóle sie ruszam. Też mam problemy z kręgosłupem, szczególnie z dolną partią i dlatego od przyszłego tygodnia wracam na basen
Ja rok temu ćwiczyłam z Ewą bardzo regularnie przez kilka ładnych tygodni i efekty były bardzo widoczne Brzuch się fajnie wyrzeźbił, nogi były zdecydowanie zgrabniejsze O spadku w obwodzie nie będę nawet wspominać
Jednak przy zmianie pracy ćwiczenia zostały przeze mnie odstawione, a do tego zaczęło się objadanie słodyczami
Niedawno wróciłam do regularnych ćwiczeń, bo trzeba cosik ze sobą zrobić
Po sobie wiem, że jeśli jest się systematycznym, to efekty będą I nie ma różnicy, co się ćwiczy. Ważne, żeby ruszyć dupsko z kanapy
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 19:48   #4533
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja rok temu ćwiczyłam z Ewą bardzo regularnie przez kilka ładnych tygodni i efekty były bardzo widoczne Brzuch się fajnie wyrzeźbił, nogi były zdecydowanie zgrabniejsze O spadku w obwodzie nie będę nawet wspominać
U mnie odwrtonie - cwiczenia spowodowały ze przybrałam w końcu na wadze No, ale to za sprawą miesni
Też wypadałoby, abym wznowiła cwiczenia, bo ostani raz cwiczylam pdo koniec kwietnia

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-11-26, 19:50   #4534
cocos1
Zakorzenienie

Kurcze ztego co wiem to kilera można tylko 3razy w tyg? żeby organizm się zregenerował...no tak musze cos dołożyc
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 19:51   #4535
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
U mnie odwrtonie - cwiczenia spowodowały ze przybrałam w końcu na wadze No, ale to za sprawą miesni
Też wypadałoby, abym wznowiła cwiczenia, bo ostani raz cwiczylam pdo koniec kwietnia
U mnie za to się tłuszcz spalił, stąd ten zgrabniejszy wygląd
Nic mi nie mów, ile ja w tym roku podejść robiłam do powrotu do ćwiczeń Aż kilka tygodni temu podjęłam decyzję, że koniec obijania Czas cosik ze sobą zrobić No i ćwiczę Choć po chorobie widzę pogorszenie kondycji
Stary 2013-11-26, 19:53   #4536
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyschną ma pazury to też się ruszę Zrobię Skalpel i nie bedę mieć wyrzutów sumienia
też to ćwiczę właśnie przed chwilą skończyłam

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 19:55   #4537
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
Kurcze ztego co wiem to kilera można tylko 3razy w tyg? żeby organizm się zregenerował...no tak musze cos dołożyc
Też to czytałam Może spróbuj przeplatać skalpelem?
Killer będzie palił tłuszcz, a skalpel modelował mięśnie

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Dziewczyny, widzę, że prócz Zary łączy nas jeszcze Chodakowska
Stary 2013-11-26, 19:57   #4538
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Też to czytałam Może spróbuj przeplatać skalpelem?
Killer będzie palił tłuszcz, a skalpel modelował mięśnie

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Dziewczyny, widzę, że prócz Zary łączy nas jeszcze Chodakowska
będę robic na przemian
Stary 2013-11-26, 19:59   #4539
martitkaa
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43898132]a w bronowickiej będzie zara? dostałam jakąś ulotkę od nich z rozpiską sklepów i nie było [/QUOTE]

Nawet mnie nie strasz że nie będzie, Monicar pisała że będzie więc już się ucieszyłam, ana tej ulotce jest lista wszystkich sklepów?

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Właśnie na stronie Galerii Bronowickiej Zara też nie jest wymieniona, ktoś wie o co chodzi? Myślałam, że to pewne że będzie...
No to ja już nic nie wiem, ale mam nadzieję, że Monicar miała rację
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:00   #4540
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
To ja się wzięłam za kilera ale chyba musze coś dołożyc bo na razie nic nie widze poz bólem mięśni poza tym mało czasu minęło jak skończe 4 tygodnie to może cos poczuje
też mam problem z dolnym odc kręgosłupa-jeszcze kiedys bawiłm się w małe siłowe cwiczenia i chyba coś zrobiłam nie tak i załatwiłam sobie odc szyjny
Po Killerze to by pewnie nie wstała Ale mam nadzieję, że jak kondycja trochę mi się poprawi, to też wskoczę na poziom wyżej

Cytat:
Mnie najlepiej sie ćwiczyło zaraz po wstaniu, Killer od razu stawiał mnie na nogi lepiej niż jakakolwiek kawa
U mnie efekty były już po 2 tygodniach widoczne Ale ja co dzień ćwiczyłam. Z tym, ze zaczynałąm od Ewki, a skończyłam na Jillian
Widocznie albo u mnie idzie wolniej, albo za bardzo krytycznie na siebie patrzę. W każdym bądź razie świadomość, że u kogoś przyniosło to efekty motywuje do działania

Cytat:
Jednak przy zmianie pracy ćwiczenia zostały przeze mnie odstawione, a do tego zaczęło się objadanie słodyczami
Niedawno wróciłam do regularnych ćwiczeń, bo trzeba cosik ze sobą zrobić
Po sobie wiem, że jeśli jest się systematycznym, to efekty będą I nie ma różnicy, co się ćwiczy. Ważne, żeby ruszyć dupsko z kanapy
Też się trochę zapuściłam i przybyło kilka nadprogramowych kg Do wiosny jednak jeszcze trochę czasu jest i mam nadzieję, że systematycznymi ćwiczeniami uda mi się troche poprawić wygląd. Już nawet nie rozchodzi mi się o spadek kg, jak o ujędrnienie ciała i żeby flakiem nie było
Włączyła mi się motywacja i pozytywne nastwienie dlatego jestem dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
Noooo jako, że pazury wyschły i żeby nie być gołosłownym odpalam Skalpel i zabieram sie do roboty
Stary 2013-11-26, 20:02   #4541
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
Ja też ćwiczę! Kupiłam karnet na siłownię i już 4 razy po dwie godziny intensywnie zasuwałam. Jutro też jadę

Na bieżni uwielbiam ćwiczyć Ostatnio byłam zgrzana jak smok ale miałam taaaki wolny umysł

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:02   #4542
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz, ze pierwsza byla koronka, ale zamienilam na kocyk dwustronny
A potem Corii po rozum do łba polazła i wziela tez koronke znowu
Lepiej późno niż później.

Corii, muszę Ci się wyżalić, bo kto zrozumie moje MACowe dylematy jak nie Ty.
Przyszło mi zamówienie z Haromony, chciałam do konturowania. Rano szybko zaaplikowałam i zostałam okrzyknięta Wodzem Apaczów.
Wybił jakiś przebrzydły czerwony kolor na mojej twarzy i teraz ten kosmetyk nie ma zastosowania ani do konturowania ani na policzki.
Jestem zła, bo to już kolejny raz gdzie róż okazał się kompletnym nieporozumieniem. Na mojej twarzy wszystko wygląda inaczej.
Jestem NC 25 i nic nie mogę dla siebie znaleźć.

Niech już będzie ten MAC w Doug'u.
Jeszcze moje ukochane bikery Dune przyszły z całą popsuta podeszwą.

A Pani w Zarze na mnie napadła jak oglądałam bucisze dla RedShine, czemu " wybiera Pani prawe buty?!" ().
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:03   #4543
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Nawet mnie nie strasz że nie będzie, Monicar pisała że będzie więc już się ucieszyłam, ana tej ulotce jest lista wszystkich sklepów?

No to ja już nic nie wiem, ale mam nadzieję, że Monicar miała rację
jest lista z podziałem na piętra, dostałam tą "ulotkę" do skrzynki na listy, pewnie dlatego że mieszkam w okolicy, są w niej też kupony zniżkowe i jest w formie gazety, jak np wyborcza
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:04   #4544
michalinaf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Dziękuję bardzo! Bardzo mi miło Kurcze,może zadzwoń do Simple.
W sklepie internetowym Simple też ją widziałam
Popatrz do outlet jesień/zima.
Dzięki jeszcze popatrze....

Cytat:
Corii wstawiam obiecane zdjęcia kocyka Muszę się nauczyć ładnie go wiązać ale dotrzymując obietnicy wstawiam foty

Fajny

Starlit jesli mogę to też poproszę o zaproszenie Udzielam się co prawda dopiero od końca lipca, na tyle na ile mam możliwość, ale w trakcie wyprzedaży na pewno będzie mnie więcej i jako stały bywalec Zary chętnie pomogę
Ja też poproszę
michalinaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:06   #4545
BeciaS
Raczkowanie

Cytat:
chodzi o tą?http://www.zara.com/pl/pl/trf/kurtki...9p1560011.html jak ona wypada rozmiarowo bo jej nie widziałam na żywo
Tak to ta - jest naprawdę świetna. Ale ja noszę M z Zary, a tutaj bardziej mi pasowała L (no ale mierzyłam na cienką, czarną kurtkę pikowaną - też fajna - nie widzę jej na stronie, ale byla w 3 kolorach chyba po 369,0zł. Ale postanowiłam kupić tylko kamizelkę, bo czarną skórę już mam)
Dzisiaj byłam w kocyku dwustronnym - jest ooogromny, ale fajny. Ten kupiłam aż w Moskwie (przy okazji wyjazdu służbowego zwiedziłam okoliczne Zary - wszystko 50% drożej - kocyk niestety też przepłaciłam, ale tak go chciałam
Czy mi się wydaje czy bardzo wzrosła ilość postów dzisiaj nie mogę nadrobić...
BeciaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:07   #4546
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Ja też ćwiczę! Kupiłam karnet na siłownię i już 4 razy po dwie godziny intensywnie zasuwałam. Jutro też jadę

Na bieżni uwielbiam ćwiczyć Ostatnio byłam zgrzana jak smok ale miałam taaaki wolny umysł
Ja to bym chciała na siłownie-kiedyś na wiosne chodziłam min na spinning ale jestem uziemiona z dziecmi w domu...może jak mały pójdzie do przedszkola to coś się zmieni
Stary 2013-11-26, 20:07   #4547
agatkaao0
Wtajemniczenie

Mogę prosić o dołączenie do klubu ? Nie udzielam się zbytnio na wątku, ale podczas wyprzedaży chętnie służę pomocą .

Chusta z koronką jest cudowna , jest bardzo ciepła i przyciąga uwagę

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:09   #4548
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
dziewczyny czy jest tutaj ktoś komu miałam dać znać jak wypadają wysokie kozaki z Massimo? Bo przyszły do mnie wczoraj obcas ok 9 cm wysokie ale stabilne i wygodne, ładnie wykonane, tylko cholewka niesamowicie szeroka chyba z 40 cm mierzone na górze oczywiście do zwrotu
Wrzuć zdjęcia. Jaki rozmiar i cena

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:09   #4549
Kocica77
Rozeznanie

Z gazetki reklamowej wynika że w Galerii Bronowickiej nie będzie Zary
Kocica77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:09   #4550
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
będę robic na przemian
Też tak zamierzam robić, ale najpierw naginam z Body Ekspres'em

Cytat:
Po Killerze to by pewnie nie wstała Ale mam nadzieję, że jak kondycja trochę mi się poprawi, to też wskoczę na poziom wyżej

Też się trochę zapuściłam i przybyło kilka nadprogramowych kg Do wiosny jednak jeszcze trochę czasu jest i mam nadzieję, że systematycznymi ćwiczeniami uda mi się troche poprawić wygląd. Już nawet nie rozchodzi mi się o spadek kg, jak o ujędrnienie ciała i żeby flakiem nie było
Włączyła mi się motywacja i pozytywne nastwienie dlatego jestem dobrej myśli
Kochana, jeszcze trochę i killer nie będzie Ci straszny

Ja daję sobie czas do wakacji Żeby zaprezentować na plaży nowe ciało Jednak oczywiście wcześniej chciałabym już zobaczyć efekty w postaci spalonego tłuszczyku

Cytat:

Podziwiam Cię, że zdecydowałaś się na siłownię Sama o tym myślałam, ale wszystkie kumpele wymiękły, dlatego zdecydowałam się na ćwiczenia w domu. Do tego dołączyła moja mama i teraz wzajemnie się mobilizujemy

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość

A Pani w Zarze na mnie napadła jak oglądałam bucisze dla RedShine, czemu " wybiera Pani prawe buty?!" ().
Oj biedulko

Edytowane przez Forget_me
Czas edycji: 2013-11-26 o 20:11
Stary 2013-11-26, 20:10   #4551
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeciaS Pokaż wiadomość
Tak to ta - jest naprawdę świetna. Ale ja noszę M z Zary, a tutaj bardziej mi pasowała L (no ale mierzyłam na cienką, czarną kurtkę pikowaną - też fajna - nie widzę jej na stronie, ale byla w 3 kolorach chyba po 369,0zł. Ale postanowiłam kupić tylko kamizelkę, bo czarną skórę już mam)
Dzisiaj byłam w kocyku dwustronnym - jest ooogromny, ale fajny. Ten kupiłam aż w Moskwie (przy okazji wyjazdu służbowego zwiedziłam okoliczne Zary - wszystko 50% drożej - kocyk niestety też przepłaciłam, ale tak go chciałam
Muszę ją w takim razie przymierzyc też nosze M a w trf L

czasami są takie dni,że pisze się więcej
Stary 2013-11-26, 20:14   #4552
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
U mnie za to się tłuszcz spalił, stąd ten zgrabniejszy wygląd
Nic mi nie mów, ile ja w tym roku podejść robiłam do powrotu do ćwiczeń Aż kilka tygodni temu podjęłam decyzję, że koniec obijania Czas cosik ze sobą zrobić No i ćwiczę Choć po chorobie widzę pogorszenie kondycji
No tak, ja tłuszczu nie miałam, to tylko mięsnie mi się wyrobiły
Jak zaczynałam na wiosnę cwiczyc, to nie zbierałam się długo, taki impuls to był, zobaczyłam gdzies w tv filmik Ewy (tvn bodjaze) i pomyslalam, ze spróbuje i jak spróbowałam, tak ambitnie trwałam. No, a potem mi sie nakombinowało zyciowo, ze nie było kiedy ćwiczyć i przerwałam.

Cytat:
Widocznie albo u mnie idzie wolniej, albo za bardzo krytycznie na siebie patrzę. W każdym bądź razie świadomość, że u kogoś przyniosło to efekty motywuje do działania
Arinko, wobec siebie jesteśmy zbyt krytczni, wiec pewno dlatego.
Ale ćwiczyć warto, jesli nie dla efektów, to chociaz dla smaopoczucia, mnie zawsze po Ewce roznosiło, taki power mi fundowły jej ćwiczenia
Troszkę mi tego brakuje, ale nie czuję na razie ochoty przemożonej chęci do powrotu rygoru. Po prostu to jeszcze "nie ten czas"

Cytat:
Lepiej późno niż później.

Corii, muszę Ci się wyżalić, bo kto zrozumie moje MACowe dylematy jak nie Ty.
Przyszło mi zamówienie z Haromony, chciałam do konturowania. Rano szybko zaaplikowałam i zostałam okrzyknięta Wodzem Apaczów.
Wybił jakiś przebrzydły czerwony kolor na mojej twarzy i teraz ten kosmetyk nie ma zastosowania ani do konturowania ani na policzki.
Jestem zła, bo to już kolejny raz gdzie róż okazał się kompletnym nieporozumieniem. Na mojej twarzy wszystko wygląda inaczej.
Jestem NC 25 i nic nie mogę dla siebie znaleźć.

Niech już będzie ten MAC w Doug'u.

Kochaniutka
No czasami kazdy ma taki dzień gorszy. A co Panią w Z obchodzi który but oglądasz
A kupiłas Rediczkowi w końcu te sznurowańce?

Bikery oddasz i weźmiesz nowe

A co Maca - niektórzy się skarża, ze Harmony własnie zbyt czerwony wychodzi na ich cerach.
Ja bym Tobie polecała do konturowania Taupe albo Sculpt - oba tylko w PRO. Ze stałej to w sumie mało co jest ciekawego. Ewentualnie bronzer Matte Bronze. Ale trzeba miec dobra ręke do jego nakładania aby nie przesadzic.
Jesli zbywsz Harmony, to zapraszam na wymiankowy

Aaa zapomniałam dodac, ze niektórzy stosują macowego Blota w ciemnych kolorach jako specyfiku do konturowania. Ja sama nigdy nie probowałam, wiec sie nie wypowiem

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-11-26 o 20:17
Stary 2013-11-26, 20:17   #4553
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak zamierzam robić, ale najpierw naginam z Body Ekspres'em

Kochana, jeszcze trochę i killer nie będzie Ci straszny

Ja daję sobie czas do wakacji Żeby zaprezentować na plaży nowe ciało Jednak oczywiście wcześniej chciałabym już zobaczyć efekty w postaci spalonego tłuszczyku

Podziwiam Cię, że zdecydowałaś się na siłownię Sama o tym myślałam, ale wszystkie kumpele wymiękły, dlatego zdecydowałam się na ćwiczenia w domu. Do tego dołączyła moja mama i teraz wzajemnie się mobilizujemy

Oj biedulko
Fajnie masz....ze mnie sie smieja a do tego moj starszy syn parodiuje moje wypociny
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:21   #4554
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Ja to bym chciała na siłownie-kiedyś na wiosne chodziłam min na spinning ale jestem uziemiona z dziecmi w domu...może jak mały pójdzie do przedszkola to coś się zmieni
Kokosku, a nie możesz z Tżciakiem maluchów zostawić na godzinkę?

Cytat:
Ale dlaczego wymiękły? Siłownia fajna jest! Ja z mężem chodzę więc nam raźniej razem

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:21   #4555
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeciaS Pokaż wiadomość
Nie wydaje Ci się ja zazwyczaj wchodzę na wizaz wieczorem i mam kilka stron do nadrobienia, a dzisiaj było aż 17 - całkiem jak w trakcie wyprzedaży

Zgłaszam się z prośbą o dodanie do klubu moze dużo sie nie udzielam ale jestem z Wami juz (strzelam) prawie 2 lata, nieraz pomagalam tez w zakupach

Przyznam sie jeszcze do zakupu dwustronnego, czerwonego kocyka. Jest idealny! Kocham jego wielofunkcyjność! Chciałabym tez ten drugi kolor z jodełką ale to dopiero na %

Aaaa i ja tez ćwiczę z Ewką, postanowiłam nie liczyć czasu ale będzie juz 5-6 tyg. TŻ twierdzi, ze widzi zmiany, ja niespecjalnie (te wizualne). Skalpel robię juz bez zająknięcia, więc postanowiłam spróbować turbo, jednak kondycja jeszcze nie ta póki co szukam porządnych butów, stanika sportowego i myślę nad obciążnikami na kostki.

steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:22   #4556
sskers
batonik

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43898078]kurczę, a ja mam urlop od 25.12-1.01 bez dostępu do zary [/QUOTE]
Lepiej dla Twojego budżetu Gdzie jedziecie?
Cytat:

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:24   #4557
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Kokosku, a nie możesz z Tżciakiem maluchów zostawić na godzinkę?

Ale dlaczego wymiękły? Siłownia fajna jest! Ja z mężem chodzę więc nam raźniej razem
W sumie mogłabym ale tylko rano do 9...a wtedy nie za dobrze mi się cwiczy-ja to sówka jestem-potem odsypiam-jak mały pozwoli no chyba,że po 21 kicha bo wszystko się dzieje ok 19, 20 potem to już pustki są, a mnie najbardziej mobilizuje trener i inni
Stary 2013-11-26, 20:24   #4558
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ja tłuszczu nie miałam, to tylko mięsnie mi się wyrobiły
Jak zaczynałam na wiosnę cwiczyc, to nie zbierałam się długo, taki impuls to był, zobaczyłam gdzies w tv filmik Ewy (tvn bodjaze) i pomyslalam, ze spróbuje i jak spróbowałam, tak ambitnie trwałam. No, a potem mi sie nakombinowało zyciowo, ze nie było kiedy ćwiczyć i przerwałam.
Bo Ty to chudzinka jesteś
Ja zaczęłam wraz ze zakupem pierwszej płyty wydanej dla Shape'a Później ćwiczenia odstawiłam głównie przez pracę, a im dłużej się zwleka z ćwiczeniami, tym ciężej do nich niestety wrócić. Teraz jednak jestem z siebie dumna, bo trwam przy postanowieniu, że muszę cosik ze sobą zrobić I robię

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Fajnie masz....ze mnie sie smieja a do tego moj starszy syn parodiuje moje wypociny
Kochana, my przed moim małżonem też zamykamy drzwi, bo on może i się nie śmieje, ale parodiuje Chodakowską i kiedy ja ziaję jak lokomotywa, to on woła: "dalej, możesz więcej", "nie poddawaj się", "wstań natychmiast z podłogi" itd. Dlatego musimy ćwiczyć przy zamkniętym pokoju, bo gadanie małżona strasznie wkurza

Edytowane przez Forget_me
Czas edycji: 2013-11-26 o 20:33
Stary 2013-11-26, 20:26   #4559
cocos1
Zakorzenienie

[QUOTE=steam_engine;438997 98]Nie wydaje Ci się ja zazwyczaj wchodzę na wizaz wieczorem i mam kilka stron do nadrobienia, a dzisiaj było aż 17 - całkiem jak w trakcie wyprzedaży

Zgłaszam się z prośbą o dodanie do klubu moze dużo sie nie udzielam ale jestem z Wami juz (strzelam) prawie 2 lata, nieraz pomagalam tez w zakupach

Przyznam sie jeszcze do zakupu dwustronnego, czerwonego kocyka. Jest idealny! Kocham jego wielofunkcyjność! Chciałabym tez ten drugi kolor z jodełką ale to dopiero na %

Aaaa i ja tez ćwiczę z Ewką, postanowiłam nie liczyć czasu ale będzie juz 5-6 tyg. TŻ twierdzi, ze widzi zmiany, ja niespecjalnie (te wizualne). Skalpel robię juz bez zająknięcia, więc postanowiłam spróbować turbo, jednak kondycja jeszcze nie ta póki co szukam porządnych butów, stanika sportowego i myślę nad obciążnikami na kostki.

aż tyle stron? faktycznie chyba rekord
gratulacje za Ewke

Edytowane przez cocos1
Czas edycji: 2013-11-26 o 20:29
Stary 2013-11-26, 20:27   #4560
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
[B]
Mój chłopak mnie od dłuższego czasu namawia na wspólne wypady na siłownię, jednak nie potrafię sie przemóc. W ramach żartu powiedział, że pierścioniek zareczynowy do odebrania będzie jedynie tam
Mój kolega za to chodzi z mamą, tez fajna sprawa

steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości